2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367670 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

pektemek+bir miktar canlı = eto'o die telifimiz varmış  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Deadam

Şimdi kendinden büyük hanımı olan zengin olur derler bizim orda. gomez zengin zaten bu durumda daha da mı zengin olacak ayrıca erkeğin yaşlısı olmaz kadının yaşlısı olur der babaannem aynı babaannem huyu güzelden usanmam boyu güzelden usanırım der. yani huyu güzel olacak mış eşinin hal böyle iken gomezin hanımının menapozu 50 li yaşlarda olabilir çocuk işini arada hallederler.

Sosa konusu ise çocuklar tedavi ile olduğu ve zorlu bir süreç geçirdikleri için daha ihtimam gösteriyorlar çözümü  basit yenge güvenli bulduğu!! bir avrupa ülkesine yerleştirilip sosa bizde devam edebilir. farzetsinki eşi uzun dönem askerlik yapıyor.

Karidesli börek vardı datça da yemiştim valla çok güzeldi o nasıl yapılıyor ki :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı onurturan

bu arada bunların çocukları %90 erkek olur boyu da 195i devirir ancak stoper olur ondan da, 35 üstü olup da ilk doğumunu yapan kadınlarda oran böyle  :bandit:
boy tamam da pipiyi anlayamadim :alala:

Çevrimiçi Necmi

Eto'o , Balotelli , Adebayor  hepside olur bu takımda Cenk Tosun bile yapar ama hem sayısal hemde kalite olarak eksik kalırız bu 3 oyuncuda bizim takımda en az 20 atar Balotelli 2 senedir .ok kötü durumda ama buraya gelip uçabilirde. Eto'o zaten 1 sene rahat rahat ligi götürür , Adebayor da olur ama  nasıl olur bilmiyorum.
adeboyarın Beşiktaşa olması @mylife1903  ün small beden giymesine benzer

Çevrimdışı ONUR KOLCU

adeboyarın Beşiktaşa olması @mylife1903  ün small beden giymesine benzer

Abi forvet bulamazsak en son çare bence başka bi secenek kalmayacak şuan boşta olan Adebayor olur bence.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nedenini bilmediğim bi sebepten dolayı şuan Balotelli nin BJK Forması giymesini çok istiyorum..

Çevrimdışı tangaz

boy tamam da pipiyi anlayamadim :alala:

geç evlenen daha doğrusu 35 sonrası ilk çocuğunu doğuran kadınların ilk çocuğu yüksek oranda erkek oluyor. istatistikler böyle...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sosyalkartal

eto eto deyip durmayın balotelli beşiktaşta diyorum size dünden beri  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

Balotelli'yi yedek olarak bile kadroda istemem. Bu adam sorunlu ve sorun çıkartarak takımdaki huzuru da bozar.

Yani böyle adamlar sadece kendisine zarar vermez takıma da zarar verir. Umarım yönetim böyle bir hata yapmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

biraz konu dışı olacak ama kafama takılan bir detay var.. 2013-14 sezonundan beri stsl takımları (birkaç istisna dışında)niçin aynı numara fontunu kullanıyolar? estetik durmadıgı kanaatindeyim.

TFF, bu fontu zorunlu tuttu bu yüzden her kulüp bu fontu kullanıyor :)

Çevrimdışı tangaz

yalnız gomezde tam almanmış arkadaş. adam gelirken başta 2 yıl olan kontratını bir görelim bakalım deneyelim emin olalım diyerek 1 yıla indirmişti gelirken, sonra baktı riskler var ve bir alman tutumuyla riski gördüğü noktada bitirdi işi. sıfır risk!

Çevrimdışı Kalyoncu

Boateng düşünülüyormuş sosa giderse.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

TFF, bu fontu zorunlu tuttu bu yüzden her kulüp bu fontu kullanıyor :)

Fb kullanmıyor.

Çevrimiçi Necmi

Balotelli'yi yedek olarak bile kadroda istemem. Bu adam sorunlu ve sorun çıkartarak takımdaki huzuru da bozar.

Yani böyle adamlar sadece kendisine zarar vermez takıma da zarar verir. Umarım yönetim böyle bir hata yapmaz.
aslında katılmıyorum adamın sorunu renginden kaynaklanıyor
Türkiyede derisinin rengini unutacağı için ciddi rehabilite olur. Bu tip insanlar
pohpohlanma ister birde artık havalarda olduğu yaşıda geçiyor. Birde Türk kızıyla
başını bağlarsak tamamdır nefes aldırmaz ona adama benliğini unutturur robot gibi
işine gider gelir hatta eve gitmemek için tesislerde bile kalır :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Balotelli Huzur bozar doğru ama rakibin huzurunu bozar :)

Ben gelmesine olumluyum..

Çevrimdışı tangaz

Boateng düşünülüyormuş sosa giderse.

hata ederler, bonservise paramız yok die boştakilere bakıyorlar ama free+işe yararlar gitti şimdi piyasada free+işe yaramaz/sorunlular kaldı. bu nedenle hep diyorum isim belirlenecek bedeline bakılmaksızın satınalma taahhütlü kiralama üzerine çalışma yapılmalı...

Çevrimdışı AigleBordeaux

Fb kullanmıyor.
TFF arial yazisini mecbur ediyor galiba fb uyaniklik yapip baska arial cesidi kullaniyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Kalyoncu

hata ederler, bonservise paramız yok die boştakilere bakıyorlar ama free+işe yararlar gitti şimdi piyasada free+işe yaramaz/sorunlular kaldı. bu nedenle hep diyorum isim belirlenecek bedeline bakılmaksızın satınalma taahhütlü kiralama üzerine çalışma yapılmalı...
Çok büyük hata ederler abi.

Çevrimdışı Bishamon

Türkiyede derisinin rengini unutacağı için ciddi rehabilite olur. Bu tip insanlar
pohpohlanma ister birde artık havalarda olduğu yaşıda geçiyor. Birde Türk kızıyla
başını bağlarsak tamamdır nefes aldırmaz ona adama benliğini unutturur robot gibi

Niye Türkiyede unutsun ki? İngilterede oynadı bu adam orada da çok fazla zenci insan var hatta artık milli takımında bile zenci oluyor  :alala:

Çevrimdışı Tolga

Fb kullanmıyor.
TFF'nin zorunlu tuttuğu font Arial. Fb bunu biraz değiştirerek kullanıyor zaten bizim de geçen sene kullandığımız font tam Arial sayılmaz :)
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 12:37:53 Tolga ]

Çevrimiçi Necmi

Fb kullanmıyor.
Ligde Arial fontu kullanmaya mecbur. TFF kararı
ama avrupa kupalarında istediği fontu kullanabilir.

Çevrimdışı onurturan

geç evlenen daha doğrusu 35 sonrası ilk çocuğunu doğuran kadınların ilk çocuğu yüksek oranda erkek oluyor. istatistikler böyle...
bak yeni bisey daha ogrendim sagol abi

Çevrimiçi Samet Ç

Font olarak Comic Sans kullanılsa keşke şekil oluyor.  :D

Çevrimdışı Tolga

Balotelli Huzur bozar doğru ama rakibin huzurunu bozar :)

Ben gelmesine olumluyum..
Açıkçası artık ne vereceği meçhul ve geçmişi sıkıntılı olan oyuncuları kadroda görmek istemiyorum tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

TFF'nin zorunlu tuttuğu font Ariel. Fb bunu biraz değiştirerek kullanıyor zaten bizim de geçen sene kullandığımız font tam Ariel sayılmaz :)

Ariel deterjan markası yalnız, yanlış olmasın  :D :D

Etiketler: