2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370278 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Brezilya dizisi gibi.  :D

ergenliğime gittim yeminlen manuela die sarışın bir kız vardı diziye adını da veren tüm türkiye aşıktık kıza  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı brkntcnr

Boateng devre arasında yakar cuğarayı pöf pöf çeker. :D :D
Valla ya artık soyunma odası duman altı :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

ergenliğime gittim yeminlen manuela die sarışın bir kız vardı diziye adını da veren tüm türkiye aşıktık kıza  :biggrinking:
Abi bunun neresine aşık oldunuz  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa giderse yerine alınacak oyuncu alternatiflerinin içinde Kevin Prince Boateng müptezelide varmış. Balotelli'yi de alalım. Balotelli ve Boateng ikilisi İstanbul gece aleminin.... :D
kubarın dibine dibine vururlar  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

balotelli şuan liverpool paf takımıyla antrenman yapıyor o takımın bir oyuncusu "balotelli harika biri ondan çok şey öğreniyoruz çok sıkı antrenman yapıyor ve bolca da eğleniyoruz kendisini çok sevdiği beşiktaşa oldukça hazır şekilde göndereceğiz" die röoprtaj vermiş. şayet doğru haber ise senin tezini destekliyor.

Açıkçası Balotelli muazzam bir oyuncu, ismi bile heyecan veriyor.

Kafasını futbola verdiğinde tozu dumana da katabiliyor, 2012-13 ve 2013-14 sezonlarındaki Milan performansı buna örnektir.

Henüz 25 yaşında ve piyasası hiç azalacak gibi durmuyor. O kadar büyük bir yetenek ki, 1 sene parladığında değerini 20 milyon euro'ya zıplatabiliyor.

Diğer adı geçenlere nazaran da daha iyi. Açıkçası bu adam alınabiliyorsa, Eren Derdiyok'la, Remy'le falan kaybedilen zamana ve efora yazık.

Çevrimdışı sosyalkartal

Rezerv takıma gönderilen bir oyuncunun mutlu olma ihtimali var mı o halde balotelli neden mutlu  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı panic13

Beck stoper oynasın.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Abi bunun neresine aşık oldunuz  :D

devir değişti Samet, eskiden böyleymiş  :D kızın harika saçları vardı hatta öyle meşhurdu ki kızı buralara getirip tv.lerde falan ağırladılar o yıllarda birde şarkıcı çocuk vardı tüm kızlar da ona aşıktı oda ülkemize gelip konserler falan vermişti. yakıp yıkıp geçmişlerdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Beck stoper oynasın.

Bugün için mi, genel olarak mı?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yemin ediyorum dallas yalan rüzgarları falan halt etmiş bunların yanında  :D
ben hayatımda böyle transfer senaryosu görmedim adam bizle alay ediyor abi ya :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rezerv takıma gönderilen bir oyuncunun mutlu olma ihtimali var mı o halde balotelli neden mutlu  :tabe:
Mutlu olduğunu nereden biliyoruz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Büyük hedefleri olan yarışmacı kulübüz, rehabilitasyon merkezi değil.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 15:15:07 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Balotelli ve Boateng'in aynı anda bu takımda olduğunu düşünüyorum da aman aman aman....
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Beck eşinin doğumu için İstanbula gelmişti.Bugün oynamaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Balotelli ve Boateng bırakın Beşiktaş formasını giymeyi, mümkünse stadın 1 km yakınından geçmesinler. Büyük hedefleri olan yarışmacı kulübüz, rehabilitasyon merkezi değil.
Amateme yatıralım onları  :evillol:

Çevrimdışı brkntcnr

Ya düşünün bi. Balotelli Atatürk Havalimanı' na iniyor. Taraftarlar tıklım tıklım sevgi gösterileri falan filan. Sonra Vodafone Arena' da sahaya çıkıyor. Tüm stad hep bir ağızdan adını bağırıyor. Balotelli bence bu sevgiyi karşılıksız bırakmaz. Quaresma gibi pascal gibi bize aşık olur. Biz de ona. Bence Balotelli biraz desteğe ihtiyacı olan bir oyuncu. Şimdiye kadar çok eleştirilmiş, sürekli yaptığı hatalar başına kakılmış. Bizim gibi deli gibi seven bi taraftar topluluğuna o da Quaresma gibi aşık olacaktır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Balotelli ve Boateng bırakın Beşiktaş formasını giymeyi, mümkünse stadın 1 km yakınından geçmesinler. Büyük hedefleri olan yarışmacı kulübüz, rehabilitasyon merkezi değil.
1 sene sonra yeniden forvet arayışına gireceğiz 2 senemiz böyle geçti 3. senemiz de aynı geçiyor. Ya geleceğe yönelik potansiyelli bir adam alınsın ya da satınalma opisyonlu yüksek kalibre de birisi ama bu isim Balotelli olmamalı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

onu bunu bilmem de ne yapıp edip bu yıl FFPnin son senesi iken mutlaka şampiyon olmalıyız. bu şampiyonluk gelecek sene ve sonrası kurulacak takımlar için çok önemli. tek büyük olmanın yolu bu şampiyonluktan geçiyor...

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı brkntcnr

Ama Boateng için aynı şeyleri söyleyemeyecegim. Balotelli' ye bizim ligde zaten bizim takım 20 gol attırır. Ama boateng mevkisi itibariyle daha kritik bi mevki. Keşke Sosa kalsa da Orta sahamız bozulmasa.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ya düşünün bi. Balotelli Atatürk Havalimanı' na iniyor. Taraftarlar tıklım tıklım sevgi gösterileri falan filan. Sonra Vodafone Arena' da sahaya çıkıyor. Tüm stad hep bir ağızdan adını bağırıyor. Balotelli bence bu sevgiyi karşılıksız bırakmaz. Quaresma gibi pascal gibi bize aşık olur. Biz de ona. Bence Balotelli biraz desteğe ihtiyacı olan bir oyuncu. Şimdiye kadar çok eleştirilmiş, sürekli yaptığı hatalar başına kakılmış. Bizim gibi deli gibi seven bi taraftar topluluğuna o da Quaresma gibi aşık olacaktır.

Nerden geliyor bu sorunlu oyuncu sevgisi? Cidden soruyorum, merak ediyorum gerçekten. Inter ve Liverpool dünyanın en taraftar topluluğuna sahip takımlarından orada aşık olmadı burada mı aşık olacak hem bu işler aşkla mı yürüyor? Bir sözleşme imzalıyorsun ve onun karşılığında performans gösteriyorsun, amatör spor yapmıyoruz ki biz dünyadaki tüm sorumlu oyuncuları toplayıp rehabilite edelim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gamsızlığından dolayı mutlu görünüyor olabilir mi? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ama Boateng için aynı şeyleri söyleyemeyecegim. Balotelli' ye bizim ligde zaten bizim takım 20 gol attırır. Ama boateng mevkisi itibariyle daha kritik bi mevki. Keşke Sosa kalsa da Orta sahamız bozulmasa.

Gomez yerine keşke geçen sene Pektemek'i oynatsaydık o zaman hem takımı da tanıyor 25 gol atardı pektemek hatta bu sene 3 milyon maaş vereceğimize Balo'ya Pektemek oynasın hem parasının hakkını verir hem de 20 gol atar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bir futbolcu çok yetenekli olmasa da zekasıyla fark yaratabilir. Bize de zeki futbolcular lazım, Balotelli ya da Boateng gibileri değil.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tolga

Quaresma'nın ilk geldiği zamanı da biliyoruz. Yahu Balotelli'yi Mourinho gibi bir hoca bile adam edememiş hala ya tutarsa diye bakıyoruz.

Bizim ya tutarsa diye transfer yapacak lüksümüz kalmadı. Bu sezon da şampiyon olmak zorundayız.

Yaşlı diye sırt çevirilen Eto'nun ne vereceği en azından bu ligde belli.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: