bak o boçetti olur bence tataristan falan görmüş moskova iyi hoşda karbuz sıkılmıştır akdeniz iklimi istanbul boğaz rakı şiş kebap ohh miss on numara iş olur 185-186lık herif çok ağır olduğunu sanmam. aslında vida da ersana benziyor o boşluğu doldurabilir
vida cok bombaci be abi. Zaten butun stoperler bombaciyken bir tane daha alirsak agir bambardiman yapariz kendi kalemize
Rodolfo da agir ve cok adam kaciriyor bence. Ligin ilk yarisinin mac ozetlerini iki hafta once bitirdim ve aklima rodolfo icin bir sarki geldi "masum degiliz hic birimiz"
Marcelo zaten tam bombaci ve sakar, ama bir seytan tuyu var goze batmiyor. Hava toplarinda iyi ya bence ondan butun toplari aliyor ama o da yumusak oyuncu
Alexis ise sert, hamleli ve kontrollu bir oyuncu ama mac icinde dalip gidip bombalama ihtimali var.
tosic zaten bizim darbeli matkap hilti tosic derler ona kontrolsuz agir bombaci kendi saflarimizi bile bombaliyor
Bize boyle sakin agir ama hatasiz oynayan bir oyuncu lazim, bana kalsa ben marceloyu da almazdim ya neyse.
Hazirlik macinda mesela alexis girince catir cutur basladi adam alip vermeye iki ayakla hemide. Ustelik uzun paslari da iyidir alexisin. Uyum saglasin bak yeni transfer diye lanse edecem ben alexisi