2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384286 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kurumsallaşmada düzgün ciddi adımlar atmadan  koskoca Beşiktaş gibi bir kulübü düzgün idare etmek imkansız . Yönetici olarak iyi niyetli olursun kapasitenin sınırlarını zorlarsın fakat bu şekilde hem kendine zarar verirsin hem de kulübün tam potansiyelini yakalamasını engellersin.
İnsanlara anlatamıyorum burada, bu yönetim gittikten sonra arkalarında yönetimsel anlamda sağlam bir yapı bırakmadıkları sürece istediğin kadar gelirin, tesisin olsun bunun bir anlamı yok. Önemli olan devamlılık. Bizden daha iyi tesislere ve imkanlara sahip bir çok kulüp iyi yönetilmediği için batma noktasına gelebiliyor. Günü kurtarmak güzel ama önemli olan geleceği düşünmek ve buna göre plan program yapmak. Fikret başkan görevi bıraktığında futbol takımını ne düzeyde bırakacağını da merak ediyorum kadro anlamında. Şu aşamada o da riskli gözüküyor.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 14:47:27 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İnsanları anlatamıyorum burada, bu yönetim gittikten sonra arkalarında yönetimsel anlamda sağlam bir yapı bırakmadıkları sürece istediğin kadar gelirin, tesisin olsun bunun bir anlamı yok. Önemli olan devamlılık. Bizden daha iyi tesislere ve imkanlara sahip bir çok kulüp iyi yönetilmediği için batma noktasına gelebiliyor. Günü kurtarmak güzel ama önemli olan geleceği düşünmek ve buna göre plan program yapmak. Fikret başkan görevi bıraktığında futbol takımını ne düzeyde bırakacağını da merak ediyorum kadro anlamında. Şu aşamada o da riskli gözüküyor.
Şöyle anlatalım en iyisi Serhat. Yıldırım Demirören kimdir? Demirören Holding yönetim kurulu başkan vekili. Müstakbel başkan kendisi. Bir gün holdingin başına geçtiğinde holding batacak mı? Hayır. Neden? Kurumsallaşma sebebiyle .  Yıldırım Demirören Beşiktaş'ın başına geçtiğinde ise yaşananlar malum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şöyle anlatalım en iyisi Serhat. Yıldırım Demirören kimdir? Demirören Holding yönetim kurulu başkan vekili. Müstakbel başkan kendisi. Bir gün holdingin başına geçtiğinde holding batacak mı? Hayır. Neden? Kurumsallaşma sebebiyle .  Yıldırım Demirören Beşiktaş'ın başına geçtiğinde ise yaşananlar malum.
Bir denetim mekanizması yok çünkü. O dönem için yaptığı tüm hareketlerden sorumlu olmuyor yönetimler görev süreleri bittiğinde. Tamamen güven mekanizmasına dayalı bir yapı hakim spor kulüplerinde. Bu sadece bizim sorunumuz değil ama bundan en çok çekmiş kulüp olarak, bu tarz konular için kapsamlı bir çalışma yapılmıyor olması üzücü.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 'TaNeR'

12 numara org bayağı saçmalıyor  :pissed:

Vodafone Arenaya inen helikopter olayını oraya buraya bağlama derdine girmişler !!
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

Vodafone Arenaya inen helikopter olayını oraya buraya bağlama derdine girmişler !!

Beyin alert.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beyin alert.

profil fotondaki adamın ağzına cuğara yakışır :D

Bu arada kalkın ulan Beşiktaş'ımın maçı var özlemişik be :)

Bakalım şenol hoca nasıl bir 11 çıkartıcak :)

Çevrimdışı Berat

profil fotondaki adamın ağzına cuğara yakışır :D

Her şey gidiyor kendisine zaten sigarasız da olur  :icool:

Her şey gidiyor kendisine zaten sigarasız da olur  :icool:

al buyur yaptım olduğu kadar necmi abi kesicek bizi konu dışı yaptık :D

Çevrimdışı mylife1903

söylediğim operasyon gayet mantıklı ve uygulanabilirliği olan bir formül. bakın fener atıf şeyşuyu kağıt üzerinde bedelsiz aldı görünüyor. bu mümkün mü? değil. herifler film çevirdiler gün gibi ortada. muhtemelen fenerli bir iş adamı sivasa sponsor olmuştur...
Bonservis vermemismislermismis o sozlesme fesih bedeliymismis
Uefa da bunu yedi
Yersen

Çevrimdışı Berat

Bonservis vermemismislermismis o sozlesme fesih bedeliymismis
Uefa da bunu yedi
Yersen

Akıl oyunları dönüyor galiba  :D

Çevrimdışı mylife1903

Akıl oyunları dönüyor galiba  :D
Fb akil oyunlari, beyin bedava, beyin bedava.
Atiyorum iceri, tasiyorum, flash bellek falan almiyorum, israf.
Bir sol bek alip kapasinlar transferi.

Çevrimdışı sozkul

o kadar kişi yazdı çizdi hala ereni kabullenecek taraftarlarımız olmasına ben şahsen üzülüyorum...

Yazılanları okudum, hoşumuza gitmeyecek şeyler yapmış, fenere karşı kasten oynamadığına inanmıyorum. Bize karşı ekstra bir motivasyonla oynadığına ise inanıyorum. Ama bize gelirse bjk-fener maçlarında yatacağı safsatasına inanmıyorum. Gelecekteki kar zarar hesabı mühim. Böyle konulardaki duygusal davranmamak gerekiyor, benim için tek önemli nokta maliyeti, eğer bonservisi yüksek değilse 1.4 e oynayacak bir Eren iyi olur.
Sonuçda söyleyeceğim şu ki herşeyi bilmemize rağmen Eren transferini uygun bulan 1-2 kişiyiz, zaten çoğunluktasınız, neden hala üzerimizde mahalle baskısı kuruyorsun @tangaz?

Umut Güner: Vodafone Arena'ya helikopterin inmesi sonrasında sahanın çiminde bozulmalar oldu. İçeriye giren askerler kapıları da kırdılar. Olayın ardından hasar tespit çalışmalarını yaptık ve gerekli onarımlara başladık...

Çevrimdışı Kuntz

Biraz akıllı olsalar fena olmaz. Yönetimin gereğini yapması lazım.

Ohal Kanununa bir göz atsınlar bence.

"Özel maksatla kamunun telaş ve heyecanını doğuracak şekilde asılsız, mübalağalı havadis ve haber yayan veya nakledenler, fiilleri başka bir suç oluştursa bile ayrıca üç aydan bir yıla kadar hapis ve beşbin liradan az olmamak üzere ağır para cezasıyla cezalandırılırlar. Eğer fiil, fail tarafından bir yabancı ile anlaşma sonucu işlenmiş ise hapis cezası bir yıldan ve ağır para cezası otuzbin liradan aşağı olamaz. bu suçlar basın ve yayın organları vasıtasıyla işlenirse fail ve mesulleri hakkında verilecek cezalar bir misli artırılarak hükmolunur. "

Çevrimdışı Berat

Fb akil oyunlari, beyin bedava, beyin bedava.
Atiyorum iceri, tasiyorum, flash bellek falan almiyorum, israf.
Bir sol bek alip kapasinlar transferi.

Adriano & Gustavo en son olacak anlaşılan abi :)

Çevrimdışı tangaz

Yazılanları okudum, hoşumuza gitmeyecek şeyler yapmış, fenere karşı kasten oynamadığına inanmıyorum. Bize karşı ekstra bir motivasyonla oynadığına ise inanıyorum. Ama bize gelirse bjk-fener maçlarında yatacağı safsatasına inanmıyorum. Gelecekteki kar zarar hesabı mühim. Böyle konulardaki duygusal davranmamak gerekiyor, benim için tek önemli nokta maliyeti, eğer bonservisi yüksek değilse 1.4 e oynayacak bir Eren iyi olur.
Sonuçda söyleyeceğim şu ki herşeyi bilmemize rağmen Eren transferini uygun bulan 1-2 kişiyiz, zaten çoğunluktasınız, neden hala üzerimizde mahalle baskısı kuruyorsun @tangaz?

toplumsal akımı takip ediyoruz @sozkul abi, malum algı yaratmak ve mahalle baskısı bu ara pek popüler  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 15:44:06 TWSS ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

vodafone arenadaki masrafları devlet karşılar sanırım.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/AkarRidvanakar/status/756464134686924800

Çok güzel. 1'er sene hapis yatsınlar da, akılları başına gelsin.

Bu insanların bazı şeyleri zor yoldan öğrenmeleri gerekiyor demek ki.

Çevrimdışı murat baltacı

yok elbette mükemmel olur ama senin saydığın isimleri senin verdiğin paranın çok daha üzerine
sözleşme yapacak EPL de aç kurt gibi bekleyen takımların olduğu gerçeğide var şimdi epl deki her hangi bir takımmı yoksa türkiyeden bir takımmı
sence hangisi tercih olur kendi takımımızdaki oyuncular bile epl den teklif alınca ardına bakmıyor.
EPL den bir oyuncunun gelmesi için sadece bize değil herhangi bir takıma ya çok büyük bir paranın söz konusu olması lazım yada EPL yi kaldıramayacak
kadar tüketilmiş olması lazım ha tükenmiş hali bile bizim için winner olur o başka. saydığın oyuncular içinde aslında en imkanlı olanı bence falcao
en azından oyuncu Beşiktaşı tanıyor ve hayranlığını bir çok kez belli etmiş. Kulübünde önünde 7 tane forvet var
ciddi sakatlıklardan çıkmış kulübü içinde muamma rahatlıkla kiraya verebilirler Beşiktaş gibi rehabilitasyonuyla ün salmış
bir takımada iyi bir sözleşmeyle bedava bile kiralayabilirler. 3.5 - 4 gibi bir rakamada oynatabiliriz. bir forvete bu parayı yatırmak bizi çok fazla
kasmaz ama dediğin gibi savunma oyuncularını bu paraları vermek takım içindeki dengeler açısındanda büyük risk
Beşiktaş bu rakamları ancak elit oyunculara verebilir. Eto bence işimizi görmez antalyada tatil yapıyor attığı gol miktarına bakmayın
bizim gibi yarışmacı bir takımı kaldırabilecek güce sahip değil orda istediği gibi haraket ediyor kendini iyi hissederse oynuyor istemezse
oynamıyor işleri için takımı bırakıp gidebiliyor Beşiktaşın ortamına ne o girmek ister nede Beşiktaş onu kaldırabilir. ama çok büyük
bir oyuncu şu bitmiş haliyle bile tam bir winner saygı duyuyorum ama Beşiktaşda görmek istemiyorum. Bazen oyuncuları bu şekilde hatırlamak isterim
eto'o gelirse benim gözümde olan değeri imajı kaybolacak gibi geliyor.
Eto dan sana mesaj var Necmi abi :) 25 golden az atarsam maaşımın yarısını almam demiş haber doğruysa
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Bildiğim kadarıyla 12numara hesabını yönetenler Türkiyede ikamet etmiyorlar.

Etiketler: