2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363541 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle26

Gomez sadece iyi bir golcü değildir Liderdir , tecrübedir ,kalitedir ,büyük maçların adamıdır  , varlığı sahada ki oyunculara taraftarlara güven verir , Gomez marka'dır onun gibi bir oyuncuya sahip olmak marka değeridir,Avrupa'da isminin bol bol zikredilmesidir. Euro 2016'da Almanya milli takımında as forvet oynar Beşiktaş'ın eseridir..

Çevrimdışı Berat

Gomez sadece iyi bir golcü değildir Liderdir , tecrübedir ,kalitedir ,büyük maçların adamıdır  , varlığı sahada ki oyunculara taraftarlara güven verir , Gomez marka'dır onun gibi bir oyuncuya sahip olmak marka değeridir,Avrupa'da isminin bol bol zikredilmesidir. Euro 2016'da Almanya milli takımında as forvet oynar Beşiktaş'ın eseridir..

Temiz  :claps:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olaya sadece istatistik kağıdı olarak bakanlara iyi özetlemişsin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

Gomez in ikna edilme olasiligi yokmu.. Ben pek takip edemedim.. Gomez seneye nerde oynayacak.. Bonservisinden yuzde 50 gelecekmi bize

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Librarius

Gomez'i gommeyelim. Gomez top class bir oyuncu. Attigi goller disinda pozisyon bilgisi ve oldukca tasarruflu hareketliligiyle rakip defansin dengesini bozan cok iyi bir oyuncu.

Lakin gitti diye pesinden aglamamizi gerektirecek bir durum yok. Senol hoca gibi kariyeri gol krallariyla dolu bir hocamiz var cok sukur. Fernandao gibi hakikaten vasat alti bir oyuncuyu bile kral yapti.

Karalar baglamaya gerek yok. Bu sene de insallah sampiyonlugun en buyuk favorisiyiz.

Son olarak: Ulkemizin atlattigi bu buyuk badirede hayatini kaybeden kahraman insanlarimiza rahmet diliyorum. Allah Turkiye'yi ve milletimizi ser guclerden korusun. Amin.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 00:41:01 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı atalay

İkisi de içinde bulundukları oyun şablonunda yüksek katkılar sağladılar.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2017, 19:11:23 atalay ]

Çevrimdışı Renton

Eren Derdiyok cok faydali olur butceye de daha uygun olur pektemegide takasta kullansak paranin yaninda
See you in another life,brother.

Çevrimiçi sozkul

Gomez i iki dakikada bitirdiniz. O muhteşem şenol hoca onlarca gol kralı çıkardı ama neden şampiyon olamadı? Şampiyonluk şampiyon futbolcularla kazanılır. Şenol hocayı çok severim o ayrı ama gomez i de iki dk da gömmeyin. Bu sene göreceğiz cenk i veya yerine gelecek adamı.

Cenk'in oyun stili olarak Gomez'in yerine Gomez gibi oynaması mümkün değil, vuruşları Gomez'den çok daha iyi ama oyun zekası onun kadar gelişmiş değil, çok daha gerisinde, fakat daha mücadeleci, ayrıca Cenk'in üst üste bir kaç maç 90 dakika oynadığında performansı ne olur bilemiyorum, bazı futbolcular bu süreci kaldıramıyor, benchden geldiğinde mükemmel işler yaptı, rakip takım yorulmuşken özellikle.
Eren derdiyok, gomez'in yokluğunu cenkden çok daha az hissettirir, oyun zekası anlamında, ama oda bir Gomez değil sonuçda, ikinci yarı çift santrafora döneceğimiz maçların sayısı artar. Cenk'i seviyorum ama asli ve tek santrafor olarak düşünemiyorum.

Çevrimdışı Berat

Sosa gider Çağrı abinin gözdesi Ziyech gelirse tepkisini merak ediyorum :D

Çevrimiçi sozkul

Ablam İspanyolcayı iyi biliyor , geçtiğimiz ay Lisbon'da kaldı ve hiçbir zorluk çekmediğini söylemişti diller çok yakın.

Luiz Adriano analizi yapan oldu mu kaçırdım baya da ?

Ispanyolca ve Portekizce arasında garip bir ilişki var, çok fazla ortak kelime olduğundan iki dilden birini bilen biraz yabancı ilk anda karıştırabilir bile, fakat portekizce konuşanlar, inanılmaz kısa süre içinde ispanyolca konuşabiliyorlar, Herhangi bir portekizliye ispanyolca birşey söylediğinde nerdeyse hepsini anlıyor, ama portekizlinin söylediğini ispanyol çok az bir oranda anlıyor, portekizliler çok kolay ingilizce öğreniyor, ispanyollar için Ingilizce öğrenmek çok zor.

Çevrimiçi sozkul

Por. - İsp. diyalog mevzusu 6 ayda bir forumda güncelleniyor. İspanyolca biliyorum, Portekizce anlıyorum. Ana dili gibi akıcı konuşabilen herkes rahatlıkla anlaşabilir. Diyalekt ve şive zaman zaman sıkıntılı. Mesela Şili İspanyolcası(Chileno) Portekizce - İspanyolca yakınlaşmasından daha uzak. Veya Kolombiya, Arjantin İspanyolcası aksan açısından çok farklı. Şu mevzuyu bir daha hortlatmayın!

Arjantin ispanyolcasında fiil çekimlerinden birini düşürmüşler, dolayısıyla öğrenmek daha kolay,  ama sonra ordan Ispanyaya gidince zorlanıyorsun, bide arkandan kıs kıs gülüyorlar.

Çevrimdışı BlackEagle26

İsmail Er:"Arda Turan'a sordum Adriano Beşiktaş'a çok yakın dedi."(Serdar Bilican Periscope yayını)

İSMAİL ER bu ama Arda üzerinden yalan da söyleyeceğine pek ihtimal vermıyorum

Çevrimdışı atalay

Arjantin ispanyolcasında fiil çekimlerinden birini düşürmüşler, dolayısıyla öğrenmek daha kolay,  ama sonra ordan Ispanyaya gidince zorlanıyorsun, bide arkandan kıs kıs gülüyorlar.

Emir kipi çekimleri farklı ve çok fazla ş/j seslerini kullanıyorlar. Şilili kız arkadaşım sayesinde Chileno'yu, Arjantinli dostlarım sayesinde Arjantin diyalektinde en azından diyalog kurmayı öğrendim. Ve evet, İspanyollar bunlar ile alay ediyorlar. Bu arada İspanyolların, Portekizlileri az anlaması tamamen ego kaynaklı.

[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 01:20:28 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Ligde çatır çatır hücum oynatan şenol hoca Avrupa da takımı yasladığı için etkisiz kalmış olmayalım bu sene? Siz Avrupa maçları yerine başka bir şey izlediniz sanırım. Kendinizi haklı çıkarmak için argüman arayışına girip kendi argümanınız içinde kayboluyorsunuz..
şimdi harbiden kendini aştın @Serhat Akkaya
ben burda kendimi haklı çıkarmak gibi bir derdin içinde değilimki
iki hocanın oyun farklılığından bahsediyorum. Şenol hoca hiç bir maçta takımı
yaslamaz zaten bunun intihar olduğunu bilir sen bu güne kadar iki savunmacı önliberoyla oynadığını
gördünmü biliç dönemindeki atiba gönderilsin diye millet burda yaygara koparırken bu sene kalsın diye neden konuşuyorlar
çünkü o zaman veli atiba ikiside savunma oynuyordu atibanın ne kadar faydalı olduğu görünmüyordu
şenol hocayla hücum oynamaya başladı ve tek başına ön liberoyu tuttu bu bile savunma kimliğiyle çıkmadığımızı
gösterir. Ben bu sene takımı yaslayan bir taktikle oynadığımızı görmedim takımın çok ender olarak geriye
yaslandığını gördüm ama bu taktik gereği değildi. türkiye ligine göre çok daha iyi savunma anlayışında olan
takımlar olduğu için Türkiye liginde girdiği kadar pozisyona giremedi takım yoksa savunma falan oynamadık
oynadığımız tüm maçlarda baskın olan takım hep biz olduk.
kaldıki tartıştığımız noktada bu değil Biliç korkak futbol oynatmasaydı şu anda ikinci şampiyonluğu kutluyor olurduk
bu sene gomeze yaratılan pozisyonların yarısı dembaba ya yaratılmadı buna ramen seneyi gomezle aynı golle bitirdi
avrupa maçlarında gomeze aynı oranda pozisyon yaratılamadı oda durdu ama buna ramen bir çok pozisyonuda değerlendiremedi
Benim anlatmak istediğim kutu içinde Dembaba kadar bitirici değil ama ondan daha zeki bir golcü olduğu için
şartları eşitledi birde ligde dembaba döneminde hakemler tarafından doğrandığımız gibi bu sene doğranmadık
bu kadar şart ortadayken dembaba performansıyla gomez performansı birbiriyle mukayese edilip gomez daha iyiydi demek yanlış
karıyer olarak bakarsan elbette gomez büyük ama tartıştığımız bu değil biz iki seneyi değerlendiriyoruz
Dembaba zamanında Gomezde olduğu gibi etrafı pasörlerle dolu değildi. Oziyi nerdeyse hiç kullanmamıştı
adamın bir tarafında pektemek oynuyordu son beş maç töre bile yoktu o şartlarla oynayan bir forvetle
 bu seneki hücum hattının makineli tüfek gibi olduğu dönemi eş tutup gomez Dembabadan iyi demek ciddi haksızlık
ama futbol geçmişlerini mukayese ediyorsak eyvallah Gomez büyük bir oyuncu
bence eleştiri yapmadan (gerçi yaptığın eleştiri değil direk itham ve suçlama) önce okuduğunu bir anla istersen

Çevrimdışı mellfred

Değil Eren derdiyok  Pektemek takası ile  mahmut usluya bile varım

Çevrimdışı Berat

Eski futbolcularımızdan Ekrem Dağ futbolu bırakmış, etrafında iyi dönerdi zamanında  :evillol:

Çevrimdışı Arena_

Bu arada bizim maçı bugün nerden izleyebiliriz ?

Saat 19:15'te Smart Spor 77. kanalda kardeşim

Çevrimiçi Necmi

Gomez i iki dakikada bitirdiniz. O muhteşem şenol hoca onlarca gol kralı çıkardı ama neden şampiyon olamadı? Şampiyonluk şampiyon futbolcularla kazanılır. Şenol hocayı çok severim o ayrı ama gomez i de iki dk da gömmeyin. Bu sene göreceğiz cenk i veya yerine gelecek adamı.
biz gomezi bitirmedik hakkını veriyoruz ama sen iki saniyede Beşiktaşı bitirmişsin
ne yani bursada ts de gomez oynasaydı onları şampiyonmu yapacaktı Burda şampiyon olan gomez değil
şenol hocada değil Beşiktaştır. yönettiği diğer takımlar kötü gider küme düşer ama Beşiktaş formasını sahaya attığında ilk üçe oynar biraz
kalite yükseldiğindede şampiyon olur. şampiyonluk şampiyon oyuncularla kazanılsaydı fener bu sene açık ara şampiyon olurdu
elindeki oyuncular başarı olarakta kariyer olarakta Beşiktaş oyuncularından öndeydi.
Biz şampiyonluğu takım farkıyla aldık bizde gomez varsa fenerde ondan aşağı kalmayan
rvp vardı bizde quaresma varsa onlarda nani vardı. yani burda görünen gomez farkı değil
bütünüyle Beşiktaşın takım farkıydı. yani sonunda Beşiktaşı bursayla ts ile aynı kefeye koydun ya
seni tebrik ederim. şampiyonluğu getiren gomez değil Beşiktaşın büyüklüğüydü bunu anla önce
yani önümüzdeki sene gomez olmayacak ama biz gene şampiyonluğa oynayacağız ve büyük ihtimallede olacağız
ondan sonraki senede şampiyonluğa oynayacağız daha sonraki senede burası Beşiktaş burda tek hedef vardır
şampiyon olmak olursun olamazsın ama hedefin bellidir. biz bursa değiliz ts de değiliz. onlar avrupa kupalarına katılırsa başarılı
sezon geçirmiştir biz ikinci olursak başarısız sezon geçirmiş oluruz. Aramızdaki fark bu @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Berat

Gereksiz şekilde futbolcularımızı , teknik heyeti yerin dibine sokan yorumlar var.

Çevrimdışı Tolga

Böyle bir teklif olduğuna inanmıyorum ama eğer doğruysa Luiz Adriano + 4 m euro'ya Sosa'yı direk veririm.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Ya her şeye muhalefet ediyorsunuz. Bir özür diledik konuyu nereye çekmişsiniz. Ne içiyorsunuz anlamadım ki. Küfür mü edeydim yani. Ben kimsenin özgürlüğünü kısıtladığım falan yok. Bunları neden benim metnime cevap olarak yazarak burada diğer kullanıcılara algı oluşturuyorsun @Necmi abi.

Niyetiniz neyse açık açık söyleyin.
@Arena sen gerçekten okuduğunu anlamıyorsun
kim sana birilerinin özgürlüğünü kısıtlıyorsun dedi zaten neden diyeyimki
burda beni diğer üyelerle karıştırma öyle bir şeyi sezinlesem bile bir daha burada
mesaj atabileceğinimi sanıyorsun

Çevrimdışı Berat

Böyle bir teklif olduğuna inanmıyorum ama eğer doğruysa Luiz Adriano + 4 m euro'ya Sosa'yı direk veririm.

Ntvspor hızlı davranıp haberi kaldırdı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Ntvspor hızlı davranıp haberi kaldırdı.
Ntvspor ne zaman doğru bir haber vermiş ki zaten.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: