2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364306 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Ntvspor ne zaman doğru bir haber vermiş ki zaten.

Forlan haberiydi sanırım ya da Reyes orda bırakmıştım ben inanmayı  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Forlan haberiydi sanırım ya da Reyes orda bırakmıştım ben inanmayı  :icool:
:D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

:D

Son günlerde Mathieu haberi koymuyorlar bildiğim kadarıyla ümidim artıyor biraz o yüzden ister istemez :D

Çevrimdışı Tolga

Son günlerde Mathieu haberi koymuyorlar bildiğim kadarıyla ümidim artıyor biraz o yüzden ister istemez :D
Ntvspor bir haber giriyorsa o transferden umudu kesin artık :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

İki senedir son 4 maçı yen şampiyon ol diyorduk.   Bir tarafta son 4 maçta 1 gol atan sene içinde derbilerde kaleyi bulan şutu bile olmayan adam , diğer tarafta son 4 maçta 4 gol atıp 2 asist yapan derbilerin hepsini almış gol atmış bir adam.
diğer taraftan son dört maça çıkmayarak takımına ihanet etmiş bir Töre
diğer kanat oyuncusunu sağ beke çeken bir biliç faktörünü atlama ama bu seneki şartlarla
geçen seneyi birbiriyle mukayese etmek büyük yanlış ha tabi birde o zaman ev sahibi olduğumuz maçları
osmanlı stadında oynuyorduk bu sene vodafone arenada oynadık son maçları birde unutmamak
gereken bir şey daha var geçen sene ozi kulübedeydi bu sene forvetin arkasında
bu sene geriden ozi sosa kanatlardan quaresma olcay baskısıyla oynadık geçen sene son maçlarda bir tek sosa vardı
gomez elit bir golcü ama elimizdeki şampiyon olan kadroya haksızlık etmiyormusunuz.
Biz burda gomezmi Dembabamı daha büyük diye tartışmıyoruz dembabanında gomez kadar katkısı olduğunu savunuyoruz. bu sene dembaba olsaydı bu rakamlara gene ulaşırdı. Gomezde doğru winner özellik
var bu sene bunu bize hissettirdi. ama bunun şampiyonluğa ne kadar katkısı oldu. yada geçen seneki kadro yapısında
ve biliçin elinde gomez takımı şampiyon yapabilirmiydi. bu söylediklerimiz gomezin kötü olduğunu söylemiyor
ama bu kadar şampiyonluk getiren oyuncuysa neden fioda yapamadı. haksızlık etmeyelim
gomez bu takımı şampiyon yapmadı oynayan bütün oyuncular yaptı. son maçlarda kazanıldıysa emin ol
o maçları vodafone arena kazandı yoksa geçen seneki şartlar olsaydı ayaş stadında o bursayı yada osmanlıyı
olimpiyatta yenebileceğimizi kaç kişi kesin emin olarak söyleyebilirdi. ödül verirken ve yererken adil olalım
bu sene bütün maçları Başakşehir ve vodafone arenada oynadık geçen sene ayaş stadı ve olimpiyat birde konyada oynadık. oyuncu mukayesesi yaparken yaşanan şartları fizik kimya matematik sosyoloji psikoloji hepsini ortaya koyup değerlendirmek lazım sonuç aynı gol sayısı diyorsa derimki Dembaba performansı daha iyiydi çünkü daha zor şartlarda o gol sayısına ulaştı. burda tartıştığımız kalite değil Gomez faal futbolcular arasında büyük ihtimal ilk beşe girecek elit bir forvettir. Dembaba hiç bir zaman bu performansa ulaşamadı. Bizde ikisini performans olarak değerlendirirsek birbirine eş performans göstermişler. ama şartlar göz önüne geldiğinde Dembaba daha ağır basıyor.sonuçta elde edilen başarı kriterine bakarsak gomez elbette gomezi taça falan atmıyoruz bize verdiği şampiyonluk için teşekkür ediyoruz yolu açık olsun diyoruz. Büyük bir oyuncu geldi geçti bizede onu izlemek kısmet oldu. Ne mutlu bize keşke kalsaydı bir iki sene daha izlemek kısmet olsaydı.

Çevrimiçi Necmi

bu arada luiz adriano dibe vurmuş durumda zaten birtek şaktar uefayı alırken iyiydi. ben şahsen istemem 8 milyon bu kazmaya veren milan sosaya da 8i versin konu sulh içinde çözülsün...
Ben katılamayacağım buna @tangaz  :bandit:
italyada savunma ağırlıklı bir futbol içinde oynadı bu sene takımda ve ligde ilk sezonu
unutmayalım gomezde italyada pek farklı değildi.
Bizim oyun şamplonumuz içinde büyük ihtimal patlama yapar gomeze göre çok farklı bir forvet tipi
falcao ile aynı tarzda oyun yapısı var. Bence kazma falan değil shakterde oynadığı bütün seneler iyi performans göstermiş
geçen sene italyada belliki uyum sorunu çekmiş italyanın savunma futboluna forvetlerin uyum sağlaması
pekde kolay olmuyor. luiz daha çok ayağa pas oynayan bencil olmayan gol kadar asist de yapan hızlı
net vuruşları olan bence iyi bir forvet oyun tarzına bakınca aslında forvet arkası veya kanatta rahatlıkla oynar gibi geldi bana her şeyden öte attırmayıda seviyor Cenkden çok farklı bir stili var. buda rahatlıkla ikili forvet olarak oynatabiliriz birbirlerini tamamlarlar yada değişiklikle oyun tarzını çok hızlı değiştirebileceğimiz iki ayrı forvet tipi
elimizde olması büyük zenginlik olur tabi falcao gelecekse istememde luiz bizim için ideal bir forvet tipi
şenol hoca tarzında değil ama hoca uzun hava hakimiyeti olan forvetleri seviyor

Çevrimiçi Kapkarakartal

Anlaşılan elde olan isimler ;

Bast Dost
Bony
Adriano
Balotelli
Eto'o
Remy

hepsinin farklı özellikleri var bakalım hangisi gelicek.

Çevrimdışı Berat

Bir Mathieu yollayın buraya  :D

Çevrimiçi Necmi

Biz kurallara uymamazlık yapmadık ki. Özür dilemişiz onu bile başka yerlere çekiyorlar. Kuralları kendiniz koyup kendiniz bozuyorsunuz. Bilmem farkında mısınız?
iyide özür dilemiş olman seninle saygısızlığı yaptığın kişi arasında bir sorun burda bizi bağlayan bir şey yok
şimdi hırsızlık yapan biri mahkemede mağdur olan kişiden özür dilediğinde mahkeme onu sen özür diledin diye bırakırmı.
burdada yapılan bir haraketten sonra özür dilersin o kişiyle arandaki hukuktur burda kuralı çiğnemiş olman bizimle arandaki hukuktur. sen ne dediğini ya bilmiyorsun yada bu şekilde davranış biçimi sana normal geliyor. Hiç farkında değilsin
burda herkes üslubundan dolayı sana tepki gösteriyor. Bir değil iki değil sürekli tekrarlanan bir şey
hangi kuralı kendimiz koyup kendimiz bozuyoruz. Belkide böyle değilde senin algı sorununla ilgili bir şey bu
sana taktığımızı düşünüyorsun bunu da bir kaç mesajında ima ettin ama hala anlamadığın bir şey var biz sana
neden takalım bizi burdaki üyelerden birimi sanıyorsun bir üye sana takar seninle didişir. Bir yöneticinin
sana takması diye bir şey olamazki sana takıpta günlerce sana neden cevap yazmak için kasalımki
direk fişini çekmemizi engelleyen ne var sence. Az mantıklı ol biz birini ikaz ediyorsak bunun mantıklı nedeni
vardır. bunun nedeninide söyleriz. seni kimseyede hedef yapmayız merak etme unuttunmu fiş bizim elimizde
sana karşı saygısızlık eden oluncada o kişiye yapacağımız muamele aynıdır. sen daha önce sana saygısızlık yapanların
ceza almadığınımı sanıyorsun. kural dışı bir saygısız üslupda gereken şey yapılır. Kim olursa olsun burda çok yakın ve
samimi olduğum kişilerde bundan payına düşeni almıştır. Beni her şeyle suçla ama asla ayrım yapmakla suçlama
burda en fazla tepki gösterdiğim kişi @Serhat Akkaya  dır sor doğrulasın ama yüz yüze tanışırım severimde kendisini
yada en fazla ceza alanlardan biri @Yunus Emre Dökmeci  onunlada omuz omuza maç izleriz sanırım forum kurulduğu günden beri onu şahsen tanıyorum çokda severim. Bir çok kişinin aksine futbolu çok iyi bildiğini düşünüyorum. Bu güne kadar tek bir saygısızlığı olmadı ama onun burda ceza almasınada engel olmadı bu. bunlar gibi bir sürü insan var söylerler kendilerini Adaletin torpilide kinide olmaz kardeşim burası Beşiktaş burda her Beşiktaşlıya eşit ve adil davranılır.
zaten adil olmasam bunu burdaki insanlar seni şikayet ettiğinde yapardım. Bu kadar eleştirip konuşabiliyorsan burda
kendini savunma hakkın olduğu için ve insanların beğenmediği bir yorum yaptığında bile buna hakkın olduğu için hep şikayetlere sessiz kalıp seni korudum. @Arena  seni kimseye yedirmeyiz sen Beşiktaşlısın bu bile bizim için yeterli bir done. Ama sende kimseye saldıramazsın karşındakilerde Beşiktaşlı

Çevrimdışı murat baltacı

Ba ve Gomezi kıyaslamak bize bi fayda getirmez ikiside eksi futbolcumuz ama geçen sezonki kadroda ba olsa gomez kadar atardı bence gomezin ba dan tek artısı liderlik özelliği. Biliç ba yı kupa maçlarında basit takımlara karşı bile oynattı hiç dinlendirmedi rotasyona sokmadı oyuncuda bi sezon önce yedek oturduğu için sezon sonuna doğru düştü sadece ba değil takım düştü artık idmandaki yanlışlardanmıdır yoksa rotasyon yapılmamasındanmıdır fazla maç yapmaktanmıdır bilemem ama satılmasa sezon başı kampı ve ozi sosa orta sahası q7 gibi kafaya top indiren adamla ba fena performans sergilemezdi.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Ablam İspanyolcayı iyi biliyor , geçtiğimiz ay Lisbon'da kaldı ve hiçbir zorluk çekmediğini söylemişti diller çok yakın.

Luiz Adriano analizi yapan oldu mu kaçırdım baya da ?
@TWSS  avatarındaki gifi kaldırmanı rica edeceğim
mobilden girenlerin kotalarını katleder birde sürekli kaynak tükettiği için
hızlarını çok yavaşlatır.

Çevrimdışı murat baltacı

Bu saatten sonra yapacak bişey yok yüksek maaşla kiralık oyunculara yönelelim seneye zaten ffp bitiyo sezon biter bitmez takıma rutuşlar yapılır satılan satılır alınacak olanlar alınır.

matheu-kolarov-bastian-falcao gerekirse hepsini kirala ver senelik 3-4 milyon maaş sezon sonu duruma göre yeni anlaşma yapar maliyetli olanı performans alamadığını yollar bütçene göre oyuncu bakarsın şuan olumsuzluklardan dolayı krizdeyiz geçen zaman alehimize işliyo ffp elimizi kolumuzu bağlıyo krizden çıkmak için büyük oynamamız lazım böyle kaliteli oyuncuları getirebilirsek ne gomez konuşulur ne sosa alacağımız oyuncular bu açıdanda önemli muhtemelen her kötü sonuçta gomez ve sosa üzerinden eleştiriler gelecektir.

[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 04:14:10 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

bende severdim kendisini ama birşeyler eksikti bu çocukta bir maç çok iyiyken 3-4 maçlık kopmaları vardı şaktardada. ordan o kadar brezilyalı geçti en çok ön planda olanlardan biri de buydu, dünyada santrafor kıtlığı da vardı ama kimse almadı bu luizi.  bu bende soru işareti oluşturan bir detaydır. birşeyler baya baya eksik ki kimse almadı bunu zamanında uefa kupası sonrası falan. (ama sportif ama farklı bişeyler eksik belli ki)
Ahmedov dan oyuncu almak kolaymı sanıyorsun adamın parayla pulla işi yokki
kaldıki karanlık bir tip ve ukraynada en güçlü adamlardan biri shakterdeki oyunculara neden iyide kimse almadı diye bakmak yanlış iyiyse zaten kimse alamaz ve orda 8 yıl iyiyse ancak kalabilir. yani barca istese bastırsa parayı alamaz
oyuncu sosa gibi davranamaz. Ben gideceğim diye tutturamaz bu ancak ahmedov un rızasıyla olur. rus ve ukrayna takımları söz konusuysa standart kurallarla konuşmak doğru değil. @tangaz

Çevrimdışı Kutay

Anlaşılan elde olan isimler ;

Bast Dost
Bony
Adriano
Balotelli
Eto'o
Remy

hepsinin farklı özellikleri var bakalım hangisi gelicek.
nasıl yani bunların hepsiyle anlaştık ama bekletiyor muyuz ?  :o_o:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

Neden diğer rakiplerimizden bir oyuncu bile ayrılmadı? Ben süreci yönetemediğimizi söylüyorum, tüm topu futbolculara atıp kurtulamayız. Bir de üstüne burada linç ediyoruz, Mustafa pektemek i bu kadar kötülemediler el insaf yahu
Peki haklısın süreci iyi yönetemediler rakiplerimizin oyuncuları gitmiyor diyelim tabi bunu senin düz mantığınla bakarak söylüyoruz çünkü bu şekilde bakmasak madem süreci yönetemediler o zaman diğer yabancılarımız neden gitmiyor sadece nisanda zaten onaylamayarak gitmek istediğini belli eden birde zaten bu olaylardan önce gitmek istediğini söyleyen  devre arası milanla görüşüp anlaşmış iki oyuncu söylüyor naninin gitmesi sportif karar diye geçiştirilip yöneticilerini süreci iyi yönetemiyor diye suçlamazken neden bizim yönetimi suçluyorsun rakiplerimizden çok oyuncu ayrıldı nani lig biter bitmez aracını gönderip evini boşalttı takım bile bulamamıştı bunlar şimdi süreci iyi yönetmek oluyor gs de sinayderi göndermek için 8 takla atıyorlar ama adamın aldığı para o kadar güzelki suratına tükürseler yarabbi şükür diyor ama onlar süreci iyi yönetiyorlar ama bizdeki gitmek için türkiyede halkın yaşadığı bir dramı bile gitmek için sosyal medyada bir koz olarak kullanan sizin için adam benim için karaktersiz iki oyuncu için yönetim süreci iyi kullanamadı. öylemi siz önce değerlerinizi iyi oturtun şimdi bunu kalkıp yönetime söylerler gerekçe olarak tamam dersin kol kırılır yen içinde kalır. kesersin ilişkini ama bunu heleki gomez zaten ben gidiyorum dese kimse neden demeyecek biri kalkıpta böyle bir açıklama yapıyorsa sebepsiz yere bu benim ülkeme direk zarar verir. bunun iyi niyeti falan yok hem benim bu sözler yerine yapacağım transferlerin önünü kesiyor hem ülke imajımıda yerle bir ediyor. benimle ilgisi kalmamış bir oyuncu bunu sosyal medyada paylaşıyorsa bu direk bana zarar vermek için yapılmış bir harakettir yapanda benim gözümde adam değildir sosada biraz daha farklı onun çenesi çalışan karısı ama oda bu tip mesajları yayınlamasını engellemesi lazım bunları sosyal medyada paylaşmasının tek nedeni bizi köşeye sıkıştırıp lanet olsun git dedirtmek yani durumu kullanıyorlar. Bu kötü niyettir hiç bir mazereti yoktur. ancak karaktersiz insanların kullanacağı yöntemdir. tosiç çıkıyor tankın önünde şortla poz veriyor bunlar güzel olayın imajını düzelten haraketler yada quaresmanın açıklaması bunlarıda aynı yönetim yönetiyor. ben milliyetçi biri değilim ama onların bu tavrını ülkeme hakaret olarak görüyorum
bunları göremeyecek kadar yönetim nefreti kaplamış içinizi şu işden bile yönetime pay çıkarıyorsunuz ya size helal olsun derim. daha burda şampiyonluktan sonraki konuşmasında gomezi eleştirmiştim Beşiktaşa büyük terbiyesizlik yaptığını söylemiştim hepiniz doğru söylüyor haklı dediniz. ama haklı değildi bunu yönetime söyler hocaya söyler haklıdır tvde söylerse Beşiktaşı aşağılamaktır tıpkı bu gidişinin sebebini yönetime söyleyip hoşçakal deseydi haklı olacaktı ama sosyal medya üzerinden tribüne oynadığı için ülkemi aşağılamış oldu Dersiniz şimdi söylediklerinde yanlış ne var bende diyorumki konunun önemi söylenenler değil söyleme şekli çünkü birinde menfaatimizi korur diğerinde gomez gibi bir adam terörden kaçtı deyip benim bütün transfer yolumu kapatmaya yönelik eylem içinde olur en kötü ihtimalle yapacağım transferlerin bedelini arttırır. burda gomezin yaptığı şeyi asla affetmeyeceğim adam gibi gitmeyi beceremedi.
Dembaba nın adamlığının yarısı yokmuş onda. ben bundan sonraki hayatımı başka bir takımda değerlendireceğim deyip teşekkür etmesi yeterliydi kim ne diyecekti gerek varmıydı o yazdığı mesaja

Çevrimiçi Necmi

Bu saatten sonra yapacak bişey yok yüksek maaşla kiralık oyunculara yönelelim seneye zaten ffp bitiyo sezon biter bitmez takıma rutuşlar yapılır satılan satılır alınacak olanlar alınır.

matheu-kolarov-bastian-falcao gerekirse hepsini kirala ver senelik 3-4 milyon maaş sezon sonu duruma göre yeni anlaşma yapar maliyetli olanı performans alamadığını yollar bütçene göre oyuncu bakarsın şuan olumsuzluklardan dolayı krizdeyiz geçen zaman alehimize işliyo ffp elimizi kolumuzu bağlıyo krizden çıkmak için büyük oynamamız lazım.

elbette mantıklı olan ve menfaatine olan bu
ama bakalım diğer takımların menfaatinemi adamlar zaten yaşlı olan ve
seneye bir yaş daha yaşlanacak oyuncuyu bu sene çok daha iyi fiyata satabilecekken seneye
türkiye ligi gibi bir lige gelip piyasadan uzaklaşmış ve değerini düşürmüş bir haraket içine neden girsinler.
biz akıllıyız onlar aptalmı. yada oyuncu neden böyle bir ilişkinin içine girsin bu sene imza atıp dört yıl sözleşme kapmak varken, seneye işini bırakıp,
değerini neden düşürsün birde işin ucunda sakatlık vs var kiralıkta futbol hayatını bile bitirir.
son kontratını yapacak bir oyuncuyu kiralamak hiçde kolay bir şey değil bunun için ya bulunduğu yerden kaçmak istemesi lazım
yada oynaması gerekli olduğu için ve takımında şans bulamayacağı içinoynayacağı bir yere gider gomez örneğinde olduğu gibi
alman milli takımı hedefi vardi bunuda fioda gerçekleştiremeyecekti bizden başkada müşterisi yoktu Biz bonservisinide almaya hazırdık ama 29 yaşındaydı ve bir sene sonra iyi bir kontrat yapma imkanı vardı o nedenlede kiralık geldi.

Çevrimiçi Necmi

Nani ispanyanın dördüncü büyük takımına gitti. Diego ya kendine takım bul dendi. Tafarelden bana ne
yanılıyorsun ispanyanın dördüncü büyük takımına gitmedi fenerbahçede oynamayacağını beyan etti
daha sonra oynayacağı takımı buldu. Nasıl oluyorda hepimiz burda yaşarken bu kadar çarpıtabiliyorsun
nani arabasını lig bittikten ertesi gün sonra gönderdi evini boşalttı fenerde kalmayacağını beyan etti
valensiaylada turnuva sürecinde anlaştı. bu süreç tamamen yönetim beceriksizliğidir. GG sürecide yönetim beceriksizliğidir
skertele 5+1 M vermekte öyle ismaili almakta öyle adamların attığı hiç bir adım doğru değilken nasıl oluyorda
senin gözünde bu kadar becerikli oluyorlar ismaile 1.200 vermeyen beceriksiz oluyor aynı adama bir imza parası 1,750 den dört yıllık
kontrat yapan becerikli oluyor. ama onlar bunu yaparken becerikli olur bizim yönetim 1.700 verse beceriksiz olur.
sizin bakış açınız bu işte.

Çevrimdışı murat baltacı

elbette mantıklı olan ve menfaatine olan bu
ama bakalım diğer takımların menfaatinemi adamlar zaten yaşlı olan ve
seneye bir yaş daha yaşlanacak oyuncuyu bu sene çok daha iyi fiyata satabilecekken seneye
türkiye ligi gibi bir lige gelip piyasadan uzaklaşmış ve değerini düşürmüş bir haraket içine neden girsinler.
biz akıllıyız onlar aptalmı. yada oyuncu neden böyle bir ilişkinin içine girsin bu sene imza atıp dört yıl sözleşme kapmak varken, seneye işini bırakıp,
değerini neden düşürsün birde işin ucunda sakatlık vs var kiralıkta futbol hayatını bile bitirir.
son kontratını yapacak bir oyuncuyu kiralamak hiçde kolay bir şey değil bunun için ya bulunduğu yerden kaçmak istemesi lazım
yada oynaması gerekli olduğu için ve takımında şans bulamayacağı içinoynayacağı bir yere gider gomez örneğinde olduğu gibi
alman milli takımı hedefi vardi bunuda fioda gerçekleştiremeyecekti bizden başkada müşterisi yoktu Biz bonservisinide almaya hazırdık ama 29 yaşındaydı ve bir sene sonra iyi bir kontrat yapma imkanı vardı o nedenlede kiralık geldi.
Elbette kolay değil Necmi abi ama isim isim bakarsak kolarov kadroda düşünülmeyen isim muhtemelen sol bek alınca yollayacaklar iyide maaşı var city bonservis falan bekleyip kar etmeyi düşünecek kulüp değil kestirip atar güzel maaşla alınabilirdi. metheuda yedeğin yedeği olacağına oynamak isteyecektir,bastianı zaten manchester kapıya koydu yüksek maaşından dolayı her kulüp yaklaşmaz bu tür oyuncularda lehimize olan hem rekabetçi hem iyi maaş verebilecek takım olmamız ligde şampiyonluğa oynuyoruz avrupada bi şekide ilerliyoruz vitrine çıkıyolar vergisiz net maaşlarını alıyolar ligimizde kaliteli yıldız oyuncular var oyuncuların gözünde çin yada katar gibi değiliz.

Sadece falcao zor olur monacoda forvet çok ama form tutmaya yakın falcao gibi oyuncuyu kiralamazlar ya yüksek opsiyon koyarlar yada kiralama bedeli isterler bi ihtimal oyuncu gelmek isterse elimiz biraz olsun güçlenir. diğer saydığım oyuncular gelsinde falcao eksik kalsada olur eto bi sene işimizi görür yaşı itibariyle tam performans veremez belki ama cenkle birlikte sezonu götürürler hem cenkte daha fazla süre alır bidahaki sezonda takımın forveti olurmu olmazmı belli eder.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 04:35:52 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Değil Eren derdiyok  Pektemek takası ile  mahmut usluya bile varım

Beşiktaş maçından sonra hayatımda hiç koşmadığım kadar koştum mücadele ettim diyerek fenere selam çakan
sonra twitterden akrabalarının hepsi fener formalı fotosunun paylaşıldığı ve hepimiz fenerliyiz dediği ertesi günde ailesini toplayıp
feneri desteklemek için tribüne giden fener maçındada oynamak istemeyen sakatım diyen  eren derdiyokumu pektemekle takas ediyorsun
peki ilk fener derbisinde sahaya çıkmak istemezse yada çıkıpta oynamazsa ne yapacaksın kasımpaşaya fener için ihanet eden
seninle yapmayacakmı biz burda dany vakası yaşadık eren derdiyokun benim formamı giyen hiç bir oyuncu kadar değeri yoktur.
her şey iyi oyuncu olmak değildir. Her iyi oyuncununda bu formayı giymeye hakkı olamaz. bunun için sedece iyi oyuncu olmak yetmez. @mellfred

Çevrimiçi Necmi

Elbette kolay değil Necmi abi ama isim isim bakarsak kolarov kadroda düşünülmeyen isim muhtemelen sol bek alınca yollayacaklar iyide maaşı var city bonservis falan bekleyip kar etmeyi düşünecek kulüp değil kestirip atar güzel maaşla alınabilirdi. metheuda yedeğin yedeği olacağına oynamak isteyecektir,bastianı zaten manchester kapıya koydu yüksek maaşından dolayı her kulüp yaklaşmaz bu tür oyuncularda lehimize olan hem rekabetçi hem iyi maaş verebilecek takım olmamız ligde şampiyonluğa oynuyoruz avrupada bi şekide ilerliyoruz vitrine çıkıyolar vergisiz net maaşlarını alıyolar ligimizde kaliteli yıldız oyuncular var oyuncuların gözünde çin yada katar gibi değiliz.

Sadece falcao zor olur monacoda forvet çok ama form tutmaya yakın falcao gibi oyuncuyu kiralamazlar ya yüksek opsiyon koyarlar yada kiralama bedeli isterler bi ihtimal oyuncu gelmek isterse elimiz biraz olsun güçlenir. diğer saydığım oyuncular gelsinde falcao eksik kalsada olur eto bi sene işimizi görür yaşı itibariyle tam performans veremez belki ama cenkle birlikte sezonu götürürler hem cenkte daha fazla süre alır bidahaki sezonda takımın forveti olurmu olmazmı belli eder.
yok elbette mükemmel olur ama senin saydığın isimleri senin verdiğin paranın çok daha üzerine
sözleşme yapacak EPL de aç kurt gibi bekleyen takımların olduğu gerçeğide var şimdi epl deki her hangi bir takımmı yoksa türkiyeden bir takımmı
sence hangisi tercih olur kendi takımımızdaki oyuncular bile epl den teklif alınca ardına bakmıyor.
EPL den bir oyuncunun gelmesi için sadece bize değil herhangi bir takıma ya çok büyük bir paranın söz konusu olması lazım yada EPL yi kaldıramayacak
kadar tüketilmiş olması lazım ha tükenmiş hali bile bizim için winner olur o başka. saydığın oyuncular içinde aslında en imkanlı olanı bence falcao
en azından oyuncu Beşiktaşı tanıyor ve hayranlığını bir çok kez belli etmiş. Kulübünde önünde 7 tane forvet var
ciddi sakatlıklardan çıkmış kulübü içinde muamma rahatlıkla kiraya verebilirler Beşiktaş gibi rehabilitasyonuyla ün salmış
bir takımada iyi bir sözleşmeyle bedava bile kiralayabilirler. 3.5 - 4 gibi bir rakamada oynatabiliriz. bir forvete bu parayı yatırmak bizi çok fazla
kasmaz ama dediğin gibi savunma oyuncularını bu paraları vermek takım içindeki dengeler açısındanda büyük risk
Beşiktaş bu rakamları ancak elit oyunculara verebilir. Eto bence işimizi görmez antalyada tatil yapıyor attığı gol miktarına bakmayın
bizim gibi yarışmacı bir takımı kaldırabilecek güce sahip değil orda istediği gibi haraket ediyor kendini iyi hissederse oynuyor istemezse
oynamıyor işleri için takımı bırakıp gidebiliyor Beşiktaşın ortamına ne o girmek ister nede Beşiktaş onu kaldırabilir. ama çok büyük
bir oyuncu şu bitmiş haliyle bile tam bir winner saygı duyuyorum ama Beşiktaşda görmek istemiyorum. Bazen oyuncuları bu şekilde hatırlamak isterim
eto'o gelirse benim gözümde olan değeri imajı kaybolacak gibi geliyor.

Çevrimiçi Necmi

Welbeck diyolaaa :s20: :s20: :s20:
bu adamın neresi 17 M€ ediyor bayağı merak ettim :alala:
pektemekle takas etsem üstüne para isterim bu 17 M ediyorsa pektemek temiz
20 M eder :bandit:

Çevrimiçi Necmi

@Yunus Emre Dökmeci  bak iki oyucunun katkısına
bence çok farklı bir durum yok sadece fark oynama şartlarında var.
sence buna göre hangisinin katkısı daha kayda değer olmuş
quaresma oynasaydı Dembaba varken şu tablo ne kadar değişirdi. Oziyi saymıyorum bile.

Çevrimdışı underworld

Şapkadan bu sefer ne çıkacak bakalım ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu adamın neresi 17 M€ ediyor bayağı merak ettim :alala:
pektemekle takas etsem üstüne para isterim bu 17 M ediyorsa pektemek temiz
20 M eder :bandit:
@Necmi abi ne yaptın gayet iş görür son sezonunu takip edemesem de zenci forvetleri ben severim katkı sağlar  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şapkadan bu sefer ne çıkacak bakalım ?
tamamen karambole transfer yapıyoruz :D

Etiketler: