2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373564 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

Şunu söyleyen olabilir bu kumarı oynamaya değer mi sorun çıkartırsa göndereceğiz zorlu fikstürde cenke mi kalacağız diyen işin püf noktası burda balotelli tek forvet transferi olmayacak   :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı tuncaboylu

Şampiyonluk giderse?

Ben Balotelli-Cenk ikilisinin şampiyonluğa yeteceğini düşünüyorum, Balotelli tutmasa bile.

Şampiyonluğa göre çok net hesaplar yapmak da ekonomik olarak gerçekçi değil.

Ersan'ı satsak şampiyonluk gider diye korkmadık, şampiyon oldu. Fener 45 milyon harcarsak şampiyonluk kupasını alırız dedi, neyi aldığını gördük. (UEFA cezası da cabası)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yok forvetteki adamın kim olduğunun hiç bir önemi yokmuş gibi cümleler kurulmaya başlandı
Gomez'in topsuz oyunda yaptıklarını çoğu kişi göremediği için yanılgıya kapılıyorlar , basit bir iş olarak algılıyorlar gol atmayı. Doğrusu Beşiktaş'ta gol atmak Türkiye Lig'indeki diğer takımlara göre daha kolay olsa da  golü daha da basitleştiren bir Gomez vardı sahada.
Geçen sezon sahada karakter koyan oyuncuların şampiyonluğa ulaşmada ne kadar kritik olduğunda herkes hemfikir iken takımda önceki sezonlarda eksik olan ayağın bu olduğu belli iken tekrar sorunlu oyuncu sevdasına kapılmamız , eski alışkanlıklardan vazgeçememe oldukça düşündürücü . Takımı sorunlu oyuncularla doldurup bunun karşılığı başarısızlık olarak döndüğünde bunun hesabını kim verecek?!

Çevrimiçi Necmi

Bu forumda herkesten yaşını paylaşma bilgisi istenirken arkadaşın özelliği nedir? Ben o kısmı kaçırdım sanırım..
kaçırmışsın @Serhat Akkaya ondanda istedik
sabırla bekliyoruz herkesde beklediğimiz gibi sabrın sonu moderasyon oluyor :D

Çevrimdışı brkntcnr

Gomez yerine keşke geçen sene Pektemek'i oynatsaydık o zaman hem takımı da tanıyor 25 gol atardı pektemek hatta bu sene 3 milyon maaş vereceğimize Balo'ya Pektemek oynasın hem parasının hakkını verir hem de 20 gol atar.

Ben öyle birşey söylemedim ki. Ama Gomez' in attığı gollere bakarsak hep son vuruş. İyi pozisyon bilgisi olan, bitiriciliği olan bir forvetin atabileceği goller attı Mario. Zaten başkan da bunu söyledi Gomez i biz Gomez yaptık tekrardan. Aynı şekilde Balotelli düzgünken yani aklı yerindeyken neler yaptığı kalitesi ortada. Bir Gomez olur demiyorum. Keşke Gomez geri gelse. Pektemek ne alaka onu anlamadım. Pektemek bana göre futbolcu bile değil. Söylediğim şeyden bunu nasıl çıkardınız anlayamıyorum.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir sene kendini göstermesi yeterli olmaz Balotelli gibi geçmişi karanlık birisinin. 2 sene aynı performansı göstermesi gerekir bunun içinde önümüzdeki sene sonunda bonservisini alman gerekir. Bu ücret ne olacak? Hadi bu sene iyi oynadı seneye oynar mı bunun garantisini kimse veremez. 1 sene iyi oynadı diye her oyuncuyu satacak olsak dolduralım tüm sorunlu adamları parlatıp satalım. Bence yanlış ve gereksiz bir strateji.

Balotelli 1 sene iyi (çok iyi bile değil, iyi) oynasın, kapımızda sıra olacağından emin ol.

29'luk Higuain'e 95 milyon euro'lar veriliyor, Fransa Milli Takımı yedek santraforunu ta Meksika'dan çağırıyor, Almanya 4-6-0'a dönmüş durumda.

Niasse gibi adama 20 milyon euro verdiler. Balotelli biraz parlasa direkt radara girer, Arsenal olmasa Tottenham, Everton falan olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez'in topsuz oyunda yaptıklarını çoğu kişi göremediği için yanılgıya kapılıyorlar , basit bir iş olarak algılıyorlar gol atmayı. Doğrusu Beşiktaş'ta gol atmak Türkiye Lig'indeki diğer takımlara göre daha kolay olsa da  golü daha da basitleştiren bir Gomez vardı sahada.
Geçen sezon sahada karakter koyan oyuncuların şampiyonluğa ulaşmada ne kadar kritik olduğunda herkes hemfikir iken takımda önceki sezonlarda eksik olan ayağın bu olduğu belli iken tekrar sorunlu oyuncu sevdasına kapılmamız , eski alışkanlıklardan vazgeçememe oldukça düşündürücü . Takımı sorunlu oyuncularla doldurup bunun karşılığı başarısızlık olarak döndüğünde bunun hesabını kim verecek?!
Kimse vermeyecek merak etme. Kumar oynadık, FFP kurallarından elimiz kolumuz bağlıydı denecek bir sonraki seneyi düşünmeye başlayacağız. Gomez'i attığı gol sayısı ile kıyaslayanların hiç biri Beşiktaş maçlarını izlememiş insanlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

balotelli mesela italyada oynuyor ama ingilterede oynayamıyor biraz fazla yerel olabilir. mesela 2013de yarım sezonda 13 lig golü atmış ki bizim gomez o sayıya 2 sene de ancak ulaşabilmiş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresma'nın ilk geldiği zamanı da biliyoruz. Yahu Balotelli'yi Mourinho gibi bir hoca bile adam edememiş hala ya tutarsa diye bakıyoruz.

Bizim ya tutarsa diye transfer yapacak lüksümüz kalmadı. Bu sezon da şampiyon olmak zorundayız.

Yaşlı diye sırt çevirilen Eto'nun ne vereceği en azından bu ligde belli.

Benim için farketmez Eto'o da aslanlar gibi oynar. Eldeki bütçeye göre bonservisle santrafor almamız olanaksız. En azından bu seviyelerde. Paran varsa garanti transfer yaparsın. Yoksa mecburen risk alırsın. Biz de risk almak zorundayız. Yoksa ben de isterim 10 milyon € verelim banko oyuncular alalım falan. Ama eldeki gerçekler ortada.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Balotelli 1 sene iyi (çok iyi) oynasın, kapımızda sıra olacağından emin ol.

29'luk Higuain'e 95 milyon euro'lar veriliyor, Fransa Milli Takımı yedek santraforunu ta Meksika'dan çağırıyor, Almanya 4-6-0'a dönmüş durumda.

Niasse gibi adama 20 milyon euro verdiler. Balotelli biraz parlasa direkt radara girer, Arsenal olmasa Tottenham, Everton falan olur.
Ben tam tersini düşünüyorum, çok iyi oynamak gol atmaksa çıkar bazı maçlarda 2-3 gol atar sene sonunda 25 gol rakamına ulaşır ama disiplinsizlikten ve iş ahlakı yoksunluğundan takımını çoğu maçta yalnız bırakır. Şimdi bu çok iyi oynadığı anlamına mı gelir ve böyle bir adamı tekrar kim alıp riske girmek ister. Burada bu adamla ilgili düşüncelerini dile getiren çoğu kişi yeteneklerine değil iş ahlakına gönderme de bulunuyorlar, Quaresma belli bir yaşın üstüne geldi ve aile yaşantısı onu dizginledi Balotelli'nin durulması için bir tek olumlu neden sayabilir misiniz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Koa_lAA

bendeki tek sıkıntı saha içi lideri...

geçen sene gomez tam bir winner dı.. karakter olarakta öyleydi..

bu sene o rolü üstlenecek topcu yok şuan için..

etoo yapabilir o işi ama balo..töbeki..

Çevrimdışı tangaz

Şunu söyleyen olabilir bu kumarı oynamaya değer mi sorun çıkartırsa göndereceğiz zorlu fikstürde cenke mi kalacağız diyen işin püf noktası burda balotelli tek forvet transferi olmayacak   :tabe:

kim peki diğer isim yada isimler? ve bu bütçe nerede? @sosyalkartal
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı brkntcnr

Yok forvetteki adamın kim olduğunun hiç bir önemi yokmuş gibi cümleler kurulmaya başlandı
Önemi yok demedik. Eldeki para ortada. Ben de istiyorum mandzukic gelsin bony gelsin. Ama hayal bu isimler. Eldeki para ortada. Sol bek alıyoruz 600 bin € yu bile 3 taksitle veriyoruz. Eto'o veya Balotelli oynatırsak 20 tane gol attırabiliriz ligimiz çok kaliteli bir lig olmadığından sadece bunu söylüyorum. Pektemek ne alaka?

Çevrimiçi Necmi

1 sene sonra yeniden forvet arayışına gireceğiz 2 senemiz böyle geçti 3. senemiz de aynı geçiyor. Ya geleceğe yönelik potansiyelli bir adam alınsın ya da satınalma opisyonlu yüksek kalibre de birisi ama bu isim Balotelli olmamalı.
mecburen bir sene daha bunlara katlanmak zorundayız ffp yüzünden zaten kitlenmişken
birde üstüne ülke şartları bindiğinde anca çaresiz olanları buraya getirirsin yüksek kalibre biri sana
neden kiralık gelsin zaten istediği her takıma gider sen anca gomez gibi kalibresi yüksek ama yere
çakılmış olanları getirirsin kaldıra bilirsen şanslısın olmazsa seneye bir daha dene mantığı güttük mecburiyetten
seneye en azından bonservis olayı ortadan kalkacak biraz elimiz rahatlayacak prangalardan birinden kurtulmuş olacağız

Çevrimdışı zekotha

Beşiktaş'ta oynayacak oyuncu için birçok parametre gereklidir. Birincisi 'İş ahlakıdır'. Oyuna saygısı olmayanın bu kulüpte yeri olmamalı.

aynen öyle ;)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Önemi yok demedik. Eldeki para ortada. Ben de istiyorum mandzukic gelsin bony gelsin. Ama hayal bu isimler. Eldeki para ortada. Sol bek alıyoruz 600 bin € yu bile 3 taksitle veriyoruz. Eto'o veya Balotelli oynatırsak 20 tane gol attırabiliriz ligimiz çok kaliteli bir lig olmadığından sadece bunu söylüyorum. Pektemek ne alaka?

Eto'o atar ama Balotelli atamaz. Paran yok ama Adriano'yu alabiliyorsun ve çok iyi iş çıkartıyorsun. Balotelli ile paranın bir alakası yok dünyada onca forvet var alabileceğin kiralık veya satınalma opisyonlu sanki elimizdeki tek seçenek Balotelli'ymiş gibi sunulması ne kadar doğru? Biz bu kadar aciz bir kulüp müyüz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben tam tersini düşünüyorum, çok iyi oynamak gol atmaksa çıkar bazı maçlarda 2-3 gol atar sene sonunda 25 gol rakamına ulaşır ama disiplinsizlikten ve iş ahlakı yoksunluğundan takımını çoğu maçta yalnız bırakır. Şimdi bu çok iyi oynadığı anlamına mı gelir ve böyle bir adamı tekrar kim alıp riske girmek ister. Burada bu adamla ilgili düşüncelerini dile getiren çoğu kişi yeteneklerine değil iş ahlakına gönderme de bulunuyorlar, Quaresma belli bir yaşın üstüne geldi ve aile yaşantısı onu dizginledi Balotelli'nin durulması için bir tek olumlu neden sayabilir misiniz?

Aslında sayabilirim.

Şenol Güneş mesela, (gerizekalı sıfatı hakaret olarak nitelendirildiği için zekası düşük demek zorunda olduğum) Volkan Şen ve Burak Yılmaz gibi bir oyuncuları adam etti ve tekrar futbola kazandırdı.

2. olarak Beşiktaş taraftarı ve stadı. Balotelli gittiği hiç bir takımda assolist olmadı, tribünlerin sevgilisi olmadı. City'de, Milan'da, Liverpool'da taraftarın gözdesi olan bir dolu oyuncu var, Balotelli'ye sıra bile gelmedi. Oysa burada adam taraftarın idolü olacak.

Dediğim gibi, bu riski alacak çok takım bulabiliriz, yeter ki 1 sene uslu durup iyi oynasın. Anelka'yı gördük işte, Fener'e geldiğinde her yerden dışlanmıştı. 1.5 sene oynatıp, aldıkları fiyattan fazlasına İngiltere'ye geri sattılar; adam 3 sene sonra CL finaline çıktı.

Çevrimiçi Necmi

Nerden geliyor bu sorunlu oyuncu sevgisi? Cidden soruyorum, merak ediyorum gerçekten. Inter ve Liverpool dünyanın en taraftar topluluğuna sahip takımlarından orada aşık olmadı burada mı aşık olacak hem bu işler aşkla mı yürüyor? Bir sözleşme imzalıyorsun ve onun karşılığında performans gösteriyorsun, amatör spor yapmıyoruz ki biz dünyadaki tüm sorumlu oyuncuları toplayıp rehabilite edelim.
quaresma bize nerden gelmişti inter değilmiydi ben yanlışmı hatırlıyorum
peki orda intere aşık olmadıda biz neden adamın sevdası olduk. senin teori quaresmada tutmuyor @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

mecburen bir sene daha bunlara katlanmak zorundayız ffp yüzünden zaten kitlenmişken
birde üstüne ülke şartları bindiğinde anca çaresiz olanları buraya getirirsin yüksek kalibre biri sana
neden kiralık gelsin zaten istediği her takıma gider sen anca gomez gibi kalibresi yüksek ama yere
çakılmış olanları getirirsin kaldıra bilirsen şanslısın olmazsa seneye bir daha dene mantığı güttük mecburiyetten
seneye en azından bonservis olayı ortadan kalkacak biraz elimiz rahatlayacak prangalardan birinden kurtulmuş olacağız
Balotelli ile Gomez i aynı kefeye koymayalım abi. Birisi zeplin diğeri her şişirilmeye çalışıldığında elde patlamış bir balon, bir sürü defosu var. Gomez'in son sezonları iyi geçmemişti ama arka tarafı hep kuvvetliydi, Balotelli'nin backgroundu yerlerde sürünüyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

peki orda intere aşık olmadıda biz neden adamın sevdası olduk. senin teori quaresmada tutmuyor @Serhat Akkaya
Abi o kadar şey yazdım ona mı takıldın? İroni yapmaya çalıştım orada gidip takıldığın noktaya bak :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Eto'o atar ama Balotelli atamaz. Paran yok ama Adriano'yu alabiliyorsun ve çok iyi iş çıkartıyorsun. Balotelli ile paranın bir alakası yok dünyada onca forvet var alabileceğin kiralık veya satınalma opisyonlu sanki elimizdeki tek seçenek Balotelli'ymiş gibi sunulması ne kadar doğru? Biz bu kadar aciz bir kulüp müyüz?
Umarım daha iyisini alırız. Ama forvet konusunda yönetim hep risk alıyor. Bu sezonda sürpriz bir isim çıkmazsa, ya risk alıp Balotelli alacaklar, ya da garantiye oynayıp Eto'o alacaklar. Bence Balotelli de Eto'o da atar ama asıl sorun kime atacakları. Yani geçen sene Gomez gibi 4 derbi 4 gol yapabilecekler mi? Bu konuda hangi forvet gelirse gelsin akılda şüphe olacak. Ama eğer eldeki parayla iyi bir stoper ve sosa yerine iyi birisi alınacaksa forvete risk alınabilir diye düşünenlerdenim. Keşke üç mevkiye de iyi transferler yapılsa da riske girmesek. Ama maalesef durum bu.

Çevrimdışı tangaz

Balotelli ile Gomez i aynı kefeye koymayalım abi. Birisi zeplin diğeri her şişirilmeye çalışıldığında elde patlamış bir balon, bir sürü defosu var. Gomez'in son sezonları iyi geçmemişti ama arka tarafı hep kuvvetliydi, Balotelli'nin backgroundu yerlerde sürünüyor.

2013 yılında milanda yarım sezonda 14 lig maçında 13 gol atmış ertesi sene de 31 maçta 14 gol atmış. italya gibi savunma futbolunun önde olduğu santraforların çok zorlandığı bir ligde pek de yerlerde sürünmemiş zaten o veriler kendisine yeniden EPL yolu açmış liverpoola gitmiş.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Peki şunun cevabını verebilir misin? Aşı tutmadı, disiplinsizlik göstermeye başladı taraftar yuhalamaya başladı, bu takımı da kötü etkilemez mi? İyi yönlerini düşünürken diğer taraflarını da düşünelim madem. Cenk o zaman demez mi beni arka plana atıp bu adamı aldınız ben niye kendimi yırtayım? Balotelli'yi kazanacağım derken Cenk'i kaybetmeyeceğimizin garantisini kim verebilir?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Quaresma'nın ilk geldiği zamanı da biliyoruz. Yahu Balotelli'yi Mourinho gibi bir hoca bile adam edememiş hala ya tutarsa diye bakıyoruz.

Bizim ya tutarsa diye transfer yapacak lüksümüz kalmadı. Bu sezon da şampiyon olmak zorundayız.

Yaşlı diye sırt çevirilen Eto'nun ne vereceği en azından bu ligde belli.
mourinho gibi hoca derken :alala:
adam saf kan ego kardeşim onun olduğu takımda sen hiç bir oyuncunun ön plana çıktığını gördünmü
quaresma inredeyken mourinho değilmiydi interin hocası yanlışmı hatırlıyorum sen nerde şahit oldun
mourinho nun oyuncu kazanmaya çaba gösterdiğini adam işine geliyorsa oynatır gelmediği anda harcar
yokluk görmemiş sürekli büyük bütçelerle takım yönetiyor neden düşsün üstesine kulübesinde aynı
ayarda 3-4 tane daha var.  @Tolga

Çevrimdışı İhsan

1 sene sonra yeniden forvet arayışına gireceğiz 2 senemiz böyle geçti 3. senemiz de aynı geçiyor. Ya geleceğe yönelik potansiyelli bir adam alınsın ya da satınalma opisyonlu yüksek kalibre de birisi ama bu isim Balotelli olmamalı.

Bir an için Balotelliyi tarif ediyorsun zannettim ama sonunda bu isim Balotelli olmamalı dedin  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Etiketler: