2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374289 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

"Siyah Beyazlı kulüpte yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda altyapı koordinatörü olan Metin Albayrak, altyapı sorumlularından Emrah Bayraktar, futbolcu izleme komitesi sorumlusu Gökhan Keskin ve kulüp CEO'su Gökhan Sarı'nın görevlerine son verildiği öğrenildi."
Yasaklı site.

Cemaatle ilgili bir şey çıkabilir bu hamlenin arkasında.

Çevrimdışı Renton

Gokhan keskin altyapiya geciyor,albayrak devam ediyor
See you in another life,brother.

Çevrimdışı cursedofdragon

eto'yu bende isterim :) 1+1 yıllık :)

Biz eto'yu seviyoruz eto bizi seviyor :)

Çevrimdışı Tolga

Şu şartlarda Eto'ya hayır demem demiştim dün hala aynı fikirdeyim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

"Siyah Beyazlı kulüpte yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda altyapı koordinatörü olan Metin Albayrak, altyapı sorumlularından Emrah Bayraktar, futbolcu izleme komitesi sorumlusu Gökhan Keskin ve kulüp CEO'su Gökhan Sarı'nın görevlerine son verildiği öğrenildi."
Yasaklı site.

Cemaatle ilgili bir şey çıkabilir bu hamlenin arkasında.

emrah bayraktar görevden alınmış gökhan keskin onu yerine göreve getirilmiş gökhan sarı ve metin albayrak ise görevine devam ediyormuş die yazıyor milliyette
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Türkay

Mario Gomez gitti Sosa gitmek istiyor alacağımız futbolcular gelmiyor ve Vodafone Arena'ya helikopter indi stadı askerler bastı darbe Beşiktaş'a çok zarar verdi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Şu şartlarda Eto'ya hayır demem demiştim dün hala aynı fikirdeyim.

hayır diyen çıkar mı ki :)

Çevrimdışı abdusta

Etonun bonservis bedeli 13 milyon euro

nasıl olacak bu iş?

Diğer yandan Sosa gidecekmiş? bunu dillendiren Türk spor medyası
1 tane Milanın bonservis bedelini artırdı veya takas oyuncu teklif yazan İtalyan kaynağı varmı?

Biz burada senaryo yazıp bu senaryayo yorum yapıyoruz

Buyrun Burada Milan lı yorumcunun Milan sayfasındaki çarpıcı Sosa yorumu

http://acmilan.theoffside.com/2016/7/20/12200652/no-love-for-sosa

Saygılar

Çevrimdışı KUMANOVALI

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  2 dk.2 dakika önce
Beşiktaş'ta altyapı sorumlusu Emrah Bayraktar'ın yerine Gökhan Keskin göreve getirildi..
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tangaz

yıllardır söylerim ihsan kalkavanın kongreyi kaybettiği 1998 seçiminden bu yana fetocu paralel yapı bizimle uğraşmış ve hep bize zarar vermiştir. herifler 2016da darbeye kalkıştılar ve bundan gene en büyük zararı biz gördük. tam çöl+kutup ayısı modundayız...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mevcut koşullarda alınabilecek en risksiz ve garanti adam Eto'o gibi görünüyor. 1+1 yıllık kontrat iyidir.
rodellega ?

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş'ta altyapı sorumlularından Emrah Bayraktar, izleme komitesinden Gökhan Keskin ve kulüp CEO'su Gökhan Sarı görevden alındı. (DHA)
Bir dejavu yasadim, moderasyon almamak icin yazamiyorum. Cadi avi mi acep?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

zeminde bir sıkıntı var mı adamlar vodafone arena'ya inmiş nasıl iş bu ya

Çevrimdışı mylife1903

Travma yasiyoruz bu travmadan bizi balotelli cikartir riski azaltmak icin eto da alinir transfer kapatilir.
Mustafa zu herhangi bir yer
Omer zu antalya

Eto ve balotelli iyi olur da essekleri rahatsiz ederiz gibi geliyor. Yerli oyuncu kalmiyor elde. Su musayi alaydik eydi

Çevrimdışı tangaz

rodellega ?

tam bir soru işareti bence akhisarda attı estetik gollerde attı doğru ama öncesinde ?, Eto'o öyle değil dünyanın her yerinde her takımda attı bu yaşlı kurt geçen sene antalya stadı açılış maçında bize attığı goldeki vuruşu öyle klas ki benim diyen golcü bu kadar temiz vuramaz. sosa kalır da sağ kanata kayarak penaltı noktası civarına yerden keseceği toplarda Eto'o leblebi gibi gol atar...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

zeminde bir sıkıntı var mı adamlar vodafone arena'ya inmiş nasıl iş bu ya
Faturayi kime kesecez onu bilmiyorum, baskan alir parasini komple

Çevrimdışı Renton

Remy-eren alsak nasi olur

Etonun bonservis bedeli 13 milyon euro

nasıl olacak bu iş?

Diğer yandan Sosa gidecekmiş? bunu dillendiren Türk spor medyası
1 tane Milanın bonservis bedelini artırdı veya takas oyuncu teklif yazan İtalyan kaynağı varmı?

Biz burada senaryo yazıp bu senaryayo yorum yapıyoruz

Buyrun Burada Milan lı yorumcunun Milan sayfasındaki çarpıcı Sosa yorumu

http://acmilan.theoffside.com/2016/7/20/12200652/no-love-for-sosa

Saygılar

13 milyon €mu :D 2 milyon € adamın bonservisi yav 35 yaşında seneye 36 :D

Çevrimdışı tangaz

Remy-eren alsak nasi olur

o kadar kişi yazdı çizdi hala ereni kabullenecek taraftarlarımız olmasına ben şahsen üzülüyorum...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o kadar kişi yazdı çizdi hala ereni kabullenecek taraftarlarımız olmasına ben şahsen üzülüyorum...
Eren falan olmaz Abi eto süper olur en az 20 tane bırakır cenkte 15 civarı bıraksa işimizi fazlasıyla görür şampiyonlar liginde alacağımız her galibiyet ve puan ekstra bence.

Çevrimdışı Renton

Eren bos oyuncu degil ki abi ben severim.Ayrıca pivot istiyorsa hoca tekrar ona da uygun suan ligin hava toplarinda en iyi forvet oyuncusu olabilir.Bitiriciligide kotu degil

Çevrimdışı tangaz

Eren falan olmaz Abi eto süper olur en az 20 tane bırakır cenkte 15 civarı bıraksa işimizi fazlasıyla görür şampiyonlar liginde alacağımız her galibiyet ve puan ekstra bence.

sol bek(adriano)  stoper(mathieu) orta saha(sosa giderse şayet yerine) ve Eto'o transferleri yeterli. Beko (Rahmi Koç) yapacak bir babalık barcaya sponsorluk ödemesini arttıracak antalyaya sponsor olacak ve bu işleri çözecek. biz de beko ile olan sponsorluk sözleşmemizi bilabedel 2yıl uzatıcaz konu çözülecek  :money:

Çevrimdışı Yasin A.

gomez, barça'ya rotasyon forvet olarak gidebilir diye katalan basında haberler çıkmaya başladı.

http://futbol.as.com/futbol/2016/07/21/primera/1469133707_632372.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Çevrimdışı tangaz

Eren bos oyuncu degil ki abi ben severim.Ayrıca pivot istiyorsa hoca tekrar ona da uygun suan ligin hava toplarinda en iyi forvet oyuncusu olabilir.Bitiriciligide kotu degil

eren iyi oyuncu hatta herkesin avrupa şampiyonasında yere göğe sığdıramadığı kamil glik+pazdan ikilisini yarım saatte darmadağın etti. net bir pivot santrafor AMA ilkeler şampiyonluklardan çok daha önce gelir. burası Beşiktaş...

Etiketler: