2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372759 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

ismail den sonra adriano izlemek nasıl bir duygu acaba :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Tüm kaynaklar bitti diyor.Bence de bitti ama forumda tam olarak öyle bir hava yok  :alala:
cünkü biz bu bittileri cok gördük, bir gün sonra hayalkirikligi. kap bitti demeden bizim icin bitmemistir :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı atalay

Adriano, multiposition özellikli bir oyuncu. Üçlü ve dörtlü savunmanın sağ ve solunda aynı zamanda sol/sağ dış gibi de oynayabilir. Güçlü oyun kültürü olan bir ekipten gelmesi artı değer. Yaşı handikap onun dışında iyi tercih olur.

G.G - Adriano... İkisi de hücumda üçüncü bölgeye katılır, ön bölge oyuncularına 1v1 pozisyon hazırlarlar. İkisi de bağlantı oyunlarında ve oyun geçişlerinde çok işe yararlar. Final aksiyonlarında iyiler, orta alanda pas istasyonu aynı zamanda hücumun değerli birer parçası olurlar.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 21:38:39 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Diagonal pasın ne olduğunu bildiğini biliyorum. Paylaştığın videoda da 1 adet diagonal pas olduğunu gördüm zaten. Kolarov ile Adriano'yu kıyaslamıyor muyuz? Benim attığım video Kolarov'un videosu.
Her oyuncunun farkli ozellikleri var

Ikisininde ayaklari oldukca düzgün

Adrianonun bir avantaji daha var iki ayağını da kullanabiliyor hemde esit seviyede iki ayagida

Kolarov bir adim onde olsada Adriano daha hizli kolarovdan

Genel anlamda 1 adim onde Kolarov..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

seyredemedim. ne olduki? ben zaten yedek olarak diyorum.

Marcelo senin yerine seyrediyor abi :)

https://twitter.com/Vahooos/status/756548926468227072

Çevrimiçi Samet Ç

Barcelona Kulübü'ne 800.000 Euro ödeyecek olan Beşiktaş Kulübü tecrübeli futbolcuya yıllık 2.4 milyon Euro ödeyecek.

Tecrübeli futbolcunun eşinin terör olayları nedeni ile kararsız olduğu, ikna edilmeye çalışıldığı bildirilirken imzaların kısa süre içerisinde atılması bekleniliyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı 38life

Her oyuncunun farkli ozellikleri var

Ikisininde ayaklari oldukca düzgün

Adrianonun bir avantaji daha var iki ayağını da kullanabiliyor hemde esit seviyede iki ayagida

Kolarov bir adim onde olsada Adriano daha hizli kolarovdan

Genel anlamda 1 adim onde Kolarov..

Adriano'nun kalitesinden şüphe edenin aklından şüphe ederim ben de zaten. Kolarov'un daha iyi, daha kaliteli olduğunu söylüyorum ben de farklı birşey söylemiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Barcelona Kulübü'ne 800.000 Euro ödeyecek olan Beşiktaş Kulübü tecrübeli futbolcuya yıllık 2.4 milyon Euro ödeyecek.

Tecrübeli futbolcunun eşinin terör olayları nedeni ile kararsız olduğu, ikna edilmeye çalışıldığı bildirilirken imzaların kısa süre içerisinde atılması bekleniliyor.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

Doğruysa hala sıkıntılar var demektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

Haftaya netleşir.

Çevrimdışı 38life

Bekar futbolculara yönelelim.

Çevrimdışı can1903

Ahmet Bulut ikna etmiş. Relax  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı tangaz

yaklaşık 5 milyon bonservis 3,5 maaşla ancak alınabilecek kolarovdansa bonservissiz ve 2 milyon civarı maaşlı adriano çok daha doğru hamle gibi duruyor. alexis miloseviç gönderip rodolfo+marcelo yanına mathieu ve g.gomez alınır hangisi iyiyse mathieu yanında o oynar. hem gustavo, gomez hasretimizi de dindirir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bekar futbolculara yönelelim.
yapma kardesim, fernandes guti ferrarileri unuttun herhalde, adamlarin tek derdi gece kulubleri'di  :D

Çevrimdışı tangaz

tolgayın 2 parmağı kırılmış doğru mu?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mehmetkorfez

O paralara gelmesin bir zahmet 1 yıl kiralayacagız 3.2 m€ mu verecegiz

Çevrimiçi Samet Ç

O paralara gelmesin bir zahmet 1 yıl kiralayacagız 3.2 m€ mu verecegiz
Kimi kiralayacaksın kime 3.2 milyon ödeyeceksin.  :alala:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

tolgayın 2 parmağı kırılmış doğru mu?
eger dogru ise, birdahaki kamp döneminde lig baslayana kadar izin verilsin suna, kamp mamp yaramiyor cocuga :evillol:

Çevrimdışı mehmetkorfez

Kimi kiralayacaksın kime 3.2 milyon ödeyeceksin.  :alala:
1 yıl kiralık 800.000€
Yıllık 2.4 m€

Neyse ki eşi istemiyor burayı olmayacak bu iş

Çevrimdışı cursedofdragon

1 yıl kiralık 800.000€
Yıllık 2.4 m€

kıskanma mehmet :)

ayrıca 1 yıl kiralık 800.000 €değil bonservisi 800.000 €.

oyuncuya yıllık 2.4 milyon €maaş  :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

1 yıl kiralık 800.000€
Yıllık 2.4 m€

Bonservisi 800 bin Euro

Çevrimdışı mylife1903

1 yıl kiralık 800.000€
Yıllık 2.4 m€

Kirsin zincirini izmir deplasmaninda yeniden evlendiririz bunu...

Etiketler: