2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347744 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Gustavo Gomez, Mathieu ve son olarak Vida basında yazıldı...
Teşekkürler.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Alexis zu Deportivo Alaves 500 bin euro. (NtvSpor)

Çevrimdışı atalay

Tercih edilmeyen diğer oyunculardan aynı davranışı göstermelerini bekliyoruz. Oyuna ve kendilerine saygıları varsa...

Çevrimdışı Tolga

Alexis Delgado, yedek olarak alınmıştı fazla da bir varlık göstermeden, doğru düzgün oynamadan gitti.

Yolu açık olsun...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat35

Alexis Delgado satıldı Alaves e

Çevrimdışı Turco

Alexis Delgado, İspanyol Aleves takımı ile anlaşmış ve kulüpten ayrılmış.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Bu senenin en iyi transferi bu oldu. Adam nerdeyse bizi şampiyonluktan edecekti. Yalnız 2 milyona aldığın adamı 500 bine göndermek nedir ?

Kulüp bu transferden alenen zarar etmiştir.

Çevrimiçi Necmi

Bildiğim şeyi kimse ile paylaşamam sorun da burda zaten. Paylaşırsam bana bunu söyleyenin başını yakarım ekmeğiyle oynarım o da olmaz tabii ki. Hayırlısı neyse o olsun...
o zaman hiç konuşmayacaksın cevap veremediğinde çamur atmış olursun.
konu her ne ise sana söyleyenin sıkmadığı ne malum şurda imalı konuşarak bile çamur at izi kalsın
şeklinde davrandığının farkındamısın.
şimdi mesela @Turco böyle böyleymiş ama nerden bildiğimi söyleyemem desem ne olur.
sadece bir sürü insanda algı yaratmış olurum her zaman forumda adının sonunda soru işareti olur
yanlış şeyler bunlar cevabını veremiyorsan susacaksın biliyorum ama demekle olmuyor.

Çevrimdışı Bishamon

Zararın neresinden dönsen kardır.

Çevrimdışı cursedofdragon

1.10 milyon € aldığımız oyuncuyu 500.000 €'ya sattık zarardayız.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu senenin en iyi transferi bu oldu. Adam nerdeyse bizi şampiyonluktan edecekti. Yalnız 2 milyona aldığın adamı 500 bine göndermek nedir ?

Kulüp bu transferden alenen zarar etmiştir.
Alexis' i 1 milyon bonservisle aldık.

Çevrimdışı brkntcnr

Tercih edilmeyen diğer oyunculardan aynı davranışı göstermelerini bekliyoruz. Oyuna ve kendilerine saygıları varsa...
Bkz. Pektemek, Veli.

Çevrimdışı murat35

Bence de bu seneki koşullarda adı geçen santraforlar arasındaki en iyi seçenek Etoo

Mevcut stopeler an itibari ile ;

Rhodolfo,marcelo,tosic,milosevic

Çevrimdışı doganay

hayirlisi olsun diyelim.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2016, 19:44:59 doganay ]

Çevrimiçi Necmi

iyide bu adam neden kamp'a katılmıyor neden birtane fotoğrafını paylaşmadık resmi hesaptan ?
iyide barca ile anlaşmadan kampından adamı alıp buraya getirebilirmisin
oyunmu bu işler resmi sitede ne resmi istiyorsun adamı senin yöneticin getirdi sağlık kontrollerinden geçti.
Barçadan işi bitirmeden barça oyuncusuna böyle bir şey yapamazsın.

Çevrimdışı Ergin1903

Miloda gidecek. Ben iki stoper almamizi umuyorum.

Çevrimdışı Berat

-600k

Milo Olimpiyatlarda iyi performans gösterse bizi +'ya geçirse dicem de zor :)

Çevrimdışı Turco

o zaman hiç konuşmayacaksın cevap veremediğinde çamur atmış olursun.
konu her ne ise sana söyleyenin sıkmadığı ne malum şurda imalı konuşarak bile çamur at izi kalsın
şeklinde davrandığının farkındamısın.
şimdi mesela @Turco böyle böyleymiş ama nerden bildiğimi söyleyemem desem ne olur.
sadece bir sürü insanda algı yaratmış olurum her zaman forumda adının sonunda soru işareti olur
yanlış şeyler bunlar cevabını veremiyorsan susacaksın biliyorum ama demekle olmuyor.

Abi cevabını nasıl vereyim ? Eğer cevap verirsem arkadaşımın başını yakarım, ekmeğiyle oynamış olurum.

Eto transferine çamur atmanın bana bi katkısı olacak mı ? hayır. O yüzden durduk yere çamur atacak değilim.

Neyse, ben artık eto transferine muhalefet etmeyeceğim hayırlısı neyse o olsun. Gelirse sahip çıkmaktan başka bir seçeneğimiz yok.
Umarım birşey çıkmaz, ama olurda yarın öbür gün birşey çıkarsa demişti dersiniz.

Çevrimiçi mayguntr

Bir dahaki sene oynatmayacağımız adama 1.1M  € vermekten de kurtulduğumuza göre kardayız  )

Çevrimdışı doganay

Her transferde basarili olunamaz, yinede az bir zarar ettik. isimize yaramayan adami bonservis ile gondermekte birseydir.
Eski yonetim yada renkiler uste para verip yolluyor.

iyide barca ile anlaşmadan kampından adamı alıp buraya getirebilirmisin
oyunmu bu işler resmi sitede ne resmi istiyorsun adamı senin yöneticin getirdi sağlık kontrollerinden geçti.
Barçadan işi bitirmeden barça oyuncusuna böyle bir şey yapamazsın.

getirebilirsin abi oyuncu ile anlaşmadan önce sağlık kontrolünden geçiriyorsun.

Görüşmeye başladığımızı kap'a bildirdikde. 3 yıllık anlaştığımızı henüz bildirmedik  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayır kardayız. 1 milyon € maaşı vardı 2 senelik sözleşmesi ile birlikte. Zararın neresinden dönülse kardır

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

muhtemelen milosevic'i de yollayacağız.

Rhodolfo,Marcelo,Tosic kalıcak stoperler.

Omeruo'yu kiralayıp 1 stoper daha alıcaz kaliteli muhtemelen.

Etiketler: