2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337760 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Murat Özen'in bahsettiği isim Huntelaar ya da Eto bence
Bence de.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

adam bizim değil demedim ki zaten.Barçanın sol bek'ini alıyoruz.Millet b.ktan adamlar için dünyanın paylaşımını yapıyor ne sağlık kontrolünü paylaştık resmi hesaptan ne adamın gelişini filan.
Sol bek yahu adam fazla reklama gerek yok. Ismail sonrasi herhangi bir sol bek messi etkisi yapar, tamam ama mevki sol bek.

Çevrimdışı BlackEagle26

olmayan şey karşılaştırılırmı :alala: :D

Ezici üstünlüğü rakamlarla görmek istiyorum  :evillol: :ok:

Çevrimdışı Zafer55

Diğer mevzulardan bağımsız  olarak gözümde :
Cenk 》Eren 》Pektemek 》Ömer

Çevrimdışı tuncaboylu

@sozkul abi, o profesyonel ama ben değilim, reddetme seçeneğim var, renkli yalakası adamı bu forma altında görmeme şıkkından yana kullanıyorum hakkımı  :bandit:

Bakın 4 Nisan 2016 Kasımpaşa Beşiktaş maçından 10 gün öncesine ait bir haber.

http://www.fanatik.com.tr/2016/03/23/fenerbahce-den-eren-derdiyok-bombasi-1224215

Transfer söylentisiyle menajeriyle çevresinin gazına geldi, hayatının maçını oynadı. Bence iyi ki de oynadı, o hafta boyunca Rıza bize yatacak söylentileri vardı.

Şu şampiyonlukta geriye bakınca, kaybettiğimizden dolayı memnun olduğum tek maç. Şimdi kimse Rıza'ya tek kelime edemiyor, Eren'i alırsak da bir tane renkli çıkıp bize "Siz adamı o maçtan önce bağlamışsınız" diyemez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir hatırlatma!!

Erenciler ;

Elimizdeki Cenk ,Eren den daha mı kötü?

Gomezciler ; Adam evlendi,eşinin lafı geçmeye başlar yakında
 Kadınları bilirsiniz evlilik imzasını attırana kadar herşeyi sen bilirsin uyum tiyatroları,
 Evlendikden sonra dikta tavırlar,Alman da olsa disiplinlide olsa geçen seneki Gomezmi olacak?

Sosacılar ;Tekrar yazıyorum Milan ve 6milyonluk teklif falan yok hele topçu takası hiç yok,Milanın esas teklifi 3,5milyon euro pazarlıkla 4 olur

saygılar

Bence de Cenk daha iyi de, Cenk'ten iyi adam almak zorunda değiliz ki.

Eren, Cenk'i formda kalmaya zorlayacak ve gerektiğinde oynadığında sırıtmayacak bir isim.

Eğer Huntelaar, Dezko ya da Eto'o gibi bir isim alıp Cenk'i yedeğe itemeyeceksek, alternatif plan olarak bu iyi görünüyor.

Çevrimdışı genki1914

Murat Özen'in bahsettiği isim Huntelaar ya da Eto bence

Basında Yazılmayan bir isim dedi ama Etoo yu çok savunuyor  bana da eto gibi geldi

Guti14

Çevrimdışı Bishamon

Huntelaar Schalke'den ayrılmaz.

Çevrimdışı tangaz

Huntelaar Schalke'den ayrılmaz.

nedenini de yazsanız şöyle mesajların!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Deadam

Transferde elimizi bağlayan unsurlar,

21 Kişilik kadroda 8 tane yerli alt yapıdan yetişmiş oyuncu olması
Satmadan oyuncu alamamak bonservis verememek
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı genki1914

Transferde elimizi bağlayan unsurlar,

21 Kişilik kadroda 8 tane yerli alt yapıdan yetişmiş oyuncu olması
Satmadan oyuncu alamamak bonservis verememek

23 kişilik kadroda 8 olmali ama sadece avrupa için bu durum . O da inanilmaz zor bir durum değil 3 boş bırakırlar oyle gonderirler fm oynayanlar bilirler bu durumu

Guti14

Çevrimiçi Samet Ç

Yeni forvetimiz Eto olur.  :) :)

Çevrimdışı Blackmd1

Twitterda ‪#‎ComeBackMarioGomez yazalım belki bi faydamız dokunur.Şuan gündemde 2.sırada

Çevrimdışı anılnr

Bir hatırlatma!!

Erenciler ;

Elimizdeki Cenk ,Eren den daha mı kötü?

Gomezciler ; Adam evlendi,eşinin lafı geçmeye başlar yakında
 Kadınları bilirsiniz evlilik imzasını attırana kadar herşeyi sen bilirsin uyum tiyatroları,
 Evlendikden sonra dikta tavırlar,Alman da olsa disiplinlide olsa geçen seneki Gomezmi olacak?

Sosacılar ;Tekrar yazıyorum Milan ve 6milyonluk teklif falan yok hele topçu takası hiç yok,Milanın esas teklifi 3,5milyon euro pazarlıkla 4 olur

saygılar
Mantık kokan bi açıklama olmuş.

Çevrimdışı tangaz

23 kişilik kadroda 8 olmali ama sadece avrupa için bu durum . O da inanilmaz zor bir durum değil 3 boş bırakırlar oyle gonderirler fm oynayanlar bilirler bu durumu

fm oynamayanlar da bilirler  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sozkul

Bence de Cenk daha iyi de, Cenk'ten iyi adam almak zorunda değiliz ki.

Eren, Cenk'i formda kalmaya zorlayacak ve gerektiğinde oynadığında sırıtmayacak bir isim.

Eğer Huntelaar, Dezko ya da Eto'o gibi bir isim alıp Cenk'i yedeğe itemeyeceksek, alternatif plan olarak bu iyi görünüyor.

Birde maç sonlarında Eren-Cenk çift forveti çok iyi iş görebilir, sıkışan maçlarda ve mecburen doldur boşalta döneceğimiz durumlarda, Eren kafa topu hakimiyeti ile defansı dağıtır ama golleri Cenk atar Muhtemelen.
Cenk-Eren durumunda Cenk'in çok daha fazla forma şansı bulacağıda aşikar.

Çevrimdışı Deadam

FM oynamadığım belli oldu  :iblush: :iblush:
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

huntelaar 3 milyon euroya gelsin yarın başlasın :D

Çevrimdışı tangaz

huntelaar 3 milyon euroya gelsin yarın başlasın :D

huntelaar pektemek takası yapalım gelsenkirchende hatırı sayılır Türk yaşıyor forma satışları patlama yapar  :D

Çevrimiçi Necmi

İsviçre'de doğan, 26 yaşına kadar yurtdışında top oynayan bir adam ne kadar fanatik Fenerli olabilir ki?

Bence menajeri ve çevresi Beşiktaş maçı öncesi bu çocuğu gaza getirdiler, sene sonunda şampiyon olunca transfer edeceklerini söylediler. (Zaten gazete haberleri başlamıştı hafta başından) Şampiyonluk kaçınca para gelmedi, kaldılar Emenike'ye.

Ayrıca bize karşı iyi oynamasıyla ilgili bir sıkıntım da yok. Mesela Ahmed Hassan 2002-03 sezonunda bize karşı hayatının maçını oynamıştı Gençler'de, ligin bitmesine 2 hafta kala Galatasraay maçı arifesinde. 2-1 kazanmıştık Kaan Dobra'nın golleriyle, yediğimiz golü Ahmed Hassan atmıştı. 1 gol daha atsa, şampiyonluk acayip riske girecekti.

Asıl bize karşı bilerek kötü oynarsa, o zaman kızarım asıl.
Bize karşı kötü oynamasın tabiki sorun iyi oynaması değil sonrasında neden iyi oynadığını söylemesi
kasımpaşa için dese sorun yok elbette formasını giydiği takım için mücadele edecek
zaten sorunda o ya senin dediğine şike deniyor bu zihniyette olan oyuncuyu kadronda neden görmek isteyesin yarında rakibinle oynarken
rakibin ona haber gönderse seni alacağız diye o maçta nasıl oynayacağının bir garantisi varmı.
sorun fanatiklikte değil sorun karakterde yoksa Beşiktaşta oynayan ne ilk renkli olur nede son
başkan bile kalkıp o Beşiktaşlı diyorsa emin ol ciddi sıkıntı olacağını kestiriyordur ondan, demekki
onlarında dikkatinde olan bir şey. Yanlış ata oynadı Baktı bizde gomez var cenk var. Ekmek çıkmaz dedi
renklilerin üzerine oynadı. Bu onun için bir riskdi o riski kullandı kaybetti yeride kaybedenler kulübüdür.

Çevrimdışı genki1914

fm oynamayanlar da bilirler  :eyes

Hhahaha dogru fm oynayanlar daha aşina diyeyim

Guti14

Çevrimiçi Necmi

Necmi okumamış galiba Eren'le ilgili yazılanları, ya da hafıza kaybı yaşıyor, darbe öncesi silinmiş. :)
Belkide snin keskin virajın üzmüştür onu @tangaz  :icool:
Ben Eren'le ilgili ben dahil iki kişi hatırlıyorum olumlu birşeyler söyleyen.
yoo aslında ben ve bir iki kişi dışında herkes olumluydu. sonra ben
kasımpaşa maçı ve sonrasını dürtünce birden hatırladı arkadaşlar. sonra olumsuza döndü.
@tangaz  pektemekle takas olacaksa aziz yıldırımı bile kabul eder @sozkul

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

pektemeğin sözleşmesini feshetsek kartal yuvalarında destek veririz ben 400 tl veririm mesala böyle çok veren olur en azından takımdan gitmiş olur bu gidişle hiç gitmeyecek.

Çevrimdışı alimm

pektemek ile eto'yu takas edip pektemek maaşına eto'yu bir sene oynatsak... win-win
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Etiketler: