2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12343709 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

lannn :D

memleket şirazemizi bozdu :D Çok büyük transfer, başta başkan olmak üzere herkese helal olsun :)

Şimdi bir de Gomez yerine bir adam lazım. Bence Eto ile 1 yıllık uygun. Hem lider karakteri hem golcülüğü uygun. EUR 2-2,50 milyon civarı maaş ile bitirilir ise bence bize uyar.
Asıl Bomba Bonservisine 3 taksitle odenmek uzere 600.000 € verdik :kop: :kop:

Fikret Orman Styl :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Memlekette yeteri kadar manyak var, birine daha gerek yok.

Ayrıca, bize net golcü lazım. Hiç bir zaman net golcü olamadı. Çok güçlü ve teknik bir oyuncu ama bizim ihtiyacımız değil. Bize net golcü lazım.

Avrupa'da net golcü modasının olmaması bizim ihtiyacımız olmadığı anlamına gelmiyor. Adamlar bizden en az 2-3 yıl önde gidiyor mantalite olarak. Orada sadece golcü değil, takım oyuncusuna da ihtiyaç var. Bizde ise o kadar net bir ayrım yok. alex/sosa şeklinde bir 10 numara ve Gomez/Drogba gibi net santraforlar bariz fark yaratabiliyor.
katılıyorum abi, almamız gereken adam dzeko bence falcao daha iyi olur ama onu alamayız.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kaka 34 yaşında ve futbolu kafasında bitirmiş bir adam abi.
Amerika'da tatil yapıyor bir nevi zaten yanılmıyorsam babadan falan zengindi,öyle bir hikayesi vardı.
evet zengin olduklari dogru, ama böyle adamlara güvenebilirsin iste, kafada para sorunu falan yok, eger böyle birini getirirsen zaten bilki adam top oynamaya gelmis. simdi 2016 istatistiklete bakdim, 10 macda 3 gol 5 assist, hicde fena degil. tabi ordaki ligin zorluk derecesi nekadardir bilemiyorum. neyse sadece bi fikirdi. :)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı panic13

@panic13 dostum olaylara fransız kalmışsın sanırım şunu da ekleyeyim de keyfin tavan yapsın adamın bonservisini de 3 taksitle 600bin euroya aldık. taksitler 2016-150k, 2017-200k 2018-250k  :bandit:

bak bu konuda başkana kırıldım işte... :(

Gomez'i EUR 1000'e çözen adam Adrianoya en fazla EUR 600 ödemeli idi bonservis olarak :D

Neyse, sağlık olsun. Helal olsun!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

katılıyorum abi, almamız gereken adam dzeko bence falcao daha iyi olur ama onu alamayız.

dzeko için transfer koşulları oluşmamış gibi duruyor bir de geçenlerde menajeri %100 romada kalacak ve birinci sınıf bir santrafor olduğunu ispat edecek die açıklama yapmıştı. şuan kadro yapısı nedeni ile juventustan mandzukiçi koparmak en mantıklısı ve olabilitesi mümkün olanı gibi duruyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı arc1999

Güney alttan süper kupa biletimizi aldık

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bak bu konuda başkana kırıldım işte... :(

Gomez'i EUR 1000'e çözen adam Adrianoya en fazla EUR 600 ödemeli idi bonservis olarak :D

Neyse, sağlık olsun. Helal olsun!

Gomez demeyeydin iyiydi  :bawling:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

dzeko için transfer koşulları oluşmamış gibi duruyor bir de geçenlerde menajeri %100 romada kalacak ve birinci sınıf bir santrafor olduğunu ispat edecek die açıklama yapmıştı. şuan kadro yapısı nedeni ile juventustan mandzukiçi koparmak en mantıklısı ve olabilitesi mümkün olanı gibi duruyor.
Ona Biliç Çöker %100 :akuma:

Güney alttan süper kupa biletimizi aldık

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun :ok:

Çevrimdışı panic13

Dzeko bize uymaz, net golcü değil. Gelirse yine katkı alırız ama bizim aradığımız tipte oyuncu değil.

Mandzukic bize gelmez, boşuna gaz vermeyin. Avrupa'da piyasası olan elit seviyede bir golcü.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben sevmiyorum o adamı ama iyi katkı sağlar o da olumlu abi  :D :D

Çevrimdışı kyiv

Eninde sonunda Balotelliye kalacağız galiba  :bandit:

Dzeko bize uymaz, net golcü değil. Gelirse yine katkı alırız ama bizim aradığımız tipte oyuncu değil.

Mandzukic bize gelmez, boşuna gaz vermeyin. Avrupa'da piyasası olan elit seviyede bir golcü.
Dzeko bize uyarda biz alamayiz :bandit:

Hoca israrla pivot santrafor istiyormuş , Bu sartlarda alabileceğimiz en uygun Pivot santrafor Bas Dost gibi gözüküyor..

Çevrimdışı Türkay

Bu sene Eto gelsin bence. Takım zaten yaşlandı. Seneye şampiyon olursak FFP de kalkıyor bol bol genç yatırımı yaparız.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fernando llorente aradığımız adam budur.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı panic13

Bu arada yerli/yabancı sınırı işlerini bilmiyorum ama scarione bizim işimize yarar. Bence alınmalı.

zamanında Holmen'i alacaktık, FB taş koymuştu. Scarione de aynı tür bir transfer. Bizim yapımıza uyar.

Çevrimdışı tangaz

gençler gibi umut tacirliği yapayım o zaman. yeni stad + ŞL + para + cila (şenol güneş) + gol krallığı gelir gelir bunları kim verecek ona  :biggrinking:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Dzeko bize uyarda biz alamayiz :bandit:

Hoca israrla pivot santrafor istiyormuş , Bu sartlarda alabileceğimiz en uygun Pivot santrafor Bas Dost gibi gözüküyor..
inan bana ismi gecen hepsinden en cokda onu isterim. bas dostu sagli sollu besledinmi en 25 atar, bizim sistemimize tam uygun bir forvet
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

Bu arada yerli/yabancı sınırı işlerini bilmiyorum ama scarione bizim işimize yarar. Bence alınmalı.

zamanında Holmen'i alacaktık, FB taş koymuştu. Scarione de aynı tür bir transfer. Bizim yapımıza uyar.

dostum darbede sığınakta mahsur falan mı kaldın scarione şotanın maccabisine gitti bile...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben böyle düşünmüyorum abi  yaşlı oyuncu takım çok yaşlandı genç yaştaki oyunculara yönelmeliyiz

Çevrimdışı tangaz

llorente tank gibi ağır dostum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dostum darbede sığınakta mahsur falan mı kaldın scarione şotanın maccabisine gitti bile...
  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı panic13

Evet, net santrafor, tam bizim aradığımız tipte oyun yapısı ama net golcü değil.

+Takım oyununa net katkı sağlar. Korkunç bir hücu gücümüz olur.
-gol sayımız düşer, çünkü üst düzey golcü değil. tahminen 15 golü geçemez. Bize geldi mi min 20 gol garantisi olacak adam lazım.

Çevrimdışı Jukebox

:kop:

Etiketler: