2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364483 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

City milan Liverpool gibi takımlarda ciddiyet edinememiş balo'nun turkcell süper ligi ciddiye alacağına ihtimal vermiyorum. Bakın bu adamın bir örneği var bizde batuhan. Yeteneklerinden bağımsız olarak kıyaslıyorum ikiside avare. İflah olmaz böylesi, takımı da yaralarlar. Yapmayın allasen !
Sözlerimi Einstein ile noktalıyorum. : "Aptal, aynı şeyi yapıp farklı sonuç bekleyene denir"

Kötüden örnek olmaz diye bir atasözümüzde var eğer yoksa artık var :D
neden Quaresmadan örnek vermiyorsun bize gelene kadar kovulmadığı takımmı kaldı
bizim dışımızda hala bir takımda bir seneden fazla tutunamıyor :evillol:
Batuhan gibi muhammet gibi oyuncular farklı quaresma ve balatolli gibi oyuncular farklı
@mellfred  batuhan arabasıyla millete hava atar Balatolli benzin istasyonunda insanların araçlarına
benzin doldurur yani biri sonradan görmedir diğeri insanların kendi hakkında olumlu düşünmesi için çabalar
olmayıncada isyan eder biri para kazandıkça bir tarafı kalkar diğeri ünlendikçe insanlar tarafından
sevildikçe durulur. insan olma özellikleri gösterir. Bakın quaresmanın çingene olma konusundaki konuşmalarını dinle
bunun onun içinde duygusal dalgalanmalar yaptığını görürsün peki burda en fanatik renkliler bile
bu noktadan saldırırmı asla o nedenle quaresma Türkiyede kendini rahat hissediyor. Buda oyununa kadar
yansıyor. Balatollide gelse bir süre huyu devam eder zamanla ülkeyi tanıdıkça U dönüşü olur.
Yanlış tahlilde yapıyor olabilirim ama büyük ihtimalle böyle olacaktır.
İşin riski yokmu kesinlikle var ama riskin boyutuna göre kazançda çok büyük Balatolliyi düzeltemezsen bir şey olmaz
gider ama düzeltirsen Beşiktaş kulübünün Avrupa futbol piyasasındaki imajı öyle yükselirki gelecekte bunun kaymağını çok yersin
gomez katkısını düşünün Balatolli bunu onla çarpar. Ben gomez gelse bile Balatolliyi genede alırım o riske girerim.
katkıyı sportif anlamda söylemedim marka değeri olarak yaptığı katkıdan bahsettim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Geçen sene verdiğim 10 bilgiden 8 i doğruydu tek hatam konoplyanka konusunda kesin konuşmak oldu çünkü her şeyi hazırdı anlaşıldı fakat sevilla son anda işi bozdu fakat artık gelde bunu foruma anlat resmen linç ettiler ama canları sağolsun  :tabe:
sıkıntı yok paylaşmaya devam et sonuçta duyum  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

dünyada bir sürü örnek var; ama istenmedikleri yerde durmamak adına, ama oynayabileceği takıma gitmek adına ücretinde hatırı sayılır indirime giden futbolcularla dolu gezegen! son örnek alexis delgado, bizdeki kazancına ulaşması için deportivo alavesin 2 milyon senelik ödemesi gerekir ki adamlar asla o paraya çıkamazlar. adam oynamayacağını gördü çekti gitti. bir tek bizimkiler bu erdemi göstermiyor, fenerde kesimal, topuz cinconda tarık, umut bizde pektemek... ne güzel dünya yaa hiç erdem yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sosyalkartal

eto gelmeyecek balotelliye galatasaray da salça oldu biz etoyla ilgileniyoruz diyince galatasaray bu sefer de etoyu alabilir miyize döndü tamamen hedef şaşırtma  :tabe: galatasarayın balotelliyi alacağından değil ama transferi zorlaştırıyorlardı
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı yigitcan1903

Geçen sene verdiğim 10 bilgiden 8 i doğruydu tek hatam konoplyanka konusunda kesin konuşmak oldu çünkü her şeyi hazırdı anlaşıldı fakat sevilla son anda işi bozdu fakat artık gelde bunu foruma anlat resmen linç ettiler ama canları sağolsun  :tabe:
O duyumculuk mesleğinin cilvesi  :D
Şimdi temiz bi sayfa açtık balotelliyle bu da olmazsa himmetçi₁ diye ihbar ederler seni :evillol:

Çevrimdışı tangaz

her işte bir hayır vardır derler. şayet konop işi olsaydı baya yüksek maaşlı olacaktı ve yıldız kontenjanı onun için harcanacaktı o zamanda gomez alınmayacak n'doye alınacaktı blablabla...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sosyalkartal

Başkan geçen toplantıda bundan bahsediyordu bizden kuyruk acıları var bizim ilgilendiğimiz oyuncalara gidip kızıştırıyorlar dediği adam balotelliydi
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dünyada bir sürü örnek var; ama istenmedikleri yerde durmamak adına, ama oynayabileceği takıma gitmek adına ücretinde hatırı sayılır indirime giden futbolcularla dolu gezegen! son örnek alexis delgado, bizdeki kazancına ulaşması için deportivo alavesin 2 milyon senelik ödemesi gerekir ki adamlar asla o paraya çıkamazlar. adam oynamayacağını gördü çekti gitti. bir tek bizimkiler bu erdemi göstermiyor, fenerde kesimal, topuz cinconda tarık, umut bizde pektemek... ne güzel dünya yaa hiç erdem yok.
ben olaya biraz da şöyle bakıyorum yönetimler ciddi hatalı bu konuda neden uzun vadeli ve yüksek meblağlara  sözleşme yaparsın ki oğuzhan, töre,cenk,tolgay,olcay gibi oyuncular dışında böyle sözleşmeler yapılmamalı bence.

Çevrimdışı Yasin02

Balotelli'yi nasıl tanımlarsınız bilmem ancak o tanımın kontenjanı Beşiktaşımız'da var ve tek kişilik, Quaresma ne zaman ( Allah korusun ) Beşiktaş'ımızdan ayrılırsa bence o zaman Balotelli'ye yer açılır.
 Yanlış hatırlamıyorsam bu sene Kasımpaşa ve Akhisar maçlarında Quaresma cezalıydı birinde bursaspordaki japonu tokatlayıp kırmızı kart cezalısıydı, diğerinde -sarı kart sınırındayken- hakeme sinirlenip topu tekmelediği için cezalıydı. Ve bu iki maçta toplam 5 puan kaybettik.   inşAllah anlatmak istediğimi anlatmayı başarmışımdır :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Jukebox

Başkan geçen toplantıda bundan bahsediyordu bizden kuyruk acıları var bizim ilgilendiğimiz oyuncalara gidip kızıştırıyorlar dediği adam balotelliydi
Biz onu fenere dedi sanmıştık aklıma galatasaray gelmemişti .
Valla abi bende geçen sene buradaydım,dediğin doğru şeyler vardı ama konoplyanka gelmeyince linç oldu direk. :D
Ama bu iş hep böyle 1-2 hafta önce herkes BTD'ye çok güveniyordu 2-3 şeyi üst üste bilemeyince onunda üstü çizildi.
Yinede ben seni eğer konoplyanka gelmezse daha da yazmam dediğin gelmeyince de gerçekten yazmadığın için tebrik etmiştim.  :tabe:

Çevrimdışı sosyalkartal

Balotelli beşiktaşa hayran özellikle olimpiyattaki maçı unutamadığını söyledi fakat bir ek parantez açalım her şeyi bu kadar hazırken borsaya bildirilmemesinin tek bir nedeni var gomezle yapılan görüşme sır gibi saklanıyor

Çevrimdışı Yasin02

Aras'ın Bjk Tv'ye açıklamaları :

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Jukebox

Balotelli beşiktaşa hayran özellikle olimpiyattaki maçı unutamadığını söyledi fakat bir ek parantez açalım her şeyi bu kadar hazırken borsaya bildirilmemesinin tek bir nedeni var gomezle yapılan görüşme sır gibi saklanıyor
Resmi instagram hesabı takip ediyor,başkanın açıklamaları,gomez'in gidecek yer bulamaması dönebilir. :sevinc

Çevrimdışı tangaz

ben olaya biraz da şöyle bakıyorum yönetimler ciddi hatalı bu konuda neden uzun vadeli ve yüksek meblağlara  sözleşme yaparsın ki oğuzhan, töre,cenk,tolgay,olcay gibi oyuncular dışında böyle sözleşmeler yapılmamalı bence.

yönetimler hatalı değil. dünyada uygulama artık böyle. sizler hatırlamazsınız ben küçükken kontratlar ülkemizde ve dünyada 2 yıllık yapılırdı. sonra avrupa 3 yıla geçti bizlerde onu takip ettik ardından bosman yasaları çıkınca kulüpler oyuncuları bedava kaptırmamak için uzun süreli kontratlara geçti ve bizlerde uygulamayı kopyaladık. bu konu isimler üzerinden değil daha çok oyuncunun yaşı üzerinden değerlendirilerek belirleniyor. 25-26 yaş altındaki her oyuncuya bu sürelerde kontratları yapmaya devam edeceğiz.

Çevrimdışı sosyalkartal

fikret orman sanki cephede ki bir komutan gibi yönetiyor transferi şu an etonun hedef şaşırtma olduğunu söylüyoruz balotelliyle ve kulubüyle görüşüldü anlaşıldı fakat bu ikisinin de bir yanda çöpe atılıp gomezi bildirme ihtimali var  söylenen kadar düşük bir ihtimal değil

kulüpte bunların hepsinin kurmaca olduğunu söyleyen bir yönetici de var gomezin ayrılık kararı almasının bile bir taktik olduğunu söyleyen bekleyip göreceğiz  :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa giderse yerine alınacak oyuncu alternatiflerinin içinde Kevin Prince Boateng müptezelide varmış. Balotelli'yi de alalım. Balotelli ve Boateng ikilisi İstanbul gece aleminin.... :D

Çevrimdışı tangaz

balotelli şuan liverpool paf takımıyla antrenman yapıyor o takımın bir oyuncusu "balotelli harika biri ondan çok şey öğreniyoruz çok sıkı antrenman yapıyor ve bolca da eğleniyoruz kendisini çok sevdiği beşiktaşa oldukça hazır şekilde göndereceğiz" die röoprtaj vermiş. şayet doğru haber ise senin tezini destekliyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

fikret orman sanki cephede ki bir komutan gibi yönetiyor transferi şu an etonun hedef şaşırtma olduğunu söylüyoruz balotelliyle ve kulubüyle görüşüldü anlaşıldı fakat bu ikisinin de bir yanda çöpe atılıp gomezi bildirme ihtimali var  söylenen kadar düşük bir ihtimal değil

kulüpte bunların hepsinin kurmaca olduğunu söyleyen bir yönetici de var gomezin ayrılık kararı almasının bile bir taktik olduğunu söyleyen bekleyip göreceğiz  :tabe:
Bu forumda herkesten yaşını paylaşma bilgisi istenirken arkadaşın özelliği nedir? Ben o kısmı kaçırdım sanırım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Blackmd1

Bu bilgileri nerden alıyorsunuz?Yönetimde tanıdıklarınız var sanırım.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Zeki Uzundurukan az önce A sporda Ahmet Nur Çebi' nin Sosa yla görüştüğü eşiyle de görüştüğünü gezdirdiği İstanbul' da hayat normal hiçbir sıkıntı yok dediğini ve ikna ettiği söyledi. Zeki Uzundurukan' a göre Sosa kalıyor.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

yemin ediyorum dallas yalan rüzgarları falan halt etmiş bunların yanında  :D

Çevrimdışı brkntcnr

Boateng le de görüşüyormuşuz. Boateng - Balotelli - Quaresma var ya cinayet işler cinayet. Derbilerde deplasmanlarda hükmen 6 puan alır, içerde de 6 puan alırız bu ekiple :D :D :D

Çevrimiçi Samet Ç

yemin ediyorum dallas yalan rüzgarları falan halt etmiş bunların yanında  :D
Brezilya dizisi gibi.  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

fuatavni Beşiktaş edition :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Boateng le de görüşüyormuşuz. Boateng - Balotelli - Quaresma var ya cinayet işler cinayet. Derbilerde deplasmanlarda hükmen 6 puan alır, içerde de 6 puan alırız bu ekiple :D :D :D

Boateng devre arasında yakar cuğarayı pöf pöf çeker. :D :D

Etiketler: