2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368255 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bony'nin görüntülere bakıyorumda herif fazla mı tombik bana mı öyle geliyor yusyuvarlak bir çocuk yanaklar desen tam mıncıklamalık  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

fenerlinin teki yazmış "adamlar sol beke ismailden sonra adrianoyu alıyor biz canerden sonra ismaili"  :kop: :sevinc
Hele maclar bir baslasin, daha cok guleriz biz. Keya-sikertel falan yetmez ismaili durdurmak icin liberolu sisteme gecip cift arka libero ile oynamak lazim.
Hani soyle bir savunma hatti kurulsa ismaili durdurabilir

Kalede lev yashin
Birinci arka libero lothar
Onun onunde ismailden sorumlu arka libero baresi
Onlarin onunde
Kafu keya sikertel ismail

Çevrimdışı mylife1903

bony'nin görüntülere bakıyorumda herif fazla mı tombik bana mı öyle geliyor yusyuvarlak bir çocuk yanaklar desen tam mıncıklamalık  :D
Boni dendikce aklima cocukluk askim kara simsek dizisinin bonisi geliyor. Insallah aliriz boniyi

Çevrimdışı tangaz

Hele maclar bir baslasin, daha cok guleriz biz. Keya-sikertel falan yetmez ismaili durdurmak icin liberolu sisteme gecip cift arka libero ile oynamak lazim.
Hani soyle bir savunma hatti kurulsa ismaili durdurabilir

Kalede lev yashin
Birinci arka libero lothar
Onun onunde ismailden sorumlu arka libero baresi
Onlarin onunde
Kafu keya sikertel ismail

saydıklarına ilaveten ismaylllin arkasına sol bek brehme, brehmenin yanına da destek kuvvet  aguntaylırrr koyduk mu taş gibi savunma hattı olur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

saydıklarına ilaveten ismaylllin arkasına sol bek brehme, brehmenin yanına da destek kuvvet  aguntaylırrr koyduk mu taş gibi savunma hattı olur...
Valla abi turkiyede iki tane insanin yerinde olmak isterdim biri ismail biri pettemet. Yahu adamlar sansli dogmuslar.
Ayrica lothar altipastan cikmamali abi baresi de ceza sahasindan brehme ve aguntayler ise ikili markajda tutarsa ismaili belki gol yemezler.
Cigliklar esliginde izleyecez, durduramiyoruz efenim yedirdikce yediririyor, yedirdikce iyice yediriyir

Çevrimdışı tangaz

Boni dendikce aklima cocukluk askim kara simsek dizisinin bonisi geliyor. Insallah aliriz boniyi

walla dediğim gibi adamın yanaklar tam mıncıklamalık da zenci die tırsıyorum  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Valla abi turkiyede iki tane insanin yerinde olmak isterdim biri ismail biri pettemet. Yahu adamlar sansli dogmuslar.
Ayrica lothar altipastan cikmamali abi baresi de ceza sahasindan brehme ve aguntayler ise ikili markajda tutarsa ismaili belki gol yemezler.
Cigliklar esliginde izleyecez, durduramiyoruz efenim yedirdikce yediririyor, yedirdikce iyice yediriyir

o değil de o kadar defans hattı kurup da sonra hasan ali bu ismayllli kesince aldıkları adamlarda ellerinde patlayacak. bugün baresi lothar aguntaylır brehme almak kaç paradır ki. zarar büyük olacak  :money:

Çevrimdışı tangaz

birde bu fenerliler maçta "ismaylll vurmaaaaa" die bağırırlarsa bizim taraftardan copy paste yaptıklarını tescillemiş olcekler.

Çevrimdışı onurturan

birde bu fenerliler maçta "ismaylll vurmaaaaa" die bağırırlarsa bizim taraftardan copy paste yaptıklarını tescillemiş olcekler.
onlar oyle yapmazlar ismail biraz kendini gostersin sahaya benligini koysun emenikeye musaaa musaaa yaptiklari gibi isoya da caneerr caneeerr yaparlar ama isin garibi bizim iso anlamaz selam falan verir alkıs yapar..

Çevrimdışı Kitap

[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2016, 10:11:15 Kitap ]

Çevrimdışı tuncaboylu

o değil de o kadar defans hattı kurup da sonra hasan ali bu ismayllli kesince aldıkları adamlarda ellerinde patlayacak. bugün baresi lothar aguntaylır brehme almak kaç paradır ki. zarar büyük olacak  :money:

Hasan Ali'nni sözleşmesi bitiyor seneye.

İsmail'e 1.750 veriyorsanız, ben 2.5 isterim diyecektir. Sonra da 1.750'ye bize gelebilir, şaşırmayın.

Çevrimdışı tangaz

onlar oyle yapmazlar ismail biraz kendini gostersin sahaya benligini koysun emenikeye musaaa musaaa yaptiklari gibi isoya da caneerr caneeerr yaparlar ama isin garibi bizim iso anlamaz selam falan verir alkıs yapar..

bu sene takımımızın yaş ortalaması ile birlikte IQ ortalaması da yükselecek desene. bir de pektemeği yollasaydık, matematik olimpiyatlarına bile katılırdık milli takımı temsilen, armada zaten bayrak var uyum sorunu olmaz...

Çevrimdışı tangaz

Hasan Ali'nni sözleşmesi bitiyor seneye.

İsmail'e 1.750 veriyorsanız, ben 2.5 isterim diyecektir. Sonra da 1.750'ye bize gelebilir, şaşırmayın.

o çocukta sağlam ciğer var yalnız çok istikrarlı sakatlık sorunu yok kayserideyken hiç maç kaçırmazdı bindirmeleride güzeldi fenerde ilk görev aldığında sezonun ilk yarısı full oynamıştı sonra kocaman buna güvenmeyip reto zigleri geri almıştı devre arasında. hasan ali tr için yeterli sol bek tek sorunu kaşlarını çok belirgin aldırması maçtan önce soyunma odasında cımbızla görülmüşlüğü varmış  :lol:

Çevrimdışı tangaz

bu renkli medya çok komik fenerin diegoyu göndererek tasarrufu 74 milyon tl.ye ulaşmışmış. adama sormazlar mı 2 sene sıfır verim aldığın diegonun 2 yıllık maliyeti 15 milyon euroya yakın sadece ordan zararın 50 milyon tl. die... yalakalıkda her sene yeni bir çığır açıyorlar...

Çevrimdışı bjk4ever

Sosa'da paradan vazgecip direkt olarak Honda+Luiz Adriano'ya takas edersek (gerekirse biri opsiyonlu kiralik) mukemmel olur.
Bence her ikisi de oyuncu tipi olarak Gomez ve Sosa'ya benzer oyuncular ve bildigim kadariyla Milan ikisini de gozden cikarmis durumda. Tam da bize gelip tekrardan patlama yapacak tipte oyuncular. Kaldi ki Honda Japonya'nin en populer oyuncusu; marketing acisindan da iyi olur, ki F.Orman sanirim bir ara marketing icin Asya'dan oyuncu alabiliriz demisti.
Luiz Adriano'nun mukemmel gol vurusu var, ayni ofansif anlayisi korursak patir patir gol atar. Keisuke Honda da Quaresma ve Oguzhan'la mukemmel bir
uclu olusturur. Milan onu sag kanatta harciyor, ama bu adama 10 numarali formayi ve forvet arkasinda serbestligi verirsen ligin anasini aglatir.
Gomez'den gelecek para ve Tore'den artan para da tumuyle stopere yatirilir, Adriano zaten ucuza geliyor butce kaplamayacak.
Hatta Gomez'den gelecek paranin yuksekligine gore Atiba'ya alternatif bile alabilirsin belki, o acidan da basin agrimaz.

Çevrimiçi Samet Ç

La Gazetta Della Sports Hernanes'i yazmış bizim için.

Çevrimdışı tuncaboylu

bu renkli medya çok komik fenerin diegoyu göndererek tasarrufu 74 milyon tl.ye ulaşmışmış. adama sormazlar mı 2 sene sıfır verim aldığın diegonun 2 yıllık maliyeti 15 milyon euroya yakın sadece ordan zararın 50 milyon tl. die... yalakalıkda her sene yeni bir çığır açıyorlar...

"Bu adamlar gidince tasarruf edildiyse, neden bu kadar para veriliyordu bunlara" diye de sormuyorlar.

Bir de ettikleri tasarrufla aldıkları 4 tane defans oyuncusuna (Skrtel, Van der Wiel, İsmail, Neustadter) imza parası ve bonservisler hariç 10 milyon euro'nun üstünde maaş verecekler. İmza paraları + bonservis toplamı da 10 milyon euro.

Tasarrufun bir yarısı 4 tane savunma oyuncusunun maaşına gitti, diğer yarısı da imza parası + bonservise. 12 adamdan kalan parayla 4 adam alabildiler.

Çevrimdışı tangaz

La Gazetta Della Sports Hernanes'i yazmış bizim için.

son form durumu nasıl? laziodayken çok beğenirdim kendisini.

Çevrimiçi Samet Ç

son form durumu nasıl? laziodayken çok beğenirdim kendisini.
Pek fazla takip edemedim geçen seneki rakamları 24 maç 1 gol 1 asist.

Çevrimdışı tangaz

"Bu adamlar gidince tasarruf edildiyse, neden bu kadar para veriliyordu bunlara" diye de sormuyorlar.

Bir de ettikleri tasarrufla aldıkları 4 tane defans oyuncusuna (Skrtel, Van der Wiel, İsmail, Neustadter) imza parası ve bonservisler hariç 10 milyon euro'nun üstünde maaş verecekler. İmza paraları + bonservis toplamı da 10 milyon euro.

Tasarrufun bir yarısı 4 tane savunma oyuncusunun maaşına gitti, diğer yarısı da imza parası + bonservise. 12 adamdan kalan parayla 4 adam alabildiler.

bir de şu var dün emro bol bişeyler söyledi (bu sene düzelme var o herifte-geçen sene biz kendisini dümdüz ettikten sonra :D) "bu free oyuncular gelirken kaç para menajerlik ücreti ödendi?" die ısrarla soruyordu. dünyadaki tüm free oyuncu transferlerinde sağlam menajer komisyonu dönüyor öyle %10-15 falan değil direkt 1-3 milyon eurolar konuşuluyor neredyse getirdiği oyuncunun 1 yıllık maaşı kadar komisyon çakıyor menajerler. RVP için adam salonda antrenman yapıyor diyorlar külliyen yalan içerde sürekli menajeri ile telefonda görüşüyormuş antrenman falan yaptığı yok diyordu. şu herifler lige bir kötü başlasa emenike 3.maç ıslıklansa işte o zaman seyredin cümbüşü :)

Çevrimdışı tangaz

Pek fazla takip edemedim geçen seneki rakamları 24 maç 1 gol 1 asist.

son sene juvede sanırım yedek kalmış yada sonradan oyuna girmiş ama klası belli bir oyuncu bence iş görür fazlasıyla.

Çevrimdışı cursedofdragon

halen gelmedi mi daha bu adriano :D

Çevrimiçi Samet Ç

son sene juvede sanırım yedek kalmış yada sonradan oyuna girmiş ama klası belli bir oyuncu bence iş görür fazlasıyla.
Ben isterim gelmesini zaten Sosa olayı patladığında da yazmıştım. Hernanes,Junuzovic, Schöpf olabilir diye Sosa'nın yerine.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı tangaz

Ben isterim gelmesini zaten Sosa olayı patladığında da yazmıştım. Hernanes,Junuzovic, Schöpf olabilir diye Sosa'nın yerine.

inceledim de geçen sene juve de oynadığı son maçlarda hep ön liberoda kullanılmış illa forvet arkası oynayacak die bir şart da olmaz hem ön libero hem forvet arkası kullanırız.

Etiketler: