2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12405153 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Niye gitsinki adam Serhat, sakatlanmasa ve mucizeler yaratıyor olsa, biz onu beleşe verir miydik.
Adamın 3 yıl daha kontratı var, ve bu sakat haliyle hiçbir yerde oynayamaz. Bu kontrat karşılıklı, içinde adam çok iyi oynarsa bizim para kazanmamız senaryosunuda bu kötü senaryoyuda barındırıyor.

Adam sakatlıktan kurtulmuştur ama bizde yer bulamıyordur, o zaman dediğin olur. Ama biz daha adamın top oynayacak durumda olduğunu kanıtlayamadık.
Ben de boşa para vermeyelim diyorum sonraki 2 sezon için. Bonservisine karşılık bu senelik maaşını peşin verelim gönderelim. 2 sene tek top oynamadı sonraki 2 sezonda da oynayacağını sanmıyorum hele bu sistemde. toplamda 6 milyon hatta bu sezonuda sayarsak 7 milyon euro euro. Veli bize 7 milyon euroluk ne kazandırmıştır acaba merak ediyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Sıkı pazarlıkla
Gomez için 4 milyon bonservis + 4 milyon maaş.
Mathieu için 5 milyon bonservis + 3.5 milyon maaş.
Kolarov için 3.5 milyon bonservis + 3 milyon euro maaş.
Bastian için 0 bonservis + 6.5 milyon maaş.

daha sıkı pazarlıkla
gomez 3 bonservis + 4 maaş
mathieu 4 bonservis + 2,5 maaş
kolarov 3 bonservis + 3 maaş
bastian 0 bonservis + 4 maaş

:eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

ümit karaal a.demirspor haberleri var. sanırım solbekte mustafa pektemek'i oynatmayı planlıyor. takımda sol bek kalmadı. ister misniz beck sol'a geçsin. şu sol bek olayını çözselerdi hayırlısyıla.

bende anlamadım valla tosic'in bek performansı kötü.Sol bek için 1 tane sağlam adam alıcaktık.Tosic,ümit karaal,beck sol da oynuyabiliyor idare ediceklerdi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

daha sıkı pazarlıkla
gomez 3 bonservis + 4 maaş
mathieu 4 bonservis + 2,5 maaş
kolarov 3 bonservis + 3 maaş
bastian 0 bonservis + 4 maaş

:eyes
Bastian 6 milyon eurodan aşağı bir paraya gelmez. Mathieu Barca'dan 5-6 milyon euro alıyor. En fazla bonservisini al gel maaşını yüksek tutalım denebilir ama 33 yaşında bir adama uzun vadeli sözleşme yapmak bana pek mantıklı gelmiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

bende anlamadım valla tosic'in bek performansı kötü.Sol bek için 1 tane sağlam adam alıcaktık.Tosic,ümit karaal,beck sol da oynuyabiliyor idare ediceklerdi.

gene aynını yaparız sola sağlam bir bek alırız yedeklemeyi de tosic+beck yapar, bu rotasyonda ü.karaalın oynayabileceği sadece kupa maçları grup aşaması olur fazla oynayamaz ve gelişim sağlayamaz oynayabileceği bir yere gidip gelişmesi daha doğru planlama bence...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

bastian boşta mı ?

Teknik direktörleri istemiyor ve maaşı çok yüksek. Geçen sene Van Persie'nin durumu gibi. Aptal bir takım araya girip United'a 5-6 milyon euro önermezse, bedava alınabilir.

gene aynını yaparız sola sağlam bir bek alırız yedeklemeyi de tosic+beck yapar, bu rotasyonda ü.karaalın oynayabileceği sadece kupa maçları grup aşaması olur fazla oynayamaz ve gelişim sağlayamaz oynayabileceği bir yere gidip gelişmesi daha doğru planlama bence...

kiralık gönderseydik keşke.

Ben ümitliydim o çocuktan.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

20 yaşındaki adamın gelişecek bir şeyi kalmamıştır abi artık.
Korku akıl katilidir.

Teknik direktörleri istemiyor ve maaşı çok yüksek. Geçen sene Van Persie'nin durumu gibi. Aptal bir takım araya girip United'a 5-6 milyon euro önermezse, bedava alınabilir.
bastianı kimin yerine düşünüyoruz ?

Çevrimdışı tangaz

Bastian 6 milyon eurodan aşağı bir paraya gelmez. Mathieu Barca'dan 5-6 milyon euro alıyor. En fazla bonservisini al gel maaşını yüksek tutalım denebilir ama 33 yaşında bir adama uzun vadeli sözleşme yapmak bana pek mantıklı gelmiyor.

bastian 4e gelir rvp m.utd.de 12 milyon kazanıyordu + kontratı bitimine dek orada kalsaydı kulübü sadakat bonusu olarak 10 milyon daha ek ödeme yapacaktı bunları bırakıp geldi. bastian da pek ala 4-4,5 maaşa gelir  :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Quaresma 30'undan sonra akıllandı  :D

Çevrimdışı tangaz

avrupa için evet ama bu ülke için hayır, bizde 20 yaşındaki gençlerin ciddi maç eksiklikleri var çünkü forma bulamıyorlar oynayamayınca da gelişemiyorlar. hiç birinin maç temposu yok bu nedenle de.

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılıyorum.

Adam geçen sene 3. seviyede küme düşen Bayrampaşa'da 8 maç oynayabilmişti, beklentiler abartılı ve yersizdi.

Şimdi gönderildiği takım Bayrampaşa'dan kat kat iyi, seneye kendini geliştirebilir orada.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Quaresma 30'undan sonra akıllandı  :D
Quaresma? Ümit Karaal?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

bastian 4e gelir rvp m.utd.de 12 milyon kazanıyordu + kontratı bitimine dek orada kalsaydı kulübü sadakat bonusu olarak 10 milyon daha ek ödeme yapacaktı bunları bırakıp geldi. bastian da pek ala 4-4,5 maaşa gelir  :bandit:

Yalnız Van Persie'nin Fenerbahçe'ye kaaç geldiğini çok net bilmiyoruz. 5 milyon euro senelik ücret açıklandı, ama ben bir o kadar da imza parası aldığından adım gibi eminim.

Çevrimdışı tuncaboylu

bastianı kimin yerine düşünüyoruz ?

Tahminimce Sosa'nın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yalnız Van Persie'nin Fenerbahçe'ye kaaç geldiğini çok net bilmiyoruz. 5 milyon euro senelik ücret açıklandı, ama ben bir o kadar da imza parası aldığından adım gibi eminim.
Yani adam 12 milyon euroyu bırakıp yarısına imza atar mı ? Çin'e Amerika'ya gitmek varken. sanmıyorum. Dediğin gibi yüklü miktarda imza parası almıştır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Cantada bir bes milyona avrupali hayir demez. Cantadaki 5 milyon avrupada sozlesmedeki 10 milyondan iyidir. Yillarca harca harca dur anasini satiim. Iyi para vermisler rvpye

A bastian o paralari etmez. 2.5 yillik gelsin yoksa hop cin ya da usa

Çevrimdışı Kalyoncu

Thomas delaney gündemdeymiş izleyen takip eden varmı aramızda?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Bastian olmaz bence.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Renton

Sosa  gider herhalde artik 6 ya falan.free scarione + kaliteli bir btb goturur bizi
See you in another life,brother.

Bastian olmaz bence.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o olmaz bu olmaz kim olcak ?   :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o olmaz bu olmaz kim olcak ?   :D
Gomez'i getiremiyoruz, Sosa kalmak istemiyor Bastian çok uzak ihtimal.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MrtBlgc

Arkadaşlar hepinize tünaydın.
Bir kaç gündür giremiyorum, malum olan olaylar beni çok derinden etkiledi ve umarım herkesin sağlığı sıhhati yerindedir. Özellikle ankara'da oturan arkadaşlarım var, onlar çok fazla etkilendiler bu olaylarlardan. Diyecek çok fazla bir şey yok, yardım Miletimizin başı sağolsun, umarım bir daha böyle bir geceyi hiç bir zaman yaşamayız. Neyse forumu hızlı hızlı arkadan gelip okudum. Sosa gidiyor diyenler olmuş, doğru mudur? Şimdi bi de Scarione tamam diyenler var, yıllık 1.4 m. Sanki Sosa gidiyor gibi geldi bana bu transferden sonra..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomez'i getiremiyoruz, Sosa kalmak istemiyor Bastian çok uzak ihtimal.

Gomez gelmezse başkasını alırız.Gomez sonuçta fiorentina'da kalmak istemiyor 10 milyon € bile satılmış olsa bedavadan 5 milyon € gelicek :) Başkasıda olmazsa cenk tosun 1.ci santrafor olur zamanı geldi artık yedeği ömer şişmanoğlu olur.

Sosa gitmek istiyorsa getirsin 6-7-8 milyon € gitsin biz istemediğimiz sürece bir yere gidemez bizim sözleşmeli oyuncumuz :) Sosa parasını getirirse o parayla bastian çok kolay olur hatta belhanda hakim ziyech bile olabilir :)

Ayrıca birtek bizim oyuncularımızda sorun yok kasmayın bu kadar :)

rvp kadroya alınmıyor diego paf takım ile antremanlara çıkıyor :)

Gs'de forvet yok :)  ön liberosu yok :)

Etiketler: