2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404888 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Büttner en son tercih olarak liste de tutuluyordur.

İlk tercih hala Kolarov gibi o olmazsa Adriano için uğraşılır.

evet aynı şeyi düşünüyoruz tolga :)

Çevrimdışı Berat

Büttner pek yaramaz gibi.  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BİLGİ | Beşiktaş'la anlaştığı yönünde haberler çıkan Alexander Büttner'in menajeri Aleksandar Bursac, @FOXSportsnl'a açıklamalarda bulundu.

ALEKSANDAR BURSAC: "Beşiktaş'ın Büttner'e olan ilgisi her geçen gün artıyor. Ancak irtibata geçmelerine rağmen henüz somut bir teklif yok."

ALEKSANDAR BURSAC: "Beşiktaş'ın teklifi güzel olursa, Büttner ve Dinamo Moskova cephelerinde herhangi bir problem olacağını zannetmiyorum."

Medya Beşiktaş TV
Eğer Kolarov olmazsa bu seviyede alabilecegimiz en iyi adam

Zaten 3 yildir gundemimizde Bu Brutnerde

Ospina Vol 2 resmen , Her transfer döneminde adi geçiyor ama bi türlü kavusamiyoruz :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2016, 00:24:20 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Büttner pek yaramaz gibi.  :bandit:

manchester united'ta iken iyiydi ama son durumunu bilmiyorum :)

Bence Adriano transferi Kolarov transferinden daha zor

Adrianoyu da zaten kiralık alabiliriz tamam sartlar zorlansin ama olmayacaksa da Tapusuyla Brutneri.alalim isimizi görür..

Çevrimiçi Necmi

Arjantinliler bizde basarili oluyor Brezilyalilar pek tutmuyor

Hem Sosa dan hemde Delgado dan bayagi Verim aldik aslina bakarsak

Ama Brezilyalılar dan verim aldigimiz soylenemez

Klebrson , Ailton , Edu , Ricardinho ilk aklima gelenler bir Bobo dan verim aldık hemde beklediğimizden cok daha fazla verim aldik
milliyetiyle ne alakası var doğru adamı getir bak nasıl verim alırsın :alala:
her ülkede her tür karakterde insan var. sen doğru olanı bulacaksın zago nasıl tuttu  rudolfhoda gayet iyi
demek isim doğru olunca tutuyor. brezilyalılar ülke dışında rahat yaşayan insanlar

Bence Adriano transferi Kolarov transferinden daha zor

Adrianoyu da zaten kiralık alabiliriz tamam sartlar zorlansin ama olmayacaksa da Tapusuyla Brutneri.alalim isimizi görür..

jordi alba,adriano vardı.

Lucas digne'yi aldılar psg'den.

Jordi alba,Digne yapıcaklar sol bek'i.

Adriano'yu gönderecekler oda kolay bence :) Yalnız bizim bir sıralamamız olduğunu düşünüyorum 1-)kolarov 2-)Adriano 3-)Büttner

milliyetiyle ne alakası var doğru adamı getir bak nasıl verim alırsın :alala:
her ülkede her tür karakterde insan var. sen doğru olanı bulacaksın zago nasıl tuttu  rudolfhoda gayet iyi
demek isim doğru olunca tutuyor. brezilyalılar ülke dışında rahat yaşayan insanlar
Doğru ya Ben Zagoyla Ronaldoyu tamamen unutmusum

İlginç olan Bu ikisini nasil unuttuğum :alala:

jordi alba,adriano vardı.

Lucas digne'yi aldılar psg'den.

Jordi alba,Digne yapıcaklar sol bek'i.

Adriano'yu gönderecekler oda kolay bence :) Yalnız bizim bir sıralamamız olduğunu düşünüyorum 1-)kolarov 2-)Adriano 3-)Büttner
O değilde su Holebasi bi daha yoklasak :bandit:

Çevrimdışı Berat

Doğru ya Ben Zagoyla Ronaldoyu tamamen unutmusum

İlginç olan Bu ikisini nasil unuttuğum :alala:

Kafa mı kaldı ülke yüzünden, doğaldır boşver.

Quaresma 2 ağustosta katılacakmış kampa :)

Alıntı yapılan: TWSS link=topic=2387.msg613799#msg6f13799 date=1468877248
Kafa mı kaldı ülke yüzünden, doğaldır boşver.
Haklisin valla kafalar dalgın..

Kuleli Askeri lisesinin tam.ustunde oturuyorum neler gördü bu gozler, Neyse hic girmeyelim bu konulara..

Çevrimdışı can1903

Scarione ile her konuda anlaşmışız. Yarın veto yada onay gelebilir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Quaresma 2 ağustosta katılacakmış kampa :)
Tatil yapamadi normal kafasini dağıtsın biraz , Sonra gelip Gs yi dagitacak daha :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BlackEagle26

Küçük takımın büyük oyuncusu scarione Sosa'nın yerinde iş yapar mı bilmiyorum rotasyonda iş yapar. Schweinsteiger Mathieu gibi büyük bir oyuncu olmadıktan sonra yaşlı oyuncu alınmasına karşıyım ama 1+1 sözleşme imzalayacaksa gelsin derim

Çevrimdışı 'TaNeR'

https://twitter.com/HaberKartali/status/755137288779210753

Hani Sosa karısını istanbul' a getirmemişti !? Hani olay sırasında Sosa ve Delgado evdelerdi!?
Kadın röportaj vermiş istanbul'daymış...  :iwantattention:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

Burada ismi geçtiği için bilgilendirme babında yazayım dedim, El Kabir 2 M € bonservisi.

Çevrimdışı brkntcnr

İyi geceler Kolarov ne oldu ? :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

herkes erkenden uyudu mu ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

herkes erkenden uyudu mu ?

Kimsenin tadı yok +gündem de yok
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat baltacı

Schweinsteiger alınırsa zaten sekize gelir ozi on numaraya kayar sosa kanada geçer.
atiba Schweinsteiger orta sahası oziye önde şiir gibi futbol oynatır zten sol kanadı feda eder
iki on numara gibi oynarız Sola kolarov gelirse zaten çokda kanat oyuncusuna ihtiyaç olmaz sosa içeri kaçarak oynar
sağdada GG olunca ordan da quaresma içeri kaçarak oynarbir anda arka taraf dörtlü olur
yanlız kolarov Schweinsteiger ve iyi bir stoper gelirse bu takım felaket 3 5 2 oynar.
oyun içinde döne döne oynar kontra gücünü kaybeder ama öyle bir orta saha yapısıyla ileride geride çok güçlü olur
Çok zor ama bu adamın gelmesini çok istiyorum abi bastian gelsin sosaymış atibaymış gitselerde üzülmem he kalsalar illaki iyi olur ama bastian gibi bi oyuncu alıp elimizi güçlendirirsek güç kaybı yaşamayız her türlü kurguyu oynarız kalitesinin yanında hırsı mücadeleci oyunu karakteri ve tecrübesiyle fark yaratır dediğin gibi kolarov ve matheu gibi kalite bi stoperde alınırsa ki gidişat o yönde fena bi takım oluruz.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Şu kadro ligi başlamadan bitirir rakiplere ızdırap olur.     

fabri
gg   marcelo  mathue  kolarov

atiba  bastian

sosa          ozi             q7     

gomez
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı İhsan

Çok zor ama bu adamın gelmesini çok istiyorum abi bastian gelsin sosaymış atibaymış gitselerde üzülmem he kalsalar illaki iyi olur ama bastian gibi bi oyuncu alıp elimizi güçlendirirsek güç kaybı yaşamayız her türlü kurguyu oynarız kalitesinin yanında hırsı mücadeleci oyunu karakteri ve tecrübesiyle fark yaratır dediğin gibi kolarov ve matheu gibi kalite bi stoperde alınırsa ki gidişat o yönde fena bi takım oluruz.

Acaba Schweinsteiger bizim Atiba Ozi Sosa üçlüsünden herhangi birinin yerini doldurabilir mi sormam, ne kadar iyi bir sezon çıkardıklarının göstergesidir.
Tabiki alınsın alabiliyorsak ama fazla beklentiye girmemek lazim. Eski formundan çok uzak.
Bu durumda
Ati 6/8 de
Schweini 8/10 da
 Ozi 10/8 de oynar
C8ft yönlü oynayan cok esnek bir ortasahamiz olur
Tolgay/Necip bunları yedekler.
Sosa'nın kalması faydalı olmaz bu saatten sonra
Come to Beşiktaş

Etiketler: