2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12401004 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

el-kabir kadro dışı kalmış çöksek nasıl olur ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

el-kabir kadro dışı kalmış çöksek nasıl olur ?
Olabilir , Kartal yürekli bir kardeşimizdir kendisi :bandit:

Çevrimdışı Berat

Olabilir , Kartal yürekli bir kardeşimizdir kendisi :bandit:

Halısahada çalışırken görüntüleri vardı göbeğiyle  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2016, 23:32:30 Samet Ç ]

https://twitter.com/HaberKartali/status/755137288779210753
Sokaklarda pek insan yok hmmmmm :alala: :alala:

Ulan insan selinden yürüyemiyoruz yolda biz baska ulkede mi yaşıyoruz acaba :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Sokaklarda pek insan yok hmmmmm :alala: :alala:

Ulan insan selinden yürüyemiyoruz yolda biz baska ulkede mi yaşıyoruz acaba :alala:
Gitmek istiyor bahane uyduruyor işte. Bugün yarın Sosa 6-7 milyona satılır. Bu kadın yüzünden Sosa'dan soğudum. Sosa bu kadına nasıl dayanıyor anlayamadım gitti.

Çevrimdışı Berat

Gitmek istiyor bahane uyduruyor işte. Bugün yarın Sosa 6-7 milyona satılır. Bu kadın yüzünden Sosa'dan soğudum. Sosa bu kadına nasıl dayanıyor anlayamadım gitti.

Bu ülkede o kadar yüksek rakamlar kazanan insanlara hiçbir şey olmuyor , kavramak zor.

Çevrimdışı alimm

Sosa belliki bi şekilde yolcu... O mevki için ilk adayım : belhanda  = 3M € + Boyko
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Sosa karısına çok yüz veriyor

Ekranlarını yeni açan seyircilerimiz için bir kez daha hatırlatalım: Şampiyon Beşiktaş!

Sosa belliki bi şekilde yolcu... O mevki için ilk adayım : belhanda  = 3M € + Boyko

Benim tercihim oscar scarione soadan gelecek parayı 5-6-7 neyse işte stoper'e ve forvete harcıyabiliriz.

Atiba-Oğuzhan-Scarione çokta kötü olmaz bence.

Çevrimdışı Berat

Sosa karısına çok yüz veriyor

Ekranlarını yeni açan seyircilerimiz için bir kez daha hatırlatalım: Şampiyon Beşiktaş!

Profilinize yaş girmeniz gerekiyor, moderasyona gidebiliyorsunuz aksi bir durumda.

Oscar Scarione'nin oyun yapısı bize uyar son vuruşları kötü biraz.

Çevrimdışı Berat

Oscar Scarione'nin oyun yapısı bize uyar son vuruşları kötü biraz.

TR için yeterli ancak kendisi de Arjantinli :D

belhanda'yı 3 milyon € + boyko karşılığında alabilirsek onuda isterim o kısmı atlamışım :)

Şampiyonlar liginde çok fazla beklentiye girmemek gerekiyor zaten en azından bu sene için bu senede hedefimiz yine lig olmalı şampiyonlar liginde yarışacak modda değiliz halen henüz ancak seneye FFA kalkınca dahada güçleniriz o zaman şampiyonlar liginde 16-8 filan düşünebiliriz :)

Çevrimdışı Berat

belhanda'yı 3 milyon € + boyko karşılığında alabilirsek onuda isterim o kısmı atlamışım :)

Şampiyonlar liginde çok fazla beklentiye girmemek gerekiyor zaten en azından bu sene için bu senede hedefimiz yine lig olmalı şampiyonlar liginde yarışacak modda değiliz halen henüz ancak seneye FFA kalkınca dahada güçleniriz o zaman şampiyonlar liginde 16-8 filan düşünebiliriz :)

Katılıyorum, ben de bu sene lige yoğunlaşıp seneye düzlüğe çıkıp daha üst seviyede bir kadro kurulması taraftarıyım. Tadını kokusunu parasını alalım yeter bu sene CLnin :D

Arjantinliler bizde basarili oluyor Brezilyalilar pek tutmuyor

Hem Sosa dan hemde Delgado dan bayagi Verim aldik aslina bakarsak

Ama Brezilyalılar dan verim aldigimiz soylenemez

Klebrson , Ailton , Edu , Ricardinho ilk aklima gelenler bir Bobo dan verim aldık hemde beklediğimizden cok daha fazla verim aldik
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2016, 00:18:40 Yunus Emre Dökmeci ]

Katılıyorum, ben de bu sene lige yoğunlaşıp seneye düzlüğe çıkıp daha üst seviyede bir kadro kurulması taraftarıyım. Tadını kokusunu parasını alalım yeter bu sene CLnin :D
15 m cepte , Fb kaybederse 27 m ye çıkıyordu galiba gelirimiz Gruplardaki mac primleriyle beraber :ishock:

Hem Sosa dan hemde Delagdodan bayagi Verim aldik aslina bakarsak

Ama Brezilyalılar dan verim aldigimiz soylenemez

Klebrson , Ailton , Edu , Ricardinho ilk aklima gelenler bir Bobo dan verim aldık hemde beklediğimizden cok daha fazla verim aldik

rhodolfo ve marcelo'dan da verim aldık :D

İspanyollar tutanmıyor bizde bknız ; Alexis :D  :evillol:

Çevrimdışı Berat

Hem Sosa dan hemde Delagdodan bayagi Verim aldik aslina bakarsak

Verim değil de duygusallığa atıfta bulundum :D

15 m cepte , Fb kaybederse 27 m ye çıkıyordu galiba gelirimiz Gruplardaki mac primleriyle beraber :ishock:

Yeter seneye daha tecrübeli gideriz CLye , ligi yine almamız gerek :)

Çevrimdışı onurturan

birileride çok eminmiş şampiyon olacağına adidas logosunu ortaya çekip
sağda bayrak için yer açmış :D şimdi embesil bir forma dizaynı oldu.
2016-2017 de şampiyon olsalar bile seneyeki formalarda olayacak mı bayrak neden bu seneden böyle yapıp saçmalamışlar ki  :alala:
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2016, 00:12:58 onurturan ]

Çevrimdışı BlackEagle26

BİLGİ | Beşiktaş'la anlaştığı yönünde haberler çıkan Alexander Büttner'in menajeri Aleksandar Bursac, @FOXSportsnl'a açıklamalarda bulundu.

ALEKSANDAR BURSAC: "Beşiktaş'ın Büttner'e olan ilgisi her geçen gün artıyor. Ancak irtibata geçmelerine rağmen henüz somut bir teklif yok."

ALEKSANDAR BURSAC: "Beşiktaş'ın teklifi güzel olursa, Büttner ve Dinamo Moskova cephelerinde herhangi bir problem olacağını zannetmiyorum."

Medya Beşiktaş TV

Çevrimdışı Tolga

Büttner en son tercih olarak liste de tutuluyordur.

İlk tercih hala Kolarov gibi o olmazsa Adriano için uğraşılır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

BİLGİ | Beşiktaş'la anlaştığı yönünde haberler çıkan Alexander Büttner'in menajeri Aleksandar Bursac, @FOXSportsnl'a açıklamalarda bulundu.

ALEKSANDAR BURSAC: "Beşiktaş'ın Büttner'e olan ilgisi her geçen gün artıyor. Ancak irtibata geçmelerine rağmen henüz somut bir teklif yok."

ALEKSANDAR BURSAC: "Beşiktaş'ın teklifi güzel olursa, Büttner ve Dinamo Moskova cephelerinde herhangi bir problem olacağını zannetmiyorum."

Medya Beşiktaş TV

biz adriano ve kolarov'u kovalıyoruz galiba olmazsa büttner'e çökücez sanırım inşallah elimizden kaçırmayız ama.

Etiketler: