2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374386 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bas Dost - Adebayor falan inşallah olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

yukarıdaki mesajlarımda yazdım golcü 34 maçın 12sinde gol atıp 20 skor yapabilir ve bu makbul değildir. iyi golcü 34 maçın 22sinde teker teker sokuşturan adamdır...
Abi iyi takim maclari 2-0 kazanir zaten. Bir tane kendi taktiginle kendi kurgunla atarsin, sonra rakibin zayif taraflarini degerlendirerek bir tane daha atarsin, gol yemezsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hangi parayla alcaz :bandit:

Wolburg Gomezi alsaydı olurdu ama suan onlarda birakmaz Bas dostu :tabe:

Wolfsburg yerine adam arıyorsa, Bas Dost'u gözden çıkarmıştır çoktan. Zengin de takım, parayı bastırıp adam alabilirler yerine.

Satın alma opsiyonuyla kiralanabilir yani, şartlar zorlanabilir.

Çevrimdışı atalay

Emrah Bayraktar da görevinden istifa etti.

Çevrimdışı LuceGel

Etoo için bütün şartlar zorlanmalı adam gelmeye dünden razı .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence inat etmesi gereken biri varsa o hoca, vazgeçmesi gereken de biziz. Adamın oyun sistemi buysa ona göre adam alacağız. Oyun sistemini de gördük ki çalışınca makine gibi işliyor.

Dünya pivot santrafor dolu, Türkiye de bile Eren Derdiyok ve Fernandao var. Bu ikisi de 20 gol atar Şenol Hoca'yla, biri attı da zaten.

Madem hoca istiyor, gitsinler Fernandao gibi isimsiz ve ondan daha genç bir adam alsınlar; hoca ona da 20 gol attırır.
İşte bizde kazma Olsun istemiyoruz oyle cok var pivot santrafor

Iyi ve ust duzey Pivot olacaksa olsun dedigim gibi ust duzey olanlarda Cok büyük takimlarda cok buyuk paralara oynuyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Emrah Bayraktar da görevinden istifa etti.
Sebebi biliniyor mu abi?

Etonun menajeri Deniz Atalayla görüşmüş

Eto menajeri ile 25 Golden daha az atarsam anlastigim paranin yarisini almam mesaji göndermiş

Bu mesaji ozellikle iletmesini istemis Menajerinden :busted_cop:

Gelsin oynasin Taraftarin cok sevdigi bir oyuncudur Eto'o

Oda bizi sever yillar oncesine dayanan bir olay bu herkesin bildiğini tahmin ediyorum

Çevrimdışı D-MAN

ETO'O : ‘Orada 25 golden az atarsam anlaştığım paranın yarısını almam’   

menajerine iletmiş. antalya da teklife sıcak bakıyormuş  :tabe: :tabe: :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

İşte bizde kazma Olsun istemiyoruz oyle cok var pivot santrafor

Iyi ve ust duzey Pivot olacaksa olsun dedigim gibi ust duzey olanlarda Cok büyük takimlarda cok buyuk paralara oynuyor..

Kim istemiyor kazma olmasını? Biz kimiz?

Hoca belki o kadar da önemsemiyor kazma olmasını. Adamın önüne topu yuvarlayacağız, ilaveten bu sene beklerden orta da gelecek gibi duruyor. Ofsayta düşmesin, gelene vursun, top indirsin, yeter diyor belki

Pivot santrafor diyince illa Dzeko, Benzema falan mı gelmesi gerekiyor. Demba Ba vardı işte daha 2 sene önce. Bulursun yani.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 12:08:40 tuncaboylu ]

Çevrimdışı İhsan

En doğrusu Eto'o yu almaktır , Hem.ligi biliyor hemde bizim sistemde leblebi gibi Gol atar 1 yil kalsin yeter , Bu sene cok onemli bu sene şampiyonluğu alalim seneye iyi bir forvet bakariz

Eto iyi olur. Forvet arkası bile oynuyor. Cenk ile beraber oynar, zaman zaman Sosanın yerine zaman zaman Gomezin yerine oynar.
Üstelik Beşiktaş ı seviyor.
Beko Antalya ya sponsor olsun, Eto bedelsiz gesin.  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

luiz adrianoyu detaylı inceledim adam sadece 2013/14 sezonunda ligde iş görmüş 25 maç 20 gol istatistiği yapmış seri goller atmış onun dışındaki sezonlarda 12 gol 11 gol 13 gol 4 gol gibi istatistikleri var. aynen söylediğim gibi bir maç atıp 5-6-7 maç sıfır çekmiş 13/14 sezonu hariç. genel istatistiği ise attığı gol/maç sayısı oranına göre %45 verimi var. rakamın böyle çıkmasında ukrayna kupası ve avrupa kupalarında şaktarın kolay rakiplerle maçlarında yaptığı yüksek skorlar oranı yükseltmiş (ör. bate borisov maçında 5 gol atması gibi)

attığı gol/maç sayısı oranına göre mario gomezin %58,5   klaas-jan huntelaarın ise %60 verimi var...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Hoca belki önemsemiyor kazma olmasını o kadar. Adamın önüne topu yuvarlayacağız, ilaveten bu sene beklerden orta da gelecek gibi duruyor. Ofsayta düşmesin, gelene vursun, top indirsin, yeter.

Pivot santrafor diyince illa Dzeko, Benzema falan mı gelmesi gerekiyor. Demba Ba vardı işte daha 2 sene önce. Bulursun yani.
Onune yuvarlamakla bitmiyor iste

İlla kanser olalim diyorsunuz yani :alala:

Fernandao ayisinin onune 20 tane top yuvarliyorsun 1 tanesini zor sokuyor

Daha 2 sene once Canli canli yasadik onumuzde Aci bir Almeida örneği var , Ki bana Gore Almeida Fernandaodan cok daha iyi bir Golcuydu

Biz Almeidayi begenmezken Fernandao ayarinda topcu alalim diyorsunuz :alala:

Çevrimdışı İhsan

Kumarı sevmem ama Balotelli diyorum..
Hatta bütün chiplerimi basıyorum  :money:

Balotelli'nin başarılı olacağı bir kulüp var ise oda biziz.
Nouma gibi çok sevilir bizde
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Eto gelsin önüne geleni atsın da biz bu sene önüne o topu atacak adamı da yollayacağız büyük ihtimal yani Sosa'yı. Böyle de bi sorunumuz var :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tuncaboylu

Onune yuvarlamakla bitmiyor iste

İlla kanser olalim diyorsunuz yani :alala:

Fernandao ayisinin onune 20 tane top yuvarliyorsun 1 tanesini zor sokuyor

Daha 2 sene once Canli canli yasadik onumuzde Aci bir Almeida örneği var , Ki bana Gore Almeida Fernandaodan cok daha iyi bir Golcuydu

Biz Almeidayi begenmezken Fernandao ayarinda topcu alalim diyorsunuz :alala:

Koca dünyada Benzema ve Fernandao tarzı oyuncuları mı var sadece?

2 senedir bu takıma pivot santrafor geliyor işte, ikisi de kazma değildi.

Benzema'yı alamıyoruz, vazgeç hoca bu inadından Remy'i al mı diyeceğiz?

Eto gelsin önüne geleni atsın da biz bu sene önüne o topu atacak adamı da yollayacağız büyük ihtimal yani Sosa'yı. Böyle de bi sorunumuz var :D
Ozi atar , Q7 atar , Olcay atar , Tolgay atar

Atacak adam cok

Çevrimdışı D-MAN

Balotelli'nin başarılı olacağı bir kulüp var ise oda biziz.
Nouma gibi çok sevilir bizde

eto gibi adam varken bize gelmeyi de istiyorken neden son iki senede 51 maçta 7 gol atmış adamı istiyosunuz anlamadım

Çevrimdışı İhsan

eto gibi adam varken bize gelmeyi de istiyorken neden son iki senede 51 maçta 7 gol atmış adamı istiyosunuz anlamadım

İki mesaj üste bakarsan ETO iyi olur dediğimi görürüsün.

Şöyle bir geçekte var: Beşiktaş risk alarak transfer yapmalı.
Tek şansımız kaliteli ama kötü dönem geçirmiş olan oyuncuları karambolden kapıp parlatmak olacaktır. Aynısını Dembada ve Gomezde Töre de Q7de ve Sosa da olduğu gibi.
Alabiliyorsak Eto yuda alalım Ballotelliyide. Eto yu satma şansımız yok ama Ballotelliden birşeyler kazanabiliriz (Unutmayalım: Ballotelli henüz 25 yaşında.)

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı OrhanAker

Eto ya hayır demem..gelir zaman zaman 11 başlar çoğu zaman hamle oyuncusu olarak sonradan girer.
Fena kattı vermez şenol hocanın sisteminde.

Çevrimdışı tangaz

mevcut koşullarda alınabilecek en risksiz ve garanti adam Eto'o gibi görünüyor. 1+1 yıllık kontrat iyidir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Aman aman luiz adriano falan kalsın...Shaktardan 1 adam aldık durumu malum...Dentinho 2 olur.

Balotelli diyorum zenci diyorum kafadan sakat diyorum hırslı diyorum...Bütün koşulları sağlıyor. İyi bir sözleşmeye bağlayarak alalım. 2 sene sonra 20 milyona satarız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı KUMANOVALI

Beşiktaş'ta altyapı sorumlularından Emrah Bayraktar, izleme komitesinden Gökhan Keskin ve kulüp CEO'su Gökhan Sarı görevden alındı. (DHA)
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Etiketler: