2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337579 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

yoo aslında ben ve bir iki kişi dışında herkes olumluydu. sonra ben
kasımpaşa maçı ve sonrasını dürtünce birden hatırladı arkadaşlar. sonra olumsuza döndü.
@tangaz  pektemekle takas olacaksa aziz yıldırımı bile kabul eder @sozkul

aslında olabilir azizin eline vereceksin kırbacı sosayı hizaya sokar  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

pektemek ile eto'yu takas edip pektemek maaşına eto'yu bir sene oynatsak... win-win

pektemekle eto'oyu takas edelim eto'o 25 golü geçerse 2,5 altında kalırsa 1,5 ödeyelim pektemeğin maaşının da %35ini ödeyelim o da olumlu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı KUMANOVALI

Erdal Abay:
 "Mario Gomez'e Avrupada Beşiktaş dan fazla para verecek kulüp yok. Her an herşey olabilir."
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Bishamon

Erdal Abay:
 "Mario Gomez'e Avrupada Beşiktaş dan fazla para verecek kulüp yok. Her an herşey olabilir."

O kim?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Erdal Abay:

ArtSpor değil mi abi o?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Gomez kalırsa twitter da 2 forma vericem. İMKANSIZ.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

fm oynamayanlar da bilirler  :eyes
Ben bilmem, anlamam uefa ile masaya otururmam lazim. Suan durumumuz ilk anlasma zamanindan daha iyi ve oturulup orta nokta bulunabilir. Bu satmadan almama olayi iyi ama yan etkisi de var. mesela bonservissiz yasli oyunculara yoneliyorsun ve uzun vadede daha cok zarar etme ihtimalin var. imza parasi veriyorsun, bonservisten yuksek.
Hersey kararinda guzel.

Baskan gitsin bir otursun masaya uefa ile ustune para alir yahu

Çevrimdışı Berat

Sosyal medyanın gücünü görecez :D

‪#‎ComeBackMarioGomez‬

Çevrimiçi Necmi

Dunyanin 1 numarasi turk mutfagidir yahu
Sonra lubnan ve hirvatlar gelir. Cin mutfagi da genistir.
Sondan gelenler alman ve ingilizlerdir
Fransizlari sevmiyorum
Ama ispanyada hep diyetteyim yahu italyada yemekler yeniyor bize yakin.
Ispanyada zaten jamon var adamlar kitabini yazmis o isin.
Futbolcu transfer ederken sikintiya girmiyoruz bu yemek konusunda bence, sansli adamlar turk mutfaginin otesi yok.
Ulan konudisini ne guzel bagladim ahaha turk mutfagi transferlerde bir artidir, sesli guldum
yunan mutfağı de sen ona rumlarla tanışana kadar patlıcanmı tanıyorduk
birde domatesmi tanıyorduk türk mutfağı diyorsan orta asyaya bir bak gerçek tür mutfağıyla tanışırsın @mylife1903
bu konuda milliyetçi olmaya gerek yok çalmışız adamların mutfağını zeytinyağlılar sarma dolma karnı yarık kızartmalar
hepsi yunan mutfağı deniz mahsüller mesela eski türkler balık görse kavaktamı yetişiyor derdi :D
gerçek türk mutfağında börekten başka bir şey varmı. Beyler biz göçebe milletiz sebze nedir bilmeyiz.
söğüte yerleşene kadar yerleşik düzenimizmi vardı geldik söğüte sonra rumlarla tanıştık başladık tırtıklamaya :D
ne yapalım baskın milletiz çöker sahipleniriz.

Çevrimdışı mylife1903

Bize karşı kötü oynamasın tabiki sorun iyi oynaması değil sonrasında neden iyi oynadığını söylemesi
kasımpaşa için dese sorun yok elbette formasını giydiği takım için mücadele edecek
zaten sorunda o ya senin dediğine şike deniyor bu zihniyette olan oyuncuyu kadronda neden görmek isteyesin yarında rakibinle oynarken
rakibin ona haber gönderse seni alacağız diye o maçta nasıl oynayacağının bir garantisi varmı.
sorun fanatiklikte değil sorun karakterde yoksa Beşiktaşta oynayan ne ilk renkli olur nede son
başkan bile kalkıp o Beşiktaşlı diyorsa emin ol ciddi sıkıntı olacağını kestiriyordur ondan, demekki
onlarında dikkatinde olan bir şey. Yanlış ata oynadı Baktı bizde gomez var cenk var. Ekmek çıkmaz dedi
renklilerin üzerine oynadı. Bu onun için bir riskdi o riski kullandı kaybetti yeride kaybedenler kulübüdür.
Aynen @Necmi abi mesela ben riza hocaya az kaldi ana avrat dumduz gidecekken, delinhoya agzimi acmiyorum. Eren bize oynadigini diger sarisinlara oynamakla yukumludur. Riza hoca da bize oynattigini oynatmakla yukumludur.
Kotu oynasalar ilk ben kizarim ama bize gelince kicina dort zamanli cift motor takan, renklilere rolantide oynuyorsa, karakter sikintisi var demektir.

Çevrimiçi Necmi

Ben bilmem, anlamam uefa ile masaya otururmam lazim. Suan durumumuz ilk anlasma zamanindan daha iyi ve oturulup orta nokta bulunabilir. Bu satmadan almama olayi iyi ama yan etkisi de var. mesela bonservissiz yasli oyunculara yoneliyorsun ve uzun vadede daha cok zarar etme ihtimalin var. imza parasi veriyorsun, bonservisten yuksek.
Hersey kararinda guzel.

Baskan gitsin bir otursun masaya uefa ile ustune para alir yahu
adamlar anlaşma yaparken sattığın kadar al diye şart koydular
bunu genç oyunculara yönelesin diye yaptılar biz onuda yanlış anladık 30 üstüne saldırdık

Çevrimdışı celiker1

‪#‎ComeBackMarioGomez‬
Yüklenin Twitter kullanan arkadaşlar :tabe:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

yunan mutfağı de sen ona rumlarla tanışana kadar patlıcanmı tanıyorduk
birde domatesmi tanıyorduk türk mutfağı diyorsan orta asyaya bir bak gerçek tür mutfağıyla tanışırsın @mylife1903
bu konuda milliyetçi olmaya gerek yok çalmışız adamların mutfağını zeytinyağlılar sarma dolma karnı yarık kızartmalar
hepsi yunan mutfağı deniz mahsüller mesela eski türkler balık görse kavaktamı yetişiyor derdi :D
gerçek türk mutfağında börekten başka bir şey varmı. Beyler biz göçebe milletiz sebze nedir bilmeyiz.
söğüte yerleşene kadar yerleşik düzenimizmi vardı geldik söğüte sonra rumlarla tanıştık başladık tırtıklamaya :D
ne yapalım baskın milletiz çöker sahipleniriz.
@Necmi abi bahsettigim zaten guncel turk mutfagi, evet sentezdir ayni hirvatlar gibi onlar da komsulardan en iyi yemekleri tirtiklarlar.
Oz turk mutfagi dersen zaten orada besparmak, kimiz falan olur ayrica kurutulmus at eti, sujuk denilen bir at eti sarkuterisi falan, ayrica o mogolistanda falan yumurtalari kaynatip, karistiriyorlar falan yenmez abi.
Geyik kani bilmiyorum bizim turk mutfaginda var mi ama altay tarafinda inanilmaz ciftlikler var. geyik yiyip kanini boynuzundan iciyorsun sonra sirtina bir hacamat cekiyorlar, 10 yas genclesiyon abi, sonra hanim evden atiyor git duvara tirman hayvan, diye

Çevrimdışı Arena_

23 kişilik kadroda 8 olmali ama sadece avrupa için bu durum . O da inanilmaz zor bir durum değil 3 boş bırakırlar oyle gonderirler fm oynayanlar bilirler bu durumu

Ancak elimizde  olan yerli oyunculardan devşirme olanlar da var bunlar yerliden sayılmıyor

Çevrimdışı mylife1903

adamlar anlaşma yaparken sattığın kadar al diye şart koydular
bunu genç oyunculara yönelesin diye yaptılar biz onuda yanlış anladık 30 üstüne saldırdık
Fb hepten kotunden anladi abi bence uefa onlari seneye bir hizaya ceker. Bu sesu olayi mesela cok pis patlayacak mesela benim gibi kotu niyetli biri uefayi arayabilir, ayni burada moderasyon butonu gibi uefa ispiyon butonuna basacak okuzler cikabilir.

Simdi ben okuz ordusunun baskumandani, ulubatli okuz olarak yarin sehir degistirecegim icin bir ispiyon planlamasi isine girisebilirim.

-alow uefami lan
-yes uefa
-gonusma lan zaten kirginim sana, bu fb varya
-yes yes
-bunlar aatifa elden para veriyorlar, ikinci yuklemeyi sivasta yapiyorlar, sonra bomservis odemek diyorlar, yersen
-yemem ben
-kim ariyordu
-bir dost

Çevrimdışı Berat

Simdi ben okuz ordusunun baskumandani, ulubatli okuz olarak yarin sehir degistirecegim icin bir ispiyon planlamasi isine girisebilirim.

-alow uefami lan
-yes uefa
-gonusma lan zaten kirginim sana, bu fb varya
-yes yes
-bunlar aatifa elden para veriyorlar, ikinci yuklemeyi sivasta yapiyorlar, sonra bomservis odemek diyorlar, yersen
-yemem ben
-kim ariyordu
-bir dost

Sen istiyor duj?

Çevrimdışı mylife1903

Sen istiyor duj?
Duja fb girecek ben muzugu verecem "beni koyumun yagmurlarinda yikasinlar"

Çevrimdışı Berat

Duja fb girecek ben muzugu verecem "beni koyumun yagmurlarinda yikasinlar"

:evillol:

+ANÇ Sosa ile görüşüyormuş bu sıralar.

Çevrimdışı Bishamon

:evillol:

+ANÇ Sosa ile görüşüyormuş bu sıralar.

Heralde ya adam gibi idmanlara çıkarsın ya da demir fabrikasına yollarım seni hayatın diğer yüzünü görürsün diyordur  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı KUMANOVALI

Beyler

ok yaydan çıkmasın   :busted_cop:

anladınız siz onu  :D
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yasin02

‪#‎ComeBackMarioGomez‬

1. sırada şuan
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Berat

Eto'o -> Pektemek
Eto'o -> Pektemek + Şişmanoğlu

Bu takaslar gündeme gelebilir yakında, gönül ister 33.

Çevrimdışı klubnika01

bence eto'o bu hafta içi açıklanacak.bonservis vermeden yıllık 2.4 gibi bir paraya 1 yıllık anlaşılır tahminim.türkiye için hala yeterli durumda bana göre.20den aşağı atacağınıda düşünmüyorum şahsen

Çevrimdışı Efe

twitter a yuklenin comebackgomeze yazin twitleyin bu adamu dondurmemiz lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Berat

1. sırada şuan

TR gündeminde 1.sırada sanırsam, dünya gündeminde gözükmüyor bende.

Etiketler: