2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12335213 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Fikret Orman: O dakika itibariyle stadımıza askerle helikopter indi. ''Ne yapalım?'' dediler, kaçın dedim. Ne yapacaksınız, çatışacak haliniz yok. Biz kulübümüze verilen maddi zarardan dolayı şikayetçi olduk.

Büyük başkan

:kop: :kop: :kop:

Üç defa inmiş helikopter

Çevrimdışı Arena_

başkanın konuşmalarını nereden bulabilirim kaçırdım :)

Çevrimdışı sozkul

benden başka tepki koyan yokki
başkan beni takip ediyor :evillol:
alırlarsa pis söverim :bandit:

Ama Beşiktaşlıymış, inanmıyor musunuz Başkana  :D :D

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi eren gomezden sonra sisteme en uygun yerli oyuncu karakterden dolayı soğuk bakıyosun sanırım ailesiyle birlikte fener maçını izlemeye gitmiş bu Beşiktaşta oynamasına engelmi senelerce fenerde top koşturmuş kaptanlık yapmış gökhanı aldık oyuncu profesyonel olsun gerisi önemli değil. Eren komple oyuncu hava hakimiyeti olması bu beklerle çok gol attırır.
kasımpaşa maçından sonra sülalesinin fener formalı resmini paylaşıyorsa
ertesi günde fener maçına gidiyorsa birde Beşiktaş maçında hayatımda koşmadığım kadar koştum
mücadele ettim diyorsa bunları fener şampiyon olsun diye yapmış demektir.
kasımpaşa maçında onda başka bir hırs vardı. o gün miğdemi bulandırdı.
kaldıki elimizde ondan aşağı olmayan bir oyuncu var onu alıp elindekini kaybedersin
erenin arkasında kulübede oturması gomezin arkasında oturmaya benzemez.
ereni almak tribünden sahaya sahadan medyaya her türlü sorunu almak demektir
kasımpaşada oynayıp fener için oynayan adam yarın senin formanla fener için
oynamayacağına garanti verebilirmisin. unutma bazı karakterler sonradan kazanılmaz @murat baltacı
kaldıki birinci forvetmi alacağız adam yabancı ve bizim yabancı kontenjanımız ona harcanamayacak kadar
değerli. Bundanda önemlisi kasımpaşa gibi bir takımın transfer için kapısını çalda seninle dalga geçmesini izle
bu ülkede her takımdan transfer yap ama asla kasımpaşa ve bursadan yapma sadece renklilere pazarlayacakları oyunculara
meze olursun zaten ısrarla eren söylentisi çıkartma  nedenleri kesin gs yada fener falan devrededir
bizide fiyat yükselsin diye devreye sokmaya çalışıyorlardır. Eren sana cazipse gs ve fenere on kat
daha fazla cazip. senin elinde onun ayarında oyuncu var. Tamamen menejer oyununa gelip boşuna piyasa yaptırmayın
kasımpaşa dansöz gibi kıvırır ve en sonunda seni aşağılayarak renklilerden birine verir.
bunumu istiyorsun. biz devreye girmezsek elden çıkartmak zorundalar ucuza renklilerden birine
yüksek oranla gs ye gidecek biz devreye girersek daha yüksek parayla gidecek bizde kasımpaşaya tatmin olma zevki vermiş olacağız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende öyle düşündüm, hala konuşuyorlar sanırım  :)
sonuçta dost olarak ayrıldık abi barışabiliriz  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

gomez biraz fazla salladi lig sonu, sampiyonluk kutlamalarinin mahmurluguydu herhalde

simdi onun icin en mantiklisi
fioda mustafa pektemek tarzi takilip 11milyoncuku cukkaya getirmek, sonra sezon sonu bonservis cebe hop usa. fon muzugu de artik california dreams mi olur living in ameriga mi olur bilmem.
ha cok futbol oynamak istiyorsa, artizlik yapmasin, kistirsin kuyrugunu gelsin geri ay basina kadar. agustosta gelirse azicik kufur ederim.

O kafada bir adam olsaydı, Beşiktaş'a hiç gelmezdi abi. 2 sene Fiorentina'da takılır, sonra giderdi Amerika'ya.

Öyle kenarda duracak, yatıp parasını alacak bir tip değil. Kaldı ki Fiorentina'da 1 sene boş geçirirse, geçen sene yükselttiği piyasayı yeniden sıfırlamış olacak.

Çevrimdışı Arena_

BJK TV yayın akışında saat 20:30'da BEŞİKTAŞ-UFA macı gösteriyor.Bugün mac mı var  :alala:

İptal edildi

Çevrimdışı tuncaboylu

adam bizim değil demedim ki zaten.Barçanın sol bek'ini alıyoruz.Millet b.ktan adamlar için dünyanın paylaşımını yapıyor ne sağlık kontrolünü paylaştık resmi hesaptan ne adamın gelişini filan.

Resmi imzaların atılmasını bekliyor olabilirler.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Eto gelsin,iyice veteran takımına dönelim.En istemediğim isimlerden birisi

Çevrimdışı sozkul

biz neciyiz @Necmi abi eski mesajlarıma bak ereni alırsa bu yönetimi desteklemem diyecek kadar ileri gitmişliğim var. @sozkul abi şahidimdir  :bandit:

Necmi okumamış galiba Eren'le ilgili yazılanları, ya da hafıza kaybı yaşıyor, darbe öncesi silinmiş. :)
Belkide snin keskin virajın üzmüştür onu @tangaz  :icool:
Ben Eren'le ilgili ben dahil iki kişi hatırlıyorum olumlu birşeyler söyleyen.

Çevrimdışı tuncaboylu

Eto gelsin,iyice veteran takımına dönelim.En istemediğim isimlerden birisi

Karısını ikna edemez zaten, rahat ol.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@cursedofdragon  adriano gibi adamlar gelsin'de boş ver resmi hesap geç paylaşsın ne önemi var :D

Çevrimdışı sozkul

Dunyanin 1 numarasi turk mutfagidir yahu
Sonra lubnan ve hirvatlar gelir. Cin mutfagi da genistir.
Sondan gelenler alman ve ingilizlerdir
Fransizlari sevmiyorum
Ama ispanyada hep diyetteyim yahu italyada yemekler yeniyor bize yakin.
Ispanyada zaten jamon var adamlar kitabini yazmis o isin.
Futbolcu transfer ederken sikintiya girmiyoruz bu yemek konusunda bence, sansli adamlar turk mutfaginin otesi yok.
Ulan konudisini ne guzel bagladim ahaha turk mutfagi transferlerde bir artidir, sesli guldum

Mitterand bile jamon de iberico ile yapıyordu sabah kahvaltısını..

Çevrimdışı BlackEagle26

Maç dündü ve güvenlik nedeniyle iptal edilmişti belki bugün oynanamaz mı  :alala:

Çevrimdışı genki1914

Murat ozen yayında forvet  2-3 gune belli olabilir dedi  isim vermedi biri çok yakınmış

Guti14

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bursadaki dzus alalım gecen senede ilgilenmistik alamamıstık simdi aras filan var dogru ama quaresmanın performansı önemli adam gecen sezon milli takım
forması kapmak icinde biraz hırslı oynadı oda insan şl macından gelip lig macında cok büyük şovlar yapamaz
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Necmi okumamış galiba Eren'le ilgili yazılanları, ya da hafıza kaybı yaşıyor, darbe öncesi silinmiş. :)
Belkide snin keskin virajın üzmüştür onu @tangaz  :icool:
Ben Eren'le ilgili ben dahil iki kişi hatırlıyorum olumlu birşeyler söyleyen.

benim keskin virajım pektemek zu paşa içerikli olduğu için sineye çekerim erenide idmanlarda kırbaçlarım modundaydı :D yoksa bizim maçda aslan kesilip kıçını yırtıp hayatımda böyle koşup yorulduğum maç hatırlamıyorum deyip sonra ertesi gün yedi sülalesini toplayıp fener maçında soluğu alan adamı istemem... adam resmen fenere "bakın şampiyonluk yolunda sizin için yırtındım sene sonu beni alın" mesajı vermişti...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

kasımpaşa maçından sonra sülalesinin fener formalı resmini paylaşıyorsa
ertesi günde fener maçına gidiyorsa birde Beşiktaş maçında hayatımda koşmadığım kadar koştum
mücadele ettim diyorsa bunları fener şampiyon olsun diye yapmış demektir.
kasımpaşa maçında onda başka bir hırs vardı. o gün miğdemi bulandırdı.
kaldıki elimizde ondan aşağı olmayan bir oyuncu var onu alıp elindekini kaybedersin
erenin arkasında kulübede oturması gomezin arkasında oturmaya benzemez.
ereni almak tribünden sahaya sahadan medyaya her türlü sorunu almak demektir
kasımpaşada oynayıp fener için oynayan adam yarın senin formanla fener için
oynamayacağına garanti verebilirmisin. unutma bazı karakterler sonradan kazanılmaz @murat baltacı
kaldıki birinci forvetmi alacağız adam yabancı ve bizim yabancı kontenjanımız ona harcanamayacak kadar
değerli. Bundanda önemlisi kasımpaşa gibi bir takımın transfer için kapısını çalda seninle dalga geçmesini izle
bu ülkede her takımdan transfer yap ama asla kasımpaşa ve bursadan yapma sadece renklilere pazarlayacakları oyunculara
meze olursun zaten ısrarla eren söylentisi çıkartma  nedenleri kesin gs yada fener falan devrededir
bizide fiyat yükselsin diye devreye sokmaya çalışıyorlardır. Eren sana cazipse gs ve fenere on kat
daha fazla cazip. senin elinde onun ayarında oyuncu var. Tamamen menejer oyununa gelip boşuna piyasa yaptırmayın
kasımpaşa dansöz gibi kıvırır ve en sonunda seni aşağılayarak renklilerden birine verir.
bunumu istiyorsun. biz devreye girmezsek elden çıkartmak zorundalar ucuza renklilerden birine
yüksek oranla gs ye gidecek biz devreye girersek daha yüksek parayla gidecek bizde kasımpaşaya tatmin olma zevki vermiş olacağız.

İsviçre'de doğan, 26 yaşına kadar yurtdışında top oynayan bir adam ne kadar fanatik Fenerli olabilir ki?

Bence menajeri ve çevresi Beşiktaş maçı öncesi bu çocuğu gaza getirdiler, sene sonunda şampiyon olunca Fenerbahçe'ye transfer edeceklerini söylediler. (Zaten gazete haberleri başlamıştı o hafta başından). Şampiyonluk kaçınca para gelmedi, kaldılar Emenike'ye.

Ayrıca bize karşı iyi oynamasıyla ilgili bir sıkıntım da yok. Mesela Ahmed Hassan 2002-03 sezonunda bize karşı hayatının maçını oynamıştı Gençler'de, ligin bitmesine 2 hafta kala Galatasraay maçı arifesinde. 2-1 kazanmıştık Kaan Dobra'nın golleriyle, yediğimiz golü Ahmed Hassan atmıştı. 1 gol daha atsa, şampiyonluk acayip riske girecekti.

Asıl bize karşı bilerek kötü oynarsa, o zaman kızarım asıl.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2016, 15:45:31 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar Beşiktaş'la fb gs nın toplam sponsorluk gelirlerini karşılaştırmak istiyorum.. Nereden bulabilirim veya bir görsel varmı yazılı olarak
olmayan şey karşılaştırılırmı :alala: :D

Çevrimdışı tangaz

bu erendeki en büyük handikaplardan biri de kolay sakatlanıyor olması
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sozkul

benim keskin virajım pektemek zu paşa içerikli olduğu için sineye çekerim erenide idmanlarda kırbaçlarım modundaydı :D yoksa bizim maçda aslan kesilip kıçını yırtıp hayatımda böyle koşup yorulduğum maç hatırlamıyorum deyip sonra ertesi gün yedi sülalesini toplayıp fener maçında soluğu alan adamı istemem... adam resmen fenere "bakın şampiyonluk yolunda sizin için yırtındım sene sonu beni alın" mesajı vermişti...

Naapsın adam @tangaz, Bizde Mario ve Cenk vardı bunu yaptığı zamanlar, Fener'de Van Persie nin gideceği konuşuluyordu, ufak çapta pazarlama yapmış adam, çünkü bize gelmesinin mümkün olmadığını düşünüyordu, üç büyüklerden birinde oynamak istiyor. Profesyonel topçu.!

Çevrimdışı TURKahvesi

arkadaşlar uzatmayalım mevzuyu
hepimizde gayet iyi biliyoruz gelmeyecek topçuyu konuşmanın manası çok lüzumsuzdur
eğer olur da transferi gerçekleşirse hiç şüpheniz olmasın bu engelli halimle sabaha kadar Fikret başkanı kovalarım :)

Çevrimdışı abdusta

Bir hatırlatma!!

Erenciler ;

Elimizdeki Cenk ,Eren den daha mı kötü?

Gomezciler ; Adam evlendi,eşinin lafı geçmeye başlar yakında
 Kadınları bilirsiniz evlilik imzasını attırana kadar herşeyi sen bilirsin uyum tiyatroları,
 Evlendikden sonra dikta tavırlar,Alman da olsa disiplinlide olsa geçen seneki Gomezmi olacak?

Sosacılar ;Tekrar yazıyorum Milan ve 6milyonluk teklif falan yok hele topçu takası hiç yok,Milanın esas teklifi 3,5milyon euro pazarlıkla 4 olur

saygılar

Çevrimdışı BlackEagle26

Murat Özen'in bahsettiği isim Huntelaar ya da Eto bence

Çevrimdışı tangaz

Naapsın adam @tangaz, Bizde Mario ve Cenk vardı bunu yaptığı zamanlar, Fener'de Van Persie nin gideceği konuşuluyordu, ufak çapta pazarlama yapmış adam, çünkü bize gelmesinin mümkün olmadığını düşünüyordu, üç büyüklerden birinde oynamak istiyor. Profesyonel topçu.!

@sozkul abi, o profesyonel ama ben değilim, reddetme seçeneğim var, renkli yalakası adamı bu forma altında görmeme şıkkından yana kullanıyorum hakkımı  :bandit:

Etiketler: