2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347889 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

eto + balotelli kulağa hoş geliyor abi :D

Yapmayın gözünüzü seviyim balotelli nedir :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/HaberKartali/status/757901738858905600

Baya ses getirmiş ama Gomez daha geri dönmez sanmıyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Matematikte 2 yarım 1 tam edebilir ama futbolda öyle değil.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

https://twitter.com/HaberKartali/status/757901738858905600

Baya ses getirmiş ama Gomez daha geri dönmez sanmıyorum.

Bence yüklenmeye devam edelim çıkmadık candan umut kesilmez hadi be :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

Matematikte 2 yarım 1 tam edebilir ama futbolda öyle değil.

belki de 2 yarım 1,5 tam eder  :naughty:
kimya da 1+1 = 4 edebilir mesela
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı D-MAN

[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2016, 14:51:27 D-MAN ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yapmayın gözünüzü seviyim balotelli nedir :D
delidir ama çok hojdur tam bizlik olabilir sözleşmeyi ona göre yaparız disiplinsiz davranışlarda bulunursa büyük cezai müeyyideler uygularız kötü olursa iyi olursa ama düşünse Vodafone arena'da taraftarla beraber çok iyi oynayabilir ben olsam alırdım Şenol hoca faktörü de düşünülünce alınmalı bence  :)

Çevrimdışı tangaz

samuel eto'onun net pozisyonu gole çevirme oranı da efsane cidden gomezin geçen sene bizde girdiği pozisyonlara eto'o girseydi 40gol yazardı :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

samuel eto'onun net pozisyonu gole çevirme oranı da efsane cidden gomezin geçen sene bizde girdiği pozisyonlara eto'o girseydi 40gol yazardı :claps:
Gomez'in sırf topu kontrol edemediği için yüzde yüz kaçırdığı 6-7 pozisyonu hatırlıyorum onları da atsa sezon 30 u geçecekti.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı D-MAN

stoper işi nolur sizce ?

trtspor açın şimdi ntvspor gıcıklık yaptı her zaman ki gibi  :s20:

Çevrimdışı Bishamon

ntvspor yayını kapadı ligtv devam ediyor

ntvspor yayını kapadı ligtv devam ediyor

trtspor'da devam ediyor.

Çevrimdışı Bishamon

Olabilir ligtvde de var  :D

fakiriz biz bizde ligtv yok :)

Çevrimdışı tangaz

gençler bir de ne olduğunu söyleseniz? gomez mi geldi n'oldu?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gençler bir de ne olduğunu söyleseniz? gomez mi geldi n'oldu?

yok abi rhodolfo marcelo açıklamalar yapıyor :) Youtubeden sonra full izlersin :)

Çevrimdışı Bishamon

imza töreni mi var ?

basın toplantısı marcelo ve rhodolfo

yalandır büyük ihtimalle ama :)

Etiketler: