2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344878 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

İyi de yüksek maliyetinden dolayı Fiorentina onu istemiyor ki abi. Kendisi de Fiorentina'da oynamak istemiyor. İşin birde vergi boyutu var.

NGİLTERE %50
JAPONYA  %50
İSPANYA  %47
ALMANYA  %45
İTALYA   %45
FRANSA   %40

TÜRKİYE  %15

Avrupada oynasa kazandığının yarısını vergi olarak ödeyecek. 5 milyon alıyorsa eline 2,5 geçecek burda ise yine 5 alacak ama eline yaklaşık 4 milyon geçecek.

Vergi düşüldüğü zaman o kadar aldığını belirtmiş Necmi abi :)

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:39:38 atalay ]

Çevrimdışı Turco

Vergi düşüldüğü zaman o kadar aldığını belirtmiş Necmi abi :)

E o zaman Fiorentina Gomez'e yıllık 10 milyona yakın bi ücret mi ödüyor ?  :alala:

Çevrimdışı Berat

E o zaman Fiorentina Gomez'e yıllık 10 milyona yakın bi ücret mi ödüyor ?  :alala:

Şimdi kontrol ettim, 11'e yakın alıyormuş vergiler de düşüldüğünde 5.5 M € oluyor :ok:

Çevrimdışı Alper1903

İki yıldır takımdan Victoria Secret melekleri geçip, gidiyor. Eto'o da gelsin takımın Adriana Lima'sı olsun, n'apalım. Fakat bence hedef Eto'o değil.

+1 Bugüne kadar yönetimin bu tip oldu bittiye getirip aldığı oyuncu yok. Gomez'de olumlu gelişme bekliyor olabilirler veya hiç daha önce ismi piyasaya düşmemiş bir oyuncu kovalıyor olabilirler. Başkan kendi söyledi bugün hedef şaşırtmaca yapıyoruz bazen diye.

Çevrimdışı Turco

Şimdi kontrol ettim, 11'e yakın alıyormuş vergiler de düşüldüğünde 5.5 M € oluyor :ok:

Fiorentina'nın Gomez'i neden elden çıkarmak istediği anlaşıldı o zaman. Adamın maaşı bonservisinden daha pahalı.

Çevrimdışı Berat

Fiorentina'nın Gomez'i neden elden çıkarmak istediği anlaşıldı o zaman. Adamın maaşı bonservisinden daha pahalı.

:eyes

Çevrimdışı Berat

Yapma bu saatte @'TaNeR' abi  :evillol:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hocam dediklerini görsel olarak şeettim :
 :D
tehlikeli isler bunlar  :evillol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:22:11 atalay ]

Çevrimdışı alimm

FİKRET ORMAN: "Transferde bazen hedef şaşırtma yapabiliyoruz. Çünkü kime elimizi
sürsek, kuyruk acısı olan kulüpler 1'e 5 teklif
ediyorlar."

dedikten sonra

Fikret Orman: "Eto'o bizim maddi bütçemize uyduğu takdirde neden olmasın. O da
oynamak istiyor. Biz de Eto'o gibi bir ismi
isteriz."

dedi.
Çok açık değilmi...... :)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mülkübey

İyi forvet  hem atar hem attırır
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

Barbara Palvin'e gider bu akşam  :upto:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hocam ne demek, işte buradalar... yalnız hangisi Eto karıştım ben  :ebebe:
ikisi gelsin çift forvet oynariz  :evillol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı doganay

Konuda yavas yavas +18 'e dogru gidiyor gibi  :D  :busted_cop:

Çevrimdışı onurturan

OOOO taş gibi transferler yapmışssınız zaten üye ve ziyaretçiden anlaşılıyor  :You_Rock_Emoticon:

Çevrimdışı Necmi

İyi de yüksek maliyetinden dolayı Fiorentina onu istemiyor ki abi. Kendisi de Fiorentina'da oynamak istemiyor. İşin birde vergi boyutu var.

NGİLTERE %50
JAPONYA  %50
İSPANYA  %47
ALMANYA  %45
İTALYA   %45
FRANSA   %40

TÜRKİYE  %15

Avrupada oynasa kazandığının yarısını vergi olarak ödeyecek. 5 milyon alıyorsa eline 2,5 geçecek burda ise yine 5 alacak ama eline yaklaşık 4 milyon geçecek.

hayır net aldığı o brüt maaşı 11 M€
fionun isteyip istememe diye bir durumu yok sözleşmeli oyuncusu transfer etmeyecek
gomez para derse senin dediğin gibi fio nun yapabileceği hiç bir şey yok paşa paşa o parayı verip
sözleşmesi bitene kadar tutacak. @Turco  o nedenle vergi dilimleri gereksiz olmuş
yani para derse fioda kalır bir sene koyar cebine parasını seneyede imza parasına istediği bir kulübe gider
bonservissiz alacak dünya kulüp bulur. Çin kulüpleri havada atlar mesela yeterki parayı seçsin

Çevrimdışı doganay

Mario Gomez baska bir takima imza atana kadar , hep geri donebilir umudunu tasiyorum. Ulkede ortalikta sakinlesmeye basladikca bakarsiniz geri donme  secenegini dusunur.
Gerci bu olaylari bahane ediyorda olabilir ama kimbilir ..

Çevrimdışı onurturan

Mario Gomez baska bir takima imza atana kadar , hep geri donebilir umudunu tasiyorum. Ulkede ortalikta sakinlesmeye basladikca bakarsiniz geri donme  secenegini dusunur.
Ben soğudum Marioyu da istemiyorum jose yi de istemiyorum..

Çevrimdışı bjklimert_

fiodan yıllık net 5.5 alıyor yalnız 11 değil o 11 2 yıllık maaşı

Çevrimdışı bjklimert_

hayır net aldığı o brüt maaşı 11 M€
fionun isteyip istememe diye bir durumu yok sözleşmeli oyuncusu transfer etmeyecek
gomez para derse senin dediğin gibi fio nun yapabileceği hiç bir şey yok paşa paşa o parayı verip
sözleşmesi bitene kadar tutacak. @Turco  o nedenle vergi dilimleri gereksiz olmuş
yani para derse fioda kalır bir sene koyar cebine parasını seneyede imza parasına istediği bir kulübe gider
bonservissiz alacak dünya kulüp bulur. Çin kulüpleri havada atlar mesela yeterki parayı seçsin

fiodan yıllık aldığı maaş 11 değil 5.5 yalnız 11 olan 2 yıllık maaşı şu konu da bir anlaşalım da

Çevrimdışı Necmi

Tugay'ın orda üstlendiği misyon sadece defanstan top alıp oyun kurma ve geriden destek vermekti. Tugay basit oynardı o yüzden avrupada tutundu. Topu alır en müsait olan arkadaşına verir, dar alanda boşa kaçardı. Yoksa premier ligde 40 yaşına kadar oynatmazlar adamı. Özellikle son dönemlerinde dribling yapmadan maç bitirdiğini hatırlarım. Pasör adamdı Tugay fazla koşmazdı, basit oynardı. Al gülüm ver gülüm ama tekniği ve mental özellikleri sayesinde dikine pas yapardı. Uzun topları ve ters topları da iyiydi. Tam premier lig oyuncusuydu. Top çevirme işini de iyi yapardı, iyi de top tutardı. İleri nadir çıkardı ama çıktı mı da zımbalardı, iyi şut atardı. Tugay farklı bi oyuncuydu 40 yaşına kadar premier lig gibi fiziğe dayalı bi ligde tutunması mümkün değildi onu farklı kılan teknik ve mental özellikleriydi.

Sergen mesela, yürüyerek top oynuyordu. Keza Yusuf Şimşek'de öyle. Tekniği yüksek pasör oyuncuları sandalyeye koy yine atarlar o pasları.

Sergen'e sormuşlar neden koşmuyorsun diye koşunca yoruluyorum demiş.

Bu konuda çok ısrarcısın ama Eto'o bu takımda rahat oynar 90 dakikada
çıkarır o resimler geçen sene ham vücutla çekilmiş resimler daha sonra idman yediğinde vücudu bayağı
fit oldu 36 yaşda senin dediğin gibi bitik bir yaş değildir doğru yetersiz futbolcular fizikleriyle
oynadığı için 36 yı göremezler ama biz Eto'o dan bahsediyoruz kaldıki  36 değil 35 yaşında
35 ine 4 ay önce girdi yaşla sürekli algı yapıyorsun daha öncede olcayı 30 gösterdin sanırım
2 ay önce 29 a girdi. kendini haklı çıkarmak için birer sene ekliyorsun. Eto'o golcü kimliğiyle
gomezi donunda sallar Antalya gibi bir takımda çiftlik gibiyken 20 gol attı Beşiktaş antalya değil
gomez iyi golcü ama ceza sahasında her buluştuğu 4 pozisyondan biri belki gol olur ama eto'o
ceza sahasında buluşursa goldür o top kiminle oynadığının bir önemi yok.hiç koşmasa kutunun içinde kalsa 3-4
topla buluştururuz. Antalyada olduğu gibi orta sahadan top almak gibi bir derdide yok Beşiktaş zaten topu yıkar
bize lazım olan o topu kaleye sokacak adam yani oynasın gelecek sene gomezden fazla gol atacaktır.
birde forvet değil forvet arkası olarakta oynatabilirsin ilerdeki pas asist katkısı müthiş olur oziye cenke katacağı
katkıyı düşünemiyorum bile bırak oynamasını kulübe için bile transfer ederim.
Dünya futbol tarihinin en iyi on golcüsünü saysan Eto'o içinde olur. Ben Eto'o yu bir sene Beşiktaş forması içinde göreyim
daha başka ne isterim.

Çevrimdışı Necmi

fiodan yıllık aldığı maaş 11 değil 5.5 yalnız 11 olan 2 yıllık maaşı şu konu da bir anlaşalım da
5.5 olan net maaşı üstüne koy vergileri brütün ne olduğunu görürsün 11 M€ derken
aldığı değil Fioya bir yıllık maliyeti o @bjklimert_  düz hesap onbir yazdım onbire yakın bir rakam
bir yıllık brüt maaşı bu

Etiketler: