2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346653 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı dkn_34

eto'o ve balotelli  bize gelmek istiyor eğer yönetim diğer isimlerle anlaşamazsa  yönetim bu ikisinden eto'o da karar kılacaktır

eto'o geçen sezon attığı gollere bakınca bitmemiş ,adamın yaşına bakmamak lazım kendisine iyi bakmıştır bizim futbolcular 32-33 üne gelince çöküyor bence etoo iş yapar bu kadroda.tabkiki de gomezin yeri ayrı .
forvet tranferinde kaliteye önem vermek lazım top ayağına gelince dağlara taşlara atanlardan çok çekmedik eto'o nun fiziki durumu takıma ayak uydursun iş yapar  adam kalite kokuyor ve tecrubesi yeter .

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 Abi nasıl en sorunsuz tarafımız arka taraf anlamadım stoper yok halen ?

Marcelo - Alexis - Milosevic , kaliteden epey bir uzak :)
Soruyu soyle soralim bir oyuncu alip transferi kapatacagiz stoper mi alalim santrafor mu?
Marcelo-alexis-rodolfo-tosic-milosevic yeterli oraya bunlarin uzerinde bir oyuncu almak istersek cok para vermemiz lazim, bahsi gecen ucuz oyuncular da milosevic kadar bile katki vermez. Omeru falan kanser oluruz buralarda maceraya gerek yok, diyorum
Defansta sayisal eksikligimiz bile yok, azicik cekip cevirmek lazim.

Orta saha ve ileri de ise sayisal eksigimiz var.
atibanin yedegi necip, veli bitmis
Oguzhanin yedegi yok
Kanatlar bir sekil tamamlandi. Kerim, aras, karijma, olcay
Santraforlar
Cenk, omer, mp

Simdi santrafor yerine stoper almak delilik olur bence.

Çevrimdışı Blackmd1

Boyko sakatlandı. Elinde bir problem var
BTD'de gördüm   :ebebe:

Çevrimdışı Kalyoncu

Gökhan inler satılıyormuş tekrar gündeme gelir mi?  Ne dersiniz bu transfere

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı dkn_34

boykoda kırık felan yokmuş buz tedavısı yapılmış .
bu kamp bölgesi resmen bizim için uğursuz bir yer

Çevrimdışı mylife1903

eto'o ve balotelli  bize gelmek istiyor eğer yönetim diğer isimlerle anlaşamazsa  yönetim bu ikisinden eto'o da karar kılacaktır

eto'o geçen sezon attığı gollere bakınca bitmemiş ,adamın yaşına bakmamak lazım kendisine iyi bakmıştır bizim futbolcular 32-33 üne gelince çöküyor bence etoo iş yapar bu kadroda.tabkiki de gomezin yeri ayrı .
forvet tranferinde kaliteye önem vermek lazım top ayağına gelince dağlara taşlara atanlardan çok çekmedik eto'o nun fiziki durumu takıma ayak uydursun iş yapar  adam kalite kokuyor ve tecrubesi yeter .
Ikisini birden alalim bir simariklik yapip. Eto, cenk, balotelli oluruz omer belki kalabilir, mp zu herhangi bir yer

Çevrimdışı Berat

Soruyu soyle soralim bir oyuncu alip transferi kapatacagiz stoper mi alalim santrafor mu?
Marcelo-alexis-rodolfo-tosic-milosevic yeterli oraya bunlarin uzerinde bir oyuncu almak istersek cok para vermemiz lazim, bahsi gecen ucuz oyuncular da milosevic kadar bile katki vermez. Omeru falan kanser oluruz buralarda maceraya gerek yok, diyorum
Defansta sayisal eksikligimiz bile yok, azicik cekip cevirmek lazim.

Orta saha ve ileri de ise sayisal eksigimiz var.
atibanin yedegi necip, veli bitmis
Oguzhanin yedegi yok
Kanatlar bir sekil tamamlandi. Kerim, aras, karijma, olcay
Santraforlar
Cenk, omer, mp

Simdi santrafor yerine stoper almak delilik olur bence.

Ben yine de belirttiğim üçlüden 2sini çıkartıp adam akıllı bir stoper alırım abi, senin fikrine de saygım var :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Su takimi götürmesinler Su uğursuz Memlekete yeter artık :akuma:

Dunyada Baska kamp yapacak Ulke mi yok :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Sosanın yerine verilmesi düşünülen Kucka top kesiciliği iyi ceza sahasına gelince sıfır ne şut ne hücum aklı ne ölücü pas orta ,şampiyonlar liginde atibayla beraber orta saha direncini artıracaktır ama süper ligde bize artı bir 10 numara gerek veya şutu asisti olan kaliteli 8 numara(Shcweinsteiger cuk oturur)Milan 8 M versin bu iş huzur içinde çözülsün.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

birdahaki kamp dönemi icin özel tasarım :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı can1903

Forvet bu hafta içi gelir bence.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Su takimi götürmesinler Su uğursuz Memlekete yeter artık :akuma:

Dunyada Baska kamp yapacak Ulke mi yok :alala:
yok. sinir etmeyin beni, hepinizi döverim bak :D. surda senede bir kere Besiktasim yanima geliyor bunuda fazla görüyorsunuz. leogang bana 45 dakka uzaklikda. cildirtmayin beni lennnn :steamed: :D

Çevrimdışı T.Yapici

Boyko'nun sağ elinde kırık var diyorlar.

-o-o-

"Futbolda en büyük hayalim Beşiktaş'ta 3. yıldızı takmak. Olabildiğim kadar şampiyon olmak. Buraya uzun yıllar hizmet vermek ve milli takımın vazgeçilmezi olmak."
->Cenk Tosun

via:BJK TV

Bu cümlenin sonu " Mustafa Pektemek " şekline bitecek diye korktum yeminle  :steamed:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı mylife1903

Ben yine de belirttiğim üçlüden 2sini çıkartıp adam akıllı bir stoper alırım abi, senin fikrine de saygım var :)
Para yok yahu
Bizim takim zaten psg city falan degil, her sezon bir eksigimiz olacak, muhim olan hocanin sayisal eksikligi olmamasi ve elindeki malzeme ile maksimum lezzette yemek pisirmesi.
Rodolfo agir koyarsin yanina alexisi
Marcelo bombaci yanina saglamci tosicle oyna falan filan, senol hocanin da elinde 5 tane stoper varken daha hala stoper istemesi normal degil. Bu 5 oyuncu da vasat ustu oyuncular, iyi bir duzen icinde faydali olurlar. Bu oyuncularin hepsi ligimizde her takimda oynarlar. Simdi pepe gelsin rodolfo ile oynasin tamam ama yok iste alamiyoruz, zorlamanin manasi yok. Gustavo gomez falan da kimse baresi performansi beklemesin bence ersan ayarinda performans verir encok.
Stoper yerine mesela kaleci transferi olursa cok daha yerinde olur aslinda ama fabriyi alarak o isi de kapattik. Duzgun bir takimin kalesi soyle olur birinci kaleci, tolga, utku. Simdi bu ospina tarzi biri gelseydi harika olacakti. Bu stoperleri ayrica bir de ismailsiz izlemek lazim. Marcelo bombasini yapti zaten hazirlik macinda. Millet biraz fazla abartti bence marceloyu ayni alexisi linc ettigimiz gibi. Normal bizim seviyemizde oyuncular bunlar, bu iki oyuncunun en buyuk eksikligi sakat olmalari zaten bunlarin sakar olmayanlari cok pahali olur.
Ortasahaya bir turk transfer lazim, belki dusunmuyorlar ama kesin lazim, gokhan inler adimgectimkendisinyabancimstatusunde ve pahali bir oyuncu gerek yok.

Sundedigim adrian lopezi bir izleyin hele cok faydali olur bize

Çevrimdışı mylife1903

yok. sinir etmeyin beni, hepinizi döverim bak :D. surda senede bir kere Besiktasim yanima geliyor bunuda fazla görüyorsunuz. leogang bana 45 dakka uzaklikda. cildirtmayin beni lennnn :steamed: :D
Bakin suclu ayaga kalkti, kendi itirafi @AvrupaKartalı kardesim idmanlari izlemeye giderken herkesi uyar, unutmayin 3 defa burna, 3 defa agza, herkesi bilgilendir

Çevrimdışı OrhanAker

Bakin suclu ayaga kalkti, kendi itirafi @AvrupaKartalı kardesim idmanlari izlemeye giderken herkesi uyar, unutmayin 3 defa burna, 3 defa agza, herkesi bilgilendir
:D :D

Çevrimdışı Kutay

Gökhan inler satılıyormuş tekrar gündeme gelir mi?  Ne dersiniz bu transfere

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben kesinlikle isterim keşke gelse
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı AvrupaKartalı

tamam söz :tabe:. ama ben niye suclu oldum, onu anlamadim?

Çevrimdışı Berat

Oralarda yaşamak vardı,selamlar abi :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Oralarda yaşamak vardı,selamlar abi :)
selam kardesim. yok be kardesim, insanin kendi memleketi gibisi yok. cok klişe bir sözdür ama cok dogrudur.

Çevrimdışı mylife1903

tamam söz :tabe:. ama ben niye suclu oldum, onu anlamadim?
Gunah kecisi oldun yahu
Bir daha sakatlik olursa direk senden bilecez, bir kurban kesin yahu iki uc tane fakir doyurun orda

Çevrimdışı Berat

selam kardesim. yok be kardesim, insanin kendi memleketi gibisi yok. cok klişe bir sözdür ama cok dogrudur.

Kamp raporu isteriz :D

Çevrimdışı mylife1903

Kamp raporu isteriz :D
Mp kampta mi bir mektup yazalim ulastiralim elden

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gunah kecisi oldun yahu
Bir daha sakatlik olursa direk senden bilecez, bir kurban kesin yahu iki uc tane fakir doyurun orda
benim sucum yok ya :iblush:, ama yinede birseyler yapmak lazim, var bi ugursuzluk

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Etiketler: