2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374851 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

evet pogba ön liberodur. arkadaş juve de forvet arkası oynayıp  ligde 15 gol 15-20 asistle oynuyorda benim mi haberim yok  :alala: kaldı ki dünyada ön libero diye bir kavram yok ama bizim coğrafyada kullanıldığı için bende ön libero die ifade ettim yoksa arkadaş çift yönlü oynamaya çalışan bir orta sahadır. milli takımda da gördük ne kadar meziyetli olduğunu ayrıca. fiyat/performans anlamında m.utd gittiğinde yenilen kazığı da göreceğiz.

Box-to-box orta saha terimi daha doğru olur bence.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Geçen yaz Gomezin adı çıktığında İtin bi tarafına sokuyordu herkes.

Herkes bilir kişi olmuş yine .

Bırakın arkadaşlar 3 milyon euro para var zaten çaresizlikten adam alamıyoruz 3 tane eksik bölge var bedava Eto ' o yada bedava Balotelli gelecek bu riski almak zorunda kulüp.

Balotelli gelip tutarsa seneyede onun için ağlarız burda.

Çevrimdışı tangaz

onu bunu bırakın da eskiden gençler renkli forumuna bakardı buraya paylaşımları taşıyıp günümüze neşe katarlardı. yok mu akşamki +18 gösterimle ilgili güzellemeler  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Burası Rehabilitasyon merkezi değil Şenol hocada herkesi adam edecek diye bişey yok ama  bi şekilde faydalanıyor anlamadığım şekilde.

JAJA ve Yattara çok disiplinli adamlar değildi. Volkan şen Josue bunlarda çok disiplinli adamlar değiller. Hoca da bişeyler var bi şekilde adapte ediyor oyuncuları sisteme istediğini alıyor oyuncudan.

Çevrimdışı tuncaboylu

Neden çünkü elinde imkan yok. Şenol hoca istemez mi Sosa yerine daha versatil birisini aynı şekilde İsmail yerine her yönü kuvvetli bir adamı. Eldeki imkanlarla ilgili bu olgu ama bu da demek değil ki toplayalım tüm bir yanı eksik adamları verelim hocanın eline bunlardan bir şey yaratsın. Hoca'nın elinde geçen sene bence hiç katkı vermeyen Töre ile Kerim gerçeği var o gözle bakacak olursak, Töre Balotelli'den daha mı çok sorunlu?

İşte bizim de elimizde imkan yok.  :tabe:

Mario Gomez'i hocanın eline verdiğimizde, 2 senedir sakatlıklardan kurtulamamış ve gol atmayı unutmuş; futbola küsmek üzere bir adamdı. Çıkan output ortada.

Burak Yılmaz 2 büyük takımda tutunamamış, ofsayt tanımını eşimden daha sonra öğrenebilmiş, zeka noksanı bir arkadaştı. Trabzon'la 30 maçta 32 gol attı.

Fernandao desen, 27 yaşına kadar bir sezonda 10 golü bulamamış bir kamyondu, gol kralı oldu. Volkan Şen'i biliyorsunuz zaten.

Elimizde böyle bir hoca varken, sorunlu oyuncu almaktan korkmamamız lazım. Al adamı, futbola döndür, sat 20 milyona. Balotelli Töre'ye falan benzemez, biraz düzelme belirtisi gösterse 20'den aşağı teklif etmezler.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fiziklisi,calim atani,savunma yapani vb.

Box to box midfield'in ornegi adam.Tabi o paralari etmez ama o fiyatin icinde bircok etmen var

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Oğuzhan çalım atmıyor anlamı çıkıyor burdan..

Bana kalsa N.UTD oynayan Sissoko Pogba dan daha kıymetli bi oyuncu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Burası Rehabilitasyon merkezi değil Şenol hocada herkesi adam edecek diye bişey yok ama  bi şekilde faydalanıyor anlamadığım şekilde.

JAJA ve Yattara çok disiplinli adamlar değildi. Volkan şen Josue bunlarda çok disiplinli adamlar değiller. Hoca da bişeyler var bi şekilde adapte ediyor oyuncuları sisteme istediğini alıyor oyuncudan.
Guzel tespit..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada bence dünyanın şuan en iyi hocası diego simeonedir  :bandit:
pep guardiola derim bende :D

onu bunu bırakın da eskiden gençler renkli forumuna bakardı buraya paylaşımları taşıyıp günümüze neşe katarlardı. yok mu akşamki +18 gösterimle ilgili güzellemeler  :D
Bir Fenerlinin Caresizlik ve drami , Adriano transferini yedirememesi ve Bir Besiktaslinin Thug lifesi

Çevrimdışı alimm

bu arada bence dünyanın şuan en iyi hocası diego simeonedir  :bandit:

simeone'yi de beğenirim lakin Pep Guardiola'yı tek geçerim....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Adriano 2 yıldır top oynamıyormuş :kop: :kop: :kop:

Ulan bu nasil bir cekememezliktir yahu Atıyorsun bari biraz ölçülü at :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Oğuzhan çalım atmıyor anlamı çıkıyor burdan..

Bana kalsa N.UTD oynayan Sissoko Pogba dan daha kıymetli bi oyuncu.

Onun için küme düştü  :D

Turkiyede Senol Güneş !

Dunyada Jose Mourinho !

Tek başına ne yapabilir :alala:

Sanirim Sen Fransa milli takiminda nasil bir performans sergilediğini görmedin :alala:

Pogbadan iyi olup olmadigi tartisilir ama Cok iyi bir oyuncu oldugu tartisilmaz !

Çevrimdışı mylife1903

ingilterede ırkçılık var insanlar deri rengine göre muamele görürde ondan
orda ekonomik gücün ne olursa olsun ikinci sınıfsın adamlar bunu engelleyecek kurallar yasalar koyuyor
bizde varmı böyle yasalar yok çünkü ihtiyacımız yok
Türk halkı içinde asla olmaz bu zorlamayla değil gönülden olmaz ingilizler bakarken üst perdeden yüzünü ekşiterek bakar
Türkler sevgiyle bakar. Ayrımcılığa uğrayan insan için bu fark o kadar önemliki tüm yaşam şeklini değiştirir.
Balatollinin bence bu tip agrasif haraketleri tamamen ayrımcılıktan kaynaklanan eziklik
bir çok sorunlu oyuncunun TR de randıman yükseltmesi bu nedenle Güney afrika cumhuriyetindede
çok fazla siyahi var ama bu dünyanın en ırkçı ülkelerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor
biz genelde ırkçılığa maruz kalan bir halk olduğumuz için bunun değerini çok daha fazla biliyoruz
ve karşımızdaki insana bunu hissettirmemek için çok büyük çaba sarfediyoruz.
Ten rengi irkciliginin olmadigi ulkeler nedense hep turki oluyor. Turkiyede pozitif irkcilik yapilir, herkes sempatiyle bakar. Avrupada tam tersi. Rusyada robeto carlosa yapmisti herifler. Ruslar sevmez mesela kirgizistan, kazakistan, uzbekistanda da insanlar sempatiyle bakar, belki de az ve nadir olduklari icindir bilemedim simdi. Turkiyede benim disimda irkci olmadigindan balotelli rahat eder, eto ve nouma ile konussa bizim icin pozitif olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben şahsen yerdeyim şenol hocayı en çok eleştirenlerden biriyim ama bu değerini küçültmüyor ya da yabancılarla mukayese edince hocayı küçük görmeme neden olmuyor. hatırlatırım korkak biliç şuan epl.de ve top 5 takımın hepsini tokatladı.
Varsayımlar üzerinden konuşacak olsak Şenol Hoca'yı gelmiş geçmiş en iyi hoca ilan edebiliriz ama gerçekler çok farklı. Bilic geçen sezon o kadar tepedeki takımı yenmesine rağmen 7. bitirdi. Çok büyük bir iş yapmış gibi yüceltmenin manası yok. Orta sınıf takımların hocası olacak hep.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Evet onun için küme düştü , bu kadar anlıyorsun işte futboldan..

Çevrimdışı tangaz

pep guardiola derim bende :D

jupp heynckessin buldozer takımını alıp 1000 tane yan pas yaptırıp sünepe sünepe futbol oynatan pep mi  :alala: güldürmeyin lütfen @Mehmet Ali C. @alimm
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Varsayımlar üzerinden konuşacak olsak Şenol Hoca'yı gelmiş geçmiş en iyi hoca ilan edebiliriz ama gerçekler çok farklı. Bilic geçen sezon o kadar tepedeki takımı yenmesine rağmen 7. bitirdi. Çok büyük bir iş yapmış gibi yüceltmenin manası yok. Orta sınıf takımların hocası olacak hep.
Evet Biliç büyük takimlara karsi ekstra motive olup çarpıcı sonuclar alıyor lakin bu onun LOSER bir hoca oldugu gerçeğini değiştirmiyor hayati boyuncada hep boyle kalacak

Küçük takimin büyük hocası :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sanirim Sen Fransa milli takiminda nasil bir performans sergilediğini görmedin :alala:

Pogbadan iyi olup olmadigi tartisilir ama Cok iyi bir oyuncu oldugu tartisilmaz !

Yaklaşık 6 yıldır taaa Toulese dan beri takip ettiğim oyuncu müthiş bi oyuncu juve pogbayı satıp onu alsa hiçbişey kaybetmez..

Çevrimdışı tangaz

Bir Fenerlinin Caresizlik ve drami , Adriano transferini yedirememesi ve Bir Besiktaslinin Thug lifesi

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı mylife1903

abi geçen yaz ben yoktum forumda ama anladığım kadarıyla arkadaşın cv.si baya kötü kimse pek ciddiye almıyor efsanevi açıklamalarını  :D
Reis benim anladigim bir kozmetik isine donmus,
Obur arkadas da diyor
Unut unut onu
Sosyal medyaya yansimaydi iyiydi tabi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

jupp heynckessin buldozer takımını alıp 1000 tane yan pas yaptırıp sünepe sünepe futbol oynatan pep mi  :alala: güldürmeyin lütfen @Mehmet Ali C. @alimm

Pep Guardioladan nefret ediyorum ..

Jupp Heynckess CL yi aldı Guardiola naptı AYI gibi kadro kurup bundesliga aldı :)

Çevrimdışı Koa_lAA

sadece önsezi... biz stopere denayer i alırız..

Çevrimdışı Bishamon

Milli takımda ne yaptığından bana ne?

Adam koca sene Newcastle'de hiçbir şey yapmadı.Canı istediğinde oynayan oyuncudan hayır gelmez.

Etiketler: