2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362128 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

balotelli 1 yıllık kiralık döneminde 2.750 mil euro kazanacak opsiyonu ise 6.5 milyon euro  :tabe:
Hani nerede  :naughty:

Çevrimiçi Necmi

Niye Türkiyede unutsun ki? İngilterede oynadı bu adam orada da çok fazla zenci insan var hatta artık milli takımında bile zenci oluyor  :alala:
ingilterede ırkçılık var insanlar deri rengine göre muamele görürde ondan
orda ekonomik gücün ne olursa olsun ikinci sınıfsın adamlar bunu engelleyecek kurallar yasalar koyuyor
bizde varmı böyle yasalar yok çünkü ihtiyacımız yok
Türk halkı içinde asla olmaz bu zorlamayla değil gönülden olmaz ingilizler bakarken üst perdeden yüzünü ekşiterek bakar
Türkler sevgiyle bakar. Ayrımcılığa uğrayan insan için bu fark o kadar önemliki tüm yaşam şeklini değiştirir.
Balatollinin bence bu tip agrasif haraketleri tamamen ayrımcılıktan kaynaklanan eziklik
bir çok sorunlu oyuncunun TR de randıman yükseltmesi bu nedenle Güney afrika cumhuriyetindede
çok fazla siyahi var ama bu dünyanın en ırkçı ülkelerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor
biz genelde ırkçılığa maruz kalan bir halk olduğumuz için bunun değerini çok daha fazla biliyoruz
ve karşımızdaki insana bunu hissettirmemek için çok büyük çaba sarfediyoruz.

Çevrimiçi Necmi

balotelli 1 yıllık kiralık döneminde 2.750 mil euro kazanacak opsiyonu ise 6.5 milyon euro  :tabe:
senin burdaki geleceğini pek sağlıklı görmüyorum :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Futbol ciddiyet ister , laubali şımarık adamlar   kendilerini ve bazı taraftarları tatmin etselerde zamanla takımın düzenini bozarlar.İşte bu yüzden Balotelliye hayır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

80 M euro istiyor Everton

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Gecen sene ilgili oldugumuzu sanki baskan itiraf etmisti gibi hatirliyorum,everton satisa cikariyormus,kiralamaya gidilebilir mi diye aklima takildi.
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Forza.55

hem balotelli hemde etoo gelsin. baloyu sol açık oynatırız. :tabe:

Çevrimdışı tangaz

abi geçen yaz ben yoktum forumda ama anladığım kadarıyla arkadaşın cv.si baya kötü kimse pek ciddiye almıyor efsanevi açıklamalarını  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

beckde kendince garantici o da geleceğini garantiye alıyor. şu zamana dek almanyada 500-750bin brüte oynuyordu  çok servet yapamamıştır ama şimdi kemiksiz 1,25 milyon kazanıyor ve kontrat süresi bitene dek tankla iteklesen de gitmez geleceğini garantiye alıyor şu an bunu yaparken de iş ahlakı ile görevini ifa ediyor.
Anasınin ak sutu gibi helal olsun bizim de bekledgimiz bu zaten bide mustafa gibiler var..
Atiba gibi Beck gibi adamlar sayesinde paşamız sampiyon takim futbolcusu oluyor yetmiyor düğününde davulcuya da para vermiyor ..

Çevrimdışı yigitcan1903

Demek balotelli de olmadı
Olsun sağlık olsun  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şenol hoca tolga'nın az çok ne oynadıgını biliyor boyko'ya geçen maç şans verdi bu maçta fabri'yi görmek isteyebilir :)
Fabriyi stoper olarak düşünüyoruz :D :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Jukebox

Konoplyanka'yı unutmadık bir de balotelli yatsın off off abi :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

abi geçen yaz ben yoktum forumda ama anladığım kadarıyla arkadaşın cv.si baya kötü kimse pek ciddiye almıyor efsanevi açıklamalarını  :D
aslında değilde bizim forumdaki ergenlerin gazabına uğradı yoksa
aldığı bilgiler bize gelen bilgilerle bire bir örtüşüyordu kaynağı düzgündü yani.
ama olmayınca fena şeyler oldu :evillol: @tangaz

Çevrimdışı mellfred

City milan Liverpool gibi takımlarda ciddiyet edinememiş balo'nun turkcell süper ligi ciddiye alacağına ihtimal vermiyorum. Bakın bu adamın bir örneği var bizde batuhan. Yeteneklerinden bağımsız olarak kıyaslıyorum ikiside avare. İflah olmaz böylesi, takımı da yaralarlar. Yapmayın allasen !
Sözlerimi Einstein ile noktalıyorum. : "Aptal, aynı şeyi yapıp farklı sonuç bekleyene denir"

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hem balotelli hemde etoo gelsin. baloyu sol açık oynatırız. :tabe:
Olcay - Kerim - Arasi da kenarda oturtursun :alala:

Okadar Zengin bir takim olduğumizu zannetmiyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Buralar şenlenmiş güzel olmuş :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı saricasi

Balotelliyi alırsak bizi şampiyonda yapabilir,şampiyonluktanda edebilir böyle bir adam yine riske girmiş oluruz çok dikkatli olmamız gerekir her anlamda, bu transfer olursa tek avantajımız Şenol hocamızın olması nerde ve nasıl kullanabileceğini çözerse hoca, belki burda patlama bile yapabilir yada tam tersi takımı patlatır.Ama balotelli çok ünlü bir futbolcu ve genç hala bu yüzden heyacanlandırmıyor değil, özellikle bu adam için maça gelen bile olur belkide her türlü taraftarın sevgilisi olur yaptığı hareketlerle özellikle derbilerde düşünemiyorum.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tangaz

Anasınin ak sutu gibi helal olsun bizim de bekledgimiz bu zaten bide mustafa gibiler var..
Atiba gibi Beck gibi adamlar sayesinde paşamız sampiyon takim futbolcusu oluyor yetmiyor düğününde davulcuya da para vermiyor ..

:lol: harbiden bahşişi bile oğuzhana yıkmıştı düğünde ama bildiğim kadarıyla takım arkadaşlarıyla dışarı çıktıklarında hesabı kimseye ödetmezmiş arkadaşlarına çok bonkörmüş. başta bu normal geliyordu bana ama sonra çaktım davayı; sırtımı dayadım size sayenizde mangırları götürüyorum bari yemekler benden olsun yiyin koçlarım kendinize iyi bakın sizin sağlıklı oluşunuzla geçiniyorum mealinde davranıyormuş  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yigitcan1903

Çinli golcü ve stoper alıyomuşuz  :D

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Çin'in Hebei takımında oynayan Xuesheng Dong ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Kartal'dan geçen sezonun devre arasında bu ülkeye transfer olan Ersan Adem Gülüm'ün de bu transfer için olumlu referans vermesi üzerine harekete geçildiği öğrenildi.

Çin Ligi'nde 20 maçta 8 gol kaydeden 27 yaşındaki oyuncunun yanı sıra yine Uzak Doğu'dan bir stoperin daha gündemde olduğu bildirildi.

Htspor

Çevrimdışı tangaz

aslında değilde bizim forumdaki ergenlerin gazabına uğradı yoksa
aldığı bilgiler bize gelen bilgilerle bire bir örtüşüyordu kaynağı düzgündü yani.
ama olmayınca fena şeyler oldu :evillol: @tangaz

@Necmi abi o zaman ben burdan şu çıkarımı yapabilirim; sen az evvel geleceğini çok sağlıklı görmüyorum dediğine göre balotelli die bir olasılık yok ve sosyal kartalın geleceği afaroza doğru gidiyor   :upto:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugün 19:30'da Hoffenheim ile hazırlık maçımız var. Hatırlatmış olayım...
hazırlık maçı izleyecek kadar boş değilim  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı brkntcnr

Bence forvete Balotelli gelecek.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Balotelli gelsin Vodafone Arena atmosferinde düzelir vb gibi şeyleri cidden anlamıyorum.Adam İnter'in en iyi olduğu zamanlarda San Siro'da oynuyordu ve orada bile çok sorunluydu.Eto'o ile hep penaltı kavgasına falan girerdi.Şimdi bu adamı biz mi adam edeceğiz? Adamın yaptığı sorunlu şeylerin filmini yapsak komedi dalında Oscar alır.Futbol'a uygun bir adam değil.Gitsin Çin'e Amerika'ya orada şovmen olarak oynar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:lol: harbiden bahşişi bile oğuzhana yıkmıştı düğünde ama bildiğim kadarıyla takım arkadaşlarıyla dışarı çıktıklarında hesabı kimseye ödetmezmiş arkadaşlarına çok bonkörmüş. başta bu normal geliyordu bana ama sonra çaktım davayı; sırtımı dayadım size sayenizde mangırları götürüyorum bari yemekler benden olsun yiyin koçlarım kendinize iyi bakın sizin sağlıklı oluşunuzla geçiniyorum mealinde davranıyormuş  :akuma:
  abi o pektemek  pdy'dan olabilir günahını almayım ama onlar mı uzattı acaba sözleşmeyi  :kop: :kop:

Çevrimdışı sosyalkartal

Geçen sene verdiğim 10 bilgiden 8 i doğruydu tek hatam konoplyanka konusunda kesin konuşmak oldu çünkü her şeyi hazırdı anlaşıldı fakat sevilla son anda işi bozdu fakat artık gelde bunu foruma anlat resmen linç ettiler ama canları sağolsun  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Etiketler: