Minnoş Fırat'ın söylediği Bertrand Traoré fena bir oyuncu değil. Forvet arkası, hatta kanatta değerlendirilebilecek bir oyuncu. Twente'deki maç videolarını izledim, golü iyi kokluyor, pozisyon bilgisi var, kendine boş alan yaratıyor. Son vuruşlarda ayağı oldukça düzgün, attığı goller hep köşelerden, yeterince de hızlı.
Bana kalırsa bizim oyun sistemimize uyucak Etoo'nun ve Cenk'in altında rotasyon oyuncusu olarak kullanılabilir. Umar Aminu etkisi yapabilir. Etoo'nun 50 maçlık maratonu kaldırabileceğinden şüpheliyim.
Balotelli gelmeye istekli Liverpool dünden razı, ancak türk hakemleri canımıza okur şüphesiz. Şenol hoca Quersmayı dizginlediği gibi Balotelli'yi dizginler mi bilemiyorum. Diğer taraftan bu oyuncunun da tutunmak için son şansı... Yoksa kaybolup gidecek.
Luis Adriano olabilecekler arasında en iyisi gibi ama sanki oda bazı gol vuruşlarında sakar gibi. Kapalı kutu gibi geliyor bana, elde de patlayabilir, rakiplere de patlayabilir. Tam aradığımız adam budur bir türlü diyemiyorum.
Chelsea Remy'i satmak istiyormuş. Satılmazsa kiralama konusunda bize yol açılabilir. Ancak oyuncu da Türkiye'de yaşanan son olaylardan sonra biraz soğumuş durumda. Kampa oyuncu yetişemeyecek gibi görünüyor, Şenol Hocamıza üzülüyorum. Parlattığı oyuncular hep ayrılıyor.
Dün Fatih Doğan siyahi bir oyuncu ile ilgilendiğimizi ancak ismi bir türlü öğrenmediğini söyledi. 1-2 gün içinde netleşecekmiş. Daha önce gündememize gelmemiş bir oyuncuymuş.
umarım oyun sistemimize uymayan 1-2 çalım atıp geri dönüşler yapan, ayağında top tutan Arda Turan gelmez.