2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371543 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Oktay

bitane daha varda onu yazmaya utandım  oda   g.bale   :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Balotelli kumar.. Eren fenerli.. Disaridan adan getirmek kolay degil.. Falcaonun maasi 10 kaat civari..Al cardozoyu en temizi.. Cenkle donusumlu oynarlar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Sana da günaydın abi :)

Luiz Adriano konusunda boşuna fikir yürütüyorsunuz, Sosa takasında para + Adriano vermez Milan. Kafa kafaya takasa bile girmez, epey para ister üstüne.

Geçen sene 8 milyon euro'ya alabilmelerinin sebebi de sözleşmesinin son senesine girmesiydi, ayrıca açıktan 6 milyon euro da birilerine verdiler. (Unknown party diye geçiyor)

Geçen sene 14 milyon euro bonservisle aldıkları adamı Sosa takasında üstüne para vererek gönderebileceği haberleri komik.

habere inandığımız için konuşmuyoruz aslında, haberlere en azından ben inanmadım. diğer taraftan masaya konabilecek bir alternatif bence ve yeterli mi değil mi olur mu olursa nasıl olur kapsamında yazıyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Balotelli kumar.. Eren fenerli.. Disaridan adan getirmek kolay degil.. Falcaonun maasi 10 kaat civari..Al cardozoyu en temizi.. Cenkle donusumlu oynarlar

falcao yanılmıyorsam kemiksiz 14 alıyor monacodan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

En doğrusu Eto'o yu almaktır , Hem.ligi biliyor hemde bizim sistemde leblebi gibi Gol atar 1 yil kalsin yeter , Bu sene cok onemli bu sene şampiyonluğu alalim seneye iyi bir forvet bakariz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

En doğrusu Eto'o yu almaktır , Hem.ligi biliyor hemde bizim sistemde leblebi gibi Gol atar 1 yil kalsin yeter , Bu sene cok onemli bu sene şampiyonluğu alalim seneye iyi bir forvet bakariz

mantıklı bir bakış açısı ama ben oyumu Huntelaar'dan yana kullanırım.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben de şartlar oluşursa 1+1 etodan yanayım
Yalnız antalya bonservis isterse olmaz
Diğer adayların ihtimali son olaylarla sıfıra indi bence
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 11:21:28 yigitcan1903 ]

Çevrimiçi Necmi

bitane daha varda onu yazmaya utandım  oda   g.bale   :evillol: :evillol: :evillol:
yok canım abartmaya gerek yok bir sürü sayabiliriz.
Gomezin bizdeki performansını değerlendiriyorsunuz ama
aynı performansı her yerde veremez gerçek anlamda forvetler gittikleri her takımda
leblebi gibi atar en fazla yüzde on oynar. Gomezin gideceği takımda bizdeki performansını
gösterebileceğine kim inanıyor. ama falcao olsun bony olsun luiz olsun yada orta seviye üstü her forveti
sayalım 20+ rahatlıkla yapar. onu bırak cenk bile 20+ yapar. onun tek handikapı
güven vermemesi henüz winner nitelikte olmaması bunun için bir iki yılı daha var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

santrafor adayımı açıklıyorum. KLAAS-JAN HUNTELAAR...
net golcü türünün son örneklerinden sakatlık durumuna baktım geçen sezonu temiz geçirmiş 40 maç 16 gol 6 asist 2 sarı kartla sezonu tamamlamış 32 yaşında sözleşme bitimine 1 yıl kalmış. schalke ile hülleli bir transfer yapılır adamlar önce kontratını 1 yıl uzatır sonra biz satınalma taahhütlü bedelsiz kiralar sene sonunda da ffp bitince basar parayı alırız 3 yıllık kontratı da basar geçeriz...
:ok: :ok:

mantıklı bir bakış açısı ama ben oyumu Huntelaar'dan yana kullanırım.
Huntelaar cok beğendiğim bir Golcudur abi

Schalke birakir mi ? Veyahut kendisi gelmek ister mi ? Asil sormamiz gereken bu..

Sag olsun basin 5 senedir düzenli olarak Türkiye ye getiriyor Huntelaari :D

Bu seneki şampiyonluğun cok onemli olmasindan dolayi riske girmeyip direkt olarak Eto'o yu almamizin en dogru tercih olacağını düşünüyorum , Yoksa Huntelaara kimse hayir demez heralde :alala:

Seneye elimiz daha rahatlayacagi icin ust segment Golculer kovalayabiliriz diye düşünüyorum

Su ortamda Yabanci oyuncularin Ulkeye bakis açısı baya farkli bu yüzden Eto'o doğru tercih olacaktır

Antalya da cok diretmez Gültekin gencer gitti ve mali krize girdiler Maasindan kurtulmak icin Cuzi bir rakama bize verirler Eto'o yu @tangaz

Çevrimdışı onurturan

Kumarı sevmem ama Balotelli diyorum..
Hatta bütün chiplerimi basıyorum  :money:

Çevrimdışı yigitcan1903

Huntelaarın falan hayatta geleceğini düşünmüyorum şu an Almanyayı bırakıp
Bu tarz bi manyak olabilir
Ama kime daha büyük risk bilemedim
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 11:27:07 yigitcan1903 ]

Çevrimiçi Necmi

@Oktay  bu arada hoşgeldin herkes dökülmeye başladı :D

Ben de şartlar oluşursa 1+1 etodan yanayım
Yalnız antalya bonservis isterse olmaz
Diğer adayların ihtimali son olaylarla sıfıra indi bence
Antalya diretmeyecektir en fazla Omeri veririz

Gultekin Gencer gitti ve mali krize girdiler , Maasindan kurtulmak istiyorlar

Antalya gibi bir takim icin 3 milyon $ maas cok fazla..

Çevrimiçi Necmi

Huntelaarın falan hayatta geleceğini düşünmüyorum şu an Almanyayı bırakıp Bu tarz bi manyak olabilir
Ama kime daha büyük risk bilemedim
Basınıda düşünmek lazım hep kendimize transfer yapacak değiliz ya :evillol:

Çevrimdışı sallapati

falcao yanılmıyorsam kemiksiz 14 alıyor monacodan
Dogrudur tangaz abi.. O is yaş gibi

Çevrimdışı sallapati

Etoo ya da okeyim ben

Çevrimdışı Oktay

@Oktay  bu arada hoşgeldin herkes dökülmeye başladı :D
@Necmi abi ramazandı, bayramdı, darbeydi derken geldik işte  :icool:

Bi türlü emin olamıyorum tutarsa kral olur tutmazsa büyük sıkıntı..

Ama bu Ülke insani onu o da bu Ülke insanini cok sever buna eminim buda performansina ciddi etki eder

Hele bide İngilterede yaptigi gibi Benzinlige girip herkesin arabasina Bedava benzin koyarsa falan kral ilan ederler adami :evillol:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ben daha önce yazdım bu takımın yaş ortalamasını.. Böyle bi sistem olmaz.. İlk 11 de bi ozi genç bide bir kanat.. Bu nasıl planlamadır.. Senin scoutların 35 yaşındaki eto yu mu buluyor.. Sizde burda eto diye tutturuyosunuz ..ronaldinhoyuda alalım daha nekadar yaşlı oyuncuyuda.. 32 yaşındaki adamlarlada 4 yıllık sözLeşmeler imzalayalım.. Taraftartada vizyon yok yönetimdede.. Günlük kulup yönetiyorlar. Sıfır izleme ölücülük mantığıyla transfer politikası bununda bi yere kadar sınırı var.. 3 m nkoulou na verilmiyor nasıl şampiyon olmayı bekliyorsun 2. Sınıf oyuncularla ..
4 yılda bi kere şampiyon oldu yönetim her yıl değil..demekki harika transferde yapılmamış.. Ben buraya yazmıcam alınan oyuncuları steğen baksın transfermarkta.. Kaç oyuncu alınmış ne kadar para harcanmış..
Kusura bakmayında bi transfer politikamız yok gene transferin son günü yaparız transferleri artık oda tutarsa.. Şanş işiyle transfer yapıyoruz maalesef.
Şimdi FFP demeyin çünkü onunda çok kriteri var.. Gelire dahil edilecek birçok kalem var..Etrafta dolaşan 3 m transfer limitimiz kaldı lafların bence  imkansız.. Son bir yıl 420 m tl gelir elde etti takım .. Yetkili ağızdan birisi çıktımı hatırlamıyorum transfer limitimizle alakalı söylemleri..

Çevrimdışı yigitcan1903

Yalnız bu balotelliyi inanılmaz tahrik ederler burda

Yalnız bu balotelliyi inanılmaz tahrik ederler burda
Pascal Vol2 olur diyosun yani o potansiyel fazlasiyla var :D

Gaza gelmek icin bahane ariyor zaten oda :D

Çevrimdışı tangaz

Cenkteki tek sıkıntı oyuna akıl koyamaması ve gereğinden fazla hırçınlığı, sen ben gibi taraftar ruhuyla duygularıyla oynuyor. bu taraftarın hoşuna gitse de bunu akılla birleştirmesi gerekiyor. oyuna girip 5 dk sonra hırçın bir itiraz itiş kakışla basit sarı kart görmesi doğru değil. diğer taraftan geçen sezon başında ilk maç kolaydı bu golleri sıraladı sakindi sonra haftalar ilerledikçe aldığı süre giderek kısaldı, hele ligin ikinci yarısında süre iyice kısalınca oyuna girdiği kısa sürelerde hep gol atayım isteği ile alıp alıp vurdu çok hırçındı belli ki birşeyleri ispata debeleniyordu. kısaca elimizde değerlendirebileceğimiz net veri aslında yok ama benim içimdeki ses pivot santrafor almayıp kanat forvet alırsak ve Cenk sürekli 11 de oynarsa gol kralı olacağı yönünde, yeter ki orta sahamız bozulmasın...

@Necmi abi ramazandı, bayramdı, darbeydi derken geldik işte  :icool:
Oooooo :hosgeldin @Oktay abi

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben daha önce yazdım bu takımın yaş ortalamasını.. Böyle bi sistem olmaz.. İlk 11 de bi ozi genç bide bir kanat.. Bu nasıl planlamadır.. Senin scoutların 35 yaşındaki eto yu mu buluyor.. Sizde burda eto diye tutturuyosunuz ..ronaldinhoyuda alalım daha nekadar yaşlı oyuncuyuda.. 32 yaşındaki adamlarlada 4 yıllık sözLeşmeler imzalayalım.. Taraftartada vizyon yok yönetimdede.. Günlük kulup yönetiyorlar. Sıfır izleme ölücülük mantığıyla transfer politikası bununda bi yere kadar sınırı var.. 3 m nkoulou na verilmiyor nasıl şampiyon olmayı bekliyorsun 2. Sınıf oyuncularla ..
4 yılda bi kere şampiyon oldu yönetim her yıl değil..demekki harika transferde yapılmamış.. Ben buraya yazmıcam alınan oyuncuları steğen baksın transfermarkta.. Kaç oyuncu alınmış ne kadar para harcanmış..
Kusura bakmayında bi transfer politikamız yok gene transferin son günü yaparız transferleri artık oda tutarsa.. Şanş işiyle transfer yapıyoruz maalesef.
Şimdi FFP demeyin çünkü onunda çok kriteri var.. Gelire dahil edilecek birçok kalem var..Etrafta dolaşan 3 m transfer limitimiz kaldı lafların bence  imkansız.. Son bir yıl 420 m tl gelir elde etti takım .. Yetkili ağızdan birisi çıktımı hatırlamıyorum transfer limitimizle alakalı söylemleri..

Yönetimin bi planı projesi olmadığı için olurunu yazıyoruz  :D
Bizde işler hep günü kurtarmak hep de öyle olacak

Etiketler: