2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387422 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Aras çok işimize yarayacak gibi Gomez zu Dortmund muş.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

"Direk" kurtarmaya devam ediyor...
En iyi transferimiz.

Çevrimdışı Berat

Defansımız için bütün tehlike çanları çalmaya devam ediyor.

Çevrimdışı Ersoy

Defans dökülüyor her zamanki gibi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Berat

Beck bu sefer topu dikti :)

Çevrimdışı mylife1903

Araplara bak nasil giriyor herifler.
Uyuz oldum

Çevrimdışı mylife1903

Simdi de kerime girdi herifler. Necip uyuma tekmeye basla

Çevrimdışı 'TaNeR'

Öküz gibi giriyorlar !! Kerim'e çok pis girdi arap.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

Ömer ve Cenk yanyana oynasa daha iyi olacak gibi, kanatta verimi neredeyse yok Ömer'in.

Çevrimdışı mylife1903

Ömer ve Cenk yanyana oynasa daha iyi olacak gibi, kanatta verimi neredeyse yok Ömer'in.
Kadroyu gorunce 4-4-2 sandim ben

Çevrimiçi Umutcan Kaya

almanya münihte patlama olmus ulan gomez nasıl bir cenabetsin bizi kınadın 2 gün sonra ülken karıştı :busted_cop:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

Boyko'ya ısrarla geri pas verme sendromu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Araplar bi sussa maçı izleyecez de.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Süper lig maçı gibi sürekli faullere maruz kalıyoruz.

Çevrimdışı 'TaNeR'

yuh be öküz bunlar ya ayı gibi giriyor !!!

Tolgay'ın el bileği sakatlandı gibi...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

Yüreğim ağzıma geldi çıktı, geri gitti.

Çevrimdışı murat_

foto tam olarak bizi temsil ediyor adamlar hayvan gibi giriyor toplara

Çevrimdışı mylife1903

Lan ne bu araplardan cektigimiz, ingilizler mi mamaladi acaba bunlari, hazirlik maci be okuz oyle girilir mi?
Necip cok kotu nedense, ben her zamanki gibi milosevici begendim, marceloyu begenmedim.
Kerim ayni bir gidim ilerlemedi
Aras daha alisacak
Omeri anlayamadim
Cenk yanlis yerlerde dolaniyor
Beck ayni standart 7
Tosici ben seviyorum, kendi kalesine atabilir
Boyko balli kaleci galiba, balliysa iyi
Tolgay her halde en iyi transferimiz olacak. Cocuk geldiginden beri dogru duzgun oynayamadi

Çevrimdışı Mahmut

Abiler biraz daha konuşmalarınıza dikkat etmenizi rica ediyorum, tc vatandaşı aslı da arap olan bir insanım.

Saçma sapan durumlardan insanları kırmayın, ne yapsın adamlar kaleyi açsın buyrun gol atın mı desin ??

Çevrimdışı 38life

Kolarov çok çok faydalı olacaktı bize. Adriano'ya sevinemiyorum hiç...

Çevrimdışı worns

Olumsuz yorum için çok çok erken.

Olumlu anlamda ise Tolgay ve Aras öne çıkıyor. Cenk'in golü de güzeldi. Tosic bizim oyun planında sol bekten çok sol stoperde işe yarayabilecek oyuncu. Bunu da tekrar görüyoruz. Kerim istekli ama üretkenliği zayıf o da bilindik seviyede yani. Aras çıkışını sürdürürse rotasyonda Olcay ve Kerim'in önüne geçebilir. Bana o ışığı verdi.

Çevrimdışı cursedofdragon

daha gökhan gönül yok.Quaresma yok olcay yok.Sol bek alıcaz oğuzhan yok atiba yok :)

Ömer kötü belkide bu yüzden remy'i istiyoruz yeri gelicek kanat'a atıcaz.

Aras beklediğim gibi kerim frei halen kafasını kaldırmıyor basit oynamayı bilmiyor.Fabri,gökhan,olcay,atiba,oğuzhan'a filanda bakmak lazım nasıl durumdalar :)

Tosic sol bek'i beceremiyor o stoperde daha iyi.

Tolgay geri dönmüş :)

Özlemişiz be takımı :)

Etiketler: