2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344167 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

bak o boçetti olur bence tataristan falan görmüş moskova iyi hoşda karbuz sıkılmıştır akdeniz iklimi istanbul boğaz rakı şiş kebap ohh miss on numara iş olur 185-186lık herif çok ağır olduğunu sanmam. aslında vida da ersana benziyor o boşluğu doldurabilir
vida cok bombaci be abi. Zaten butun stoperler bombaciyken bir tane daha alirsak agir bambardiman yapariz kendi kalemize
Rodolfo da agir ve cok adam kaciriyor bence. Ligin ilk yarisinin mac ozetlerini iki hafta once bitirdim ve aklima rodolfo icin bir sarki geldi "masum degiliz hic birimiz"
Marcelo zaten tam bombaci ve sakar, ama bir seytan tuyu var goze batmiyor. Hava toplarinda iyi ya bence ondan butun toplari aliyor ama o da yumusak oyuncu
Alexis ise sert, hamleli ve kontrollu bir oyuncu ama mac icinde dalip gidip bombalama ihtimali var.
tosic zaten bizim darbeli matkap hilti tosic derler ona kontrolsuz agir bombaci kendi saflarimizi bile bombaliyor
Bize boyle sakin agir ama hatasiz oynayan bir oyuncu lazim, bana kalsa ben marceloyu da almazdim ya neyse.
Hazirlik macinda mesela alexis girince catir cutur basladi adam alip vermeye iki ayakla hemide. Ustelik uzun paslari da iyidir alexisin. Uyum saglasin bak yeni transfer diye lanse edecem ben alexisi

Çevrimdışı mylife1903

Ben Alma Ata'da yemiştim abi. Her türlüsü gelmişti masaya, fümesi pişmişi falan. Tadı vasat gelmişti bana, sertti. Normal tabii, zaten kaslı hayvan.

Bu arada Kımız kadar çirkin bir şey de yokmuş, kusmuk tadı geldi ağzıma. Hemen yutuyordum, ağzımda tadı fazla kalmasın diye. Şubat nispeten daha iyiydi.
Almatyde ne bogulurum havasizliktan timoshuku izlemeye gitmistim simdi arshavin de orda. Turkiyenin sevgilisi kuattanoynuyor kayrat almaty de.
Kimiz iyidir ama cok icilmez. Verem hastalarina veriyorlardi, verem hastasi olan gayrimuslimleri kopek etiyle besliyorlar diye duymustum almatyde.
Besiktas bir dogu turuna ciksa ya ipek yolundan cin, kamp yapsinlar mustafayi akapunktur ile iyilestirir cinliler.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hepimiz Eto'o yuz .

Çevrimdışı tangaz

beyler biz en iyisi andre pierre gignac'a yürüyelim sıfır riskli transfer olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bir dönem bursada oynayan amerikalı altidore ismi yazılmaya başlanmış basında o adam atletik ama çok kazma son vuruşları almeidadan beterdir yahu, amerikalı alacaksak clint dempsey var onu alalım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

@tangaz abi sen niye hep alınması zor oyuncular yazıyorsun buraya.Biraz daha uygun oyuncular yazsan daha iyi olur bence

Çevrimdışı mylife1903

bir dönem bursada oynayan amerikalı altidore ismi yazılmaya başlanmış basında o adam atletik ama çok kazma son vuruşları almeidadan beterdir yahu, amerikalı alacaksak clint dempsey var onu alalım  :bandit:
Clint yanina alsin bradleyi hemen yarin gelip baslasinlar.

Çevrimdışı TURKahvesi

Günaydın Beşiktaş Ailesi;

UEFA CL Almanya hesabı da comebackmariogomez başlığında paylaşımda bulunmuş

Kafada deli sorular Acaba mı diyor insan :D

vallahi helal olsun büyük Beşiktaş taraftarına
canlarımsınız seviyorum sizleri ulan
M.Gomez bu dakikadan sonra gelir mi gelmez mi bilemem ama bu bizim taraftarın başlattığı geri dön çağrısı tüm hızıyla devam ederse gelme olasılığı her geçen zaman artar
umarım gelir buna her zamankinden ihtiyacımız var çünkü

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

onla dempsey  olmaz da @tangaz abi gignac forvetin hasıdır çok isterim ama zor :)
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2016, 12:05:39 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eto ' o çok güzel olur Antalya da ne işi var Allah aşkına Eto ' o nun :)

Çevrimdışı Aykan19o3

Trtspor'da Cem Dizdar Fikret Orman yönetimi için 300 milyon tl aldıkları borcu 2 milyar tl'nin üzerine çıkardılar, şampiyon ligi'nden 20 milyon tl gelecek neredeyse yarısı geçen sene Gomez'in maaşına masraflarına gitti (8 milyon tl) şeklinde konuştu.
Önceden de dinlerdim kendisini aklı başında yorumlar yaptığını hatırlıyorum bu sefer aşırı derecede saçmaladı mı yoksa bana mı öyle geldi?

Çevrimdışı Ersoy

Hadi Gomez'im dön be.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tuncaboylu

Sabah-Fotomaç-Takvim. Bu gazetelerin imzalı haberlerini ciddiye almayın abi, hepsi aynı yayın grubunun saçma sapan haber üretme merkezleri.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi sen niye hep alınması zor oyuncular yazıyorsun buraya.Biraz daha uygun oyuncular yazsan daha iyi olur bence

@Bishamon ben gignacı zor görmüyorum ki, adam meksikaya free transfer olarak gitti 4 milyon da maaşı var satınalma taahhütlü (opsiyon demedim) alınabilecek adam bence yeter ki oyuncu gelmek istesin. maaşı da sorun değil gomeze geçen sene verdiğimizden daha azını meksikada kazanıyor...

Çevrimdışı TURKahvesi

Eto ' o çok güzel olur Antalya da ne işi var Allah aşkına Eto ' o nun :)
Onur Eto'o'da gelsin M.Gomez'de dönsün
M.Gomez pivot santraforumuz olarak devam etsin hemen arkasında serbest oynatarak Eto'o'da devam etsin nasıl olur sence
yani Eto'o'nun görevi bir zamanlar benim çok beğendiğim italyan Di Natalie görevini görür.

Çevrimdışı tangaz

onla dempsey  olmaz da @tangaz abi gignac forvetin hasıdır çok isterim ama zor :)

walla amerika ile en son 1,5-2 sene önce mi ne bir hazırlık maçı yapmıştık bu dempsey resmen bizimkileri paspas etmişti ben de ağzı açık seyretmiştim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Trtspor'da Cem Dizdar Fikret Orman yönetimi için 300 milyon tl aldıkları borcu 2 milyar tl'nin üzerine çıkardılar, şampiyon ligi'nden 20 milyon tl gelecek neredeyse yarısı geçen sene Gomez'in maaşına masraflarına gitti (8 milyon tl) şeklinde konuştu.
Önceden de dinlerdim kendisini aklı başında yorumlar yaptığını hatırlıyorum bu sefer aşırı derecede saçmaladı mı yoksa bana mı öyle geldi?

Dinlerim her gün kendisini. Agresiftir, muhalif takılır, Fikret Orman'a garezi vardır. Ne savunduğunu anlaşılmaz, dün ak dediğine bugün kara der, aynı programda kendini komik duruma düşürür.

Şuı 2 entry'i okuyabilirsin:

https://eksisozluk.com/entry/59502748
https://eksisozluk.com/entry/60898998

Çevrimdışı Bishamon

@Bishamon ben gignacı zor görmüyorum ki, adam meksikaya free transfer olarak gitti 4 milyon da maaşı var satınalma taahhütlü (opsiyon demedim) alınabilecek adam bence yeter ki oyuncu gelmek istesin. maaşı da sorun değil gomeze geçen sene verdiğimizden daha azını meksikada kazanıyor...

Maaşı veririz sorun değil ama adam orayı seviyor zaten.Ayrıca takımının yıldızı neden bıraksınlar ki?

Dempsey'de öyle MLS'in en çok kazanan oyuncularından ve oranın yıldızı.

Çevrimdışı tangaz

cem dizdar her zaman ağır saçmalamasıyla meşhur bir spor yazarıdır. bir defa borçları tl üzerinden konuşmak da yersizdir dolar kuru almış başını gitmiş. başkan napacak merkez bankasının başına geçip doları mı düşürsün? bu gazeteciler yönetimlerce mamalanmadığı zaman vay o yönetimlerin haline...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onur Eto'o'da gelsin M.Gomez'de dönsün
M.Gomez pivot santraforumuz olarak devam etsin hemen arkasında serbest oynatarak Eto'o'da devam etsin nasıl olur sence
yani Eto'o'nun görevi bir zamanlar benim çok beğendiğim italyan Di Natalie görevini görür.

İkisininde takımda olması hoş olur fazla maliyetli olurlar , Eto'o benim en beğendiğim forvet tipidir hem hareketli aynı zamanda adam eksilten müthiş bitirici keşk 3 sene önce falan gelseydi bu takıma.

Ama senin dediğin gibide oynar ikiside çokta güzel olur ama eğer şartlar oluşmazsa sadece eto'o da iş yapar .

Çevrimdışı Deadam

Yanlış bilgi 300 m€ da aldılar borcu €350 m€ seviyesine geldi rakam ayrıca aldıklarında borçlar konsolide değildi, yani tahakkuk etmemiş borçlar haneye yazılmıyordu şu an ise tüm borç rakamı bu
ayrıca stad yapıldı, yatırımlar devam ediyor, şampiyon kadro oluşturuldu. bilgili 20-25 m€ borçla devretmişti klübü
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı can1903

Eto'o bonservissiz olur başka türlü olmaz. 36 yaşında ki adama bonservis vermeyiz ki bonservissiz olacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

Maaşı veririz sorun değil ama adam orayı seviyor zaten.Ayrıca takımının yıldızı neden bıraksınlar ki?

Dempsey'de öyle MLS'in en çok kazanan oyuncularından ve oranın yıldızı.

MLS özelindeki açıklamaların doğru ama bu transferi imkansız kılmaz oyuncunun mantalitesine bakmak lazım şayet yaşım geçti kalsın derse zaten işe yaramaz ama tekrar yarışmacı bir takımın formasını giymek istiyorum derse de alınabilir. MLS maaşları önemli değil orada şu halimle ben gitsem bana da para verirler orası ayrı bir dünya maaşlar konusunda. Gignac konusu da benzer şekilde seviliyor olması normal adam başarılı. gomez de bizde çok seviliyor ama ayrıldı aramızdan dolayısı ile Gignac da oradan ayrılabilir. zor transferler belki ama ismi geçen bony remy mandzukiç dzeko kadar zor değil bence gignacı getirmek...

Çevrimdışı Anıl1903

İzlediğim süre zarfında bu durumun yeni olmadığı uzun zamandır konu Beşiktaş ise nereden vurabilirim derdinde olduğunu düşündüğüm  birisi,bu ve bunun gibi işini etik kurallara uymadan yapanlar televizyondan soğuttu beni,izlememenizi tavsiye ederim.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2016, 12:25:41 Anıl1903 ]

Çevrimdışı abdusta

Yıl 2020 Temmuz 15

Beşiktaş klubunden Duyuru!!

Alıntı
Transfer Görüşmelerine Konu Futbolcunun Adı-Soyadı Lionel Messi Transfer Görüşmelerine Konu Futbolcunun Kulübü FC Barcelona Transfer Şekli Satın Alma (Purchase) rAçıklamalar Lionel Messi transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü FC Barcelona ile görüşmelere başlanmıştır. 

Bugun Adriano-Yarın Messi

Saygılar

Etiketler: