Biz kurallara uymamazlık yapmadık ki. Özür dilemişiz onu bile başka yerlere çekiyorlar. Kuralları kendiniz koyup kendiniz bozuyorsunuz. Bilmem farkında mısınız?
iyide özür dilemiş olman seninle saygısızlığı yaptığın kişi arasında bir sorun burda bizi bağlayan bir şey yok
şimdi hırsızlık yapan biri mahkemede mağdur olan kişiden özür dilediğinde mahkeme onu sen özür diledin diye bırakırmı.
burdada yapılan bir haraketten sonra özür dilersin o kişiyle arandaki hukuktur burda kuralı çiğnemiş olman bizimle arandaki hukuktur. sen ne dediğini ya bilmiyorsun yada bu şekilde davranış biçimi sana normal geliyor. Hiç farkında değilsin
burda herkes üslubundan dolayı sana tepki gösteriyor. Bir değil iki değil sürekli tekrarlanan bir şey
hangi kuralı kendimiz koyup kendimiz bozuyoruz. Belkide böyle değilde senin algı sorununla ilgili bir şey bu
sana taktığımızı düşünüyorsun bunu da bir kaç mesajında ima ettin ama hala anlamadığın bir şey var biz sana
neden takalım bizi burdaki üyelerden birimi sanıyorsun bir üye sana takar seninle didişir. Bir yöneticinin
sana takması diye bir şey olamazki sana takıpta günlerce sana neden cevap yazmak için kasalımki
direk fişini çekmemizi engelleyen ne var sence. Az mantıklı ol biz birini ikaz ediyorsak bunun mantıklı nedeni
vardır. bunun nedeninide söyleriz. seni kimseyede hedef yapmayız merak etme unuttunmu fiş bizim elimizde
sana karşı saygısızlık eden oluncada o kişiye yapacağımız muamele aynıdır. sen daha önce sana saygısızlık yapanların
ceza almadığınımı sanıyorsun. kural dışı bir saygısız üslupda gereken şey yapılır. Kim olursa olsun burda çok yakın ve
samimi olduğum kişilerde bundan payına düşeni almıştır. Beni her şeyle suçla ama asla ayrım yapmakla suçlama
burda en fazla tepki gösterdiğim kişi
@Serhat Akkaya dır sor doğrulasın ama yüz yüze tanışırım severimde kendisini
yada en fazla ceza alanlardan biri
@Yunus Emre Dökmeci onunlada omuz omuza maç izleriz sanırım forum kurulduğu günden beri onu şahsen tanıyorum çokda severim. Bir çok kişinin aksine futbolu çok iyi bildiğini düşünüyorum. Bu güne kadar tek bir saygısızlığı olmadı ama onun burda ceza almasınada engel olmadı bu. bunlar gibi bir sürü insan var söylerler kendilerini Adaletin torpilide kinide olmaz kardeşim burası Beşiktaş burda her Beşiktaşlıya eşit ve adil davranılır.
zaten adil olmasam bunu burdaki insanlar seni şikayet ettiğinde yapardım. Bu kadar eleştirip konuşabiliyorsan burda
kendini savunma hakkın olduğu için ve insanların beğenmediği bir yorum yaptığında bile buna hakkın olduğu için hep şikayetlere sessiz kalıp seni korudum.
@Arena seni kimseye yedirmeyiz sen Beşiktaşlısın bu bile bizim için yeterli bir done. Ama sende kimseye saldıramazsın karşındakilerde Beşiktaşlı