Bruma geldi,3 tane çöpten kurtuldular.Daha oturaklı gördüm ben Gs'yi.Fb büyük ihtimalle bitirdi transferi en fazla 1 tane orta saha gelir.Oyun olarak değil ama bireysel olarak oldukça kaliteli bir takım.
Gs iyi bir forvetle çok kuvvetli bir hücum takımına dönüşebilir.Defansları bence 3 takım arasında en kötüsü ama önemli olan hücum performansı.
Gs bu sene ligi Fb'nin önünde bitirebilir.Bizim için ise transferler çok kritik.Şuan 2 oyuncumuzun durumu belli değil kalacaklar mı bilmiyoruz,kalsalar verecekleri katkı muamma
Bunlar dışında bizi ligte taşıyacak 1 oyuncumuz bile yok maalesef.ŞL'yi dikkate bile almıyorum.Lafın kısası Sosa-Atiba-Gomez üçlüsü bozulursa sıradan bir takımız
tabi bizim oyuncular sorunlu randıman verirmi belli değil bizden daha iyi olan renklilerde hiç
sorun yok öylemi sneijdar ve rvp de hiç sorun yok rvp daha antrenmana çıkmadı ellerinde yarın ne olacağı belli olmayan
emenike bombası var. bunların hepsi sezon içersinde sıkıntı yaratacaklar forvet hattında iki ego vardı yetmedi şimdi üçüncüsü
geldi. orta sahaları yok almayada niyetleri yok hoca 3 5 2 macerasına giriyor. en güzeli sona bıraktım sol bekleri ismail
gs ye gelince ellerindeki bütün önemli oyuncularla lig başlamadan papaz olmuşlar. lige en sorunlu giren takım
transfer falan yapamıyorlar yapabilecek paraları yok gs nin gol atma sorunu yoktu geçen sene bizden sonra en fazla
gol atan takım forvet alsalar bile bu katkı anlamıyla fark yaratmaz sorunları defansda tek takviye serdar aziz orta saha bomboş bir
selçuk var oda her sene bir öncesini aratıyor. Biz bu takıma 30 puan fark attık. derli toplu falan değil takım aynı takım
ve tükenmişler.bizde sosa atiba gomezi çıkart şu şartlarda gene ligin en favori takımıyız sosa atiba kalıyor giderlersede aynı ayarda
oyuncu gelir gomez belli değil ama yeri doldurulur. doldurulmasada gene en iyi biziz. Renkliler şimdiden bizi şampiyon ilan
etmişler 3 oyuncu gidince sıradan oluyormuşuz Beşiktaşlı gibi düşünmüyorsunuz bari en azından renkliler kadar dürüst olun.
her şeyden öteye bizim en büyük transferimiz bu sene mabet.