2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356519 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

Para + Kucka icin anlasildi, Kucka Avusturya kampina katilacak diye haberler var.

Iyi kazik atmis oluruz. Kucka tam aradigimiz topcu.

para + kucka süper olur... Sonrasında para + boyko ile de belhanda olursa effsane olur...
para=para »» sosa + boyko = kucka + belhanda
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Mehmet57

para + kucka süper olur... Sonrasında para + boyko ile de belhanda olursa effsane olur...
para=para »» sosa + boyko = kucka + belhanda

Ben sirf Kucka-Sosa takasina da varim. Milan bu ama, sacmalayip ustune para da verebilir :kop:

Çevrimdışı Tolga

Kucka + Para teklifi varsa Sosa'yı göndersinler ama böyle bir teklif olduğunu düşünmüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kucka + Para teklifi varsa Sosa'yı göndersinler ama böyle bir teklif olduğunu düşünmüyorum.
Basının abartması düşük ihtimal

Çevrimdışı Berat

Adriano'dan bile emin olamıyoruz, bunun gerçekleşmesini hiç beklemiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Basının abartması düşük ihtimal

Adriano'dan bile emin olamıyoruz, bunun gerçekleşmesini hiç beklemiyorum.
:ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Antitez

adrino+4m=sosa haberi gecince aklıma direkt kucka gelmişti.kucka+para=sosa işi olursa gönlümden gecen olucak.
 sayısal eksiklik olmasada,bu takımın ön liberoya ihtiyacı var.bütce kısıtlıyken 1taşla 2kuş vurup iki sorun çözeriz,çok doğru hamle olur

Çevrimdışı Berat

Sosa'ya ligte çok faul yapılıyordu, İtalya liginde o sertlikte sağlıklı kalması baya zor olacak giderse.

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa'ya ligte çok faul yapılıyordu, İtalya liginde o sertlikte sağlıklı kalması baya zor olacak giderse.
Aynı şekil gelirse italyadan gelen kucka nın nasıl olacağını düşün bir de  :D :D

Çevrimdışı kartalBaz

Valla herseyde bi hayir vardir. Kucka + para olursa, genc yetenekli bir on numara aliriz hem yatirim yapariz hemde oguzhani yedekler. Sosa kalsaydi bile oguzhan ve atiba ikilisiyle sampiyonlar liginde bizi dagitirlardi acikcasi. Atibaya birsey olsaydi 6 numara oynayacak sakat veli ve yetersiz necip olacak. Veliyi bir seneligine kiralik gondermemiz gerekiyor. Bu sene maasindan vazgecip anadoluda bir klupte oynar. Kuckayida alip rotasyonda kullanicaz. Her konuda avantajli cikabiliriz. Cok duygusal davranmayip bu isi avantaja cevirmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı Berat

[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2016, 16:41:11 TWSS ]

Çevrimdışı Bishamon

Yine Adriano gelişmesi olmasın , farklı bir şey atsın ortaya :D

Bu seferki Luiz olsun  :lol: :lol:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adriano hayırlı olsun.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Adriano kesinleşmiş murat özene göre.

Çevrimiçi Samet Ç

Adriano ile anlaşılmış karısı falan filan ikna edilmiş. Kap bekleniyormuş.  :D

Çevrimdışı anılnr

Murat Özen sevilmiyor ama adamı 3-4 senedir takip ediyorum hiçte yanılmıyor.

Çevrimdışı Berat

Yapayalnız kendisine edilen küfürlere telefonundan bakar.

Çevrimdışı kartalBaz

Murat Özen sevilmiyor ama adamı 3-4 senedir takip ediyorum hiçte yanılmıyor.
Adam zaten yalan haber yapmiyor. Bende hic gormedim yalan haber. Ama yonetimi bos bos elestiren insanlari destekliyor. Bide orayi takip eden ergen tipler serdal adali baskan falan sacmaliyorlar :). Antipatik oluyor site o yuzden. Dedigim gibi hic yalan haber gormedim en cok onlara guveniyorum ama fikirlerinide begenmiyorum.

Çevrimdışı Berat

KAP sitesi F5 rekoru kırıyordur şu an :)

Haftasonu bildirim yapılıyor mu bilmiyorum gerçi.

Çevrimdışı anılnr

Adam zaten yalan haber yapmiyor. Bende hic gormedim yalan haber. Ama yonetimi bos bos elestiren insanlari destekliyor. Bide orayi takip eden ergen tipler serdal adali baskan falan sacmaliyorlar :). Antipatik oluyor site o yuzden. Dedigim gibi hic yalan haber gormedim en cok onlara guveniyorum ama fikirlerinide begenmiyorum.

Haklısın.Bilgi açısından kullanmak en faydalısı.

Çevrimiçi Samet Ç

Fazla yok artık o tip yorumlar benim takip ettiğim kadar sitede.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Sosa'dan 5 Gomez'den 5 Töre'den 3 gelirse kağıt üstünde gayet iyi kadro kurulur.

Çevrimdışı Berat

800k bonservis, 2.4 M € yıllık.

Sözleşme üç yıllık.

Etiketler: