2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350511 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

bu Tolgay da Pektemek gibi bir tarafını kırıp kopartmadan sezona başlamıyor :bandit:

Tolgay eli kırık daha iyi oynuyor zaten  :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bu Tolgay da Pektemek gibi bir tarafını kırıp kopartmadan sezona başlamıyor :bandit:
abi pektemek neysede tolgay kaliteli topcu, her türlü elde tutmak lazim. en iyisi kamp döneminde izin vereceksin, sen kampa gelme lan gibi birsey :D, sonra döktürsün maclarda, yoksa Allah korusun kirilmadik yer birakmayacak.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı murat baltacı

Adrione çok iyi transfer zaman kaybetmeden diğer hamlelere yönelmemiz lazım daha stoper yok geçen sezondan eksik olan geri planı kurarken önümüzdeki sezona ön taraf eksildi bu hızla gidersek ya orta saha ya forvet eksik kalacak.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı cursedofdragon

ya o değilde bu kucka'yı mutlaka almak lazım geçen senede yazmıştım.Kimse beğenmemişti gerçi ama neyse :)

Bu milanın 5.5 milyon € + kucka teklifi gerçekse hiç düşünmemek lazım.Şampiyonlar liginde oynucaz ön libero eksiğimiz var zaten.

Veli sakat onu saymıyorum ön libero'da. Atiba,Necip,Tolgay,Oğuzhan var.Kucka'yı alıp.

Bence kuckayı alıp 10 numaraya bile gerek kalmaz 10 numara bölgesinde oğuzhan,tolgay oynar :)

Atiba         -        Kucka
(Necip)               (Tolgay-Oğuzhan)

Oğuzhan
         (Tolgay)

Oyunun 2 yönünü oynayabilen bir oyuncu kucka hem defansif hem ofansif.Ayağıyı iyi,hızlı,teknik,fizikli(güçlü) kolay kolay yıkılmıyor.En önemlisi sürekli dikine oynuyor hızlı bir şekilde o yüzden çok faydalı olur.

[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2016, 17:06:00 cursedofdragon ]

Çevrimdışı 'TaNeR'

Barcelona'ya bile taksit yaptırdık. Beşiktaş'la transfer konuşurken önünüzü ilikleyeceksiniz...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

Roma, Vainqueur'u kullanmayacaksa biz alalım. Veli de dönemeyecek zaten. O pozisyona tam ideal profil.

+Hoffenheim'dan Sebastian Rudy...

Çevrimdışı OrhanAker

ya o değilde bu kucka'yı mutlaka almak lazım geçen senede yazmıştım.Kimse beğenmemişti gerçi ama neyse :)

Bu milanın 5.5 milyon € + kucka teklifi gerçekse hiç düşünmemek lazım.Şampiyonlar liginde oynucaz ön libero eksiğimiz var zaten.

Veli sakat onu saymıyorum ön libero'da. Atiba,Necip,Tolgay,Oğuzhan var.Kucka'yı alıp.

Bence kuckayı alıp 10 numaraya bile gerek kalmaz 10 numara bölgesinde oğuzhan,tolgay oynar :)

Oğuzhan
         (Tolgay)

Oyunun 2 yönünü oynayabilen bir oyuncu kucka hem defansif hem ofansif.Ayağıyı iyi,hızlı,teknik,fizikli(güçlü) kolay kolay yıkılmıyor.En önemlisi sürekli dikine oynuyor hızlı bir şekilde o yüzden çok faydalı olur.
Bencede 10 numaradan önce en azından ligde 6-8 oynayabilecek bir adam lazım :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şuan sosa'da giderse 1 tane iyi stoper 1 tane ziyech ya da belhanda 1 tane'de pivot santrafor elzem 3 tane şart + lucas leiva kiralanırsa enfes olur

Bencede 10 numaradan önce en azından ligde 6-8 oynayabilecek bir adam lazım :bandit:

bende onu diyorum işte klasik 10 numara forvet arkası oyuncu bitti zaten ilerde bekliyeyim atsınlar ayağıma top dağıtayım :) Günümüzde ileri geri oynayabilen bir orta saha düzeni var artık :)

Atiba,Tolgay,Oğuzhan,Kucka.

Bu orta saha çok can yakar :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Oğuzhan
         (Tolgay)

kardesim kucka sosayi mumla aratir bize. ha ama eger gercekden öyle bir teklif varsa el sıkışılmalı, al 5.5 milyonu al kuckayi, 2-3e sat, varmi elde 8-9 milyon, zorluyacaksin hakim ziyech'i. sosayi fazlasiyle unutturur

Çevrimdışı OrhanAker

Şuan sosa'da giderse 1 tane iyi stoper 1 tane ziyech ya da belhanda 1 tane'de pivot santrafor elzem 3 tane şart + lucas leiva kiralanırsa enfes olur

Leiva sakatlanmış galiba :D bende istiyordum nazar değdirdik :D

kardesim kucka sosayi mumla aratir bize. ha ama eger gercekden öyle bir teklif varsa el sıkışılmalı, al 5.5 milyonu al kuckayi, 2-3e sat, varmi elde 8-9 milyon, zorluyacaksin hakim ziyech'i. sosayi fazlasiyle unutturur

zaten 10 numara alınabilir her şartta ön libero şart :)

Ben atiba-kucka yapıp ilerde tolgay ve oğuzhan'ın yeterli olacağını düşünüyorum :)

Çevrimdışı atalay

Savunmaya bir 'düşük profil' daha geliyor. [21👎🏾]

adamı öpen kimse çıksın :D

Yeni transferimiz Adriano Correia'nın kariyeri.

Çevrimdışı Bishamon

Omerou dışında mı?

Çevrimdışı OrhanAker

Kim bu arkadaş..gomez ?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Çevrimdışı 38life

Bu adama eğer birgün sokakta rastlarsam o günüm hapse girmeden önceki son günüm olacak.

Çevrimdışı OrhanAker

adamı öpen kimse çıksın :D

Adam hayatında ilk defa sol bek görmüş belliki..evladını böyle öpmemiştir :evillol:

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimiçi Mehmet57

Kucka bizde Gs'deki Melo etkisinin aynisini gosterir. Kesici ozellikleri ordan, patlama gucu yuksek, delici ileri cikislari olan fizik guclu bir orta saha oyuncusu. Atiba-Oguzhan-Kucka veya Kucka-Oguzhan-Tolgay ile cok can yakariz. Bunun yani sira Kucka-Atiba'li orta saha Avrupa icin daha guven verici.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Şu windy showery elemanın işi gücü yönetimi eleştirmek  :ranting2:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Efe

Tolgay eli kırık daha iyi oynuyor zaten  :)
liverpoola da elinde bi sikinti varken goli atmisti bu yil cok ihtiyacimiz var ona bisey olmamali
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: