2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12340916 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hakan Bilgin

güney üst e blok alındı :sevinc :sevinc :ishock: :ishock:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

adanaspora kiralıycaz bence inanıyorum
maaşının %40'ını falan bile biz ödesek razıyım abi ben yeter ki gitsin

Çevrimdışı tangaz

Adanaspor yöneticileri son 3 yıldır 10 maça bile çıkmayan bir adama yılda EUR 500 bin bile verecek kadar akıllarını yememiştir. Muhtemelen maaşını da bize kitlerler.

fifty fifty ödeyelim maaşını o da olumlu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

fifty fifty ödeyelim maaşını o da olumlu
750 bin euro bonuslar hariç. Adana takım kurar o paraya :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

normalde kendisini hiç istemiyorum ama eren derdiyokla takas etsek pektemeği üste para versek bir de eto'o alsak 1+1 yıllık. sırf pektemekden kurtulmak adına ereni sineye çekerim. cenk+eto'o+eren lig için iyi bir forvet hattı olur üstelik de çeşitlilik katar her türlü oyun formatına uyar...

Pektemek'i bu maaşlar ile kimse almaz. Pektemek "Beşiktaş'ta haketmediğim bir para alıyorum, bu bana yakışmaz, o nedenle maaşımı düşüreceğim veya başka takıma transfer olacağım" demediği müddetçe Pektemek buradan bir yere gitmez!

Adamın hayatını kurtardık. FB için Serdar Kesimal ne ise bizim için de Pektemek o. Ben yönetimin yerinde olsam veririm tazminatını eline gönderirim. Elimizin kiri olsun, ne yapalım?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Bishamon

Şu İsmail'in aldığı şans kadar Ümit Karaal alsaydı bence ondan daha iyi olurdu.Çocuk doğru düzgün idman/maç yapmadı bizle direk gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Pektemek'i bu maaşlar ile kimse almaz. Pektemek "Beşiktaş'ta haketmediğim bir para alıyorum, bu bana yakışmaz, o nedenle maaşımı düşüreceğim veya başka takıma transfer olacağım" demediği müddetçe Pektemek buradan bir yere gitmez!

Adamın hayatını kurtardık. FB için Serdar Kesimal ne ise bizim için de Pektemek o. Ben yönetimin yerinde olsam veririm tazminatını eline gönderirim. Elimizin kiri olsun, ne yapalım?

tansiyonum yükseldi. dil altı hapım nerede  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı panic13

Bu arada Pektemek'in bize şöyle bir katkısı oldu; oradan yediğimiz kazık yönetime büyük tecrübe oldu. böylece İsmail gibi vasıfsızlara ekstra para ödememiş olduk, hesabımıza daha hakimiz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:kop: :kop: :kop:

#ÖZEL l Forma reklamı için geçen sezon 3.5 milyon euro alan Galatasaray'a bu sezon gelen en yüksek teklif 800 bin euro.

Beter olun
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu arada Pektemek'in bize şöyle bir katkısı oldu; oradan yediğimiz kazık yönetime büyük tecrübe oldu. böylece İsmail gibi vasıfsızlara ekstra para ödememiş olduk, hesabımıza daha hakimiz.
Insan hata yapa yapa doğruyu bulur derler hakikatende oyle oluyor her alanda boyledir bu

Yonetimde akillandi artik..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:kop: :kop: :kop:

#ÖZEL l Forma reklamı için geçen sezon 3.5 milyon euro alan Galatasaray'a bu sezon gelen en yüksek teklif 800 bin euro.

Beter olun
Diğerlerine de saçma bir firma sponsor olmuş, ben onu forma önüne koymaya utanırım  :D
Korku akıl katilidir.

Diğerlerine de saçma bir firma sponsor olmuş, ben onu forma önüne koymaya utanırım  :D
Bora jet airliness oda sadece Avrupa maclarinda :D

Çevrimdışı Ersoy

Eto'o olur gibi bence.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Fatih_

Ciro Immobile nasıl olur kiralanabilir bir yıllığına

Yahu bu Milosevici bi yere satamadii gitti

2 milyon € ya falan satsak iyi olur , Gerci agir bir maaliyeti yok bize 500 k maaşı.

Balotelli haberleri artmaya basladi..

Çevrimdışı tangaz

c.ronaldo avrupa şampiyonluğu pirimi olan 275bin euroyu kimsesiz çocuklar fonu gibi bir fona bağışlamış. helal olsun  :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Bora jet airliness oda sadece Avrupa maclarinda :D
Bora jet ne laaa ahaha

Gecen 80-81 kadrosunun kemal sunalli fotografi vardi orada bizim reklam ufo havayollariydi yahu
Ufo nere bora nere
Simdi yandexle tiklayacaklardi olmadi bora jetle mi ucacaklar.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

Bora jet ne laaa ahaha

Gecen 80-81 kadrosunun kemal sunalli fotografi vardi orada bizim reklam ufo havayollariydi yahu
Ufo nere bora nere
Simdi yandexle tiklayacaklardi olmadi bora jetle mi ucacaklar.

harbi lann bu tıklama işi n'oldu bunların? kim tıklamış bunlara  :kop:

Çevrimdışı İhsan

Adanaspor yöneticileri son 3 yıldır 10 maça bile çıkmayan bir adama yılda EUR 500 bin bile verecek kadar akıllarını yememiştir. Muhtemelen maaşını da bize kitlerler.

Maaşını biz ödeyelim onlar 2 mio bonservis versin.... :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Biz yukleyip yandexi tikladik ya 1myon tik, ismail yandan yandan tik tik

Çevrimdışı OrhanAker

:kop:

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydınlar Arda Turan haberleri yapılıyor kiralık gelmek istediği yönünde. Ahmet Bulut böyle birşey varsa getirebilir ama ben pek iyimser bakmıyorum. Zaten genel olarak pek skorer bir oyuncu değil, bizde de ne yapar muamma. Ayrıca bize forvet arkası lazım arda daha çok sol kanat.

Etiketler: