2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12343664 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nerdeeeennn Nereye

Sinif atladik be sinif :super: :super:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sosyalkartal efsanesi geri döndü bir kono yüzünden linç edildim  :lol:

Vaaay :D Gıybetini ettik biraz hakkını helal et :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Her yerden 33 çıkıyor, lazım bir 70lik  :serefe:

Çevrimdışı onurturan

şu pedroyla milo olayı ne olacak acaba yaa.. Özellikle miloseviç bize göre deel..

Çevrimdışı tangaz

Alexis, fabri falan varken aslinda denenebilir bir ispanyol daha abi. Adrian varya bizim ligi osurtur, millet messi geldi falan sanar

@mylife1903 dostum düşündüm taşındım yetmedi bir duş aldım kafamda derledim vbvb bu adrian var ya sosanın yerine forvet arkası oynatalım şenol hoca felsefesi ile 18 gol atar ...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat baltacı

Kulüpte 'izleme komitesi' adı altında yıllardır para kazanıp, dünyanın dört bir yanına lüks seyahatler yapan kişilerden fena rahatsızım.
Ben rahatsızdan öteyim elimde olsa hemen dağıtırım orayı zaten gönüllü schoutlar var kulübe bilgi aktaran oyuncu tavsiye eden hem para alıp hem gezip tozup ne zaman işimiz düşse fayda sağlamayan yada vasat oyuncuları aldıran izleme komitesi olmaz olsun. Senelerdir aldırdıkları stoperler vasat ötesi hata bir olur iki olur bi kerede tutturun be kardeşim. Devre arası stoper lazım olur iş yapmazlar alexis alınır,tolgaya alternatif kaleci alalım derler iş yapmazlar boyko alınır daha geriye gitmiyorum bile.

İzleme komitesi yada oyuncu tercihi konusunda İbrahim altınsayı tek geçerim adam kimi aldırmaya çalışsa ya iş yapıyo yada potansiyeli var pek boşa sallamıyo başkan o konuda egosuna yenildi altınsayın gidişine sessiz kaldı sonra gitti özeni falan getirdi ama onunda konuştuğu kadar icraatı olmadı bazı adamlar böyledir güzel konuşur bilgisi vardır ama pratikte iş yapmaz.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2016, 02:21:18 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Geçen sezon Sosa - Oğuzhan ikilisi ile merkezden ve koridor oyunları ile etkili pozisyonlar geliştiriyorduk. Temel problem hücuma genişlik katmadaki sıkıntılardı. Bu da daha çok beklerin profili ile alakalıydı. Öyle ki Beşiktaş'ın hücum pratiğinin dışındaki Quaresma, zaman zaman Beşiktaş'ın bir numaralı hücum planına dönüştü. 

Sosa'nın boşluğunu dolduramaz, Oğuzhan da düşerse takım geçen sezon ki en önemli hücum pratiğini kaybetmiş olacak. Şöyle bir avantajımız var. Hoca'nın alamet-i farikası merkezde oynayan oyunculara verdiği rol. Yine de Sosa yerine doğru profili seçmek kritik olacak.
Hem gomez hem sosanın eksikliği iyi olmadı ben orta sahaya tek bi hamle ile hem atibaya alternatif hem sosanın boşluğunu dolduracak bastian hamlesi istiyorum zor bi transfer ama alınabilirse hem işimizi görür hemde farklı eksiklerimizi kapatacağı düşüncesindeyim atalay senin görüşün ne bu konuda?

atiba-bastian-ozi orta sahası hem diri olur hemde her oyuncunun farklı özellik ve yapabilirliği var birbirlerini tamamlarlar,beklerinde oyuna katkısı ile hucum gücümüzde azalma olmaz diye düşünüyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:19:56 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Sosa geçen sezon 9/14 tabela yaptı. Daha da önemlisi asist öncesi pas sayısı (ön asist) minumum 6-7. Bu da 30 gollük katkı demek.

Çevrimdışı doganay

millet sampiyonlar liginde oynayayim diye can atar, bizimkiler akin akin kaciyor  :s20:
Gomez'in yerini doldurmak zor olacak ama yine iyi katki vericek birisini aliriz.
Sosa 'nin yeride dolar.
Tore zaten son donem hic yoktu, Aras yerini fazlasiyla kapatir.

Çevrimdışı Orhan_

2 sezon önceki Bursasporda, 2011 sezonundaki Trabzonsporda ne Gomez ne Sosa vardı. Şenol Güneş vardı. Tüm güvencemiz budur..

Çevrimdışı doganay

2 sezon önceki Bursasporda, 2011 sezonundaki Trabzonsporda ne Gomez ne Sosa vardı. Şenol Güneş vardı. Tüm güvencemiz budur..

Tabi Senool Gunes'e guveniyoruz ama onlarla sampiyon olamadi.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 dostum düşündüm taşındım yetmedi bir duş aldım kafamda derledim vbvb bu adrian var ya sosanın yerine forvet arkası oynatalım şenol hoca felsefesi ile 18 gol atar ...
Su an tam zamani abi, formda bir adriani alamazsin zaten. Sosanin yerine oynar, cenkin yaninda oynar hatta oguzhanin yerine oynar, tek forvet olarak deplasmanlarda biraz eksik kalabilir ama ic sahada tek forvet bile oynar cok top sisiren bir oyuncu degiliz. Penaltilari da attirirsak 15+ yapar bence.

Ispanyada saygi duyulan bir oyuncuydu, severlerdi simdilerde bilmiyorum durumunu ama bize 3 sene yeter.

Çevrimdışı Savaş

Ben hala Balotelli riskine girilmesi taraftarıyım. Yap 1+1'lik bir sözleşme bak bakalım ne durumda sonra devam et.

Bu adam 25 yaşında ve fena potansiyeli var. Biz deli adamları severiz. Kan uyuşur. Eğer bu adam Vodafone arena atmosferinde bile oynamazsa daha da oynamaz zaten. Bi denemekte fayda var.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Karabay

Türkiye'de zaten menajer tavsiyesi dışında transfer olmuyor ki
bunun en bariz örneği sulandığımız her oyuncuya west hamında sulanması

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben hala Balotelli riskine girilmesi taraftarıyım. Yap 1+1'lik bir sözleşme bak bakalım ne durumda sonra devam et.

Bu adam 25 yaşında ve fena potansiyeli var. Biz deli adamları severiz. Kan uyuşur. Eğer bu adam Vodafone arena atmosferinde bile oynamazsa daha da oynamaz zaten. Bi denemekte fayda var.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen katılıyorum yıllık 1 milyon euro + 20 maçı geçerse  500 k 30 maçı geçerse 1 m 40 maç oynarsa da 1.5 m şeklinde bir sözleşme yapılabilir 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bunun en bariz örneği sulandığımız her oyuncuya west hamında sulanması
günaydın abi nasılsın keyifler yerinde mi, basının abartması da var bence.

Çevrimdışı kartalBaz

Gunaydin forum. Ben baskana guveniyorum bir sekilde son gunde olsa alacak guzel adamlar. Senol hoca olmasa korkardimda, bizde bu hoca olduktan sonra her sene en az son haftalara kadar sampiyonluk kovalariz. Zaten 4-5 sene daha calisir sadece bir tane fire verse yeter bize.

Çevrimdışı Karabay

günaydın abi nasılsın keyifler yerinde mi, basının abartması da var bence.
sağol dostum bir yaramazlık yok. Seni ilgiyle takip ediyorum. Istediğin transferler olmadı ama olsun :)

Çevrimdışı Deniz Kızıltaş

Minnoş Fırat'ın söylediği Bertrand Traoré fena bir oyuncu değil. Forvet arkası, hatta kanatta değerlendirilebilecek bir oyuncu. Twente'deki maç videolarını izledim, golü iyi kokluyor, pozisyon bilgisi var, kendine boş alan yaratıyor. Son vuruşlarda ayağı oldukça düzgün, attığı goller hep köşelerden, yeterince de hızlı.

Bana kalırsa bizim oyun sistemimize uyucak Etoo'nun ve Cenk'in altında rotasyon oyuncusu olarak kullanılabilir.  Umar Aminu etkisi yapabilir.  Etoo'nun 50 maçlık maratonu kaldırabileceğinden şüpheliyim.

Balotelli gelmeye istekli Liverpool dünden razı, ancak türk hakemleri canımıza okur şüphesiz. Şenol hoca Quersmayı dizginlediği gibi Balotelli'yi dizginler mi bilemiyorum. Diğer taraftan bu oyuncunun da tutunmak için son şansı... Yoksa kaybolup gidecek.

Luis Adriano olabilecekler arasında en iyisi gibi ama sanki oda bazı gol vuruşlarında sakar gibi. Kapalı kutu gibi geliyor bana, elde de patlayabilir, rakiplere de patlayabilir. Tam aradığımız adam budur bir türlü diyemiyorum.

Chelsea Remy'i satmak istiyormuş. Satılmazsa kiralama konusunda bize yol açılabilir. Ancak oyuncu da Türkiye'de yaşanan son olaylardan sonra biraz soğumuş durumda. Kampa oyuncu yetişemeyecek gibi görünüyor, Şenol Hocamıza üzülüyorum. Parlattığı oyuncular hep ayrılıyor.

Dün Fatih Doğan siyahi bir oyuncu ile ilgilendiğimizi ancak ismi bir türlü öğrenmediğini söyledi. 1-2 gün içinde netleşecekmiş. Daha önce gündememize gelmemiş bir oyuncuymuş.

umarım oyun sistemimize uymayan 1-2 çalım atıp geri dönüşler yapan, ayağında top tutan Arda Turan gelmez.

[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2016, 09:31:30 Deniz Kızıltaş ]

İşte Beşiktaş'ın Jose Sosa kararı http://buff.ly/2a3AF3c

Sosa Esini ikna etmek icin cok ugrasmis ama Esi ya Ailen ya Beşiktaş demiş..

Quaresma 7 numarali formasina kavustugunu ve mutluluğunu resmi hesabından paylaştı :ishock: :ishock:

Çevrimdışı tangaz

şöyle bir düşününce kamp sakatlık anlamında aslında temiz geçiyor tolgayın elinden sakatlığı önemli değil zira ertesi gün hemen antrenmana katıldı boyko densen ona keza ama renkli medya hemen felaket tellallığı yapıyor fenere bakın kalecilerinin suratı dümdüz oldu yazmadılar neredeyse RVP hep salonda çalışıyor müzmin sakat kamp verimi sıfır bir kaç oyuncunun gene adale sorunları var en son ismaylll de küçük bir yırtık olmuş en az 2 hafta yokmuş. bakınca bilançoları bizden kötü ama adamlarda sanki bişey yokmuş gibi algı yaratılıyor. komikler vesselam...

bu arada ismaylll kontrat ertesi sakatlanma geleneğini sürdürüyor  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

İşte Beşiktaş'ın Jose Sosa kararı http://buff.ly/2a3AF3c

Sosa Esini ikna etmek icin cok ugrasmis ama Esi ya Ailen ya Beşiktaş demiş..

yalan söylüyor sosa mayıs ayında şampiyonluk arefesinde milanla görüşmelere başlamış...

+ kesin bu da renkli medyanın yalanı bir röportajdır...

Etiketler: