2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364978 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ne yaptın gayet iş görür son sezonunu takip edemesem de zenci forvetleri ben severim katkı sağlar  :D
cenkin tırnağı etmez dün gece internette bulduğum
bütün videolarını izledim en iyi hali onlarsa eksik olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

tamamen karambole transfer yapıyoruz :D
Kiralık alırsak fazla sıkıntı olmaz da satın alırsak kötü...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cenkin tırnağı etmez dün gece internette bulduğum
bütün videolarını izledim en iyi hali onlarsa eksik olsun.
Necmi abi ben cenk konusunda sizler kadar iyimser düşünmüyorum yürekten Beşiktaşlı Futbolu bırakana kadar bizde kalmalı ama benim düşüncem bizim direkt forvetimiz olamaz
welbeck fazla maliyetli olmazsa iş yapar isterim ben

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kiralık alırsak fazla sıkıntı olmaz da satın alırsak kötü...
hangi parayla satın alacağız :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın

ismi sır olan muazzam forvetten bahsediyor herkes

hayırlı olsun
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Hakan Bilgin

konu dışı biliyorum ama süper kupa biletleri ne zaman satışa çıkıyor yada çıktımı bilgisi olan varmı
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

konu dışı biliyorum ama süper kupa biletleri ne zaman satışa çıkıyor yada çıktımı bilgisi olan varmı
çıktı 2 3 gün oldu tff'nin sitesinde satılıyor olması lazım.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

çıktı 2 3 gün oldu tff'nin sitesinde satılıyor olması lazım.
site açık değil
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Koa_lAA

günaydın

hayırlı olsun

mustafa pektemek isminimi sildirdi nüfusta ne yaptı... :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi ne yaptın gayet iş görür son sezonunu takip edemesem de zenci forvetleri ben severim katkı sağlar  :D
Welbeck topçu falan degil , Balotelliden bile daha kötü
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kyiv

Balotelli diyorum hani diyorum kulübün lehine kol gibi bir sözleşme hazırlasak cezası da bol mükafatı da bol. Balotelliyi biraz futbol oynamaya yönlendirecek. Adam daha 26 yaşında.

Şenol Hoca bu işi yapar.Ha Balotelli oynamazsa Cenk hazır kıta zaten. Şahsen Balotelli'nin Vodafone Arena da coşmaması gibi bir ihtimal yok.

Tabi bütün bunlardan önce adamın futbol oynamaya niyeti var mı onu öğrenmek lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Welbeck topçu falan degil , Balotelliden bile daha kötü
balotelli yetenek olarak dehşet zaten sıkıntısı psikopat  :D

Biliyorum kardeşim

Ama Welbeck🎈🎈

Hemde cok büyük bir🎈

Psikopat olsa yine iyi adam direkt kafadan sakat :D
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 10:36:48 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

mustafa pektemek isminimi sildirdi nüfusta ne yaptı... :D

ismail den sonra onuda gönderebilirsek iyi iş olur.
ama sıkıntı 4 adet TC yetişmiş topçu olmayışı
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tangaz

Ahmedov dan oyuncu almak kolaymı sanıyorsun adamın parayla pulla işi yokki
kaldıki karanlık bir tip ve ukraynada en güçlü adamlardan biri shakterdeki oyunculara neden iyide kimse almadı diye bakmak yanlış iyiyse zaten kimse alamaz ve orda 8 yıl iyiyse ancak kalabilir. yani barca istese bastırsa parayı alamaz
oyuncu sosa gibi davranamaz. Ben gideceğim diye tutturamaz bu ancak ahmedov un rızasıyla olur. rus ve ukrayna takımları söz konusuysa standart kurallarla konuşmak doğru değil. @tangaz

@Necmi  abi, rus ve ukrayna konulu açıklaman doğru, lakin son 10 sene de şaktar çok oyuncu sattı yüksek bedellerle hemde ama en çok para edebileceklerin başında gelen luiz adriano gitmedi bunlar bende soru işareti oluşturuyor. yoksa italya performansını çok sorgulamam hiç bir forvetin gomez de bir röportajında italyada santrafor oynamanın zorluğundan bahsetmişti hatta. luiz adriano şaktarda iken dediğim gibi bir maç hat-trick yapıp 4-5 maç seri duruyordu sonra bir daha benzer seri yapıyordu. ben böyle oyuncuları sevmiyorum. santrafor dediğin 34 maçın 22-25inde gol atacak teker teker atacak ama atacak.

bu arada herkese günaydın :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

günaydın

hayırlı olsun

kedidir, kedi  :D

şaka bir yana dünyada öyle biri yok ki...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yigitcan1903

eto bitmemiş mi  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

@Necmi  abi, rus ve ukrayna konulu açıklaman doğru, lakin son 10 sene de şaktar çok oyuncu sattı yüksek bedellerle hemde ama en çok para edebileceklerin başında gelen luiz adriano gitmedi bunlar bende soru işareti oluşturuyor. yoksa italya performansını çok sorgulamam hiç bir forvetin gomez de bir röportajında italyada santrafor oynamanın zorluğundan bahsetmişti hatta. luiz adriano şaktarda iken dediğim gibi bir maç hat-trick yapıp 4-5 maç seri duruyordu sonra bir daha benzer seri yapıyordu. ben böyle oyuncuları sevmiyorum. santrafor dediğin 34 maçın 22-25inde gol atacak teker teker atacak ama atacak.

bu arada herkese günaydın :)

Sana da günaydın abi :)

Luiz Adriano konusunda boşuna fikir yürütüyorsunuz, Sosa takasında para + Adriano vermez Milan. Kafa kafaya takasa bile girmez, epey para ister üstüne.

Geçen sene 8 milyon euro'ya alabilmelerinin sebebi de sözleşmesinin son senesine girmesiydi, ayrıca açıktan 6 milyon euro da birilerine verdiler. (Unknown party diye geçiyor)

Geçen sene 14 milyon euro bonservisle aldıkları adamı Sosa takasında üstüne para vererek gönderebileceği haberleri komik.

Çevrimdışı tangaz

santrafor adayımı açıklıyorum. KLAAS-JAN HUNTELAAR...
net golcü türünün son örneklerinden sakatlık durumuna baktım geçen sezonu temiz geçirmiş 40 maç 16 gol 6 asist 2 sarı kartla sezonu tamamlamış 32 yaşında sözleşme bitimine 1 yıl kalmış. schalke ile hülleli bir transfer yapılır adamlar önce kontratını 1 yıl uzatır sonra biz satınalma taahhütlü bedelsiz kiralar sene sonunda da ffp bitince basar parayı alırız 3 yıllık kontratı da basar geçeriz...

Çevrimdışı KAP

günaydın

hayırlı olsun

Abi her sene aynı muhabbet, yönetim şaşırtmaya devam ediyor bizi :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı tuncaboylu

net golcü türünün son örneklerinden sakatlık durumuna baktım geçen sezonu temiz geçirmiş 40 maç 16 gol 6 asist 2 sarı kartla sezonu tamamlamış 32 yaşında sözleşme bitimine 1 yıl kalmış. schalke ile hülleli bir transfer yapılır adamlar önce kontratını 1 yıl uzatır sonra biz satınalma taahhütlü bedelsiz kiralar sene sonunda da ffp bitince basar parayı alırız 3 yıllık kontratı da basar geçeriz...

Akşama görürüz Aspor'da ismini.

Çevrimdışı Türkay

Ben de bu adamı çok istiyorum baktım geçen sezon sadece 1 günlük bir sakatlık yaşamış ondan önceki yıl da 3 maç kaçırmış. Balotelli kumarı yerine bu adamın gelmesi çok çok daha iyi olur.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Oktay

çıtayı yüksetlmenin ceremesini çekiyoruz  gomezden sonra bizi kesecek iki oyuncu var biri ibrahimoviç biride hulk ..

Etiketler: