Ligde çatır çatır hücum oynatan şenol hoca Avrupa da takımı yasladığı için etkisiz kalmış olmayalım bu sene? Siz Avrupa maçları yerine başka bir şey izlediniz sanırım. Kendinizi haklı çıkarmak için argüman arayışına girip kendi argümanınız içinde kayboluyorsunuz..
şimdi harbiden kendini aştın
@Serhat Akkaya ben burda kendimi haklı çıkarmak gibi bir derdin içinde değilimki
iki hocanın oyun farklılığından bahsediyorum. Şenol hoca hiç bir maçta takımı
yaslamaz zaten bunun intihar olduğunu bilir sen bu güne kadar iki savunmacı önliberoyla oynadığını
gördünmü biliç dönemindeki atiba gönderilsin diye millet burda yaygara koparırken bu sene kalsın diye neden konuşuyorlar
çünkü o zaman veli atiba ikiside savunma oynuyordu atibanın ne kadar faydalı olduğu görünmüyordu
şenol hocayla hücum oynamaya başladı ve tek başına ön liberoyu tuttu bu bile savunma kimliğiyle çıkmadığımızı
gösterir. Ben bu sene takımı yaslayan bir taktikle oynadığımızı görmedim takımın çok ender olarak geriye
yaslandığını gördüm ama bu taktik gereği değildi. türkiye ligine göre çok daha iyi savunma anlayışında olan
takımlar olduğu için Türkiye liginde girdiği kadar pozisyona giremedi takım yoksa savunma falan oynamadık
oynadığımız tüm maçlarda baskın olan takım hep biz olduk.
kaldıki tartıştığımız noktada bu değil Biliç korkak futbol oynatmasaydı şu anda ikinci şampiyonluğu kutluyor olurduk
bu sene gomeze yaratılan pozisyonların yarısı dembaba ya yaratılmadı buna ramen seneyi gomezle aynı golle bitirdi
avrupa maçlarında gomeze aynı oranda pozisyon yaratılamadı oda durdu ama buna ramen bir çok pozisyonuda değerlendiremedi
Benim anlatmak istediğim kutu içinde Dembaba kadar bitirici değil ama ondan daha zeki bir golcü olduğu için
şartları eşitledi birde ligde dembaba döneminde hakemler tarafından doğrandığımız gibi bu sene doğranmadık
bu kadar şart ortadayken dembaba performansıyla gomez performansı birbiriyle mukayese edilip gomez daha iyiydi demek yanlış
karıyer olarak bakarsan elbette gomez büyük ama tartıştığımız bu değil biz iki seneyi değerlendiriyoruz
Dembaba zamanında Gomezde olduğu gibi etrafı pasörlerle dolu değildi. Oziyi nerdeyse hiç kullanmamıştı
adamın bir tarafında pektemek oynuyordu son beş maç töre bile yoktu o şartlarla oynayan bir forvetle
bu seneki hücum hattının makineli tüfek gibi olduğu dönemi eş tutup gomez Dembabadan iyi demek ciddi haksızlık
ama futbol geçmişlerini mukayese ediyorsak eyvallah Gomez büyük bir oyuncu
bence eleştiri yapmadan (gerçi yaptığın eleştiri değil direk itham ve suçlama) önce okuduğunu bir anla istersen