2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364097 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/ntvspor/status/756206148986941442

Şu haber doğru ise yolla gitsin. Kral teklif yapmış Milan 4 milyon Euro+Luiz Adriano.

Çevrimdışı bjk4ever

Hani winner falan diyorlar ya diyecek lafım yok . Aldıkları sürelere göre Cenk ile gomez'i kıyasla . Cenk Mersin maçında 3 gol atıyor ama sonra yedek. Aynı şey gomez'e olsaydı kaç gol atardı. Gomez bir tek gs maçında winner bir gol atmıştır ama Gökhan Töre'de gol atıp gözlerini kapatıp sevinç gösterisi yapmıştır. O zaman GT7 de winner'dır ve 3.5 milyon euroya boşuna kiraya verilmiştir. Yanlış anlama güzel kardeşim ben gomez'in öyle ahım şahım golünü hatırlamıyorum , eğer sen hatırlıyorsan söyle. Gomez Bursa maçında bomboş sosa'ya pas vereceği yerde çalım atıp gol attı ama Cenk ikinci yarıdaki gs maçında kaleye vuracağına bomboş olan gomez'e topu verip gol attırdı. Şimdi hangisi winner  :alala:
Adamin kilidi cozdugu 20 mac vardir herhalde. Genclerbirligi, Sivas, ilk yaridaki FB, deplasman Trabzon, Kayseri, ilk aklima gelen bunlar.
Winner'ligin pas vermekle ne alakasi var? Gomez de Konya macinda Oguzhan'a vurabilecekken pas verip ilk golu attirmisti, eeee?
Adam tecrubesi, durusu, sogukkanliligi ve performansiyla winner iste.
Ha, bence alacagimiz forvet Gomez kadar olmasa da onun 70-80% seviyesinde katki verecek, ama Gomez'in performans olarak hakkini yememek lazim.
Bony-L.Adriano'dan birine hayir demem, hem oyuncu tipi hem kalitesiyle Gomez'e yakin oyuncular. Remy baya farkli tipte oyuncu.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2016, 22:32:23 MURAT ]

Çevrimdışı brkntcnr

Adriano güzel transfer. Kiralıktır veya bonservissizdir umarım.

Çevrimdışı tangaz

ba nın gelişiyle gomezin bizden gittiği form kapışır.ba nın gidişiyle gomezin gelişi de kötü anlamda kapışır.aminu da bu arada 3. golü attı.herkes n diaye derken ben aminu diyordum.bu sene dahada iyi olacak galiba.buralarda görmeyiz gibi gelecek sezon.

umar aminu bu yıl da pişsin seneye alalım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MrtBlgc

Şu haber doğru ise yolla gitsin. Kral teklif yapmış Milan 4 milyon Euro+Luiz Adriano.

Kulüp sıcak bakmıyormuş bu teklife 

Çevrimdışı Ersoy

Luiz+4M ye ben okeyim çok iyi teklif

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Şimdi geriye stoper, santrafor ve Sosa yerine biri lazım. Santrafora ve stopere satın alma opsiyonlu birilerini almamız lazım ki Sosa' dan kalan parayla da onun yerine birini alabilelim.

Çevrimdışı kartal190321

yaşanılan bunca olaydan sonra öncelik elimizdeki futbolcuları kaybetmemek..transfer şuan için çok zor futbolcuyu ailesini ikna etmek epey zahmetli bir iş olur..sosyal medyada basında yazılan şeylerin gerçek payı varsa epey zaman düzelmeyecek gibi..bu sene  saglıklı bir ortamda ligin oynanacagını düşünmüyorum..şu malum süreç tutuklamalar umarım futbol kulüplerine sıçramaz tribünlere siyaset bulaşmaz..çok çok sancılı bir sezon bekliyor futbolumuzu...umarım afrika ülkelerini takip eden scout ekibimiz vardır işimize yarayacak ekonomik futbolcu mutlaka vardır..kadromuz şuan için yeterli şampiyonluk için  şu  kadroya rekabet edebilecek futbolcu lazım yedek kulübesi zayıf görünüyor rdolfo sağlam dönerse tosiç solu yedekler...10 numara   ve sol bek alırsak yeterli lig için öle kötümser felaket bir tablo yok takımda.  sadece ülke daha fazla karışmasında yine şampiyon oluruz  çok iyi yerli jenerasyonu var elimizde bunu göz ardı etmeyelim.
                 tolga                                               fabri

g.gönül   marcelo   tosiç    beck                           alexis   
                                                                      eslem
              atiba     tolgay                                    necip
                                                                      aras
oerezma         oguzhan     olcay                          kerim free

cenk                                             ömer şişmanoglu
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı bjk4ever

Scarione'nin kacmasi cok cok kotu oldu. Sosa'nin yerini doldurabilecek oyuncu, bedava. Hatta Sosa bir sekilde kalsa bile cok iyi bir alternatif olurdu.
Maccabi'ye gittigine gore yillik maasi da cok cok buyuk olmazdi. Bence kacmasi harbiden kotu oldu.
Solbek piyasada bulunur, forvet de. Ama 10 numara bulmak harbiden cok zor.
Oguzhan'in ileriye atildiginda performans gosteremedigini defalarca gorduk, Tolgay'la vs olacak is degil yani.
Sosa giderse oraya 1 transfer sart oglu sart. Takimimiz cift forvet sistemine de musait degil maalesef.

Çevrimdışı RevivaL

Sosa için 4 + Luiz Adriano teklifi gelmiş. Forvet ihtiyacımız da varken güzel teklif ( ntvspor )

Çevrimiçi Necmi

Abiler Allah askina Ba , Gomezden iyi Golcü demeyin Çarpılırsınız !

Gomez kim Ba kim ?

Tamam ikisini de cok sevdik ama mantikli olalim

Biri Topclass diğeri bir alt kategori bana göre

Suan da bile Dunyanin en iyi 10 forvetinden biri bana göre ki bir cok kiside böyle düşünüyor

Biri WINNER buyuk maclarin buyuk oyuncusu digeri Hem Winner degil hemde Buyuk maçların oyuncusu degil

Sapla samani karistirmayalim...
Dedim çarpılmadım :bandit:
bakalım takımmı yoksa iyi gocülüğümü attırdı o golleri seneye öğreniriz.
gittiği takımda belli olur  :busted_cop:

Çevrimdışı onder23

4m + luis adriano = sosa
Gomez giderse bir şekilde +20 gol atacak birileri bulunabilir ama sosa da giderse o tarz da bir 10 numara bulmak zor olur

Çevrimdışı TURKahvesi

eğer bu haber gerçekten doğru ise nerden baksanız iyi bir teklif ama bence yönetim Sosa'yı bırakmak istemiyor veya 8 m.euro net para istiyor
çünkü şu şartlarda paraya ihtiyacımız var
yani Sosa'yı yollayıp kimi alacaksınız ayarında veya bir tık üstü
her önüne geleni kiralayacakmısınız yok böyle bir dünya.

Çevrimiçi Samet Ç

Gomez'i Fener'e koy Rvp kadar gol atamaz.

Çevrimdışı brkntcnr

Jose Sosa' yı kadrosuna katmak isteyen Milan, Beşiktaş' a yeni bir teklif sundu.İtalyan ekibi Sosa için 4 milyon € ve Luiz Adriano' yu önerdi. 

Kaynak : NTVSpor

Bunu kabul etmeyeni allah çarpar ya. Şu teklifi kabul edelim 4 milyonla Sosa' nın yerine başkasını alırız. İnşallah gerçekleşir.

Çevrimdışı DenizAnt

Gomez'in ayrılmasına üzüldüm ama yerini başka bir golcü ile doldurabileceğimizi düşünüyorum. Sol bek ve stoper de halledilir. Asıl sorun Sosa'nın yerini doldurmak. O iş Tolgay ile olmaz, Oğuzhan'ın yerini değiştirmek de Oğuzhan'ı bozar. Sosa bu takımın futbol zekası en yüksek, modern futbola en uygun, savunma, hücum ve pas oyununa dengeli olarak en yatkın bulunan oyuncusu. Gitmek istiyorsa gitmelidir ancak kara kara düşünüyorum. Yerine Josue, Scarione gibi bildiğimiz adamlardan birini alsak iyi olurdu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Abi Ayni sayida Gol attılar nerdeyse diyorsunuzda , Ba nin attığı 27 Golun 10 tanesi penalti :alala:

Onuda geçtim Uefada hep zayif rakiplerle oynadik o dönem Tottenham ve Live hariç , Ayrica Ba Tr kupasında da sure aldi ve orada da Goller atti

Gomez ise Tr kupasinda neredeyse Sure bile almadi , Uefa maçlarının da cogunda sure almadi , 28 Golun 26 sini ligde atti sadece 2 si penalti

Yani her anlamda Yine Gomez ustun cikiyor ikisini karsilastirmak gercekten Hakaret olur Gomeze..
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2016, 22:51:55 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Necmi

Luiz Adriano bize aslında cuk oturan bir forvet.
parayı biraz daha yükseltirlerse olur bizde o paranın üstüne biraz daha ekler
ziyech e sarkarız :D
herkes mutlu mesut olur.

Gomez'i Fener'e koy Rvp kadar gol atamaz.
Tam tersi olur

Pereiranin sistemine oldukca uygun bir oyuncu Gomez

Bizde attığı kadar atamazdi ama Rvpden fazla atardi Net
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2016, 22:52:39 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Samet Ç

Tam tersi olur

Pereiranin sistemine oldukca uygun bir oyuncu Gomez
Gomez'i kim besleyecek. Volkan mı Alper mi Josef mi Topal mı Hasan Ali mi Aatıf mı ? Artı olarak tarzına uyduğunu düşündüğü snatraforu oynattı zaten gollerinin yarısını penaltıdan attı herif. Gomez takım ne kadar hücum yaparsa o kadar gol atar.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2016, 22:53:53 Samet Ç ]

Çevrimdışı OrhanAker

Gomez'i kim besleyecek. Volkan mı Alper mi Josef mi Topal mı Hasan Ali mi Aatıf mı ?
Gecen seneki kadrodan bahsediyordum..

Fb kanat oyunlarını tercih ediyordu ve Gomezde buna uygun bir oyuncuydu

Biz gecen sene hep ayaga paslar ve hızlı hucumla Golleri bukduk , Q7 nin ortalari hep bisa gidiyordu Gomez bunu çözememişti , Gomez Q7 yi çözdükten sonra onun ortalarinda leblebi gini atmaya baslamisti Golleri..

Çevrimdışı OrhanAker

Anında gönderirim :bandit:

Etiketler: