2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372577 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mehmetkorfez

Mathieu-Adriano kiralık
G.Gomez bonservisli
Remy kiralık

Alexis-Milosevic-->Yolcu

Töre'den--->3m€
Gomez'den-->5m€

8m€'ya halledilir!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Gs'liler Twitter'da hayaller Kolarov hayatlar Adriano diyor. Daha bir ay önce Adriano'yu alın diye yönetime Twitter'dan baskı yapıyorlardı.  :D
Sol bekini Fransa 2. liginden almış bir takım taraftarı için çok iddialı cümleler bunlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kuntz

Mathieu'da olursa tadından yenmez. Bekler civa gibi oldu bu arada. Üzerine İsmail'in de gittiğini düşünürsek savunmanın seviye atladığını söylemek abartı olmaz. Yıllardır bizi kanser eden savunma olayı çözülünce, forvetin leblebi gibi gol atmasına gerek yok. Nohut gibi atsın yeter.

Adrianoooo

Iki ayaginida kullanabiliyor buyuk avantaj , Ayaklar Raket gibi fuze yolluyor kaleye :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Tolga

Adriano gelirse güzel transfer olur. Kolarov'dan sonra alınabilecek en iyi sol beklerden biri.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Bende öyle valla. İki futbolcuyuda bilen takip eden bir arkadaş yorum yaparsa sevinirim.
Ben şahsen Kolarov' u çok isteyen biriydim ama Adriano' nun da ondan pek aşağı kalır bir yanı yok. Tek dezavantajı sırp sertliğine sahip olmaması olabilir. Adriano iki bekte de oynayabiliyor ve bir sol beke göre sağ ayağını inanılmaz iyi kullanıyor. Sağ ayağı için şu videoyu örnek gösterebilirim :

He şu da var Adriano son zamanlarda çok az forma şansı buldu. Kolarov ise hem EPL de oynadı hem de çok daha fazla forma şansı buldu. Yine de bizim ligimizde pek fark etmeyecektir.

Ayrıca Barça' dan bize gelecek oyuncu iş yapacaktır. Mathieu da aynı şekilde. Çünkü oyun stilimiz benziyor oyuncular burada da zorluk çekmeyecekler, hatta biz daha zayıf rakiplere karşı oynadığımızdan bizde daha iyi performans vereceklerdir diye düşünüyorum şahsen.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 21:19:31 brkntcnr ]

Çevrimdışı Berat

Adriano gelirse güzel transfer olur. Kolarov'dan sonra alınabilecek en iyi sol beklerden biri.

Fiyat-performans  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Fiyat-performans  :icool:
Onlardan bağımsız değerlendiriyorum çünkü maliyetini bilmiyorum ama çok maliyetli olacağını sanmıyorum.

Gelirse tabi :icool:

Çevrimdışı Berat

Onlardan bağımsız değerlendiriyorum çünkü maliyetini bilmiyorum ama çok maliyetli olacağını sanmıyorum.

Gelirse defansımızda da Portekizce/İspanyolca uyumu devam edecek :)

-Marcelo & Alexis kapı dışarı :D

Çevrimdışı brkntcnr

Abi bonservissiz diyorlar yıllık da 2 milyon €

Çevrimdışı D-MAN

bu kadar çabuk sevinmeyin kap gelmeden

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Tolga

Abi bonservissiz diyorlar yıllık da 2 milyon €
Öyleyse baya iyi bir transfer olur ama KAP görmeden heveslenmemek lazım :bandit:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gelirse defansımızda da Portekizce/İspanyolca uyumu devam edecek :)

-Marcelo & Alexis kapı dışarı :D
marceloya neden bukadar yükleniliyor anlamiyorum, tamam cok üst düzey degil, ama iyi bir profesyonel ve ve hicde sırıtmıyor, ha ilk 11 degil ama yedek olarak bundan iyisini bulamayiz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Ben şahsen Kolarov' u çok isteyen biriydim ama Adriano' nun da ondan pek aşağı kalır bir yanı yok. Tek dezavantajı sırp sertliğine sahip olmaması olabilir. Adriano iki bekte de oynayabiliyor ve bir sol beke göre sağ ayağını inanılmaz iyi kullanıyor. Sağ ayağı için şu videoyu örnek gösterebilirim :

He şu da var Adriano son zamanlarda çok az forma şansı buldu. Kolarov ise hem EPL de oynadı hem de çok daha fazla forma şansı buldu. Yine de bizim ligimizde pek fark etmeyecektir.

Ayrıca Barça' dan bize gelecek oyuncu iş yapacaktır. Mathieu da aynı şekilde. Çünkü oyun stilimiz benziyor oyuncular burada da zorluk çekmeyecekler, hatta biz daha zayıf rakiplere karşı oynadığımızdan bizde daha iyi performans vereceklerdir diye düşünüyorum şahsen.

Maç eksiğini bende farkettim ama dediğin gibi bizim ligde pek farkedileceğini sanmam. Sonuç olarak Kolarov olmadı diye çokta üzülmeye gerek yok galiba izlediğim okuduğum kadarıyla :) İsmailden sonra bize Messi gibi gelir herhalde Adriano :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Beklerimiz oldukca hızlı

Şimdi Eğer stoper almazsak Marcelo - Rhodo tandemi olur mu ? Cok karsiydim daha once çünkü ikiside yavas , Ama simdi beklerimiz hizli oldugu için terss kademelerle onlarin açığını kapatabilirler..

Çevrimdışı Berat

marceloya neden bukadar yükleniliyor anlamiyorum, tamam cok üst düzey degil, ama iyi bir profesyonel ve ve hicde sırıtmıyor, ha ilk 11 degil ama yedek olarak bundan iyisini bulamayiz.

Hazırlık maçında bana göre "yine" kalitesini gösterdi abi.

Diagonal pasin ne olduğunu biliyorum öğretmene gerek yok :ok:

Paylaştığım videoda da Adrianonun Diagonal pasi var iyi izlemeni tavsiye ederim :busted_cop:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hazırlık maçında bana göre "yine" kalitesini gösterdi abi.
seyredemedim. ne olduki? ben zaten yedek olarak diyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Paylaştığım videoda da Adrianonun Diagonal pasi var iyi izlemeni tavsiye ederim :busted_cop:

Eyyyy Kolarov. Sen kimsin ya? Kimse bize diagonal pası öğretmeye kalkmasın :evillol:

https://youtu.be/P-ErW9oA1Rw?t=1m6s
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Şükür kavuşturana :D mathieu ve adriano süper olacak   :sevinc

Çevrimdışı 38life

Diagonal pasın ne olduğunu bildiğini biliyorum. Paylaştığın videoda da 1 adet diagonal pas olduğunu gördüm zaten. Kolarov ile Adriano'yu kıyaslamıyor muyuz? Benim attığım video Kolarov'un videosu.

Çevrimdışı tangaz

Sol bekini Fransa 2. liginden almış bir takım taraftarı için çok iddialı cümleler bunlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:kop: :kop: :kop:
sesli, çok sesli güldüm...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BlackEagle26

Tüm kaynaklar bitti diyor.Bence de bitti ama forumda tam olarak öyle bir hava yok  :alala:

Etiketler: