2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12400301 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mavi Tuna

Kulüpten resmi bir açıklama gelmedikçe  o gidecek, bu gelmeyecek tarzı şeylere itibar etmiyorum. Medya işin iyice çılkını çıkardı, adamlar fırıldak gibi, sürekli bir şeyleri kaşımak ile meşguller.

Sosa satılacaksa bir an önce satılmalı yerine birisi alınmalı. Bu iş çok fazla ayağa düştü. Başkan gerekli ayarı verdi, darbe girişimi vs bunlar bahane şeyler. Kalacaksa da kulübün bunu resmi olarak duyurması gerek.

Gomez, artık kararını versin. O kadar konuştu hedefleri olan, ŞL de oynayacak bir takım da oynayacağım diye. Benim anladığım hala istediği bir teklifi üst düzey bir kulüpten alamadığı, onun içinde beklemede ama artık resti çekip kararını vermesini istemeleliyiz. Bu camiayı bu kadar bekletmeye hakkı yok.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Barcelona’da forma giyen Jeremy Mathieu ve Adriano Correia’yı gündemine alan siyah beyazlılar, iki oyuncunun transferi için de görüşmelerini gerçekleştirdi.

YASAK1903’ün edindiği bilgiye göre; 32 yaşındaki Fransız savunma oyuncu Mathieu’nun transferinin şu aşamada zor olduğu öğrenilirken sol bek oyuncusu Adriano için ise şartların zorlandığı belirtildi.

31 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun 2,5 Milyon Euro civarında maaşının olması siyah beyazlı yönetimi düşündüren konuların başında yer aldığı ve görüşmelerin devam ettiği vurgulandı.

Haber Kaynağı: YASAK1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez konusunda bu kadar beklemek zaten kötüydü bu son olaylar da üzerine tüy dikti.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Atakan Uzun

valla Gomez Fenere falan gelmesinde çok koyar

Çevrimdışı Ersoy

Ne Gomez ne fbsi renkli basının kolpalaması.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kalyoncu

Gomez iyi bir golcüden ziyade çok iyi bir karakter takım içinde şampiyonlukta çok önemli rol oynadı.(ben hala geleceğini düşünüyorum) diyelimki gelmedi yerine eli ayağı düzgün kimi koysak bu takımda iki düzine gol atar ama takım üzerinde gomez etkisi bırakamaz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Atakan Uzun

Böyle birşey olabileceğini düşünmek için ne içtin?
futbolun profesyonel bir spor olduğunu heran herşeyin olabileceğini görecek kadar çok yaşadım merak etme. birşey içmeme gerek yok ben böyle bişeyin olmamasını istediğimi söyledim ama şu üslubuna dikkat edersen senin için daha iyi olur

Çevrimdışı Bishamon

futbolun profesyonel bir spor olduğunu heran herşeyin olabileceğini görecek kadar çok yaşadım merak etme. birşey içmeme gerek yok ben böyle bişeyin olmamasını istediğimi söyledim ama şu üslubuna dikkat edersen senin için daha iyi olur

Adamın çekimserliğinin sebebi Türkiyedeki olaylar, para değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş'ın önereceği para Fenerbahçe'den az değil, zaten Gomez konusunda sorun hiç para olmadı.

Beşiktaş Fiorentina'yı Fener'in önereceğinin yarısına ikna edebilir, çünkü Gomez'i başka takım alırsa yarısı bize kalıyor. Zaten Fenerbahçe'nin transfer bütçesi 2.5 milyon euro, bizim 3.

Beşiktaş doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne kalıyor, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi gruuplarına kalabileceği dahi kesin değil.

Hangi profesyonellikten bahsediyorduk?

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş'ın önereceği para Fenerbahçe'den az değil, zaten Gomez konusunda sorun hiç para olmadı.

Beşiktaş Fiorentina'yı Fener'in önereceğinin yarısına ikna edebilir, çünkü Gomez'i başka takım alırsa yarısı bize kalıyor. Zaten Fenerbahçe'nin transfer bütçesi 2.5 milyon euro, bizim 3.

Beşiktaş doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne kalıyor, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi gruuplarına kalabileceği dahi kesin değil.

Hangi profesyonellikten bahsediyorduk?

Gomez Türkiyede bizden başka takıma gitmez. Türkiyede kalır mı bilemem ama fenere gitmeyeceğini biliyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartalBaz

Gomez kalmaz hep oyle hissettim hala da oyle oldugunu dusunuyorum. Daha ilk roportaj verdiginde belli etmisti. Bu sene tek sansimiz yine senol gunes. Su adama dogru durust defans alsinlar  her turlu sampiyon yapar. Fernandaoyu gol krali yapan adam herkesi yapar. Onemli olan defans oyunculari gomez olmadanda sampiyon oluruz her turlu. Allah sonumuzu hayir etsin ama cok sansizlik yasadik sampiyon olduktan sonra.

Çevrimiçi Samet Ç

Gomez'in gitmesini başından beri istiyordum ama söylemiyordum linç yerim diye. Ama o zamanlar Falcao'yu alabileceğimiz düşündüğüm için gitmesini istiyordum şimdi Falcao'yu da alamazsın. Remy'e razıyım gidip N'Doye falan alırlar Remy'i arar oluruz.

Bu sene tam suyun yönü değişti diyecekken bu işleri bu kadar yavaş sürdürdüğümüz için üstüne de ülkede yaşanan sorunlar gelince artık transfer yapmamız çok zor. Eldeki kadro ile şampiyon olursun ama her oyuncunun kendi performansının 1-2 kat arttırması lazım.

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa' nın 6 milyona gideceği söyleniyor. Bu teklif varsa bence de gidecektir.
Gomez de gelmez artık bu saatten sonra diye düşünüyorum. Giderse ondan da bi 4-5 milyon € gelecektir. Töre' den de 2,5 geldi. Toplamda 12-13 milyon € civarı hakkımız oluyor.

Mathieu - Kiralık
Kolarov  - 3-4-5 artık ne kadarsa  veya Adriano da kiralık.
On numara (?)
Bony kiralık

yaparsak elde on numara için güzel para kalıyor.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2016, 12:23:42 brkntcnr ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bony'nin yolu buralara düşmez.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Juan Jesus' u Roma 2 milyon € ya kiralamış yeni gördüm. Keşke biz alabilseydik hem yaşı hem kalitesi bize uygun bir oyuncuydu.

Çevrimdışı Tolga

valla Gomez Fenere falan gelmesinde çok koyar
Fb hangi parayla alacak Gomez'i...

Ayrıca adamın derdi daha büyük liglerde ve elit takımlarda oynamak. Böyle bir takım bulamazsa gelir biz de oynar Fb'de niye oynasın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Gomez işi çok uzadı gelmiyorsa gelmesin artık iyice soğudum kendisinden.

Kim gelir nasıl gelir bilemiyorum ama artık başka bir transfer için uğraşılmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bony'nin yolu buralara düşmez.
Düşse keşke beklentiyi fazlasıyla karşılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez fenere gider mi biraz mantıklı düşünün bize gelmemesinin tek sebebi ülkemizdeki kaotik durum bizim alamadığımız adamı fener hiç alamaz

Schweinsteiger
Siyah-Beyazlılar’a, Alman yıldızın ardından kulübü Manchester United’dan da sevindirici haber geldi. Kırmızı-Şeytanlar, Beşiktaş’tan gelen satın alma opsiyonlu kiralama teklifine olumlu yanıt verdi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Schweinsteiger
Siyah-Beyazlılar’a, Alman yıldızın ardından kulübü Manchester United’dan da sevindirici haber geldi. Kırmızı-Şeytanlar, Beşiktaş’tan gelen satın alma opsiyonlu kiralama teklifine olumlu yanıt verdi.
Kanka kaynak nedir gomezde kalsın o zaman :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bony bugün ayrılmaya kalksın Epl'den bir çok takım 15-20 milyon pound vermeye razı olur. Yaşı 30 falan olsa para için gelebilirdi buralara ama şuan için imkansız.

Çevrimiçi Samet Ç

Schweinsteiger
Schweinsteiger falan uydurma bence öncelik orası değil sol bek stoper ve artık forvet.

Kanka kaynak nedir gomezde kalsın o zaman :)

kaynak yok kanki facebook ta bir Beşiktaş sayfası :)

Çevrimdışı EagleForce

Cikmadik candan umut kesilmez ama terordu darbeydi oydu buydu derken gol ve asist krallarimiz gidecek gibi. Enseyi karartmaya luzum yok simdilik ama kayiplari da kucumsememek lazim. Ffp falan yerlerini doldurmak doldursak da ayni verimi almak kolay degil. Allahdan Atiba olayi cozuldu gibi. Yoksa komple iskelet gidecekti.

Etiketler: