2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363091 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Eto yu sadece santrafor olarak görmemek lazım.
Bu üçlü + Oğuzhan değişimli olrak Gomez + Sosa yerlerine düşünülebilir. Eto ikinci forvet ve forvet arkası olarak oynayabilir.
Balo + Gomez kesinlikle olmaz ama Balo + Eto olur
Aynen kafamda kurdugum seyleri yazmissin abi tesekkurler..
Şenol hocanin da düsuncesi bu yonde olur ve eli güclenir..
Etonun gol vurusu gibi oncesi paslari da cok iyi..

Çevrimdışı OrhanAker

34 degil 37 hatta 38 e girecek , Gomezden 7 yas büyük :bandit:
37 filan ama hala.. :D öhmm neyse.

Çevrimdışı tangaz

29 yaşındaki higuain'in 94 milyon ettiği bir ortamda alman panzeri gomeze 30-35 sıkacak bir babayiğit olmaması da ligimizin aslında hiç bir referansının olmadığının ispatıdır. mesela arsenal deli gibi santrafor arıyor kaç kişiye talip oldular hepsi ellerinde patladı ama hiç gomezi gündemlerine dahi almıyorlar keza WHU santrafor için 30 milyon sterlin bütçe ayırdılar ama gomeze gelince para vermiyorlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

hatun gomezden 6 yaş büyük 36-37 yaşlarında çocuk doğurmak için son demlerini yaşıyor bu yaşlarda evlenen kadınlar hemen çocuk yapmak ister treni kaçırmadan  :D
O zaman gomeze dügünde türk usulü kocaman bir ayva hediye etmek gerekirdi bak yapmadik ayip oldu..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onurturan

37 filan ama hala.. :D öhmm neyse.
Yeni bir tosic vakasi yasamak istemiyorum :bore:

Çevrimdışı tangaz

O zaman gomeze dügünde türk usulü kocaman bir ayva hediye etmek gerekirdi bak yapmadik ayip oldu..

Onur bilemiyorum artık Özgür Kerem'i 9 numara 10 numara mevkileri için hazırlamaya şimdiden başla elin alamanları ile arjantinli mızmızları ile uğraştırma bizi, ben şayet ismaylll kalsaydı benim kızı solbek için hazırlıyordum sağ ayaklı ama isodan iyidir  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

aslında hiç alakası yok tamam %30 lu bir rakam bırakıyor amabirde
toplu aldığın para var. buda %50 ye tekabul ediyor tekstil sektöründeki kâr marjı
budur zaten en azından sektördeki diğer ürünlerde elde edilen kar marjından fazladır
takım ürünleri elde kalma riski yok diğer ürünlerde bedenler seri yapılır tüm bedenleri alırsın
ve bazı bedenlerin sürümü düşüktür elde patlar birde sezon devam ettikçe malın değeri düşer
forma öyle değil bir sene boyunca tek fiyattan satılır. bir formadan 50 lira kâr edersin bir tshort tan
20 lira kazanırsın. 500 bin forma sattığın yerde aynı kazancı 1.250 M tshort satarak elde edersin
satabilirmisin bence satamazsın. formanın direk pazarı var. yaz kış

Dediklerin doğru abi, ama şu var: 300 lira harcayacak bir Beşiktaş'lı 2 forma almak yerine 1 forma + 4 t-shirt alsa, kulübe daha faydası olur.

Çevrimdışı onurturan

ceza alanı dısında pek te zeki degil bu adam anlasildi  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Büyü mü yaptı bu kadın Gomez'e, anlamadım.

Adam Alman bir de, yaşlandıkça daha da karizma olacak. 42-43 yaşlarına geldiğinde ve etrafında 25'likler dolaştığında, karısı 50 yaşında olacak.

Uzun ömürlü bir evlilik ön görmüyorum, şimdiden para biriktirsin nafaka için.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

geçen gün çıkan videolarını görmedin mi? (olcay, ozzie, cenk, necip) bu 4lü hep birlikte takılıyorlar şayet yılda 5er  trilyonu çeplerine koymasalardı hepsi birer apachi olurdu benden söylemesi  :evillol:
saç kesim tarzları falan tam apaçi kommençero gibiler abi  :evillol: giyim tarzları falan da garip :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Büyü mü yaptı bu kadın Gomez'e, anlamadım.

Adam Alman bir de, yaşlandıkça daha da karizma olacak. 42-43 yaşlarına geldiğinde ve etrafında 25'likler dolaştığında, karısı 50 yaşında olacak.

Uzun ömürlü bir evlilik ön görmüyorum, şimdiden para biriktirsin nafaka için.
ben sebebini tahmin edebiliyorum ama söyleyemem  :evillol:

Çevrimdışı onurturan

Onur bilemiyorum artık Özgür Kerem'i 9 numara 10 numara mevkileri için hazırlamaya şimdiden başla elin alamanları ile arjantinli mızmızları ile uğraştırma bizi, ben şayet ismaylll kalsaydı benim kızı solbek için hazırlıyordum sağ ayaklı ama isodan iyidir  :evillol:
Tabii ki daha iyi olur abi bak iso gitti 0 sol bekimiz vardi hic heyecanimiz yoktu adriano gelene kadar hic skinti yapmadik :D

Çevrimdışı mylife1903

yok be dostum kimse isimli forma almıyor stada gittiğinde belki
100 kişiden birinde görürsün isimli forma mesela bizim forum grubunda isimli forma
bir AdemG de vardı oda yazdırmazda geçen senenin çubuklusunun arka
isimsiz kötü görünüyor diye yazdırmıştı isimli yazdıranlarda kendi ismini yazdırır.
mesela ben geçen sene quaresma farması hiç görmedim yada dikkatimi çekmedi
Maca giden kesim degil benim anlatmak istedigim @Necmi abi. Istanbul disi taraftar kazanilmali, musteri yani, quaresmanin mesela cok fani var, balotelli ve eto da boyledir. Kucuk cocuklar baski yapar ailelerine
Karne hediyesi tolganin formasi olmaz mesela

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maca giden kesim degil benim anlatmak istedigim @Necmi abi. Istanbul disi taraftar kazanilmali, musteri yani, quaresmanin mesela cok fani var, balotelli ve eto da boyledir. Kucuk cocuklar baski yapar ailelerine
pektemeğin forması ne hediyesi olur @mylife1903 abi :D

Çevrimdışı mylife1903

hatun gomezden 6 yaş büyük 36-37 yaşlarında çocuk doğurmak için son demlerini yaşıyor bu yaşlarda evlenen kadınlar hemen çocuk yapmak ister treni kaçırmadan  :D
Menepoza girmeden cocuk olayini aradan cikarmak lazim bu ikisi uzun zamandir beraber, buyuk ihtimal imzaladiklarina gore cocuk yoldadir, ikiz cocuksa ben hemen mario gomezin ikna edilmesi taraftariyim ustune 1-2 milyon fazla verelim sampiyonluk icin en buyuk totem yahu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Menepoza girmeden cocuk olayini aradan cikarmak lazim bu ikisi uzun zamandir beraber, buyuk ihtimal imzaladiklarina gore cocuk yoldadir, ikiz cocuksa ben hemen mario gomezin ikna edilmesi taraftariyim ustune 1-2 milyon fazla verelim sampiyonluk icin en buyuk totem yahu
kadın doğum olayına döndü burası abi menopoza 50 yaşlarında falan girerler abi  :evillol: :evillol: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı cursedofdragon

ee başka transfer yok mu :D

Çevrimdışı mylife1903

pektemeğin forması ne hediyesi olur @mylife1903 abi :D
Dosta korku dusmana guven veren bir totem

Çevrimdışı Jukebox

kadın doğum olayına döndü burası abi menopoza 50 yaşlarında falan girerler abi  :evillol: :evillol: :biggrinking: :biggrinking:
Dünya mutfakları,jinekoloji vs. bize acilen transfer lazım abi.  :lol:

Çevrimdışı tangaz

bu arada bunların çocukları %90 erkek olur boyu da 195i devirir ancak stoper olur ondan da, 35 üstü olup da ilk doğumunu yapan kadınlarda oran böyle  :bandit:

Çevrimdışı onurturan

komple zayif getirse ben alırım :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eto'o , Balotelli , Adebayor  hepside olur bu takımda Cenk Tosun bile yapar ama hem sayısal hemde kalite olarak eksik kalırız bu 3 oyuncuda bizim takımda en az 20 atar Balotelli 2 senedir .ok kötü durumda ama buraya gelip uçabilirde. Eto'o zaten 1 sene rahat rahat ligi götürür , Adebayor da olur ama  nasıl olur bilmiyorum.

Çevrimiçi Necmi

neden olmasın mesela önceki sene aldım ben kaleci forması
aldığımda boyko bile yoktu :alala:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

neden olmasın mesela önceki sene aldım ben kaleci forması
aldığımda boyko bile yoktu :alala:

Siyah Tolga Zengin forması  :icool: :icool:

Etiketler: