2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12399815 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mahmut

Arkadaşlar passolig konusuna da yazdım ama neredeyse pasif durumda oldugu için bir cevap gelmedi o yüzden izninizle buraya da sorumu kopyalamak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Malumunuz yeni sezonun ilk maçına passolig kombineler cezalı geçen sezondan dolayı bu yüzden kendi passolig kombinemle ilk maça giremeyeceğim fakat benim eşimde de passolig var, acaba onun kartına devretsem ve maça ben gitsem olur mu? var mı bir yolu yorda mı?  :alala:

Abi yasal değil, güvenlik almazsa bir şey yapamazsın diye biliyorum.

Çevrimdışı Efe

fikstür hayorli olsun vodafone arenayla sezonu aciyoruz gayet güzel bi fikstur cektik bu seferde 30 lu haftalara fener denk geldi ne guzel bu sefrede onlari yenip sampiyon olacagiz yazik şu renklilere :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı D-MAN

geçen senenin son maçından kalan cezamız konyadaki süper kupa maçını etkilemez demi ??

Çevrimdışı sozkul

Bende alla alla niye böyle fikstür çektilerki illa birşeyler yaparlar diyordum çok geçmeden geldi :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende tam diyordumki bu yıl  komplo teorisyeni arkadaşlarımız nerede... :D

Çevrimdışı Yasin A.

Hangi tribünler cezalı?

yeni ve eski açık yeni sezonun ilk maçında cezalı ağbi @sozkul

BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin, 15.05.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - OSMANLISPOR FK Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 200.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, çirkin ve kötü tezahüratta bulunan GÜNEY KALE ARKASI ve KUZEY KALE ARKASI tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine, Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Çevrimdışı mehmetkorfez

Şuan kadro olarak Gs-Fb gerisindeyiz yalnız.

Yapılan transferlere göre konuşmak gerekiyor.Şu 15 günde tüm transferler bitse ne iyi olur

Çevrimdışı Sarp

Yapma kardeşim biz mi söz konusu iki takımın gerisindeyiz. Neye göre acaba?  :icool:

Çevrimiçi Necmi

Yapılan transferlere göre konuşmak gerekiyor.Şu 15 günde tüm transferler bitse ne iyi olur
geçen senede gerisindeydik lig başlayınca arayı kapatırız :D

Çevrimdışı tangaz

fb ancak bizle rekabet eder ve yenilir de gs.nin nasıl gerisindeyiz? geçen sene 30 puan fark attığımız adamların yaptığı tek transfer s.aziz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

fb ancak bizle rekabet eder ve yenilir de gs.nin nasıl gerisindeyiz? geçen sene 30 puan fark attığımız adamların yaptığı tek transfer s.aziz.

kaybettiklerimizden dolayı diyor galiba abi.

İsmail,Gomez,Töre.

Serdar'ın yerine gökhan geldi.
Günay yerine fabri.

Stoper takviyesi gerekiyor sol bek gerekiyor ve bide forvet.

Çevrimdışı tangaz

İsmail,Gomez,Töre.

Günay yerine fabri.

stoperde kötü değiliz ve transferimiz olacak o mevkiye, forvette cenk halen var ve mutlaka santrafor transferimiz olacak, geriye sadece solbek kalıyor oda illaki alınacak dostum. felaket anonsu yapmak bu aşama da yersiz bence...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

gs'den neden gerideyiz?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

stoperde kötü değiliz ve transferimiz olacak o mevkiye, forvette cenk halen var ve mutlaka santrafor transferimiz olacak, geriye sadece solbek kalıyor oda illaki alınacak dostum. felaket anonsu yapmak bu aşama da yersiz bence...

bencede yersiz :)

Biz transferlerimizi hep geç yaptık zaten :)

Çevrimdışı tangaz

bencede yersiz :)

Biz transferlerimizi hep geç yaptık zaten :)

tarzımız böyle  :eyes

Çevrimdışı Orhan_

tarzımız böyle  :eyes

Bu hafta bi iki transfer gelse fena olmaz ama :D

Çevrimdışı tangaz

Bu hafta bi iki transfer gelse fena olmaz ama :D

:tabe:  evet ama ben bu haftadan ümitli değilim yurtdışı kampında netleşir.

Çevrimiçi Necmi

İsmail,Gomez,Töre.

Günay yerine fabri.

Töre olsada olur olmasada aras onun verdiği katkıyı verecektir
Gomez kayıp değil şimdilik ismailin yokluğu artı puandır kim gelirse gelsin ondan kötü
olamayacağına göre artıya geçeriz ordada :D
sıkıntı yok şampiyon takım var :D

Çevrimdışı mehmetkorfez

Bruma geldi,3 tane çöpten kurtuldular.Daha oturaklı gördüm ben Gs'yi.Fb büyük ihtimalle bitirdi transferi en fazla 1 tane orta saha gelir.Oyun olarak değil ama bireysel olarak oldukça kaliteli bir takım.

Gs iyi bir forvetle çok kuvvetli bir hücum takımına dönüşebilir.Defansları bence 3 takım arasında en kötüsü ama önemli olan hücum performansı.

Gs bu sene ligi Fb'nin önünde bitirebilir.Bizim için ise transferler çok kritik.Şuan 2 oyuncumuzun durumu belli değil kalacaklar mı bilmiyoruz,kalsalar verecekleri katkı muamma

Bunlar dışında bizi ligte taşıyacak 1 oyuncumuz bile yok maalesef.ŞL'yi dikkate bile almıyorum.Lafın kısası Sosa-Atiba-Gomez üçlüsü bozulursa sıradan bir takımız

Çevrimdışı Savaş

Gomez gelmezse eğer hala transfer yapılmaması taraftarıyım. Cenk ile yola çıkılabilir. Bu sistem oyununda Cenk de atar Gomez kadar. Artık 11 zamanı geldi bence Cenk'in.

Ömer Cenk'i yedekler. Ha illa alınacaksa yedek oturacak, bonservisi az, şöyle Genç, atletik, Nijeryalı, potansiyelli bi adam getirsinler. Amokachi göndersin bitane bize. :D

Çevrimdışı tangaz

Bruma geldi,3 tane çöpten kurtuldular.Daha oturaklı gördüm ben Gs'yi.Fb büyük ihtimalle bitirdi transferi en fazla 1 tane orta saha gelir.Oyun olarak değil ama bireysel olarak oldukça kaliteli bir takım.

Gs iyi bir forvetle çok kuvvetli bir hücum takımına dönüşebilir.Defansları bence 3 takım arasında en kötüsü ama önemli olan hücum performansı.

Gs bu sene ligi Fb'nin önünde bitirebilir.Bizim için ise transferler çok kritik.Şuan 2 oyuncumuzun durumu belli değil kalacaklar mı bilmiyoruz,kalsalar verecekleri katkı muamma

Bunlar dışında bizi ligte taşıyacak 1 oyuncumuz bile yok maalesef.ŞL'yi dikkate bile almıyorum.Lafın kısası Sosa-Atiba-Gomez üçlüsü bozulursa sıradan bir takımız

sosa ve atiba kontratlı oyuncularımız kadrodalar ve kamptalar gomez giderse yerine alınacak kişi de yerini dolduracaktır. bir sol bek geldiğinde ismailden fazla katkı yapacağı en azından savunmamızı iyileştireceği aşikar geçen sene yediğimiz 10+ golü iso yüzünden yemiştik artık yok. ee bir stoper daha nasılsa alınacak ama bonservisle ama kiralık. geçen sene katkı alamadığımız töre gitti aras belki de daha fazlasını verecek. sıradan değil şampiyonuz halen apolet omuzda duruyor...

Çevrimdışı BlackEagle26

Gomez gel artık kardeşim ya :akuma: Hep kalıcak gözüyle bakıyordum ama kulüp Gomez'e artık beklemeyeceğiz seni demesinden korkuyorum  :evillol:  İnşallah oyalamıyordur bizi

Çevrimdışı Ersoy

Gomez bence kalacak

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

tabi bizim oyuncular sorunlu randıman verirmi belli değil bizden daha iyi olan renklilerde hiç
sorun yok öylemi sneijdar ve rvp de hiç sorun yok rvp daha antrenmana çıkmadı ellerinde yarın ne olacağı belli olmayan
emenike bombası var. bunların hepsi sezon içersinde sıkıntı yaratacaklar forvet hattında iki ego vardı yetmedi şimdi üçüncüsü
geldi. orta sahaları yok almayada niyetleri yok hoca 3 5 2 macerasına giriyor. en güzeli sona bıraktım sol bekleri ismail
gs ye gelince ellerindeki bütün önemli oyuncularla lig başlamadan papaz olmuşlar. lige en sorunlu giren takım
transfer falan yapamıyorlar yapabilecek paraları yok gs nin gol atma sorunu yoktu geçen sene bizden sonra en fazla
gol atan takım forvet alsalar bile bu katkı anlamıyla fark yaratmaz sorunları defansda tek takviye serdar aziz orta saha bomboş bir
selçuk var oda her sene bir öncesini aratıyor. Biz bu takıma 30 puan fark attık. derli toplu falan değil takım aynı takım
ve tükenmişler.bizde sosa atiba gomezi çıkart şu şartlarda gene ligin en favori takımıyız sosa atiba kalıyor giderlersede aynı ayarda
oyuncu gelir gomez belli değil ama yeri doldurulur. doldurulmasada gene en iyi biziz. Renkliler şimdiden bizi şampiyon ilan
etmişler 3 oyuncu gidince sıradan oluyormuşuz Beşiktaşlı gibi düşünmüyorsunuz bari en azından renkliler kadar dürüst olun.
her şeyden öteye bizim en büyük transferimiz bu sene mabet.

Çevrimdışı BlackEagle26

Bence o kadar abartılacak birşey yok. Gs maçı sonrası ŞL maçı İstanbul'da olursa iyi olur

Etiketler: