2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374231 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sol bek(adriano)  stoper(mathieu) orta saha(sosa giderse şayet yerine) ve Eto'o transferleri yeterli. Beko (Rahmi Koç) yapacak bir babalık barcaya sponsorluk ödemesini arttıracak antalyaya sponsor olacak ve bu işleri çözecek. biz de beko ile olan sponsorluk sözleşmemizi bilabedel 2yıl uzatıcaz konu çözülecek  :money:
Abi rahmi koç en sevdiğim iş adamı stadyum yapımında da desteği büyük sponsorlukta da o şekilde o dediğin transferler rahat şampiyon yapar bizi arastan'da ben katkı bekliyorum abi sol ayağı temiz :D
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 13:34:38 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı tangaz

Abi rahmi koç en sevdiğim iş adamı stadyum yapımında da desteği büyük sponsorlukta da o şekilde o dediğin transferler rahat şampiyon yapar bizi arastan'da ben katkı bekliyorum abi sol ayağı temiz :D

söylediğim operasyon gayet mantıklı ve uygulanabilirliği olan bir formül. bakın fener atıf şeyşuyu kağıt üzerinde bedelsiz aldı görünüyor. bu mümkün mü? değil. herifler film çevirdiler gün gibi ortada. muhtemelen fenerli bir iş adamı sivasa sponsor olmuştur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

gomez, barça'ya rotasyon forvet olarak gidebilir diye katalan basında haberler çıkmaya başladı.

http://futbol.as.com/futbol/2016/07/21/primera/1469133707_632372.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Çok iyi olur: Barca 3'e 5'e bakmaz, verir 15-16 milyon euro. Yarısı da bize kalır böylece.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fatih doğan : eto ve eren için  %1 diyor ayrıca balotelli sadece menajer önerisiymiş.

Çevrimdışı tuncaboylu

söylediğim operasyon gayet mantıklı ve uygulanabilirliği olan bir formül. bakın fener atıf şeyşuyu kağıt üzerinde bedelsiz aldı görünüyor. bu mümkün mü? değil. herifler film çevirdiler gün gibi ortada. muhtemelen fenerli bir iş adamı sivasa sponsor olmuştur...

Onu Sivas'a yaparsın da, Barcelona'ya yapamazsın abi.

Zaten herifler Neymar transferinden acayip ceza yediler, bir daha girmezler böyle alengirli işlere.

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa için Beşiktaş Kulübü'ne 4 milyon Euro veren İtalya ekibi, başkanın Sosa hakkında yaptığı açıklamaların ardından teklifini yükseltti.

Milan'ın Beşiktaş'a 5 milyon Euro ve bunun yanında forvet oyuncusu Luiz Adriano'yu önerdiği vurgulanırken oyuncunun menajeri ile görüşen Beşiktaşlı yetkililer olumsuz yanıt aldı.

Adriano'nun menajerinin yaşanan darbe sürecinde futbolcusunun Türkiye'de oynamak istemediğini Beşiktaşlı yöneticilere iletmesinin ardından Beşiktaş, Milan Kulübü'nden gelecek başka teklifleri bekliyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimiçi Samet Ç

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Başkan Orman'ın Londra'ya giderek Chelsea Kulübü ile stoper Kenneth Omeruo ve forvet Loic Remy transferleri için görüşeceği bildirildi.

Yapılacak görüşmelerin ardından bu iki oyuncunun durumunun ilerleyen günlerde netlik kazanacağı vurgulandı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yasaklı Link'ün edindiği bilgiye göre; Başkan Orman'ın Londra'ya giderek Chelsea Kulübü ile stoper Kenneth Omeruo ve forvet Loic Remy transferleri için görüşeceği bildirildi.

Yapılacak görüşmelerin ardından bu iki oyuncunun durumunun ilerleyen günlerde netlik kazanacağı vurgulandı.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER
hep aynı tarz haber yapıp duruyorlar sinir oluyorum o siteye...

Çevrimdışı tangaz

Onu Sivas'a yaparsın da, Barcelona'ya yapamazsın abi.

Zaten herifler Neymar transferinden acayip ceza yediler, bir daha girmezler böyle alengirli işlere.

ortada alengir yok ki temiz iş yeni bir sponsorluk sözleşmesi beko zu barca bol sıfırlı, mathieu+adriano zu beşiktaş free. hukuka aykırı birşey yok...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Sebebi biliniyor mu abi?

Detayını bilmiyorum. Yerine Gökhan Keskin'i getirecekler.

Çevrimiçi Samet Ç

hep aynı tarz haber yapıp duruyorlar sinir oluyorum o siteye...
En azından başkanın Londra'ya gittiği doğrulanmış oldu ve Milan'ın teklifinin doğru olduğunu ama oyuncunun Tr'ye gelmek istemediği öğrenmiş olduk yani Ntvspor'un dediği gibi teklifi kabul etmemezlik yapmamışız.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş aleyhine her gün mesnetsiz iddialar yakıştırıp, kamuoyu yaratan hesaplar için yargı yoluna başvurmayan yönetimde omurgasızdır. Medya yönetimi bu şekilde olmaz.

Çevrimdışı brkntcnr

Detayını bilmiyorum. Yerine Gökhan Keskin'i getirecekler.
Gökhan Keskin scoutluk yapıyordu kulüpte. Gökhan Keskin' le ilgili ne düşünüyosun peki abi sence bu görevi yapabilir mi? Bir de bu sezon ismi sence de biraz fazla ortada değil mi?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Gökhan Keskin scoutluk yapıyordu kulüpte. Gökhan Keskin' le ilgili ne düşünüyosun peki abi sence bu görevi yapabilir mi? Bir de bu sezon ismi sence de biraz fazla ortada değil mi?

Gökhan Keskin dahil o ekip komple lağvedilmeli. Başka işler var orada...

Çevrimiçi Samet Ç

Bu 12 Numara fazla oldu artık yargı yoluna neden başvurulmaz ki kulüp tarafından.

Çevrimdışı OrhanAker

Sosa için Beşiktaş Kulübü'ne 4 milyon Euro veren İtalya ekibi, başkanın Sosa hakkında yaptığı açıklamaların ardından teklifini yükseltti.

Milan'ın Beşiktaş'a 5 milyon Euro ve bunun yanında forvet oyuncusu Luiz Adriano'yu önerdiği vurgulanırken oyuncunun menajeri ile görüşen Beşiktaşlı yetkililer olumsuz yanıt aldı.

Adriano'nun menajerinin yaşanan darbe sürecinde futbolcusunun Türkiye'de oynamak istemediğini Beşiktaşlı yöneticilere iletmesinin ardından Beşiktaş, Milan Kulübü'nden gelecek başka teklifleri bekliyor.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER
İyi teklifmiş. :bandit:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beşiktaş aleyhine her gün mesnetsiz iddialar yakıştırıp, kamuoyu yaratan hesaplar için yargı yoluna başvurmayan yönetimde omurgasızdır. Medya yönetimi bu şekilde olmaz.
Kurumsallık manasında kulübün atması gereken daha çok adım var . Giden-gitmek isteyen oyuncular , kulüp içindeki gelişmeler , kulüp dışında vuku bulan bir çok olay hepsi bir şekilde kurumsallaşmayı da içine alan problemler.

Çevrimdışı tuncaboylu

ortada alengir yok ki temiz iş yeni bir sponsorluk sözleşmesi beko zu barca bol sıfırlı, mathieu+adriano zu beşiktaş free. hukuka aykırı birşey yok...

Abi UEFA "Toplam değeri 10 milyon olan 2 adamı bedava veriyorsun?" derse, nasıl açıklayacak adamlar?

Hadi ona "sana ne?" diyebilirler, UEFA bu sefer "Türk şirketiyle sponsorluk sözleşmen belli, bu sene neden arttırıma gidildi?" dese ne cevap verecekler?

Dediğim gibi o tip şeylere alet olmazlar. Bence biz de alet olmayalım zaten. Eren transferinde ilkeler falan diyoruz, diğer tarafta saman altında su yürütmeler, hülleler falan.

İçime sinmiyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Adriano gelmedi hala :bandit:

Çevrimdışı atalay

Kurumsallık manasında kulübün atması gereken daha çok adım var . Giden-gitmek isteyen oyuncular , kulüp içindeki gelişmeler , kulüp dışında vuku bulan bir çok olay hepsi bir şekilde kurumsallaşmayı da içine alan problemler.

İki görsel paylaşıp, taraftarla kimi zaman interaktif diyalog kurmayı 'medya yönetimi' zannediyorlar.   

Çevrimdışı tuncaboylu

gomez, barça'ya rotasyon forvet olarak gidebilir diye katalan basında haberler çıkmaya başladı.

http://futbol.as.com/futbol/2016/07/21/primera/1469133707_632372.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Haberi çevirdim Google Translate'ten, anladığım kadarıyla bir spor yazarının "Barcelona Mario Gomez'i alsa iyi olur" tarzı bir köşe yazısı.

Yani ortada bir girişim falan yok gibi.

Çevrimdışı Tolga

Gomez bize dönmeyeceğini açıkladığına göre anlaştığı bir kulüp vardır mutlaka.

A.Madrid olası duruyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İki görsel paylaşıp, taraftarla kimi zaman interaktif diyalog kurmayı 'medya yönetimi' zannediyorlar.
Yöneticiler iyi niyetli , güzel ama yönetme eyleminin dışına da çıkıp herşeyin içinde yer almaya yöneldiklerinde problemler de vuku buluyor. Yöneticinin asli görevi düzgün bir organizasyon sağlayıp herşeyin düzgün gittiğinden emin olacak şekilde kontrollerde bulunmak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yöneticiler iyi niyetli , güzel ama yönetme eyleminin dışına da çıkıp herşeyin içinde yer almaya yöneldiklerinde problemler de vuku buluyor. Yöneticinin asli görevi düzgün bir organizasyon sağlayıp herşeyin düzgün gittiğinden emin olacak şekilde kontrollerde bulunmak.
Yok o kurumsal firmalarda öyle oluyor, şahıs şirketleri nasıl yönetiliyorsa bizim futbol kulüplerimizde öyle yönetiliyor. Diğer kulüpler eyvallah ama Fikret Başkan başa geldiğinde ilk bahsettiği konu buydu ama gelinen nokta yola çıktığı noktanın aynısı yönetimsel anlamda. Diğer noktalardaki başarılarının hakkını teslim etmekle birlikte bu noktada tek bir adım bile ileri gidilmediğini düşünüyorum.
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yok o kurumsal firmalarda öyle oluyor, şahıs şirketleri nasıl yönetiliyorsa bizim futbol kulüplerimizde öyle yönetiliyor. Diğer kulüpler eyvallah ama Fikret Başkan başa geldiğinde ilk bahsettiği konu buydu ama gelinen nokta yola çıktığı noktanın aynısı yönetimsel anlamda. Diğer noktalardaki başarılarının hakkını teslim etmekle birlikte bu noktada tek bir adım bile ileri gidilmediğini düşünüyorum.
Kurumsallaşmada düzgün ciddi adımlar atmadan  koskoca Beşiktaş gibi bir kulübü düzgün idare etmek imkansız . Yönetici olarak iyi niyetli olursun kapasitenin sınırlarını zorlarsın fakat bu şekilde hem kendine zarar verirsin hem de kulübün tam potansiyelini yakalamasını engellersin.

Etiketler: