2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406181 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Veli yine sakatlanmış sanırım. Eğer doğruysa alacaklarına karşılık sözleşmesi feshedilip gönderilsin. Rehabilitasyon merkezi olmaktan kurtulalım.
Ayrıca yazmicam dedim ama dayanamıyorum bu çok ama çok pırlanta arkadaşımızın sakatlığıyla ilgili tek bir satır kulüp tarafından açıklama yapılmaması çok komik.
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2016, 08:24:40 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı doganay

hala bir hareketlenme yok anlasilan  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Veli yine sakatlanmış sanırım. Eğer doğruysa alacaklarına karşılık sözleşmesi feshedilip gönderilsin. Rehabilitasyon merkezi olmaktan kurtulalım.
Ayrıca yazmicam dedim ama dayanamıyorum bu çok ama çok pırlanta arkadaşımızın sakatlığıyla ilgili tek bir satır kulüp tarafından açıklama yapılmaması çok komik.

oyuncu kabul etmez ki Serhat. işin trajik kısmı 450 bine oynarken hiç bir şeyciği olmayan arkadaş zammı kaptı yataktan çıkamaz oldu, art niyet aradığım sanılmasın bizim talihsiz bedevi durumumuzu vurgulamak adına söylüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

oyuncu kabul etmez ki Serhat. işin trajik kısmı 450 bine oynarken hiç bir şeyciği olmayan arkadaş zammı kaptı yataktan çıkamaz oldu, art niyet aradığım sanılmasın bizim talihsiz bedevi durumumuzu vurgulamak adına söylüyorum.
Yok abi biliyorum durumu ama hiç hoş değil, 1,5 senedir yattığı yerden para alıyor öyle veya böyle. Resmi siteye girip idman haberlerindeki fotolara baktım son 2-3 idmanın, hiçbirinde uzakta bile görünmüyor Veli. Sonu Hamit Altıntop'un durumuna benziyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı doganay

Yok abi biliyorum durumu ama hiç hoş değil, 1,5 senedir yattığı yerden para alıyor öyle veya böyle. Resmi siteye girip idman haberlerindeki fotolara baktım son 2-3 idmanın, hiçbirinde uzakta bile görünmüyor Veli. Sonu Hamit Altıntop'un durumuna benziyor.

Birde o Hamit Altintop'un bunca zaman elden cikarilmadigi gibi yeni sozlesme yaptilar  :lol:

Çevrimdışı tangaz

öyle görünüyor maalesef ve uçup giden 6 milyon euro olacak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

öyle görünüyor maalesef ve uçup giden 6 milyon euro olacak...
İşte bu yüzden bu seviyelerde para verilmesin diyoruz hep. Fener veriyor GS veriyor diye biz vermek zorunda değiliz. Fener'in senelik 3 milyon verdiği Diego Brezilya'da 1 milyona oynayacak bizim 2 verdiğimiz parayı beğenmeyen Almeiada 500-600 bine İtalya liginde oynadı. Takıma direk etki etmeyen bir adama 1,5 milyonluk sözleşme vermek saçma, Oğuzhan'a ver, Atiba'ya ver. Görev adamlarına da bu paraları verirsen bu işin altından kalkamazsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

İşte bu yüzden bu seviyelerde para verilmesin diyoruz hep. Fener veriyor GS veriyor diye biz vermek zorunda değiliz. Fener'in senelik 3 milyon verdiği Diego Brezilya'da 1 milyona oynayacak bizim 2 verdiğimiz parayı beğenmeyen Almeiada 500-600 bine İtalya liginde oynadı. Takıma direk etki etmeyen bir adama 1,5 milyonluk sözleşme vermek saçma, Oğuzhan'a ver, Atiba'ya ver. Görev adamlarına da bu paraları verirsen bu işin altından kalkamazsın.

o dönem yabancı sınırı vardı devre arası şampiyonluğa giden takım motive edilsin saçmalığına ve yerliler boşa çıkmasın ayağına sözleşmeleri uzatıldı, uzatılırken de maalesef renklilerin oluşturduğu abuk sabuk piyasa rayiçlerine göre işlem yapıldı işimize gelmese de bu o dönem zorunluluktu... yüksek bedelli sözleşmeler uzunca bir süre daha bu coğrafyadan eksilmeyecek gibi görünüyor. birincisi mevcut rakamlardan pat die bir anda rayiçleri çekmenin olanaksız oluşu bu işin kademeli olarak yapılması zorunluluğu gibi görünse de esas neden halen renklilerin saçma maaşlara yeni sözleşme yapması (ör.serdar aziz 2 milyon maaş) diğer neden ise bu ülkenin bir ortadoğu ülkesi olması ve yaşanan gelişmelerle(terör+antidemokratik yaşam koşulları) ortadoğulu imajımızın perçinlenmesi nedeni ile yabancıların ancak kariyer sonu ve/veya yüksek maaşla ikna edilebilecek olması nedeniyle yerlilerinde bizde isteriz ruh halinden çıkamamaları vbvbvb

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Veli ile ilgili bilgilendirme gelmiş. 4 hafta yok, boyun fıtığı teşhisi konmuş, bu hazırlık döneminide kaçırdı. Elimizde yeni bir Pektemek oldu, hayırlı uğurlu olsun. 2 oyuncu senelik 3 milyon euro yattıkları yerden almaya devam edecekler. Dünyanın en güzel işi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Veli ile ilgili bilgilendirme gelmiş. 4 hafta yok, boyun fıtığı teşhisi konmuş, bu hazırlık döneminide kaçırdı. Elimizde yeni bir Pektemek oldu, hayırlı uğurlu olsun. 2 oyuncu senelik 3 milyon euro yattıkları yerden almaya devam edecekler. Dünyanın en güzel işi.

Boyun fıtığı olması iyi, eski sakatlığı nüksetmemiş.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu senede faydalı olamayacak, eski veya yeni bir şey ifade etmiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu senede faydalı olamayacak, eski veya yeni bir şey ifade etmiyor.

Eski sakatlığı nüksetmiş olsaydı 6 ay oynayamazdı en az.

Şimdi 1 ay sonra takıma dönecek.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Dönse ne olacak ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Dönse ne olacak ?

atiba sakatlanırsa ceza olurs yerine oynucak nedemek nolucak :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Dönse ne olacak ?

Çok bir şey olacağını düşünmüyorum açıkçası, zaten Veli'den fayda gelmesi umudunu kestim.

Sakatlığının çok uzun olmaması iyi, bu sayede transfer dönemi bitmeden kiralayabilme şansımız ortadan kalkmış değil. Maaşının bir kısmını ödeyip, bu sene oynayabileceği bir takıma gönderebiliriz belki.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

atiba sakatlanırsa ceza olurs yerine oynucak nedemek nolucak :)

:)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sozkul

Şu kadro ligi başlamadan bitirir rakiplere ızdırap olur.     

fabri
gg   marcelo  mathue  kolarov

atiba  bastian

sosa          ozi             q7     

gomez

Bu kadro ile CL de grupdan çıkarız :)
Kaç para lazım bu kadro için?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

10-15 milyon euro civarında bonservis ve o dört oyuncu için senelik 16-19 milyon euro garanti ücret.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sozkul

Niye gitsinki adam Serhat, sakatlanmasa ve mucizeler yaratıyor olsa, biz onu beleşe verir miydik.
Adamın 3 yıl daha kontratı var, ve bu sakat haliyle hiçbir yerde oynayamaz. Bu kontrat karşılıklı, içinde adam çok iyi oynarsa bizim para kazanmamız senaryosunuda bu kötü senaryoyuda barındırıyor.

Adam sakatlıktan kurtulmuştur ama bizde yer bulamıyordur, o zaman dediğin olur. Ama biz daha adamın top oynayacak durumda olduğunu kanıtlayamadık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sıkı pazarlıkla
Gomez için 4 milyon bonservis + 4 milyon maaş.
Mathieu için 5 milyon bonservis + 3.5 milyon maaş.
Kolarov için 3.5 milyon bonservis + 3 milyon euro maaş.
Bastian için 0 bonservis + 6.5 milyon maaş.

Çevrimdışı sozkul

Boyun omuza yakın bir yer ama.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sıkı pazarlıkla
Gomez için 4 milyon bonservis + 4 milyon maaş.
Mathieu için 5 milyon bonservis + 3.5 milyon maaş.
Kolarov için 3.5 milyon bonservis + 3 milyon euro maaş.
Bastian için 0 bonservis + 6.5 milyon maaş.

bastian boşta mı ?

Çevrimdışı tangaz

Şu kadro ligi başlamadan bitirir rakiplere ızdırap olur.     

fabri
gg   marcelo  mathue  kolarov

atiba  bastian

sosa          ozi             q7     

gomez

taşş gibi takım oluruz yalnız tek sıkıntı yaş ortalaması ciddi büyür. gg 32, mthieu 32, kolarov 31, atiba 34, bastian 31, sosa 31, Q7 33, gomez 31. sadece 1-2 yıl iyi verim alınır sonra paralar borç hanesini şişirir...

Çevrimdışı halvetifarazi

ümit karaal a.demirspor haberleri var. sanırım solbekte mustafa pektemek'i oynatmayı planlıyor. takımda sol bek kalmadı. ister misniz beck sol'a geçsin. şu sol bek olayını çözselerdi hayırlısyıla.

Etiketler: