Ya Ba ya gomezden daha iyi diyenleri gordu bu gozler daha bunun uzerine konusmaya bile gerek yok..
Ligde 16 Gol atmis adama 26 Gol atmis adamdan daha iyo deniyor bahane olarakta T.d oyun sistemi deniyor
Veriler ortada Ba nin toplamda attigi 27 Golun 10 tanesi PENALTI , Ayrica Tr kupasinda da sure aldi ve ordada Gol atti
Simdi Tr kupasında Sure bile almayan Gomez sadece ligde 26 Gol atti daha neyini tartisayim ben bunun 
tr kupasında gomezde süre aldı gol atamadı
birde o saydığın goller içinde Ba nın tr kupasında gomezden fazla oynadığı süre yok ve 1 gol attı
ligde 18 gol attı avrupada 8 yada 9 gol attı ligde attığı onsekiz golün 5 ini penaltıdan attı. gomezinde iki penaltı golü var biri yarım penaltı diyebiliriz
yani golcü kimliği olarak gomezden aşağı değil birde onu değerlendirmek için Şenol hocanın takımında görmek lazım
kutunun içinde çok daha yırtıcıydı gomeze göre gomezde kutu dışında Ba ya göre daha etkili
ama klas olarak dediğin doğru Gomez A klas bir forvettir Ba B klas forvettir. ama ben verimine bakıyorum
sonuçta birer sezon oynadılar ve aynı sayıda gol attılar ve dezavantajlı olan Ba dı Quaresmayla oynama
şansı bile olmadı. Adam pektemekle oynadı yahu daha ötesi varmı.