2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372342 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

liverpol yeni bi stoper almış artık mahteu ile ilgilenmezlerse işimiz kolay olabilir. Sezon bittiğinden beri rüzgar hep ters esiyo alehimize olmayacak işler oluyo ama yapacağımız hamlelerle rüzgarın yönünü değiştireceğiz gibi his var içimde matheu-kolarov hamleleriyle efkar dağılır bastian-bony hamleleriylede şenlik yaşarız İnşallah :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Gomezin gitmesi iyi olmadı gollerinden ziyade liderlik özeliği ve derbilere etki etmesini arayabiliriz ama şöylede bi durum var falcao,bony gibi kaliteli bir forvet alırsak gomezden fazla gol atar daha fazla katkı verir orta sahayada kiralık bastian hamlesi gelirse liderlik eksikliği falan hissetmeyiz ezer geçeriz rakipleri.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Alper1903

İş defans takviyelerine göre değişir. Konuşulan adamlar gelirse forvette Bony gibi adamlar sırıtmayabilir ama yine alelade defans oyuncuları alacaksak Sosa takımda kalmalı forvete de Falcao veya Llorente alınmalı. Ffp ve oyuncunun isteğinden bağımsız olarak yazıyorum.

Çevrimdışı can1903

Şu anki savunma ile hiç bir şey yapamazsın. Neredeyse şampiyonluğu veriyorduk. Acil sol bek ve stoper takviyesi lazım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı murat baltacı

Seneler sonra şampiyon olduk kadro oturdu ligi sirkülase ederiz diyoduk sosada giderse kuracağımız kadroda şampiyon takımdan 3-4 oyuncu oynayacak toplama bi takım olucaz umarım alacağımzı oyuncular kaliteli olurda zaman geçmeden toparlarız.

forvet konusunda gs niasse ile ilgileniyomuş bu saatten sonra bizde ilgilenelim her türlü tercih sebebiyiz olmadı elimizde cenk varken balotelli riskide alınabilir buda olmazsa remy,bony,falcao gibi forvetler alınabilirse fazlasıyla iş yapar zaten.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

genel bir karar alınacak durum yok, ama bireysel başvurularda fifa oyuncuları mesleğinden alıkoymama yönünde uygulamaları yeğliyor. araya ceza da sıkıştırıyor ama gitmesine mani olmuyor.
Futbolcuya cuzi bir cezanve oynadigi kulube de oturup bonservis hesapliyor, bonservis rakamlari da cok komik olur sosa icin, milli oyuncu degil.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu arada gomez olmazsa BCÇDEFGHIİJKLMNOÖPRSŞTUÜVYZ planı olmadığını önümüzdeki günlerde göreceğiz... planı olan adam yarın santrafor kap.ı bildirir...
Abi plan filan yok. Plan denilen şey bir kaç kere menajer aracılığıyla uzaktan irtibata geçilmiş kişiler, şimdi onlarla daha yakın temas kurulmaya başlanacak, kulüplerinden görüşme talep edilecek, bonservis pazarlıkları vs derken Ağustos ortası görürüz yeni forveti.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Abi plan filan yok. Plan denilen şey bir kaç kere menajer aracılığıyla uzaktan irtibata geçilmiş kişiler, şimdi onlarla daha yakın temas kurulmaya başlanacak, kulüplerinden görüşme talep edilecek, bonservis pazarlıkları vs derken Ağustos ortası görürüz yeni forveti.

zaten benim mesajımda da plan olmadığı ortada muhtemelen yeni forvet aynı geçen sene ki gomez gibi 3. haftadan sonra takıma girebilir o da iyi çıkar ve cenki keserse...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Futbolcuya cuzi bir cezanve oynadigi kulube de oturup bonservis hesapliyor, bonservis rakamlari da cok komik olur sosa icin, milli oyuncu degil.

abi en mantıklısı şayet 6 veriyorlarsa hemen şutlamak.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

zaten benim mesajımda da plan olmadığı ortada muhtemelen yeni forvet aynı geçen sene ki gomez gibi 3. haftadan sonra takıma girebilir o da iyi çıkar ve cenki keserse...
Son iki senedir forvet konusunda düşeş geliyor. Bu senede gelir umarım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

abi en mantıklısı şayet 6 veriyorlarsa hemen şutlamak.
6 veriliyor olsaydı çoktan göndermiştik. Benim tahminim 2-3 milyon bişi önerildiği bizimkilerin kabul etmediği şeklinde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şuna okey olmayan var mı????

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var :icool:

Oraya Fabri yerine Boyko rica edicigim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Mevcut sistemde Torres iş yapar , Athletico birakirsa 2 yillik sözleşme koyalım önüne :)

Çevrimdışı panic13

aman dokanmayın çok fenayam...
Baykuş tünemiş binaya...

:(

Gomez transferini öğrendiğimde yoldaydım, sanırım Antalya'ya gdiyordum iş için. İnanamıştım "Gomez mi? Bayern'in ve Almanya milli takımının gol makinası Mario Gomez mi?" şeklinde şok girmiştim. Sakat olduğunu biliyordum ama yine de bu seviyede bir oyuncunun sakatken dahi bir Türk takımına geleceğini tahmin etmemiştim.

Aradaki olayları herkes biliyor.

Şimdi ise gidiyor gönlümün efendisi :( Adama kim haksız diyebilir ki? Biz bu memleketin adamıyız, alışığız bu işlere ama Avrupalı böyle değil işte. Bu yıl kalsa var ya... Neyse, aslolan Beşiktaş. Madem Gomez gitti, bari bu sezon Cenk'i öne çıkaralım, onun arkasına yedek bir forvet alalım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Yeni forvetimizi acikliyorum

Izlandali Mustafa PEKTEMEKSON :D

Çevrimdışı mylife1903

Torkish stayl transfer. Abi @Serhat Akkaya basta bu platformdA yonetimin sansli oldugunu yazdik gomez konusunda.
Simdi objektif bakinca demba sonrasi ndoye sonra allah yuzumuze bakti da gomez. Ayrica gomez asisi tuttu o da var. papaz herZaman pilav yemez. Ulkenin durumu da yabanciyi tedirgin ediyor.
Plan program falan teferruat

Suan yapilmasi gereken balkan ulkelerinden falan bit oyuncu almak hem tirsmaz hem de uyum saglar.
Aslinda rusyadan oyuncu alinir bu ortamda ama adamlar karisimliktan, krizden savastan falan korkmasalar da uyum sorunlari var.
sosanin yerine sAmedovu zorlasak var ya ilk derbi macta millet sosasi unutur

Çevrimdışı Kalyoncu

Fernando Llorente sevilladan alamazmıyız.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onder23

Falcao ya yönelmek lazım direk hiç başka ise bulaşmadan. Bize alinacaksa Falcao lazim

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Falcao ya yönelmek lazım direk hiç başka ise bulaşmadan. Bize alinacaksa Falcao lazim

İmkansız o adam tekrar eski formuna kavuşuyo

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Yeni forvetimizi acikliyorum

Izlandali Mustafa PEKTEMEKSON :D
Ahaha
Rusu var mustafa pektemekov
Yugo var mustafa pektemekovic
Ukraynali var mustafa pektemekchuk

Çevrimdışı onur_U

gomez'in gidişine bende üzüldüm ama şimdilik karalara bağlamamaya çalışıyorum. sosa'da gidici gibi...her ikisinden gelecek olan yaklaşık 10 m Euro ile ikisi veya üçü kiralık 4 transfer yapmamız gerekecek. sosa ve mario'nun transferlerinin biran önce gerçekleşmesi gerek ki bizde hızlanalım..

süper kupayı almak sezona moralli ve güvenli başlamak için çok önemli. bakalım beklemedeyiz.

Çevrimdışı tangaz

Son iki senedir forvet konusunda düşeş geliyor. Bu senede gelir umarım.

bu yıl öyle olmayacağını tahmin ediyorum. bu saatten sonra kaliteli yabancı gelme ihtimali düşük. dün yazdım bana çinli bir arkadaşım mesaj attı nasılsın vb die. dış basında haberler nasıl dönüyor bilmem ama teklif götürülen oyuncular mutlaka ki güvenlik sorgulaması yapacaklardır karar aşamasında ve eldeki gomez sosa taffarel gibi marka isimlerin kararları tüm oyuncuları etkileyecektir.

Çevrimdışı tangaz

6 veriliyor olsaydı çoktan göndermiştik. Benim tahminim 2-3 milyon bişi önerildiği bizimkilerin kabul etmediği şeklinde.

düşününce söylediğin çok mantıklı, haklısın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Onun maaşına takım kurarsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu yıl öyle olmayacağını tahmin ediyorum. bu saatten sonra kaliteli yabancı gelme ihtimali düşük. dün yazdım bana çinli bir arkadaşım mesaj attı nasılsın vb die. dış basında haberler nasıl dönüyor bilmem ama teklif götürülen oyuncular mutlaka ki güvenlik sorgulaması yapacaklardır karar aşamasında ve eldeki gomez sosa taffarel gibi marka isimlerin kararları tüm oyuncuları etkileyecektir.
Quaresma bile sorgulayacaktır bence durumunu.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: