2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341846 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

fiodan yıllık net 5.5 alıyor yalnız 11 değil o 11 2 yıllık maaşı
biz ne diyoruz anlamadım :alala:
bizim söylediğimizi söyleyip bize neden itiraz ediyorsun :bandit:
bizde net 5.5 alıyor diyoruz brüt olanda 11 gibi oluyor yıllık bu

Çevrimdışı Necmi

fiodan yıllık aldığı maaş 11 değil 5.5 yalnız 11 olan 2 yıllık maaşı şu konu da bir anlaşalım da
bence okuduğunu önce anla :bandit:
sonra anlaşırız :D

Çevrimdışı Necmi

@bjklimert_ birde yaşını girsen kimle konuştuğumuzu anlasak güzel olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Konuda yavas yavas +18 'e dogru gidiyor gibi  :D  :busted_cop:

Kaçırdık yav :bandit: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı İhsan

umarım eto gelmez ve gomez geri döner

Eto alınsın. ..

Gomez gelse bile Eto alınsın
Eto santrafor, 2.forvet sag sol forvet ve forvet arkası oynar.
Antalya'da forvet arkası az oynamadı.
Taraftar taşır onu,  yaşına rağmen yorulmaz!
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomezin geri döneceğini hiç sanmıyorum dönerse ospina gelmiş kadar sevineceğim :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sosa olayı çözülebilir gibi geldi başkanın açıklamalarına göre bütçe olsa direk ziyechi alsak sosayı aramayız da bütçe yok o yüzden yerini doldurmamız zor sosayı beğenmeyenler olsa da çok iyiydi bence bu sezon.

Çevrimdışı federo

Etoyu avrupadan ve yurt dışından herhangi bir takımdan alıyor olsaydık karşı çıkardım. Fakat ülkemize geldi ve uyumu gayet hoş oldu. Makul bonservis ve geçen sene Gomez' in kazandığı miktar civarlarında maaşı olur ise, bir de Antalya daki rahat sosyal faaliyet ve hayatının daralacağını kabul eder ise, 1 veya 1+1 süresiyle faydalı olacağını düşünüyorum. Gelecek sene için ise şimdiden sağlam ve geleceği olan Avrupalı santraforların peşine düşülebilir.

Çevrimdışı tangaz

Gomezin geri döneceğini hiç sanmıyorum dönerse ospina gelmiş kadar sevineceğim :D

transferin son günleri boyko satılacakmış farbi sakatlanacakmış ospina alınacakmış die bir duyum var  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

transferin son günleri boyko satılacakmış farbi sakatlanacakmış ospina alınacakmış die bir duyum var  :bandit:
abi böyle deyince yüksek sadakat'dan bırak beni boğulayım ihtimaller denizinde şarkısı aklıma geldi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Fatih_

Çevrimdışı tangaz

abi böyle deyince yüksek sadakat'dan bırak beni boğulayım ihtimaller denizinde şarkısı aklıma geldi :evillol: :evillol:

güzel şarkı, seviyorum senin zevklerini  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi;

UEFA CL Almanya hesabı da comebackmariogomez başlığında paylaşımda bulunmuş

Kafada deli sorular Acaba mı diyor insan :D

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

Bu sefer gerçek oldu eto'o bitmiş :'(
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Eto'o şöyle bir zamanda 1 yıl işimizi görür .En az 20 atar sakatlanmazsa.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben de macera yerine Eto'o nun 1 sene bizde iş yapacağını düşünüyorum. Gelecek oyuncu uyum sorunu yaşayacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Koa_lAA

bu yoklukta etoo iyidir... yatırım yapılcak topcular artık seneye alınacak yapcak bişey yok..

etoo transferinin bi avantajıda tosun paşa daha çok süre alır... 35 yaş 50-60 maç kaldırmaz zaten.. bide sakatlıkta yaşama olasılığı yüksek.. devamlı sprinter ve vücudunu kullanan bi tarzı var.. gomez kadar kendini sakınmıyor..

hayırlısı.. 1 sene idare eder bizi... en büyük avantajı ise adam lider ruhlu ve devamlı kazanmayı istiyor.. aynı gomez gibi.. genç topcuları devamlı itecektir ileri doğru mental olarak... bu çok büyük bir avantaj...

Çevrimdışı tangaz

eto'o kariyeri boyunca neredeyse hiç sakatlanmamış  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eto'o kariyeri boyunca neredeyse hiç sakatlanmamış  :bandit:
son vuruş ustası adam abi gomezle kıyaslayamayız tabi ama daha çok gol atabilir :)

Çevrimdışı tangaz

son vuruş ustası adam abi gomezle kıyaslayamayız tabi ama daha çok gol atabilir :)

şöyle bir sıkıntı olabilir yalnız bu sene. Eto'o tempolu oyunda 60-70 dk.lar arası pili biter Cenk girer, Q7'nin benzer sürelerde pili biterse yerine başkası girebilir ve 2 oyuncu değişikliğini otomatikman kullanmak zorunda kalırız. 1 kontenjanda genelde olası sakatlık ihtimali için saklanır ve hamle maksatlı değişiklik hakkımız pek olabilemez...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şöyle bir sıkıntı olabilir yalnız bu sene. Eto'o tempolu oyunda 60-70 dk.lar arası pili biter Cenk girer, Q7'nin benzer sürelerde pili biterse yerine başkası girebilir ve 2 oyuncu değişikliğini otomatikman kullanmak zorunda kalırız. 1 kontenjanda genelde olası sakatlık ihtimali için saklanır ve hamle maksatlı değişiklik hakkımız pek olabilemez...
Her maç ilk 11 başlayacak diye bir şey yok. Arada dinlendirilir bazı maçlarda veya oyunun sıkıştığı anlarda oyuna alınır Eto'o
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Her maç ilk 11 başlayacak diye bir şey yok. Arada dinlendirilir bazı maçlarda veya oyunun sıkıştığı anlarda oyuna alınır Eto'o

bence aksine her maç 11 de başlamalı. Şenol hoca baskın futbolu seviyor sert önde baskı tempo coşkulu starting vbvb bu oyunda diri istekli Eto'o hemen maçın başlarında girilen 3-4 pozisyonun 2sini sıkıştırabilme potansiyelinde ve doğru eto'o planı bence bu olmalı.

Çevrimdışı Ayberk

Eto'nun maliyeti Gomez'e göre çok daha düşük kalacak, maddi açıdan kazancımız olur, hem de ülkemizdeki olayları bahane edip kaçmayan bir fulbolcumuz olur
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı tuncaboylu

Gerçekten denildiği gibi bedava (bu kısmı kolay, sözleşmesinde opsiyon olmasa da Antalyaspor maaşından kurtulmak istiyor) ve Antalyaspor'da aldığı maaştan düşüğe (mesela senelik 2 milyon euro'ya) gelecekse Eto'o'ya hayır demek mantıksız olur.

Çok da iyi transfer olur, pozitif ve ateşleyici bir adam.

Yalnız "Eto'o'ya", "Eto'o'nun" gibi kelimeler yazarken zorlanacağız, öyle hissettim ilk paragrafta.  :D

Çevrimdışı mylife1903

Istihare hazirligindaydim stoper icin dusunup dusunup dogru ismi bulacaktim bunlar yazmadan ben yazayim dogru hamleyi yoksa sabah carvalho yazacam, eto ile askerlik arkadasilar.

Italyan olup italyada oynamayan stoper Bocchetti herhalde.
@tangaz reis bak butun gece yoldaydim astanaya geldim at eti yemeye, simdi istihare oncesi mahmurlukta bu boketti cikti, iyidir ama moskva sonra istanbul da yasar mi?
Sabah aklima ise mantik cevresinde carvalho geldi, monako sonrasi istanbul sikintili
En mantikli stoper ise bu cocuk abi buyur
Andrea Ranocchia

Etiketler: