2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12401006 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş’ın transfer listesinde bulunan Alman Bastian Schweinsteiger konusunda transfer izni çıktı. Siyah-beyazlılar, Alman yıldızın transferi için nabız yoklamıştı.

Manchester United’ın, Teknik Direktör Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda 31 yaşındaki yıldızı satış listesine koyduğu belirtildi. Daha önceden nabız yoklayan yöneticilerin, teknik direktör Şenol Güneş ile görüşüp çalışmalara başlayacak. Beşiktaş’ın Alman yıldız için resmi teklif yapması bekleniyor. Siyah-beyazlılar, Gomez'in anlaşmasını tamamladıktan sonra Alman golcüden de bu transfer için yardım isteyecek.

31 yaşındaki Alman yıldız, geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla toplam 31 maçta görev yaptı ve 1 gol, 2 asist performansıyla oynadı.

BJK.ORG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

ilk iki maçtan biri sıkıntı deplasmandan gelip deplasmana gideceğiz oda lig başında olduğu için takım yorgun olmaz
diğer maçların hepsinde 5 maç şl den sonra içerde oynayacağız derbi diyorsunuzda zaten illaki ya önüne ya arkasına
gelecek bir maç oynamıyoruzki en azından derbileri önce oynayıp şl maçını sonra oynuyoruz bu da avantaj.
Ben fikstürü beğendim dağılım güzel olmuş. şl de alacağımız sonuçlar diğer maçların önem derecesini değiştirir.
renklilerde Beşiktaş şampiyonluğu için yapılmış fikstür diyorlar tabi takım ümit vermeyince her şey kötü görünür.

Çevrimdışı murat baltacı

schweni çok beğendiğim oyuncu profiline sahiptir, gelmesini çok isterim lakin bi konuda anlaşalım; bu seneki transferler sonrasında ozzy 8 numara olarak oynamaya devam etsin...
Anlaşalımda kardeşim ozi 8 numarada ligde yeterli avrupa maçlarında yetersiz kalıyor. Töreden sonra elimizdeki en potansiyelli oyuncu ozi ama bu fizikle avrupada önemli takımlar oziyi almazlar ya fiziğini kondisyonunu artıracak sürekli oyunun içinde olacak yada geçen sene yaptığı işleri bu sene on numara pozisyonunda yaparak bir üst basamağa çıkacak.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ilk iki maçtan biri sıkıntı deplasmandan gelip deplasmana gideceğiz oda lig başında olduğu için takım yorgun olmaz
diğer maçların hepsinde 5 maç şl den sonra içerde oynayacağız derbi diyorsunuzda zaten illaki ya önüne ya arkasına
gelecek bir maç oynamıyoruzki en azından derbileri önce oynayıp şl maçını sonra oynuyoruz bu da avantaj.
Ben fikstürü beğendim dağılım güzel olmuş. şl de alacağımız sonuçlar diğer maçların önem derecesini değiştirir.
renklilerde Beşiktaş şampiyonluğu için yapılmış fikstür diyorlar tabi takım ümit vermeyince her şey kötü görünür.
Şampiyon olacağımızı anlayınca nerden yırtarız diye düşünmeye başladılar necmi abi

Çevrimiçi Necmi

Anlaşalımda kardeşim ozi 8 numarada ligde yeterli avrupa maçlarında yetersiz kalıyor. Töreden sonra elimizdeki en potansiyelli oyuncu ozi ama bu fizikle avrupada önemli takımlar oziyi almazlar ya fiziğini kondisyonunu artıracak sürekli oyunun içinde olacak yada geçen sene yaptığı işleri bu sene on numara pozisyonunda yaparak bir üst basamağa çıkacak.
Schweinsteiger alınırsa zaten sekize gelir ozi on numaraya kayar sosa kanada geçer.
atiba Schweinsteiger orta sahası oziye önde şiir gibi futbol oynatır zten sol kanadı feda eder
iki on numara gibi oynarız Sola kolarov gelirse zaten çokda kanat oyuncusuna ihtiyaç olmaz sosa içeri kaçarak oynar
sağdada GG olunca ordan da quaresma içeri kaçarak oynarbir anda arka taraf dörtlü olur
yanlız kolarov Schweinsteiger ve iyi bir stoper gelirse bu takım felaket 3 5 2 oynar.
oyun içinde döne döne oynar kontra gücünü kaybeder ama öyle bir orta saha yapısıyla ileride geride çok güçlü olur

Çevrimdışı AvrupaKartalı

sıkıntı yok arkadaşlar, en gec 30. haftada şampiyonuz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Berat

Ümit Karaal Adana Demirspor'da, ismi geçiyordu forumda :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Ümit Karaal Adana Demirspor'da, ismi geçiyordu forumda :D

kaynak ?

Çevrimdışı sozkul

Renkliler mi böyle diyor  :D
İşte bu psikolojik üstünlük çok hoşuma gidiyor ama taraftar daha okadar farkında değil  bunun.

Bu arada ben Eren Derdiyok transferini destekliyorum, oyun tipi Gomez'e benziyor.

Çevrimdışı sozkul

fb ancak bizle rekabet eder ve yenilir de gs.nin nasıl gerisindeyiz? geçen sene 30 puan fark attığımız adamların yaptığı tek transfer s.aziz.

Bir teoride benden, bu fikstür feneri şampiyon yapmak için yapılmış, ilk maç Başakşehir, travmadan kurtulup toparlanmalaraı için bol zaman kalsın diye..

Çevrimdışı onder23

hugo almeida yunanistan aek takımıyla anlaşmış
kaçırdık gül gibi santraforu  :bawling: :bawling:

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/755046442759258112

Çevrimdışı mylife1903

Şuan kadro olarak Gs-Fb gerisindeyiz yalnız.

Yapılan transferlere göre konuşmak gerekiyor.Şu 15 günde tüm transferler bitse ne iyi olur
Arkalarinda olmak benim hosuma gidiyor, yaklastigimiz zaman usulca boyunlarini dondurup bakmak icin cok gec olacak, sokusturmuz olacagiz golleri yani

Çevrimiçi Kapkarakartal

Paraguaylı defans oyuncusunun menajeri Agusto Paraja, "Gustavo, Boca Juniors'un teklifini reddetti; çünkü Beşiktaş'a gelmek istiyor" dedi.

Paraja, "Boca Juniors, Lanus'a 7.5 milyon dolar teklifte bulundu. Oyuncum Boca'ya gitmeyi reddediyor. Beşiktaş, teklifini 7 milyon Euro'ya çıkardı. Yani Boca'nın teklifiyle aynı seviyede. Gustavo, Lanus'tan ayrılmak istiyor ve gitmek istediği yer Beşiktaş" dedi.

Agusto Paraja, Gustavo Gomez için Beşiktaş'tan 4 yıllık kontrat istediklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Ajansspor

Çevrimdışı mylife1903

Gomez gelmezse eğer hala transfer yapılmaması taraftarıyım. Cenk ile yola çıkılabilir. Bu sistem oyununda Cenk de atar Gomez kadar. Artık 11 zamanı geldi bence Cenk'in.

Ömer Cenk'i yedekler. Ha illa alınacaksa yedek oturacak, bonservisi az, şöyle Genç, atletik, Nijeryalı, potansiyelli bi adam getirsinler. Amokachi göndersin bitane bize. :D
Pasaportu italyan olan var biraz beyinden sakat ama golleri siralar

Çevrimiçi Necmi

Renkliler mi böyle diyor  :D
İşte bu psikolojik üstünlük çok hoşuma gidiyor ama taraftar daha okadar farkında değil  bunun.

Bu arada ben Eren Derdiyok transferini destekliyorum, oyun tipi Gomez'e benziyor.
kasımpaşayla oynadıktan sonra ailesi fener formaları giymiş halde çekilmiş
fotosunu görmedin herhalde Bizim karşımızda kasımpaşa için değil feneri şampiyon yapmak için oynadı
@sozkul

Paraguaylı defans oyuncusunun menajeri Agusto Paraja, "Gustavo, Boca Juniors'un teklifini reddetti; çünkü Beşiktaş'a gelmek istiyor" dedi.

Paraja, "Boca Juniors, Lanus'a 7.5 milyon dolar teklifte bulundu. Oyuncum Boca'ya gitmeyi reddediyor. Beşiktaş, teklifini 7 milyon Euro'ya çıkardı. Yani Boca'nın teklifiyle aynı seviyede. Gustavo, Lanus'tan ayrılmak istiyor ve gitmek istediği yer Beşiktaş" dedi.

Agusto Paraja, Gustavo Gomez için Beşiktaş'tan 4 yıllık kontrat istediklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Ajansspor

7 milyon €'yu nerden bulduk :alala:

Oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz ?

Çevrimiçi Samet Ç

7 milyon €'yu nerden bulduk :alala:

Oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz ?
9 milyon harcama hakkımız var ama kulübün 7 milyon Euro'lara çıkacağını sanmam. Çıksa hocanın çok istediği Serdar'a çıkarlardı.

9 milyon harcama hakkımız var ama kulübün 7 milyon Euro'lara çıkacağını sanmam. Çıksa hocanın çok istediği Serdar'a çıkarlardı.

9 milyon € harcama hakkımız nerden geldi ?

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı mylife1903

Gokhan torenin bonservisi 6milyon euro dogurmus,

Su para konusunu bir turlu cozemedik, okudugum ingilazca bir dokuman vardi orda kiralik sozlesmeleri de bu paraya dahildir diyordu. Internette bir cok yerde 6milyon baslangic hakkimiz gibi bir ibare var ben anlayamadim onu. Pilkisayar oyunumu bu ya ikinci levele gectik al kocum sana 6milyon baslangic, bu oduncu, bu balikci bu asker kur takimini savasmaya basla, desin

Çevrimiçi Samet Ç

Pardon 6 yazacaktım 9 yazmışım. Murat Özen radyoda 3 milyon harcama hakkımız var Töre'den gelen parada gelince 6 milyon oldu demişti.

Pardon 6 yazacaktım 9 yazmışım. Murat Özen radyoda 3 milyon harcama hakkımız var Töre'den gelen parada gelince 6 milyon oldu demişti.

Töreden gelen 3 milyon € var diyebiliyorum ben sadece.

Bende 6 milyon € harcıyabiliyoruz diye biliyordum hatta yanlış biliyormuşum necmi abi doğrusunu söylemişti.

Çevrimdışı alimm

avrupa maçlarında yetersiz kalmasında yanında oynayan atiba'nın da fiziki yapısının üst düzey olmaması etkilidir... Ozzy'i farklı kılan bu sene yaptıklarını 8 numarada oynarken yapmasıydı, oyun görüşü çok ii olduğundan kendisini santrafor arkasında oynatmak bir miktar pasifize etmek manasına gelir...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Etiketler: