2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12340637 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı panic13

dostum darbede sığınakta mahsur falan mı kaldın scarione şotanın maccabisine gitti bile...

mağarada idim yeni internet bağlattım :D :D @tangaz

Hayrını görmesin... :(
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Türkay

Evet, net santrafor, tam bizim aradığımız tipte oyun yapısı ama net golcü değil.

+Takım oyununa net katkı sağlar. Korkunç bir hücu gücümüz olur.
-gol sayımız düşer, çünkü üst düzey golcü değil. tahminen 15 golü geçemez. Bize geldi mi min 20 gol garantisi olacak adam lazım.

ETO O.  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

bilmeyen dostlara hatırlatma geçelim o zaman yerli olayı şöyle. uefaya sunulacak 23 kişilik esame listesinde 8 adet tr altyapılı oyuncu olmak zorunda bunlardan 4ü bizim altyapıdan 4ü diğer takımların altyapısından olabilir. takımdaki olcay kerim ozzie gibi yerliler bu kurala göre yabancı statüsünde. şu da mümkün velev ki 8 kontenjanını dolduramadık örneğin sayı 5 de kaldı. o zaman esame listesi 20 kişiye düşer.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Adriano sağlık kontrolüne filan gitmedimi foto yok haber yok. :alala:
Çalışın kardeşim biraz :D

Çevrimdışı tangaz

mağarada idim yeni internet bağlattım :D :D @tangaz

Hayrını görmesin... :(

@panic13 mağaralar nemli olur rutubet falan romatizma yapar bi bodrum yap şu aralar iyi gelir :) bodruma gidince @çağrı dan uzak dur durumu hiç iyi değil die duyum alıyorum  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bilmeyen dostlara hatırlatma geçelim o zaman yerli olayı şöyle. uefaya sunulacak 23 kişilik esame listesinde 8 adet tr altyapılı oyuncu olmak zorunda bunlardan 4ü bizim altyapıdan 4ü diğer takımların altyapısından olabilir. takımdaki olcay kerim ozzie gibi yerliler bu kurala göre yabancı statüsünde. şu da mümkün velev ki 8 kontenjanını dolduramadık örneğin sayı 5 de kaldı. o zaman esame listesi 20 kişiye düşer.
Hiç altyapısı Türkiye olan yerli oyuncu almayacağımıza göre büyük ihtimalle 20 kişi vericez esamet listesini veya genç oyuncularla dolduracağız listeyi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Hiç altyapısı Türkiye olan yerli oyuncu almayacağımıza göre büyük ihtimalle 20 kişi vericez esamet listesini veya genç oyuncularla dolduracağız listeyi.

ben de öyle düşünüyorum eslem, hamza falan yazılır listeye

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@panic13 mağaralar nemli olur rutubet falan romatizma yapar bi bodrum yap şu aralar iyi gelir :) bodruma gidince @çağrı dan uzak dur durumu hiç iyi değil die duyum alıyorum  :evillol:
masör mü olmuş çağrı   :evillol: :evillol:

Çevrimdışı panic13

altyapıdan Necip'ten beri adam çıktı mı?

Çevrimdışı Sarp

Bu Arda Turan olayı nedir sizce? Yaz sezonu,  transfer dönemi üstümüzden tiraj kasma çabası mı? :icool:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hamza'yı Pektemek yerine bence koymak lazım kadroya..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

altyapıdan Necip'ten beri adam çıktı mı?
Çıksa çıkarda bence imkan verilmiyor. Biz hala pektemeklere ismaillere şans veriyoruz sonuç altyapıdan adam çıkmıyor oluyor. Bu arada Tolgay elini kırdı idmana çıkıyor bizim Pektemek hala ortada yok, haberi bile yapılmıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Pektemek gitmediği müddetçe tüm sevinçlerim kursağımda kalıyor. :(

biz bu adamdan nasıl kurtulcaz?..

Çevrimdışı panic13

Çıksa çıkarda bence imkan verilmiyor. Biz hala pektemeklere ismaillere şans veriyoruz sonuç altyapıdan adam çıkmıyor oluyor. Bu arada Tolgay elini kırdı idmana çıkıyor bizim Pektemek hala ortada yok, haberi bile yapılmıyor..

En son ameliyat olmuş diye duydum. Yazın tatilden değil de idmanlardan fedakarlık yapıyor!!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

himmetçi₁ diye ihbarda bulunsak?  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

hamza pektemekden 3 kat daha iyi golcüdür. bizde sıra gelmeyeceği için süper lig tecrübesi kazanması adına ben olsam mutlaka 1 sezon kiralarım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

En son ameliyat olmuş diye duydum. Yazın tatilden değil de idmanlardan fedakarlık yapıyor!!
Tolgay sakatlık geçirdi haberi yapıldı, Veli öyle ama bu adamın resmi internet sitesinde bir tane haberi çıkmadı. Tepki alıcaz diye artık haberini bile koymuyorlar siteye..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Gözaltına alınırken sakatlanır, bu sefer devlete yük olur :D

biz zaten yanmışız, bari devlete yük olmasın :D

Çevrimdışı tangaz

adanaspora kiralıycaz bence inanıyorum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben pek inanmıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Adanaspor yöneticileri son 3 yıldır 10 maça bile çıkmayan bir adama yılda EUR 500 bin bile verecek kadar akıllarını yememiştir. Muhtemelen maaşını da bize kitlerler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Genç altyapı oyuncularını esame listesine bildirilmesine gerek yok, onlar listede olmasa da oynatılabiliyorlar CL maçlarında.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Genç altyapı oyuncularını esame listesine bildirilmesine gerek yok, onlar listede olmasa da oynatılabiliyorlar CL maçlarında.
Doğru haklısın, unuttum onu. Hatırlattığın iyi oldu. Eslemi Hamza'yı görürüz gerekirse 18 kişilik kadroda. Benim açımdan sıkıntı yok şu dönemde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şaka bir yana abi olabilir öyle bir ihtimal hiç belli olmaz bu işler :D

Çevrimdışı tangaz

normalde kendisini hiç istemiyorum ama eren derdiyokla takas etsek pektemeği üste para versek bir de eto'o alsak 1+1 yıllık. sırf pektemekden kurtulmak adına ereni sineye çekerim. cenk+eto'o+eren lig için iyi bir forvet hattı olur üstelik de çeşitlilik katar her türlü oyun formatına uyar...

Etiketler: