2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368676 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

Gamsızlığından dolayı mutlu görünüyor olabilir mi? :)
:kop: Çok karışık adam anlaşılmıyor hiç. :kop:

Çevrimiçi Necmi

ben olaya biraz da şöyle bakıyorum yönetimler ciddi hatalı bu konuda neden uzun vadeli ve yüksek meblağlara  sözleşme yaparsın ki oğuzhan, töre,cenk,tolgay,olcay gibi oyuncular dışında böyle sözleşmeler yapılmamalı bence.
@Mehmet Ali C. bir oyuncunun tutacağı anlındamı yazıyor o gelen oyuncularlada
uzun yapıldı tutmayabilirdi o zamanda onunla ilgili aynı şeyleri söyleyecektiniz. Töre ile
kısa yapsan mesela şimdi bedava kaptırmış olurdun sosa ile kısa yapsan milan karşısında şimdi elin zayıf olurdusosa ile 4 yıllık risk değilmiydi fener birinciyi aldı sen ikinciyi fenerin elinde patladı mesela kerim mesela oldumu yok ama bununla kısa süreli sözleşme yapamazsın  çünkü olursa kuş elinden kaçar. Hiç bir oyuncuyu kötü diye almıyorsun hep uzun vadeyi düşünmek zorundasın

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez yerine keşke geçen sene Pektemek'i oynatsaydık o zaman hem takımı da tanıyor 25 gol atardı pektemek hatta bu sene 3 milyon maaş vereceğimize Balo'ya Pektemek oynasın hem parasının hakkını verir hem de 20 gol atar.

Pektemek-Balotelli-Gomez, hepsi aynı cümlede.

Serhat'ta devreler yanmış arkadaşlar, belli oldu ki bu transfer dönemi hepimizde hasar bırakacak.  :D :D :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:kop: Çok karışık adam anlaşılmıyor hiç. :kop:
İnsanların aklıyla dalga geçilmesinden nefret ediyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı can1903

Ya ne Gomez'i ne Balotellisi :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Balotelli'yi nasıl tanımlarsınız bilmem ancak o tanımın kontenjanı Beşiktaşımız'da var ve tek kişilik, Quaresma ne zaman ( Allah korusun ) Beşiktaş'ımızdan ayrılırsa bence o zaman Balotelli'ye yer açılır.
 Yanlış hatırlamıyorsam bu sene Kasımpaşa ve Akhisar maçlarında Quaresma cezalıydı birinde bursaspordaki japonu tokatlayıp kırmızı kart cezalısıydı, diğerinde -sarı kart sınırındayken- hakeme sinirlenip topu tekmelediği için cezalıydı. Ve bu iki maçta toplam 5 puan kaybettik.   inşAllah anlatmak istediğimi anlatmayı başarmışımdır :D
bir oyuncu cezalı diye puan kaybediyorsan bu senin yapılanma sorunundur her oyuncu ceza alabilir sakatlanabilir. puan kaybını oyuncuya bağlayamazsın. o zaman senin mantıkla quaresmanın oynamadığı maçı kaybedip oynadığını kazanıyoruz demekki gomezin hiç katkısı olmamış boşuna dizimizi dövüyoruz bütün puanları quaresma almış @Yasin02

Çevrimdışı tuncaboylu

Quaresma'nın ilk geldiği zamanı da biliyoruz. Yahu Balotelli'yi Mourinho gibi bir hoca bile adam edememiş hala ya tutarsa diye bakıyoruz.

Bizim ya tutarsa diye transfer yapacak lüksümüz kalmadı. Bu sezon da şampiyon olmak zorundayız.

Yaşlı diye sırt çevirilen Eto'nun ne vereceği en azından bu ligde belli.

Mourinho sorunlu oyuncuları adam edebilmesiyle bilinen bir hoca değil yalnız, önemli vasıfları arasında olmadı hiç. Kendisi Quaresma'yı da adam edemedi mesela.

Eto'o mu Balotelli mi deseler, ben Balotelli derim. Adam tutarsa 2 sene sonra 20 milyon euro'ya satarız tekrar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pektemek-Balotelli-Gomez, hepsi aynı cümlede.

Serhat'ta devreler yanmış arkadaşlar, belli oldu ki bu transfer dönemi hepimizde hasar bırakacak.  :D :D :D
Yok forvetteki adamın kim olduğunun hiç bir önemi yokmuş gibi cümleler kurulmaya başlandı
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Jukebox

İnsanların aklıyla dalga geçilmesinden nefret ediyorum.
Yok abi sen beni yanlış anladın muhtemelen.Yani adam tam olarak ne hissettiğini,düşündüğünü dışarı yansıtmıyor,yüzünden anlaşılmıyor.
Dediğin gibi gamsızlıktan olabilir,gerçekten mutludur,fotoğraftan önce yapılan bir şakaya gülmüştür veya fotoğrafta somurtkan gözükmemek için gülümsemiştir.
Ben aklı ile dalga geçmedim.

Çevrimdışı Tolga

Mourinho sorunlu oyuncuları adam edebilmesiyle bilinen bir hoca değil yalnız, önemli vasıfları arasında olmadı hiç. Kendisi Quaresma'yı da adam edemedi mesela.

Eto'o mu Balotelli mi deseler, ben Balotelli derim. Adam tutarsa 2 sene sonra 20 milyon euro'ya satarız tekrar.
Peki tutmazsa ne yaparız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

1 sene sonra yeniden forvet arayışına gireceğiz 2 senemiz böyle geçti 3. senemiz de aynı geçiyor. Ya geleceğe yönelik potansiyelli bir adam alınsın ya da satınalma opisyonlu yüksek kalibre de birisi ama bu isim Balotelli olmamalı.

Planlama konusunda net sınıfta kaldılar. Süreç sonunda durum tersine de dönebilir elbet. Geçen yıl olduğu gibi.

Çevrimdışı Koa_lAA

balotelli iyidir iyi.. gelsin... bizi 10 kişi bırakmasın yeter kırmızı görüp :D

kötü oynarsada cenk var arkasında...

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok forvetteki adamın kim olduğunun hiç bir önemi yokmuş gibi cümleler kurulmaya başlandı

Orası öyle, öyle bir izlenim var. O yüzden "Pektemek hariç" diyerek cümleye başlamak lazım.  :lol: :lol: :lol:

Öte yandan "Balotelli 20 gol atar" diyenler haklı bence, Eto'o da atar.

Eto'o 20 gol atarsa sevgilerle anar, hoşçakal deriz kendisine.

Balotelli 20 gol atarsa paraları sayar, "20'ye İngiltere'ye gideceğine 30'a Çin'e gitmez misin?" deriz kendisine.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 14:36:23 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

satınalma opsiyonlu kiralanacağı için liverpoola geri yollarız bu sezon da cenkin büyüyerek dewam etmesi için dua ederiz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C. bir oyuncunun tutacağı anlındamı yazıyor o gelen oyuncularlada
uzun yapıldı tutmayabilirdi o zamanda onunla ilgili aynı şeyleri söyleyecektiniz. Töre ile
kısa yapsan mesela şimdi bedava kaptırmış olurdun sosa ile kısa yapsan milan karşısında şimdi elin zayıf olurdusosa ile 4 yıllık risk değilmiydi fener birinciyi aldı sen ikinciyi fenerin elinde patladı mesela kerim mesela oldumu yok ama bununla kısa süreli sözleşme yapamazsın  çünkü olursa kuş elinden kaçar. Hiç bir oyuncuyu kötü diye almıyorsun hep uzun vadeyi düşünmek zorundasın
@Necmi  abi sana katılıyorum genel olarak ama şu da var benim demek istediğim oyuncu oynar tutmaz problem değil ismail,pektemek gibi adamlar 2 kere çapraz bağ kopartmış çeşitli sakatlıklar yaşamış 26 27 yaşında bu adamlar daha  yeniden sözleşme yapıp zam yapıyorsun pektemek denilen adam ne yaptı'da zam alıyor 4 yıllık sözleşme neden yapılıyor kerim,ozi,sosa vb. oyuncular'da sakatlıkla alakalı sorunlar yok en azından ben bunu demek istiyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

2.5 milyonu yakar, sene sonuna kadar Cenk'le oynarız.

Ben risk konusunda kazanç oranına bakarım. İyi senaryoda Balotelli'de muazzam bir kazanç görüyorum, kötü senaryoda ise kayıp çok az.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yok abi sen beni yanlış anladın muhtemelen.Yani adam tam olarak ne hissettiğini,düşündüğünü dışarı yansıtmıyor,yüzünden anlaşılmıyor.
Dediğin gibi gamsızlıktan olabilir,gerçekten mutludur,fotoğraftan önce yapılan bir şakaya gülmüştür veya fotoğrafta somurtkan gözükmemek için gülümsemiştir.
Ben aklı ile dalga geçmedim.
Yok sana demedim :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2.5 milyonu yakar, sene sonuna kadar Cenk'le oynarız.

Ben risk konusunda kazanç oranına bakarım. İyi senaryoda Balotelli'de muazzam bir kazanç görüyorum, kötü senaryoda ise kayıp çok az.
Şampiyonluk giderse?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sosyalkartal

bizlerin düşündüğünü emin olun yönetim düşünüyor balotellinin kiralık sözleşmesinin herhangi bir disiplinsizliğinde bedelsiz feshi üzerine yürütülüyor görüşmeler

Şu an Asporda eto beşiktaş ta haberleri dönüyor olmalı artık yavaş yavaş inandınız mı etonun gelmeyeceğine  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı MrtBlgc

Balotelli'nin 14 dklık derleme videosunu izledim. Adam bildiğin pimi çekilmiş bomba. Yok abi, 35'lik Eto gelsin paşa paşa oynasın, yaşıtlarına kardeşlik, küçüklerine abilik yapsın, sezon içinde de minimum 20 atsın gitsin. 1 sene sonra da daha iyisini alırız. Bu ne abi böyle?  Herifin yemediği halt kalmamış. Kesinlikle çocukluğuna falan inmek lazım, Şenol hoca da kurtaramaz yani.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Nerden geliyor bu sorunlu oyuncu sevgisi? Cidden soruyorum, merak ediyorum gerçekten. Inter ve Liverpool dünyanın en taraftar topluluğuna sahip takımlarından orada aşık olmadı burada mı aşık olacak hem bu işler aşkla mı yürüyor? Bir sözleşme imzalıyorsun ve onun karşılığında performans gösteriyorsun, amatör spor yapmıyoruz ki biz dünyadaki tüm sorumlu oyuncuları toplayıp rehabilite edelim.
Sorunlu oyuncu sevmiyorum. Şahsen quaresma nın da öyle fanı değilim. Sadece bizim taraftardan örnek verdim. Eto'o da gelse buna benzer seyler olacak kendisi zaten bizde oynamaya can atıyor, taraftarı da çok seviyor. Açıkçası Balotelli forvet değil de defans ya da orta saha olsa istemem zaten. Ama golcü oyuncuyu bizim ligde cok kolay kendine getirebiliriz bence. Bizim işimize gelecek bir anlaşmayla alınabilir bir risk. İş yapma olasılığı yüksek olursa satıp para kazanabilecegimiz bir risk bence balotelli. Bu risk göze alınabilir.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ta oynayacak oyuncu için birçok parametre gereklidir. Birincisi 'İş ahlakıdır'. Oyuna saygısı olmayanın bu kulüpte yeri olmamalı.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 14:42:46 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

üstüne bir bardak su içeriz  :kop: :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Orası öyle, öyle bir izlenim var. O yüzden "Pektemek hariç" diyerek cümleye başlamak lazım.  :lol: :lol: :lol:

Öte yandan "Balotelli 20 gol atar" diyenler haklı bence, Eto'o da atar.

Eto'o 20 gol atarsa sevgilerle anar, hoşçakal deriz kendisine.

Balotelli 20 gol atarsa paraları sayar, "20'ye İngiltere'ye gideceğine 30'a Çin'e gitmez misin?" deriz kendisine.
Bir sene kendini göstermesi yeterli olmaz Balotelli gibi geçmişi karanlık birisinin. 2 sene aynı performansı göstermesi gerekir bunun içinde önümüzdeki sene sonunda bonservisini alman gerekir. Bu ücret ne olacak? Hadi bu sene iyi oynadı seneye oynar mı bunun garantisini kimse veremez. 1 sene iyi oynadı diye her oyuncuyu satacak olsak dolduralım tüm sorunlu adamları parlatıp satalım. Bence yanlış ve gereksiz bir strateji.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beck stoper oynasın.
Mantıklı :ok:

Gecen sezon bir cok macta yarim stoper gibi oynadi zaten

Ismail yuzunden stoperler sola kaydigi icin Beck te Stoperlerin bosalttigi alana kademe yapıyordu dolduruyordu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: